Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Χρόνια Πολλά Νίκο Απαλευτίδη

Ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, τιμής και σεβασμού προς τον άνθρωπο που με «κανόνισε» το Σαββατόβραδο που πέρασε, ενημερώνω φίλους, θαυμαστές και αναγνώστες του kastanogr ότι σήμερα, 1η Απριλίου, είναι η γιορτή του Νίκου Απαλευτίδη.

Παρακαλώ όλους να του ευχηθείτε πάραυτα.

Φίλε, να είσαι πάντα καλά. Και του χρόνου.

22 σχόλια:

Γιώργης Μίναρος είπε...

Ε να τον χαιρόμαστε λοιπόν!

Αλλά πέρα απο τα αστεία, γιατι σπιλώνεται έτσι το όνομα ενός τέτοιου ανθρώπου κύριε Μυρωδιά??

Μυρωδιάς είπε...

Αν έχει τα "μπρίκια" να βγει και να με διαψεύσει. Με επιχειρήματα όμως και όχι με ύβρεις.
Άντε γαμώ την παναγία του.

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

λοιπον μαλακα μας τα χεις σκοτισει τα αρχιδια κανονικα.και επειδη μας τα εχεις σκοτισει και εχω ψιλοξενερωσει με τη παρτη σου η καλη μας η αρ... σημερα τηα λαβει τηλεφωνημα και θα της τα πω ολα χαρτι και καλαμαρι και ποσο λυσσαρης εισαι για παρτη της.και θα φαει μια ξενερα με τη παρτη σου μαλακα ατελειωτη.οποτε θα τελειωνει η ιστορια και δε θα μας ξανασκοτισεις τα αρχιδια

Παργαλάτσος είπε...

Όχι ύβρεις σε αυτό το Blog, γαμώ το σταυρολόι μου!!!

Μυρωδιάς είπε...

Για ακόμα μία φορά απέδειξε ότι σήμερα είναι η γιορτή του. Μέχρι σήμερα εγώ νόμιζα πως έχει μιλήσει στην Αρ. για την πάρτυ μου. Ντροπή και αίσχος.

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

καλα καλα οταν παρακαλας και ομολογεις πως αγαπας αριστ... τοτε μας σκοτιζεις τα αρχιδια.τωρα που δε θα τη ξαναδεις μη βαλεις τα κλαμματα.και μην ανησυχεις ..υπαρχει και το ολιμπικο.

Μυρωδιάς είπε...

Επίσης θα πρέπει να τονίσω στον φίλτατο κατά τα άλλα Νίκο Απαλευτίδη πως στη ζωή θα πρέπει να μάθουμε να δεχόμαστε κριτική. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια συμπεριφορά? Καταχράστηκα τη φιλία μας? Είπα κάτι που δεν ισχύει? Εσείς όμως αρνηθήκατε να δεχτείτε το τραγούδι που σας απέστειλα μέσω του MSN. Απαράδεκτος!!
ΥΓ.: Χρόνια πολλά και πάλι..

Γιώργης Μίναρος είπε...

Τι βλεπουν τα μάτια μου???

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΝΩΜΗΣ!
ΕΥΓΕ!

Μυρωδιάς είπε...

Την αγαπάω γαμώ το σταυρολόι μου!!!
Και εσύ τι έκανες για να σβήσεις την κάψα μου? Ε?? Απλά με αναμπαίζεις..

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

μπορεις παντα αν θες να προσπαθησεις για την ξαδέρφη . οταν και αν γουσταρω να κανονισω πλεον κατι μαλακα....

Φρεάτιος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι blogger,

Θα ήθελα να εγκαινιάσω τη συμμετοχή μου στο υπέρτατο αυτό blog με την ευχή μου για Χρόνια Πολλά στον αγαπητό Νίκο Απαλευτίδη (...μου έχει μιλήσει ο πολυσεβάσμιος "Μυρωδιάς" για το Νίκο Απαλευτίδη).

Χρόνια Πολλά Νίκο!!!

Με την ευκαιρία αυτού του post θα ήθελα να δηλώσω στο ομολογουμένως ευρύ αναγνωστικό κοινό του Kastanogr ότι η παρουσία μου από εδώ και πέρα θα είναι αδιάκοπη αγωνιστική.

Μυρωδιάς είπε...

Καλώς ήλθες Freatios. Επιτέλους και λίγη ανανέωση στο blog μας. Και αγαπητέ Γιώργη Μίναρε παρακαλώ για την ΑΜΕΣΗ απομάκρυνση του Νίκου Απαλευτίδη από το blog μας. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ!!

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

και εχω να ομολογησω οτι το τερας μυρωδιας στις 3 βδομαδες που γνωριζομαστε την τελευταια πεμπτη πρωτη φορα μου ειπε οτι θα φερει γυναικες στη παρεα.ριγη συγκινησης με επιασαν. εγω και ο παργαλατσος φτανοντας στο σημειο του ραντεβου τον βρηκαμε απελπιστικα μονο να μας λεει οτι μπορει να ρθει στην αρχη . ο μαλακας ειχε κανονισει ραντεβου και τον εστησαν αγαπητοι φιλοι.ενω εγω δεν ειχα κανονισει απευθειας δεν ειχα δεσμευση εκανα χαρη σε φιλο πηρα επανελλειμμενως για να μεταπεισω αλλα δε καταφερα.και ο μαλακας πως το ανταποδιδει.ο ο καληνυχτακιας.

Παργαλάτσος είπε...

Καλωσήλθες συμπλογκίτη Φρεάτιε. Σου εύχομαι καλή αρχή. Πλέον να ξέρεις πως το ποτάμι δε γυρίζει πίσω...

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

γεια σου καληνυχτακια μυρωδια

η κυρά μας η μαμή είπε...

αίσχος αργείε Νίκο. Ξέρω ποιον θα μαρκάρω αύριο..

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

ας με διαψευσει ο παργαλατσος

Μυρωδιάς είπε...

Έχει δίκιο. Αναφέρεται ωστόσο η μισή αλήθεια. Ο Νίκος Απαλευτίδης (μέχρι τότε νόμιζα ότι ήταν φίλος) κανόνιζε με τον Παργαλάτσο να στηθούν σε μία γωνία και να γελάνε. Ουδέποτε μου δήλωσαν το ενδιαφέρον τους να βρίσκονται παρόντες στην ίδια παρέα, παρόλα αυτά εγώ προσπάθησα να κανονίσω και για τους φίλους μου. Απέτυχα και εζήτησα ΑΜΕΣΑ συγγνώμη. Δεν είναι ανάγκη να με αναμπαίζεις Νίκο Απαλευτίδη. Πληγώθηκα ήδη μία φορά..

Παργαλάτσος είπε...

Ουδέποτε γίνηκε αυτό (να χλευάσουμε έναν ερωτευμένο άνθρωπο και μάλιστα εν χορώ)... Δεν περίμενα σε τόσο μεγάλη ποσότητα μαζεμένα ψεύδη και λάσπη...

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

ευχαριστω αδερφε μονακριβε παργαλατσε
για την επιβεβαιωση

Γιώργης Μίναρος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΦΡΕΑΤΙΟ!

Πρέπει να ομολγήσω πως όλα αυτά τα μπερδέματα δεν θα είχαν συμβεί εάν ο φίλτατος κατά τα άλλα Παργ δεν μας χάλαγε το σκηνικό προ 20μερου!

ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ

Μυρωδιάς είπε...

Σκατά στα μούτρα του Παργαλάτσου.
Τομάρι που με διαψεύδεις κιόλας.
Τδιάουλο