Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

(ξανα)Πωλούνται!

Ξαναβάζω το ποστ που είχα γράψει μεγάλη Πέμπτη χαράματα, το οποίο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους διεγράφη. Παρακαλώ κάποιος να μου εξηγήσει τους λόγους αυτούς καθώς και να με φωτίσει σχετικά με το θέμα "του σκατού σε σχήμα σταυρού" το οποίο δεν αντιλαμβάνομαι (εσωτερικό αστείο?).
Το πιο πιθανό είναι πως η διαγραφή ήταν προϊόν αυνανικής διεργασίας και όχι κάτι άλλο.

ΥΓ:Κατά βάθος ελπίζω σε νέα διαγραφή.

"Με αφορμή την ολοένα αυξανόμενη επισκεψιμότητα του βλογ kastanogr θα ήθελα να πάρω μια πρωτοβουλία και να δημιουργήσω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για θρησκευτικά ορίτζιναλ αντικείμενα από την εποχή που ζούσε ο Λόρδος μας, ο Σερ Χέζους Κράιστ. Το κατάστημα θα λειτουργεί πιλοτικά τις πρώτες 6 με 666 ημέρες με το πέρας των οποίων θα επισημοποιηθεί η λειτουργία του, αφού πρώτα ελεγχθούν όλες οι επιμέρους παράμετροι για την ορθή του λειτουργία. Η λίστα με τα ιερά αντικείμενα είναι αρχικά σχετικά περιορισμένη, ωστόσο θα φροντίσουμε να την επεκτείνουμε σταδιακά. Να τονίσουμε ότι τα αντικείμενα αυτά είναι τα αυθεντικά αντικείμενα των ιερών προσώπων της ορθόδοξης πίστης μας και είναι μοναδικά σε όλο τον πλανήτη.

Πωλούνται:

-Το σώβρακο που φορούσε ο Ιησούς πάνω στο σταυρό με τρεις σταγόνες αίμα. Ζητήστε το σε τρία χρώματα κίτρινο, φούξια και ροζ και στα μεγέθη s, m, l, xl.
Σας κάνουμε δώρο μια απολιθωμένη τρίχα από τους όρχεις του Κυρίου μας (σε περιορισμένες εκδόσεις διατίθεται και με κωλότριχα)
-Το σταυρό του μαρτυρίου του Κυρίου μας σε τρία μεγέθη: Κροσσ Τζουνιορ Εντισιον(TM), Κροσσ Ορίτζιναλ Σάιζ(ΤΜ) καθώς και Κροσσ Οβερσάιζ(ΤΜ). Το πρώτο για να μπορείτε να σταυρώνετε τα παιδιά σας, το δεύτερο για να σταυρώνεστε εσείς ή γυναίκα σας ενώ για το τρίτο δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα που θα σας χρησιμεύσει όμως οφείλετε σαν καλοί Όρθόδοξοι Χριστιανοί να το αγοράσετε και αυτό το τεκμηριώνω κάνοντας χρήση ακριβώς κανενός επιχειρήματος.
-Σπέρμα από τον Κρίνο καθώς και τον Κρίνο αυτοπροσώπως. Διατίθεται σε άσπρο και κίτρινο.
-Βρώμα από το νύχι του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδιού του Κυρίου μας αναμεμειγμένο με ιδρώτα από την αριστερή του μασχάλη. Διατίθεται σε μπλε-πράσινες αποχρώσεις και σαν εξτρα δική σας προσωπικής προτίμησης η παροχή και μύξας.
-Δάκρυα Παναγίας σε αφαλατισμένη έκδοση για ηπιότερη γέυση καθώς και τις στούντιο ηχογραφήσεις του κλάματός της για μια ολοκληρωμένη εμπειρία.
-Ποδαρίλα από τα θεϊκά πόδια της Παρθένου, καθώς και από τα πόδια του αποτελέσματος της ερωτικής της πράξης με τον κρίνο. Τα συστατικά του προϊόντος μαζεύτηκαν από εμένα προσωπικά από το σπίτι της θεϊκής οικογένειας και σας εγγυώμαι ότι έχει συλλεχθεί από τα μέλη των μελών της. Αρχικά το προϊόν περιείχε ποδαρίλα και από τον Ιωσήφ αλλά μετά από παράπονα από πελάτες αναγκαστήκαμε να την αποσύρουμε από το προϊόν ως προβληματική. Εξ'άλλου ο Ιησώφ ήταν τόσο αστείος που η γυναίκα του τον απάτησε με κρίνο... Οπότε γενικά αποτελούσε δυσφήμιση για το προϊόν. Διατίθεται σε αέρια μορφή καθώς και σε υγρή για καταπόσεις που οδηγούν σε συγκλονιστικότερες εμπειρίες με μεγαλύτερη διάρκεια.

Οφείλω να εφιστήσω την προσοχή σας καθώς κάθε ιερό αντικείμενο από τα παραπάνω είναι σε στοκ σε περιορισμένα κομάτια περίπου 1500 έκαστο οπότε ενεργήστε σύντομα για να μην το μετανιώσετε αργότερα, καθώς και για να μην πάτε στην Κόλαση. Ξανατονίζω πως τα αντικείμενα αυτά είναι τα μοναδικά αυθεντικά αντικείμενα. Εδώ να σας ξαναυπενθυμίσω πως αν δεν αγοράσετε αυτά τα ιερά αντικείμενα θα πάτε στην Κόλαση.
Οι τιμές τους είναι βεβαίως συμβολικές, της τάξεως των 666 ευρώ, και το συνολικό ποσό που θα συλλέξουμε θα το χρησιμοποιήσουμε για ιεραποστολή δηλαδή θα πάμε στην Αφρική και θα εκβιάζουμε ετοιμοθάνατα από ασιτία μαυράκια λέγοντάς τους πως για να φάνε μια μπουκιά ψωμί θα πρέπει να ομολογήσουν πως η ορθόδοξη θρησκεία γαμεί και σπέρνει.
Επικοινωνήστε μαζί μας από σταθερό στο 210-6666666 και από κινητό στο 801-11-666666 με χρέωση 0,666 ευρώ/666 δευτερόλεπτα.

Και επειδή με αυτό το post έπαθα posting overdose, αποδημώ για μέρη όπου εκλίπει το σατανικό internet έτσι ώστε να πιάσω καλύτερο σήμα επικοινωνίας με τα ανώτερα όντα.

Καυλί Ανάταση."

4 σχόλια:

η κυρά μας η μαμή είπε...

Επιτέλους ένας original retailer της χριστοπραμάτειας.

Φυσικά θα πάρω το Κροσσ Οβερσάιζ(ΤΜ)που είναι ότι πιο χρήσιμο μετά τα βατραχοπέδιλα για δελφίνι...

Όσο για κρίνο λυπάμαι, αλλά διαθέτω προσωπικό λειτουργικό αντίτυπο.

Καλές Δουλειές

Spiros είπε...

Όπως ήταν αναμενόμενο το Κροσσ Οβερσάιζ(ΤΜ) έχει γίνει ανάρπαστο εξαιτίας της εγκεφαλικής κατάστασης που βρίσκεται η πλειοψηφία των πιστών της Χριστιανοσύνης. Είσαι τυχερός ωστόσο, καθώς έχω φυλάξει δύο τρία κομμάτια για προσωπική χρήση.
Σου εκφράζω τις αμφιβολίες μου για την γνησιότητα του κρίνου που κατέχεις. Αυτό γίνεται προφανές άμα σκεφτείς ότι δεν γίνεται να έχεις τον αληθινό κρίνο αφού τον αληθινό τον έχω εγώ και εγώ είμαι πιστοποιημένος εκπρόσωπος του θεού άρα λέω αλήθεια. Άρα εσύ λες ψέμματα και θα τιμωρηθείς αν δεν ζητήσεις συγνώμη από τα θεία.
Ωστόσο ως νόμιμος εκπρόσωπός τους θα φροντίσω να μην ενημερωθούν για την επαίσχυντη αυτή πράξη σου αρκεί να αγοράσεις και άλλα προϊόντα από το κατάστημα.

η κυρά μας η μαμή είπε...

I think we have a deal..

Πάντως ο κρίνος μου γαμεί και σπέρνει..

με όλο το σεβασμό..

Spiros είπε...

Ο δικός μου κρίνος ως πραγματικά εκ θεού προερχόμενος είναι κατά πολύ ανώτερος και αυτό δεν το διαπραγματεύομαι. Για να καταλάβεις τη διαφορά πρέπει πρώτα να πιστέψεις. Αν το πετύχεις τότε θα δεις ότι όντως είναι ανώτερος, γιατί τότε θα έχει εισέλθει εντός σου ο Κύριος (με την καλή την έννοια) και θα σου υποδείξει σιωπηλά την αλήθεια.
Επίσης πρόσεχε τα λόγια σου γιατί θα αναγκαστώ να αναφωνήσω:
"An unbeliever. Prosecute, kill the heretic!"