Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

Το αφεντικό τρελάθηκε – SocTour!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την μεγάλη εταιρεία τουρισμού SocTour, γνωστή και ως EvreosTour, για τις ευχάριστες και όλο πολυτέλεια στιγμές που προτίθεται να προσφέρει στους συντελεστές του KastanoGR.

Το SocTour προσφέρει 3 αξέχαστες μέρες στη κοσμοπολίτικη Κέρκυρα.

Η εκδρομή περιλαμβάνει τα εξής:

  • Μεταφορά στα μαγευτικά Γουβιά Κέρκυρας με ολοκαίνουριο ford Focus.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια αυτοκινήτου και επιβατών.
  • Διαμονή στις απίστευτου κάλους μεζονέτες Spiridoula Apartments.
  • Φαγητό σε ένα από τα πιο όμορφα και ποιοτικά εστιατόρια της Κέρκυρας, παραλιακά, μόλις 3 λεπτά από τα μαγευτικά καντούνια της παλιάς πόλης.
  • Βραδινή διασκέδαση στο πιο in μαγαζί της πόλης «Cristal», σε ειδυλλιακό, με απίστευτη θέα τραπεζάκι, σε prive χώρο.

Σε όλα αυτά αξίζει να αναφερθεί πως τους συντελεστές του KastanoGR, θα τους συνοδεύουν νεαρές φέρελπεις κυρίες, προερχόμενες από την όμορφη και πάνω απ’ όλα ελληνική Μακεδονία.

Όλα αυτά στην εξωπραγματική τιμή των 150 Euro το άτομο!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Το SocTour αποτελεί νέο μέλος της offshore εταιρίας SEES (Soc Electric & Electronic Solutions).

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ πελάτη ξεχάσατε να αναφέρετε τις εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τον οβελία την Κυριακή μαζί με την συνοδεία των "δεσποινίδων" στο παραδοσιακό μαγαζί "Το στέκι του κυρ Γιάννη".
Υ.Γ. Στην περίπτωση που οδηγηθεί κάποια από τις γνωριμίες σε "παλινδρόμηση" υποχρεούται ο εμπλεκόμενος να καταβάλλει το ευτελές αντίτιμο των 999,99Ε. Με τιμή SocTour.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Αγαπητέ εκπρόσωπε του SocTour, σας ευχαριστούμε για την άμεση διόρθωση του άρθρου.

Νέο άρθρο θα ανέβει, με τις απαραίτητες διορθώσεις και τις ανάλογες φώτο, αμέσως μετά την επιστροφή μας από το νησί.

Υ.Γ. Σε περίπτωση πατάτας από τη μεριά σας, σε όλα τα παραπάνω, μα κυρίως ως προς τις κυρίες εμείς δεν θα ζητήσουμε τίποτα. Απλά το αναγνωστικό κοινό του KastanoGR θα λάβει γνώση.

Ευχαριστώ!

Με τιμή
Γιώργης Μίναρος
Αρχισυντάκτης

Γιώργης Μίναρος είπε...

Οι μέρες πέρασαν και όλοι εμείς οι συντελεστές του KastanoGR γυρίσαμε στα πάτρια εδάφη, αφήνοντας πίσω στη Κέρκυρα μόνο καλές αναμνήσεις.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το SocTour που τήρησε τις υποσχέσεις του στο έπακρο.
Ο χώρος διαμονής ήταν άψογος, οι μετακινήσεις μας πολύ καλές (και κυρίως ήταν άμεσες οι λύσεις που δόθηκαν όταν ένα μέλος του KastanoGR χρειάστηκε να αποχωρήσει εσπευσμένα από το νησί), ο οβελίας πραγματικό λουκούμι, μα πιο πολύ απ’ όλα αξίζει να αναφέρουμε τις θεσπέσιες παρουσίες που μας συνόδευαν σε κάθε μας βήμα, άσχετα με το αν κάποιες στιγμές ήμασταν χιλιόμετρα μακριά, λόγω της απεριόριστης ομορφιάς και του "μικρού" τους όγκου.
Τέλος ως αρχισυντάκτης του KastanoGR (www.kastano.gr) οφείλω να βροντοφωνάξω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κ.κ. Μυρωδιά και Νίκο Απαλευτίδη, στον μεν πρώτο για την συμμετοχή του σε αγοραπωλησία έρωτος που διατελέστει με θύμα δίμετρη Μακεδονίτισσα και στον δεύτερο για το σεβασμό που έδειξε απέναντι στο θεσμό των ετερόφυλων σχέσεων και πιο συγκεκριμένα των μακροχρονίων σχέσεων. Ο Νικόλας όχι απλά συγκράτησε ερμητικά κλειστά τα συναισθήματα του για την ωραιότατη ευτραφή κυρία, αλλά συνείσφερε και το ποσό των 500 Ευρώ σε μη κυβερνητική οργάνωση για τη προστασία της αρκούδας των πόλεων.


Ευχαριστούμε για όλα…

Με τιμή
Ο αρχισυντάκτης
Γιώργης Μίναρος

Μυρωδιάς είπε...

Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχαριστήσω το ταξιδιωτικό γραφείο SocTours του ομίλου εταιριών SEES για τις αξέχαστες στιγμές που μας προσέφερε.
Παραθέτω μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της ολιγοήμερης παραμονής μας στο νησί των Φαιάκων:
Μ. Παρασκευή: Τρελό ρούφηγμα του πέοντα λόγο ιδιαίτερα χαμηλών για την εποχή θερμοκρασιών.
Μ. Σάββατο πρωί: Αναβίωση του πατροπαράδοτου εθίμου σπασίματος των σταμνών. Βέβαια η συντακτική ομάδα του kastanoGR έφτασε στον τόπο τέλεσης του εθίμου με 10λεπτη καθυστέρηση.
Μ. Σάββατο μεσημέρι: Γνωριμία με τις εκ βορρά προερχόμενες νεανίδες. Τρία από τα τέσσερα μέλη του kastanoGR εξέφρασαν την απογοήτευσή τους. Ο ήρωας Νικόλας Απαλευτίδης γκαύλωσε με την απόγονο του μαμούθ.
Μ. Σάββατο μεσημέρι: Αποχώρηση Γιώργη Μίνου από το νησί. Λόγος αποχώρησης, χέσιμο κουράδας σε σχήμα σταυρού (ακολουθεί υστερόγραφο επί του θέματος).
Μ. Σάββατο βράδυ: Άρνηση Νίκου Απαλευτίδη για νυχτερινή έξοδο. Λόγος άρνησης, ραντεβού με την φάλαινα που είχε ήδη ερωτευτεί.
Μ. Κυριακή μεσημέρι: Σούβλισμα αρνιού και κατσικιού. Μας εδώθησαν μικρές ποσότητες κρέατος με αποτέλεσμα να μην χορτάσουμε. Υπάρχουν και ντοκουμέντα.
Μ. Κυριακή μεσημέρι: Ο Απαλευτίδης εκδήλωσε ανοιχτά το ενδιαφέρον του για την όρκα δολοφόνο. Αντάλλαζε κρυφές πονηρές ματιές κατά τη διάρκεια του Στρατηγού Πατ Πατ Πατ.

Αυτές ήταν μερικές από τις υπέροχες στιγμές στο νησί των Φαιάκων. SocTours σε ευχαριστούμε. Ελπίζω να θυμάσαι Κυριακή μεσημέρι την στάση στο φανάρι και την αναγκαστική αλλαγή οδηγού και να καταλάβεις ότι όλα τα παραπάνω είναι ψευδείς δηλώσεις.

ΥΓ.: Πολλοί ίσως να μην έχουν καταλάβει τη σημασία της κουράδας σε σχήμα σταυρού. Θερμή παράκληση του kastanoGR: Εφόσον χέσετε κουράδα σε σχήμα σταυρού παρακαλώ να μην κανονίσετε διακοπές τις προσεχείς μέρες.

Ανώνυμος είπε...

eiste kafroi re