Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Η σημασία του να...σκουπίζεσαι στη πετσέτα του προσώπου της

Τη παρθενιά θα σπάσει (δες προηγούμενη ανάρτηση) το άρθρο “Η σημασία του να σκουπίζεσαι στη πετσέτα του προσώπου της”, ένα θέμα αν μη τι άλλο (ερωτώ), διεισδυτικό εξ’ ού και επιλέχθηκε ως ο επιβήτορας της στήλης, εις βάρος βέβαια του Casanova ο οποίος έσπασε τα τηλέφωνα για να γράψουμε κάτι και για αυτόν, ο οποίος και η κουτσή Μαρία ξέρει (ναι η κοπέλα του Μυρωδιά) ότι έιναι λάκης. Ευχαριστώ τον γιο του εωσφόρου Ασκητή για την συνδρομή του.



Σου περιγράφω ένα τυπικό καθημερινό σενάριο. Είσαι στο σπίτι της μοντέλας – επαγγελματία χορεύτριας την οποία βολεύεις εσχάτως. Σου έχει μαγειρέψει ένα απίθανο φαγητό και ενώ το τρως σου κάνει μασάζ ενώ ανταλλάσσει ερωτικά χάδια με την αδερφή της που τύγχανε να είναι και αυτή μοντέλο – επαγγελματία χορεύτρια. Στη συνέχεια πέντε λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας της αρχέγονης διοργάνωσης τσαμπιονλίνγκιον τον οποίο παρακολουθείς μετά το φαγητό , το στόμα της εντρύφησε στα άδυτα του παντελονιού σου και άρχισε το θεάρεστο έργο της με τη δεξιοτεχνία του Vassilis Saleas προκειμένου να αποσπάσει sex στο φινάλε του αγώνος. Εσύ που είσαιν και γαμών τα παιδιάν και γνήσιος άρρην και δεν χαλάς χατήριν της ρίχνεις έναν. Γ@μημένη καθημερινότητα.

Μετά το πέρας της ερωτικής συνευρέσεως έρχεται κάποια στιγμή – έστω και δύο μέρες μετά - που ο αρένας πρέπει να αφιερώσει κάποιες στιγμές από το χρόνο του για να πλύνει το εργαλείο του και να λουστεί με timotei, που ως γνωστόν είναι το μοναδικό πράγμα στο κόσμο που μπορεί να φέρει ένα αρσενικό σε πολλαπλούς οργασμούς. Επιστρέφω όμως στο θέμα και ερωτώ: Ωραίος μάγκα!.. Τον έπλυνες. Που θα τον σκουπίσεις; Σε μια οποιαδήποτε πετσέτα; Στην κάλτσα του Απαλευτίδη; Με χαρτί υγείας; Δε γ@μιέται στα σεντόνια;

Φευ.. Πόσο ρηχός μπορεί να είσαι…Αγαπητέ μου αν θες να λέγεσαι άντρας, αν θες να συνεχίζει να γυρίζει ο πλανήτης, δεν έχεις άλλη επιλογή από το να τα σκουπιστείς στη πετσέτα του προσώπου της. Παραθέτω τα πλεονεκτήματα:

1) Το εσωτερικό χαμόγελο του κάφρου που έχεις όταν το κάνεις αυτό διαρκεί πολύ περισσότερο από τον οργασμό που πήρες. Για φαλλοκράτες σαν τον Παργαλάτσο νιώθεις και λίγο αφεντικό.

2) Η ιδέα του να ξυπνήσει το άλλο πρωί και να έρθει σε επαφή με τα ξεραμένα υγρά του πέους σου την εξιτάρει και ας μη το παραδεχτεί ποτέ. Γι’ αυτό και την βλέπεις να σκουπίζει τόσο σχολαστικά το προσωπάκι της το πρωί. Ένας μίνι οργασμός είναι κάτι περισσότερο από σίγουρος

3) Η υγεία της; Δεν σε νοιάζει η υγεία της; Το σπέρμα περιέχει κιτρικό οξύ, αμινοξέα, φρουκτόζη, ποτάσιο και ένζυμα καθιστώντας το την ιδανική φυσική μάσκα προσώπου. Η κοπέλα σας (χαχα έτσι νομίζει η χαζή) θα λάμπει όσο ποτέ και οι φίλες της θα την ζηλεύουν.

4) Η ευχαρίστηση και ηδονή που παίρνεις όταν σκέφτεσαι ότι όχι μόνο αυτή αλλά και η αδερφή της ή οι φίλες της ή ακόμα και ο μόνιμος δεσμός της θα σκουπιστούν με τα παρολίγον παιδιά σου(για τον Μυρωδιά : εννοούμε τα υγρά που απέμειναν στο εργαλείο )

4) Αποτελεί ένα ισχυρότατο διαπραγματευτικό χαρτί.. Εξηγούμαι: Όταν αυτή πάνω σε έναν τσακωμό σου πει ότι φοράς τρύπιες κάλτσες ,θα μπορείς πανεύκολα να την αποστομώσεις λέγοντας: «Τουλάχιστον δεν σκουπίζω το πρόσωπο μου σε πετσέτες με χύσια»

5) Θα έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο και θα βγεις ηθικός νικητής αν αρνηθεί να τα καταπιεί κατά την ώρα της πράξης. Απλά σκέψου το:
αρνείται αυτή να καταπιεί το νέκταρ.
Εσύ ξενερωμένος ,παίρνεις το αίμα σου πίσω και ουσιαστικά την υποχρεώνεις χωρίς να το ξέρει να κυκλοφορεί την επομένη μέρα με το νέκταρ στο πρόσωπό της (αυτό που αρνιόταν να βάλει στην κοιλιά της)


5) Μπείτε λίγο στην θέση αυτών των παρολίγων παιδιών: Θα σας άρεσε να σας πετάνε στα σκουπίδια τυλιγμένα σε ένα χαρτί ή θα προτιμούσατε την θαλπωρή μιας πετσέτας ακριβώς όπως γίνεται και με τα νεογέννητα στο νοσοκομείο??
Εγώ διαλέγω το δεύτερο, θέλω να είμαι καλός γονιός…

5) Για το χαμόγελο και την κρυφή ευχαρίστηση το είπαμε?

Μετά από αυτό το άρθρο ελπίζω την επόμενη φορά να σκεφτείτε που θα σκουπίσετε το εργαλείο σας. Είναι μια πράξη που πολλοί την κάνουν ελαφρά τη καρδία , χωρίς να γνωρίζουν τις κοινωνικές προεκτάσεις ή και συνέπειες που μπορεί να έχει καθώς και τα πλεονεκτήματα που μπορεί να κρύβει αν αλλάξετε συνήθειες.

Για live επίδειξη απευθυνθείτε στον μονοχείρα Απαλευτίδη που κανονίζει τέτοια ηβέντς ντς ντς .

Υ.Γ.: Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ξαναευχαριστήσω τον Ασκητή για την συμμετοχή του και τις πολύτιμες συμβουλές του καθώς και τον Ασκητή που μου έδωσε μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές.

9 σχόλια:

Μυρωδιάς είπε...

Αν και δεν κατάλαβα καλά το σημείο με τα χαμένα παιδιά παρά την πολύτιμη βοήθεια σας (σταγόνα δεν μένει πάνω στον κέφαλο μου κατά τη διάρκεια του αδειάσματος), έχω να δηλώσω πως το άρθρο είναι 5 φορές καλύτερο από τι περίμενα.
Επιστημονικές τεκμηριώσεις, παραδείγματα βγαλμένα από τη ζωή, σενάρια που όλοι έχουμε ζήσει. Είναι ένα ολοκληρωμένο άρθρο.
Κύριοι Ασκητή και η κυρά μας η μαμή, να είστε βέβαιοι πως το άρθρο αυτό θα αποτελέσει το εναρκτήριο λάκτησμα για ένα κόσμο γεμάτο ψωλοχυμμένες πετσέτες.
Τέρμα ποια τα αδειάσματα σε χαρτί κουζίνας και σε ψυχρές χέστρες. Παργαλάτσο τέρμα είπαμε!!!

Παργαλάτσος είπε...

Επειδή δεν προλαβαίνω να ποστάρω κάτι αξιόλογο θα το κάνω σε 5' που θα γυρίσω.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Δοκίμασα χθές το βράδυ να σκουπιστώ στη πετσέτα της.
Δυστυχώς σήμερα το πρωί που χάϊδεψε το προσωπάκι της, δεν είδα καμία αντίδραση ενθουσιασμού.

Γιατί???? Μήπως είναι αχάριστη??

η κυρά μας η μαμή είπε...

Αγαπητέ γιώργη. Καταλαβαίνεις τώρα πόσο καλά μπορεί να κρύψει μια
γυναίκα το μυστικό της.Η χαρά της όμως είναι ανείπωτη. Γι αυτό άλλωστε και δεν τη λεει.
Να είσαι σίγουρος όμως πως με την κίνηση σου αυτή η σχέση σας ανέβηκε πολλά επίπεδα. Θα το δείς μόλις πας σπίτι.Θα το νιώσεις.

Μυρωδιάς είπε...

Εγώ σκουπίστηκα από την πετσέτα της το βράδυ και το πρωί που ξύπνησα είδα τη μάνα της να ξερογλύφεται πάνω στο σημείο όπου και έπεσε το κύριο μέρος του αδειάσματος.
Φοβάμαι μήπως δημιούργησα κάποιο πρόβλημα στην οικογένεια, αφού αναγκάστηκα να γαμήσω μάνα, κόρη και παναγιά.
Βοήθησέ με η κυρά μας η μαμή.

Παργαλάτσος είπε...

Πέρασαν κιόλας τα 5 λεπτά; Μπα γαμώ το σταυρολόι μου. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος από το υπερήφανο και αγέρωχο τούτο άρθρο. Τα δάκρυα μου κυλούν εφαπτομενικά στην μεταξένια επιδερμίδα του προσώπου μου (κάτι κάνουν οι κρέμες) και συναντούν τις μύξες που ξεπροβάλλουν από την πρόσφατα ξυρισμένη μύτη μου (πολλή φαγούρα ρε πούστη μου) δίνοντας έναν τόνο αρμύρας στις μύξες μου.
Κάνοντας ένα flash back στις ερωτικές μου περιπέτειες, δεν βρίσκω κάποια περίπτωση που να κινήθηκα με τόσο αρρενωπό τρόπο. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη και υπόσχομαι στην μαραμένη ψωλή του Μυρωδιά, την επόμενη φορά να είμαι ένα παράδειγμα φαυλότητας και φαλότητας...

η κυρά μας η μαμή είπε...

Αγαπητέ Μυρωδιά. Καλώς ήλθες στη στήλη μας "Συμβουλές για τη σημασία του Να.."

Το άρθρο το οποίο έγινε η αφορμή για να ανοίξουν τα μάτια σας σας έδωσε ουσιστικά μια νέα υπερδύναμη. Αυτη του να σκοθπίζεις τον στρατηγός σου στην πετσέτα του προσώπου της. Κάθε υπερδύναμη πρέπει να χρησιμοποιείται με σοφία και σύνεση προς όφελος της ανθρωπότητας.

Αυτό βλέπω να κάνεις και εσύ προς όφελος της οικογένειας της και δη της ανθρβποτητας. Προσέφερες χαρά Μυρωδιά. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. ΄Κάθε άλλο παρά πρόβλημα δημιούργησες.

Για όπως λεει και ο μπαμπάς μου η γυναίκα είναι σαν το ψάρι.

Για οτιδήποτε άλλη συμβουλή μη διστάσεις αγαπητε φίλε να με ξανακαλέσεις. Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σε μπινελικώσουμε με αβρότητα και ταπεινοφροσύνη.

Ανώνυμος είπε...

φαλλοκρατικα καγκουρια που νομιζετε οτι το καυλι σας ειναι ο αξονας της Γης.ουστ!

Ασκητής είπε...

Ανώνυμε (by the way ωραίο-πούστικο nickname) χαίρομαι που σου άρεσε το άρθρο και μπήκες στον κόπο να το διαβάσεις!