Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Θρησκευτική Απορία Νο1

Με αφορμή το σχόλιο του θρησκευόμενου Μυρωδιά: "Τώρα που πλησιάζει η μεγαλύτερη γιορτή της ανθρωπότητας, το σταύρωμα του ακατανόμαστου χιλιογαμημένου", στο προηγούμενο άρθρο "Άνθρωπος χωρίς Θεό ,..." θέλω να σας εκφράσω μια απορία μου:

Εσχάτως έμαθα οτι ο Χριστάκης ήδη σταυρώθηκε και αναστήθηκε για φέτος (πριν κανά μήνα περίπου) σε πολλές χώρες , με προεξέχουσα την Ιταλία.
Αληθεύει??

Και αν αληθεύει τι θα γινει με το προγραμματισμένο του Σόου στην Ελλάδα στις 27 Απριλίου?
Θα προχωρήσει-γίνει κανονικά το Σόου με όλα τα κομφόρ (Σταύρωμα, Ανάσταση κλπ)?

Το θέμα είναι μείζονος σημασίας, γιατί με ρωτάνε και αρκετοί πιστοί και πραγματικά δεν ξέρω τι να τους απαντήσω...

14 σχόλια:

Παργαλάτσος είπε...

Παρακαλείται ο βλογίτης ή επισκέφτης που θα δει τον καταμετρητή στον θείο αριθμό (6)666 ας κάμει ένα μπριντ σκρην για να το ανεβάσουμε ωσάν εικόνα στο ιστολόιο μας. Ευχαριστώ συνγαμώχριστοι.

Παργαλάτσος είπε...

Και τώρα ένα σκόλιο για το άρθρο. Γιατί τον ταλαιπωρούν τον μάστορα; Κάθε χρόνο στο βουνό. Φέτος πέφτει και τέλος Απρίλη το νταραβέρι και θα κάμει ζέστη. Ας πάει μια φορά στη θάλασσα να κάνει και κανά μπάνιο. Άσε που θα εντυπωσιάσει τους πάντες με το αγέρωχο βάδισμα του στο νερό.

Μυρωδιάς είπε...

Εσύ, ένας άνθρωπος του θεού να έχεις τέτοια απορία; Αν είναι ποτέ δυνατόν.
Είναι γνωστό από τα παλιά χρόνια πως για λόγους οικονομικούς και μόνο η εκληστεία έχει προχωρήσει την καθιέρωση και 2ης σταύρωσης του Χέζους (αγγλικιστή).
Εξού και η τεράστια τηλεοπτική σειρά Ο Χριστός ξανασταυρώνεται.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Γαμώθεε αδερφέ μου Ασκητή. Αν ισχύουν οι φήμες για το ηβεντ, θα μπορούσα να έχω ένα τραπεζάκι για 5 στην Εκκλησία Παναγία Η Γαμώχριστουσα, στα άνω συχαινά, δίπλα στον εξώστη στο 3ο παγκάρι αριστερά , δίπλα στον Πρωτοψάλτη..Όνομα Ιουδαίος

Ευχαριστώ.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Κοίτα φίλε ασκητή. Μπορείς πολύ απλά να τους δώσεις να διαβάζουν και να μάθουν το απαλευτίδικο σύστημα.
Εξηγώ,
1) Το πάσχα των καθολικών γιορτάστηκε "πριν κανά μήνα περίπου", για την ακρίβεια ήταν 21/03, δηλαδή σύμφωνα με το απαλευτίδικο ήταν 05/03.

2) Η σαρακοστή για τους ορθόδοξους ξεκίνησε 10/03 με το δεκαδικό, άρα 05/03 με το απαλευτίδικο.

Άρα τι καταλαβαίνουμε πως το Πάσχα τον καθολικών γιορτάζεται μέσα στα πλαίσια της 40ημερης γιορτής και μάλιστα τη 1η μερα. Άρα όλα είναι ορθά!

Είναι αυτό που λέμε στο χωριό η γιορτή κρατάει 3 μέρες!

Ελπίζω να βοήθησα!

Spiros είπε...

Συνγαμωθεϊτες, συνγαμωχριστίτες. Γαμώ την παναγία σας γαμώ αμόρφωτοι που δεν γνωρίζετε τα στοιχειώδη ιβεντς της εκκλησίας μας. Σας ενημερώνω και παρακαλώ να μην επαναληφθεί γιατί θα γίνει της παρθένας εδώ μέσα.
Ο Χριστός αποφάσισε και φέτος να κάνει περιορισμένες εμφανίσεις ανά τον κόσμο σε όλα τα διάσημα τσίρκο, συνοδευόμενος από όλα τα εκπαιδευμένα ζώα του. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τρέντι γκαίουλες μαυροφορεμένους να μαστουρώνουν τον τόπο με λιβάνια, πρηξαρχίδικη μουσική από καμπανίες και παράφωνες παράφρονες χορωδίες μέσου όρου ηλικίας άνω των 70 (εγκεφαλικά κάτω των δύο πικοσεκόντ).
Αναγνώσεις χαρντ κορ κειμένων θα γίνονται κάθε μέρα στις δημόσιες χέστρες (ναούς θαρρώ τις αποκαλούν οι εν λόγω κλόουν) από τους προαναφερθέντες κραγμένους μαυροφορεμένους αργόσχολους σαδομαζοχιστές πρωκτογλύφτες πεοαρπάχτες παρανοϊκούς άχρηστους άγιους ιεράρχες μας. Αμήν.
Όποιος πούστης προσέλθει παρακαλείται να κουβαλάει βαρύ πορτοφόλι.

Ασκητής είπε...

@η κυρά μας η μαμή : σε έβαλα στην guest list, τραπέζι δεν υπάρχει...
Αν μπορείς να βρεις 30 αργύρια,το ξανασυζητάμε...


Προς όλους :
ευχαριστώ για την ενημέρωση και που με βγάλατε από την πλάνη που ζούσα...

Ιδιαίτερα ο αδερφός Spiros ήταν αναλυτικότατος , με αυτό το πυκνό,γεμάτο νόημα και αλήθειες ποστ του.

Σας αφήνω τώρα πάω να ρίξω έναν κρίνο στην Παναγία!

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το χριστιανικό μέτωπο, η επικείμενη εμφάνιση του Χρηστάκη (a.k.a ΧΡΙΣΤΟΣ) στην Ελλάδα στις 27 Απριλίου, αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας.Οι λόγοι αυτής της αναβολής σύμφωνα με το επισημότατο ανακοινωθέν της διοργανώτριας εταιρίας(ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.) ήταν οι εξής :
1. Η μάνατζερ και πρώην ερωμένη του ΧΡΙΣΤΟΣ,Μαρία(a.k.a.ΠΑΝΑΓΙΑ),εξέφρασε την αδυναμία της να παρεβρεθεί στην τελετή-σόου.Το πρόσφατα ακρωτηριασμένο πόδι της και η απότομη διεύρυνση της κολοτρυπίδας της απο την παρτούζα της με Ιωσήφ- Πόντιο Πιλάτο,είναι κάποιοι από τους λόγους της απουσίας της.Όπως δήλωσε και η ίδια:"Δεν θέλω άλλο πούτσο και ξύλο γαμώ την παναγία μου"
2.Ο πρωταγωνιστής δήλωσε ότι στο φετινό σόου δεν θέλει να τον κρεμάσουν αλλά να του βγάλουν τα έντερα και να τον ταϊσουν.Οι παραγωγοί είπαν ότι αυτό θα ήταν πολύ splatter και έτσι ο ΧΡΙΣΤΟΣ αποχώρησε από την περιοδεία.Αντικαταστάτης του φέτος θα είναι ο Chuck Norris.

Μυρωδιάς είπε...

Κύριοι ο Τυρέμπορας είναι σωστά πληροφορημένος. Πράγματι οι ανωτέρω λόγοι ανέβαλαν την προγραμματισμένη για τις 27 Απριλίου εκδήλωση.
Βέβαια, ο ακριβείς στις δηλώσεις του Τυρέμπορας ξέχασε να αναφέρει το σπουδαιότερο λόγο αναβολής της εκδήλωσης, γεγονός που με προβλημάτισε ιδιαίτερα. Ίσως ο Τυρέμπορας, η αγνή αυτή ύπαρξη, να υποκινείται από εκκλησιαστικά και μη συμφέροντα.
Για ενημέρωσή σας λοιπόν, αναφέρω πως η Μαρία, της τελευταίες μέρες βρίσκεται σε μία κατάσταση μέθης, ύστερα από κατάπωση μίγματος σπέρματος από την πετυχημένη παρτούζα της με Ιωσήφ, Πόντιο Πιλάτο και Κρίνο. Μάλιστα πηγές αναφέρουν πως κυοφορεί τον νέο Χέζους, και προκειμένου να μην επιβαρύνει την ήδη βεβαρημένη κατάστασή της εισηγήθηκε στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. την αναβολή επ' αόριστον την εκδήλωσης.
Δεν έχει δυναμιτάκια φέτος κύριοι. Δεν έχει φιλιά με αγνώστους. Δεν έχει Χέζους Ανέστες.

Ανώνυμος είπε...

Αναθεματισμένοι όλοι σας. Τί είναι αυτά τα αντιχριστιανικά, κολασμένα, σατανικά και βέβηλα κείμενα που αντικρίζουν οι οφθαλμοί μου; Στον αγύριστο να πάτε όλοι σας.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δεν θέλω να μείνω ανώνυμος.

Ανώνυμος είπε...

Skatopsyxa mounakia, euxomai na kaeite sthn kolash.

Ασκητής είπε...

Αγαπητοί ανώνυμοι, ευχαριστούμε για τις ευχές σας!


Όλο και περισσότεροι πιστοί έρχονται σε αυτόν τον ιντερνετικό χώρο κατάνυξης, σε τούτο εδώ το θρησκευτικόν βλογ..

Ελπίζουμε να βοηθήσετε και εσείς τις απορίες μας!

Εσείς τι πιστεύετε θα γίνει φέτος το Σόου?

Αν ναι,θέλετε να σας κλείσουμε κανένα τραπεζάκι?

Spiros είπε...

Ανώνυμε δεν πας να μουνιάσεις στο Άγιο Όρος;