Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Free Μυρωδιάς

Αξιότιμα μέλη του blog,

με όλο το σεβασμό προς εσάς θα ήθελα να σας ζητήσω μια χάρη. Πρόκειται για μια χάρη που αφορά το εξέχον μέλος Μυρωδιά του πασίγνωστου blog kastanoGR.

Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό μια κάμψη στην ερευνητική δραστηριότητα του παγκοσμίου φήμης ερευνητή Μυρωδιά και θα ήθελα τη βοήθειά σας στο να αναζητήσουμε αρχικά τις αιτίες αυτής της κάμψης και στη συνέχεια να επαναφέρουμε το μέγιστο ερευνητή Μυρωδιά στο σωστό δρόμο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την προσφορά ερευνητικού έργου στη παγκόσμια ερευνητική κοινότητα.

Δεν είναι δυνατόν κύριοι να στερείται από τις υπερ ιδέες του Μυρωδιά η παγκόσμια ερευνητική κοινότητα επειδή ο Μυρωδιάς τσιλιμπουρδίζει και γκομενίζει!

Ο Μυρωδιάς κύριοι δεν ανήκει στον εαυτό του. Ανήκει στην παγκόσμια ερευνητική κοινότητα η οποία και εκλιπαρεί τον Μυρωδιά για νέες ιδέες.

Μυρωδιά η παγκόσμια ερευνητική κοινότητα σου απευθύνει ένα μήνυμα: “Μυρωδιά ξανά-πιάσε την πένα σου!”

6 σχόλια:

Μυρωδιάς είπε...

Πίσω στα έδρανα Γλωσσοφίλοι.
Έχεις δίκιο. Αμέλησα τα ερευνητικά μου καθήκοντα. Ζητάω συγγνωμη σε σένα, στον Φρεάτιο (που κινδυνεύει να διαγραφεί από γραφιάς του blog), στα στελέχη του blog καθώς και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο.
Υπόσχομαι να συνεχίσω άμεσα το ερυνητικό μου έργο. Άλλωστε με Παργαλάτσο να πουλάει έρωτες δεν έχω καμία ελπίδα.

Μυρωδιάς είπε...

ΥΓ.: Το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Lee διοργανώνει πενθήμερη εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη (18-22 Απριλίου). Τιμές σοκ. Δηλώσεις ενδιαφέροντος μόνο από αρραβωνιασμένους...

Γλωσσοφίλοι, κουτί σου έκατσε!!

Γιώργης Μίναρος είπε...

Η επιστημονική κοινότητα σε χρειάζεται φίλε Μυρωδιά. Ο σύγχρονος κόσμος έχει ανάγκη από τις γνώσεις σου. Είναι πολυτέλεια για όλους μας να μην εκμεταλλευόμαστε τη καλλιέργεια σου

Γλωσσοφίλοι είπε...

Μυρωδιά παίξε μπάλα στο γήπεδο και μη τη ρίχνεις στην εξέδρα.
Όσο για το Travel Lee δώσε στοιχεία επικοινωνίας.

Φρεάτιος είπε...

Αγάπητο αναγνωστικό κοινό,

επιτρέψτε μου να διαφωνήσω κάθετα με τη θέση του αξιότιμου Γλωσσοφίλοι...

Ο μέγας ερευνητής Μυρωδιάς ΔΕΝ έχει αμελήσει την πλούσια και πολύπτυχη ερευνητική του δραστηριότητα...και αυτό μπορώ να το διαβεβαιώσω από την καθημερινή συναναστροφή μας.

Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να τον παρακολουθήσει, κατά τη διάρκεια εργασίας του, τις αμέτρητες ώρες που βγάζει το ομολογουμένως αστείρευτο εερευνητικό του ταλέντο...Γιατί κύριοι πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί ο Μυρωδιάς να γκομενίζει, όπως ο Γλωσσοφίλοι χαρακτηριστικά αναφέρει, ωστόσο χύνει πολλά κιλά ιδρώτα καθημερινά, στίβωντας τον εγκεφαλό του σε νέες πρωτοποριακές ιδέες και ερευνητικές παρεμβάσεις.

Τέλος, θα ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα κάνει γνωστό στο παγκόσμιο ερευνητικό στερέωμα, το γεγονός ότι ο Μυρωδίας έχει πρόταση για θέση Επίτιμου Καθηγητή σε έδρα του μεγαλύτερου Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου στις ΗΠΑ.

Ο ερευνητικός κόσμος οφείλει πολλά στον μέγα Μυρωδιά!!!

Μυρωδιάς είπε...

Δηλώνω ενώπιον σας και ορκίζομαι στον φρέσκο γύψο του Νίκου Απαλευτίδη, ότι για 2 μήνες θα απέχω από κάθε σεξουαλική και γκομενική δραστηριότητα για να ασχοληθώ ΜΟΝΟ με την έρευνα.
Παρακαλώ πολύ στο δύσκολο αυτό αγώνα, στο κρίσιμο αυτό σταυροδρόμι της ζωής μου, σας ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ συμπαραστάτες. Προτείνω για τον καθαρισμό των ψυχών μας και για να μας ξαναθελήσει ο Αμβρόσιος 2μηνη αποχή από κάθε σεξουαλική δραστηριότητα.