Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

Ο Χέζους μας!

Με αφορμή το θρησκευτικό καρναβάλι που λαμβάνει χώρα τις ημέρες ετούτες θα ήθελα να παραθέσω μερικά βίδεα στη θρησκευτική κοινότητα του kastanogr στα οποία ξεδιπλώνεται το μεγαλείο του χριστιανισμού μέσω του ενός τρίτου του θεού δηλαδή του θεού δηλαδή του υιού του θεού, του Χέζους.

Ο Χέζους χορεύει:



Ο Χέζους και οι εμφανίσεις του στο family guy:



Ο Χέζους σε μεγάλες στιγμές της καριέρας του:



Και τώρα θα δώσω στους αναγνώστες του kastanogr την πραγματική αιτία για την οποία εσταυρώθει ο Χέζους μας. Το βιδεο είναι από την προσωπική συλλογή του Ποντίου Πιλάτου και απεικονίζει τον αρχιμαστουρμπέιτορα της θρησκεία μας Χέζους την στιγμή της ανάκρισης όταν του ζητήθηκε να επαναλάβει τα θαύματά του. Πραγματικά ανατριχιάζεις εμπρός στο μεγαλείο του κυρίου μας.



Όπως ίσως παρατηρήσατε ο Λόρδος μας είχε βυζά οπότε διαπιστώνουμε ότι όντως δεν επήδαε την Μαρία την Μαγδαληνή καθώς προτιμούσε να πηγαίνει μόνο με άντρες. Αυτό είναι γνωστό στην ευρύτερη θρησκευτική κοινότητα ότι δηλαδή ο Χέζους είχε όντως προβεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Επιτρέψτε μου τώρα, να σοβαρέψω λίγο παραθέτοντας την περιγραφή του Richard Dawkins για το θεό:



"The God of the Old Testament is arguably the most unpleasant character in all fiction: jealous and proud of it; a petty, unjust, unforgiving control-freak; a vindictive, bloodthirsty ethnic cleanser; a misogynistic, homophobic, racist, infanticidal, genocidal, filicidal, pestilential, megalomaniacal, sadomasochistic, capriciously malevolent bully."

Δεν υπάρχουν σχόλια: