Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Ξεβράκωμα! Εξέθεσε το blog μας!!

Με λύπη θα σας πληροφορήσω πως το άρθρο "Τελικά η μπίρα σε κάνει Γυναίκα" που δημοσίευσε προ ολίγων ωρών ο κύριος Φρεάτιος είναι προϊόν αναπαραγωγής και καταπάτησης πνευματικής ιδιοκτησίας κάποιου μεγάλου ερευνητή. Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που παρουσιάζεται ανωτέρω είναι προϊόν ενδελεχούς και μεθοδικής έρευνας του η κυρά μας η μαμή. Το βελάκι καταδεικνύει την ημερομηνία αποστολής του εν λόγο email. Παρακαλώ τον Φρεάτιο καθώς και όλους τους αναγνώστες και στελέχη του kastanoGR να τοποθετηθούν επί του θέματος.
Προτείνω και σε αυτή την περίπτωση την εσχάτη των ποινών. Πέναλντι!

15 σχόλια:

η κυρά μας η μαμή είπε...

Παρόλη την εκτίμηση που τρέφω προς το πρόσωπο του επιστήθιου φίλου και ερευνητή Φρεάτιου, οφείλω να ομολογήσω πως υπέπεσε στο αμάρτημα της κλοπής, στον βωμό της εύκολης δόξας και αναγνώρισης.

Αποτελεί ωστόσο η πράξη αυτή έναυσμα για περεταίρω προβληματισμό. Αλλα δεν ξέρω γιατι.

Πρότεινω ως τιμωρία να παντρεύτεί τον εθνικό μας σταρ.

Υ.Γ. Ο Ιούδας φιλούσε έτσι και έτσι

Φρεάτιος είπε...

Αγαπητό Kastanogr,

Αισθάνομαι ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ...φαίνεται ότι σήμερα οι αξίες έχουν εκλείψει.Παράλληλα, όμως, αισθάνομαι και πολύ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ. Και επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω πως έχουν τα πράγματα...

Το άρθρο που είχα το θάρρος να αναρτήσω αποτελεί αναμφισβήτητα ένα γερό πλήγμα ενάντια στα οργανωμένα συμφέροντα της βιομηχανίας μπίρας, η οποία αποκομίζει τεράστια κέρδη από τις πωλήσεις της νοθευμένης μπίρας.

Έιναι έυλογο, λοιπόν, να θέλουν να πατάξουν οποιαδήποτε δημοκρατική φωνή που τολμαέι να αντιπαραταχεί στα συμφεροντά τους. Το παρόν άρθρο αποτελλεί προβοκάτσια και αποτελεί προίον ψηφιακής επεξεργασίας.

Δυστυχώς, ο αγαπητός σύντροφος "η κυρά μας η μαμή" έπεσε θύμα της προβοκάτσιας αυτής, αφού απλά υίοθέτησε ένα απλό mail που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο με παραποιημένη ημερομηνία αποστολής.

Αγαπητέ συμπλογκίτη, θα σε παρακαλούσα πολύ να κάνεις ενδελεχή έρευνα πριν υιοθετήσεις τα κενά και προβοκατόρικα κέιμενα που κυκλοφορούν. Η έρευνα που παρέθεσα στο "αμφισβητούμενο" post αποτελεί το απόσταγμα εκτενούς και σε βάθους ερευνητικής δραστηριότητας.

Κλείνω, λέγοντας ότι το Kastanogr πρέπει να αισθάνεται υπερήφανο που κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα των βιομηχανιών μπίρας σε λίγες μόνο ώρες. Είναι σαφές πλέον ότι έχει αποκτήσει παγκοσμία δημοτικότητα.

Η προβοκάτσια και τα οργανωμένα συμφέροντα δε θα περάσουν!!!

η κυρά μας η μαμή είπε...

Αγαπητέ Freatie. To πεδιο με την ώρα αποστολής σε ένα mail den μπορει να αλλαχθεί.

Αισθάνομαι ντροπη για λογαριασμό σου που με κατηγορείς απροκάλυπτα για να καλύψεις τις βρωμιές σου. Αίσχος!

Μυρωδιάς είπε...

Παρακαλώ να διενεργηθεί άμεσα η εξέταση της υπόθεσης.
Από τη μία το λευκό ποινικό μητρώο του Φρεάτιος και από την άλλη οι άριστες γνώσεις του η κυρά μας η μαμή πάνω στην ψηφιακή επεξεργασία εικόνων, κάνουν τη ζυγαριά να γέρνει προς το μέρος του Φρεάτιος.
Η κυρά μας η μαμή παρακαλείται να ανακαλέσει άμεσα, να αποσύρει πάραυτα τις ψευδείς κατηγορίες και να ζητήσει συγγνώμη από τον Φρεάτιος.

Γλωσσοφίλοι είπε...

Και μετά από όλα αυτά πρέπει αγαπητοί μου πρέπει να βρούμε και τη μέγιστη κάλυψη του FACH! Σιγά μη τη βρούμε!

Φρεάτιος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου Μυρωδιά.

Παρακαλώ να οριστεί ΕΔΕ (Ενορκη Διοικητική Εξέταση) άμεσα. Τότε θα είμαι σε θέση να αποδείξω την αθωοτητά μου...Αν χρεiαστεί, προτίθεμαι να κάνω και τέστ DNA.

Στις μέρες μας είναι δύσκολο να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!!!

Μυρωδιάς είπε...

Κάθε πράγμα στον καιρό του κι κολιός τον Αύγουστο. Δεν θα αφήσουμε τον γάμο να πάμε για πουρνάρια αγαπητέ Γλωσσοφίλοι.
Εδώ διακυβέβευται η αξιοπιστία του Φρεάτιος. Πρέπει να υπερασπίσει την δημοσιογραφική και ερευνητική του υπόληψη.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Αγαπητοί αναφέρομαι στην αλλαγή του πεδίου ώρας του πραγματικού email και όχι στο screenshot αυτού.

Όποιος Θέλει ασ επικοινωνήσει μαζι μου για να δει το πραγματικό email.

Αγαπητέ μυρωδιά δεν παίρνεις τίποτα μυρώδια. Κατηγορείς εμένα που τόσο απλόχερα μοιράστηκα τις τεχνικές μου γνώσεις μαζί σου. Αλλα έτσι αργείε..δάγκωσε το χέρι που σε ταίζει..θα καταλήξεις η Βατίδου μου.

Παργαλάτσος είπε...

Πλέον η υπόθεση είναι στα χέρια της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος η οποία θα αποφανθεί για τη γνησιότητα ή όχι του άρθρου.
Μπράβο στον Μυρωδιά που "smelled a rat", που λένε και στο χωριό μου, στην όλη υπόθεση. (Αν είναι πλαστό το mail θα μαστιγωθείς στα ούμπαλα από τον Κωστέτσο)

ΥΓ: Θ έπρεπε να γνωρίζεις φίλε Μυρωδιά, πως το σωστό είναι εξετέθεσες!!!

η κυρά μας η μαμή είπε...

δεν ειναι απειλή! Είναι το όραμα μου για το μέλλον

Μυρωδιάς είπε...

Παρατηρείται όλοι το απειλητικό ύφος του η κυρά μας η μαμή. Πλέον είναι βέβαιο ότι "τα παίρνει" από τις βιομηχανίες παραγωγής μπύρας. Τα καρτέλ γάλακτος και μπύρας θα αποκαλυφθούν. Βρήκαμε το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση που δεν είναι άλλος από τον η κυρά μας η μαμή.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Οποισδήποτε αναγνώστης με κριτικό πνεύμα θα δεί την αλήθεια και το φως που εκπέμπουν τα λεγόμενά μου. Δυστύχως όμως η επαγγελματική σχέση των κατηγόρων μου ανάγκασε τον φίλο μυρωδια να με πουλήσει για μια τυρόπιτα.

Χτύπα και άλλο! θα το αντέξω

Γλωσσοφίλοι είπε...

Το σύνθημα της εποχής μας είναι ένα. Αντιγράψτε γιατί χανόμαστε. Όταν δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς τουλάχιστον αντέγραψε.
Απλά πρόσεχε μη σε πάρει χαμπάρι ο Μυρωδιάς και σε εξετεθέσει (!κατά Παργαλάτσο Ευαγγέλιο).

Μυρωδιάς είπε...

Προτείνω την άμεση προφυλάκιση του η κυρά μας η μαμή. Εξετέθεσε το Blog μας. ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!
Παράλληλα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να φέρω τον Κωστέτσο στις φυλακές, όπου και θα προβεί στο μαστίγωμα του η κυρά μας η μαμή.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Παργαλάτσο μετά την ροή των γεγονότων καταλαβαίνω ποσο πυκνό ιστό υφάνε ο μυρωδιάς για να σε παγιδέψει και να σε φάει με την ησυχία του όπως ο spiderman τον Octopus..