Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Σάββατο 12 Απριλίου 2008

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!

Οι πληροφορίες του παρακάτω άρθρου προέρχονται από την εταιρεία "Bayer ΕΛΛΑΣ ABEE" και πιστεύω ότι είναι απόλυτα αξιόπιστες , αλλά επειδή οι γνώσεις μου στις επιστήμες της Ιατρικής και της Φαρμακευτικής είναι περιορισμένες κρατώ μια απειροελάχιστη επιφύλαξη.
Ελπίζω συγκεκριμένος "γραφιάς" που έχει γνώσεις στο αντικείμενο να μας βοηθήσει.

Προσοχή!!!! Μια γυναίκα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αρπάχτηκε από 5 άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τις εκθέσεις του νοσοκομείου και της αστυνομίας, την βίασαν πριν την παρατήσουν, ανίκανη να θυμηθεί τα γεγονότα του βραδιού. Δοκιμές αργότερα επιβεβαίωσαν τους επαναλαμβανόμενους βιασμούς μαζί με τα ίχνη Pohypnol στο αίμα της και Progesterex, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μικρό χάπι αποστείρωσης. Το φάρμακο χρησιμοποιείται τώρα από τους βιαστές στα πάρτι για να βιάζουν και να αποστειρώνουν τα θύματά τους. Το Progesterex είναι διαθέσιμο στους κτηνιάτρους για να αποστειρώνουν τα ζώα. Υπάρχει η φήμη ότι το Progesterex χρησιμοποιείται μαζί με Rohypnol, το φάρμακο βιασμών. Με το Rohypnol, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να το ρίξουν στο ποτό του κοριτσιού. Το κορίτσι δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα το επόμενο πρωί, όλων αυτών που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη νύχτα. Το Progesterex, που διαλύεται στα ποτά εξίσου εύκολα, είναι τέτοιο που το θύμα δεν συλλαμβάνει από τον βιασμό και ο βιαστής δεν ανησυχεί για να κάνει τεστ πατρότητας που να τον αναγνωρίζει μήνες αργότερα. Τα αποτελέσματα του φαρμάκου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ - είναι Μ*Ο*Ν*Ι*Μ*Α. Το Progesterex σχεδιάστηκε για να αποστειρώνει τα άλογα. Οποιοδήποτε γυναίκα παίρνει αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ. Οι "νυφίτσες" μπορούν να πάρουν αυτό το φάρμακο από τον καθένα που είναι σε κτηνιατρική σχολή ή σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο. Είναι τόσο εύκολο, και με το Progesterex πρόκειται να γίνει έξαρση του παντού στα πανεπιστήμια. Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχουν ακόμα και sites στο internet λέγοντας στους ανθρώπους πώς να το χρησιμοποιήσουν.

Κατά την προσωπική μου άποψη, επειδή οι μέρες είναι δύσκολες και πονηρές , καλό είναι όλοινα προσέχουν τις επιλογές τους και να μην είναι ευκολόπιστοι γιατί το κακό παραμονέυει παντού. Παρ΄όλα αυτά δεν πρέπει να χαθεί η αισιοδοξία γιατί η ζωή δεν έχει μόνο μαύρο και άσπρο αλλά και πολλά άλλα χρώματα που την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα και γλυκιά.

1 σχόλιο:

Γιώργης Μίναρος είπε...

Φίλε Σκόρερ για άλλη μια φορά σου βγάζω το καπέλο.
Είσαι πάλι ένα βήμα μπροστά απ' όλους.
Εκτός από την βοήθεια που προσφέρεις σε όλους τούς αναγνώστες με αυτή σου τη δημοσίευση (λόγω του μεγάλου αριθμού γυναικών ου διαβάζουν KastanoGR), βοηθάς τα μέγιστα και τον σύντροφο και φίλο πάργ. Ελπίζω αυτή τη φορά να σταματήσει να πουλάει αγάπες και να αρχίσει να σκοράρει έστω και με τη βοήθεια φαρμάκων.