Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Νέο Σύστημα Αρίθμησης!!!

Νέο Σύστημα Αρίθμησης!!!

Κυρίες και κύριοι, φίλοι και αναγνώστες του blog, αγαπητοί συγγραφιάδες,

Έχω την τιμή να είμαι αυτός που θα φέρει στο προσκήνιο μία τεράστια ανακάλυψη, ένα νέο επίτευγμα, ένα έργο τέχνης ενός γραφιά του kastanoGR.

Στα 12 χρόνια που πέρασα στο σχολείο καθώς και 10 χρόνια των σπουδών μου, ουκ ολίγες αναφορές είχαν γίνει από τους καθηγητές στα συστήματα αρίθμησης. Θα αναφέρω μερικά από αυτά για να τονίσω τη σημασία της ανακάλυψης.

Το δεκαδικό σύστημα αρίθμησης. Στο συγκεκριμένο σύστημα για τη δημιουργία των ονομασιών των ποσοτήτων χρησιμοποιούνται δέκα σύμβολα, τα γνωστά μας: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 και 9. Είναι «μέχρι σήμερα» το πιο διαδεδομένο, δεδομένου ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί πιο εύκολα να κάνει υπολογισμούς βάσει αυτού του συστήματος.

Το δυαδικό σύστημα αρίθμησης. Αναπαριστά αριθμητικές τιμές χρησιμοποιώντας δύο σύμβολα, το 0 και το 1. Λόγω της σχετικά απλής υλοποίησης στα ηλεκτρονικά κυκλώματα, το δυαδικό σύστημα χρησιμοποιείται εσωτερικά από όλους τους σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το δεκαεξαδικό σύστημα αρίθμησης. Έχει ως βάση του τον αριθμό 16. Για την αναπαράσταση των 16 τιμών χρησιμοποιούνται τα ψηφία 0 - 9 του δεκαδικού συστήματος και τα γράμματα του λατινικού αλφαβήτου: A, B, C, D, E και F. Το δεκαεξαδικό σύστημα παίζει σπουδαίο ρόλο στον προγραμματισμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Το απαλευτίδικο σύστημα αρίθμησης (ως φόρο τιμής προς τον δημιουργό του) είναι εδώ και θα αποτελέσει το σύστημα αρίθμησης του μέλλοντος. Αποτελείται από 6 μόνο σύμβολα τα οποία είναι με τη σειρά τα παρακάτω: 1, 2, 3, 4, 4, 5.

Ναι, πολύ σωστά είδατε, το 4 επαναλαμβάνεται 2 φορές. Το σύστημα αποτελείται από τις 6 αυτές τιμές ΜΟΝΟ, ενώ δεν επιτρέποντα συνδυασμοί των συμβόλων για να καλυφθούν μεγαλύτεροι αριθμοί. Επίσης, κάθε τιμή του δεκαδικού συστήματος στρογγυλοποιείται στην πλησιέστερη του απαλευτίδικου. Έτσι, η τιμή 15 του δεκαδικού στρογγυλοποιείται στην τιμή 5. Η τιμή 2,1 στρογγυλοποιείται στην τιμή 2, κοκ.

Κατανοείτε ήδη τη σημασία της ανακάλυψης. Δικαιολογείστε τη συγκίνησή μου αλλά πρόκειται για μέγα επίτευγμα. Τεράστιε ερευνητή Νίκο Απαλευτίδη σε ευχαριστούμε.

ΥΓ.: Το απαλευτίδικο σύστημα βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στο μέτρημα των καλτσών.

18 σχόλια:

η κυρά μας η μαμή είπε...

Τι επήρες μωρέ;

Spiros είπε...

Μα αυτό είναι καταπληκτικό...
Σε αυτό το σύστημα:
το π είναι 3, το e είναι 2 και το άπειρο είναι 5.
Δαμάσαμε το άπειρο δηλαδή.

Πριν από πέντε χρόνια που γεννήθηκα 5μηνίτικο, οι γονείς μου με φρόντιζαν για πέντε χρόνια ώσπου έγινα πέντε χρονών και έφυγα από το σπίτι για να πάω να σπουδάσω. Αν καταφέρω να ζήσω άλλα πέντε χρόνια θα πεθάνω πέντε χρονών, ενώ θα έχω διαβάσει πέντε βιβλία, 8α έχω ακούσει πέντε μουσικά κομμάτια και θα έχω δει πέντε ταινίες.

Παρατηρήστε τώρα φίλοι μου το απίστευτο, σε αυτό το σύστημα υπάρχει θεός και είναι ένας και μοναδικός αφού το πλησιέστερο του μηδέν του δεκαδικού είναι το ένα.

Όχι μόνο δαμάσαμε το άπειρο, αποδείξαμε και την ύπαρξη του θεού...

Spiros είπε...

γαμώ την παναγία μου, γαμώ και την εκ θεού προερχόμενη αφηρημάδα μου.
π=e στο απαλευτίδικο σύστημα αφού και τα δύο είναι 3 και αυτό είναι επιστημονική επανάσταση .
Όπως θρησκευτική επανάσταση ήταν όταν ο Apostolo Pablo γλίτωσε το ψυχιατρείο και άρχισε να συγγράφει επικές θεϊκές μαλακίες.
Ποπκόρνια παρένθεση:
Η μαλακία στο βλογ του Καλαβλήτον τείνει να αγγίξει το άπειρο.

Ασκητής είπε...

Να δώσω και μια διαφορετική πτυχή της είδησης, πιο σκοτεινή:
Έχοντας εσωτερικές απόρρητες πληροφορίες, γνωρίζω ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το νέο σύστημα αρίθμησης για το ασφαλιστικό.
Φυσικά θα προκύψουν διάφορα προβλήματα, τύπου οτι όλοι θα είμαστε 5 ετών, ενώ το όριο ηλικίας για συνταξιοδότηση θα παραμένει με το παλιό συστημα αρίθμησης στα 65 έτη...

Μόνη ελπίδα για σύνταξη είναι να φθάσετε τους 5 αιώνες ζωής...



Υ.Γ.: Το σύστημα αρίθμησης του ερευνητή Νίκο Απαλευτίδη θα λύσει το πρόβλημα πολλών γυναικών, που ντρέπονται να αποκαλύψουν τον πραγματικό αριθμό των εραστών τους..
Τώρα όλες θα έχουν πάει με 5!!

Παργαλάτσος είπε...

Δεν θα ασχοληθώ με το επιστημονικό μέρος του επιτεύγματος τούτου (το οποίο αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, πχ ο γαύρος έφαγε 4 από την αεκ ή 4;). Τελικά "κύριε" Νίκο ποίος είναι ο Ταμτάκος της παρέας; Περιμένω άμεση απάντηση.
ΥΓ: Η δημόσια συγγνώμη θα δώσει επιπλέον πόντους.
Με περίσσεια λύπη,
Παργαλάτσος

Μυρωδιάς είπε...

Spiros δεν έχω παρά να υποκληθώ στο μεγαλείο σου. Από το 1ο σχόλιο σου είχα θερμοπαρακαλέσει τον η κυρά μας η μαμή να σου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στο θρησκευτικό ετούτο blog. Γαμήθηκε όμως για μία σγουρή κωλότριχα και καθυστέρησε.
Πιστεύω πως για τιμωρία θα πρέπει να του γαμήσουμε και τους 5 κατά απαλευτίδη αποστόλους.
Κοιτώντας τα σημερινά σχόλια σου μπορώ να πω με βεβαιότητα πως έχεις ουσιαστικά μπει στο νόημα του απαλευτίδιου συστήματος. Βέβαια δεν θέλω να αδικήσω τον Ασκητή ο οποίος ακουλήθησε μία τελείως διαφορετική, εξίσου σημαντική προσέγγιση.
Να είστε βέβαιοι αγαπητοί πως σε ολίγα χρόνια (5 το πολύ) το απαλευτίδιο σύστημα θα έχει πρακτική εφαρμογή σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής μας.
Κλείνοντας, θέλω να ρίξω και στους 5 σας από 5 χριστοπαναγίες.

Μυρωδιάς είπε...

Αγαπητέ Παργαλάτσο δεν σου επιτρέπω να βεβηλώνεις και να επισκιάζεις τη σημαντική ετούτη ανακάλυψη με προσωπικές αιχμές κατά του Νίκου Απαλευτίδη. Του λαμπρού αυτού επιστήμονα, με ρίζες από τα Άνω Λιόσια ο οποίος με κόπο και ιδρώτα κατέληξε στο πολύπλοκο απαλευτίδιο σύστημα αρίθμησης.
Είναι γεγονός πως τον παίρνει για μία τρύπια κάλτσα, πως χαριεντίζεταιμε τον Ταμπτάκο, πως τελευταία κάνει περμανάντ στις κωλότριχες. Δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό το σημείο. Σε παρακαλώ να ανακαλέσεις και να μην αναφέρεις ποτέ ξανά ότι κλέβει τρύπιες κάλτσες.

Spiros είπε...

Απορίες προς Ασκητή:
1)Δηλαδή ο η κυρά μας η μαμή θα μπορεί να φωνάζει υπερήφανα ότι τον έχει πέντε εκατοστά χωρίς να νοιώθει πλέον ντροπή;
2)Τα 5 αργύρια τα έλαβες;

Διόρθωση διόρθωσης:
Η φράση,
"Η μαλακία στο βλογ του Καλαβλήτον τείνει να αγγίξει το άπειρο" να αντικατασταθεί με την,
"Η μαλακία στο βλογ του Καλαβλήτον τείνει να αγγίξει το πέντε"

Πω ρε πούστη πάλι πέντε πήγε η ώρα πάω για ύπνο.

Παργαλάτσος είπε...

Συγγνώμη για την προσωπική αιχμή κατά του Νίκου Απαλευτίδη. Τον συγχαίρω για την εκπληκτική του ανακάλυψη και όταν με το καλό τον ματαξαναδώ θα του σφίξω με ιδιαίτερη θέρμη το χέρι. Ακόμα ακόμα, είμαι διατεθειμένος να τον προτείνω για το Νόμπελ οικονομίας και παράλληλα μαθηματικών.
ΥΓ: Θα προτείνω και την δημιουργία βραβείου Απαλευτοσύνης στους αρμόδιους φορείς για τους νέους ταλαντούχους επιστήμονες. Ας το ονομάσουμε "Ταμτάκειο" βραβείο...

Spiros είπε...

Ωχ δεν είχα δει το σχόλιό σου Μυρουδιά καθώς είχα την σελίδα των σχολίων ανοικτή για πάνω από πέντε λεπτά, δηλαδή για πέντε λεπτά για να είμαστε ακριβείς. Σε γαμωσταυρίζω πολλάκις για τα καλά σου λόγια.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Επιτέλους επήλθε κομουνισμός!
Όλοι περνούμε μισθό της τάξεως των 5 ευρώ!

ΕΥΓΕ ΝΙΚΟ ΑΠΑΛΕΥΤΙΔΗ!

Μυρωδιάς είπε...

Ήμουν βέβαιος πως το συγκεκριμένο άρθρο θα συγκινούσε το αναγνωστικό κοινό. Φτάσαμε αισίως τα 5 σχόλια και είμαστε πολύ κοντά στο να φτάσουμε τα 5 σχόλια.
Θα προτείνω στον Γιώργη Μίναρο να αλλάξει τον αριθμό επισκεπτών στο μέγιστο δυνατό (ήτοι 5).
Νίκο Απαλευτίδη συγχαρητήρια. Άνοιξες νέους δρόμους. Ως δείγμα ευγνωμοσύνης θα σου ρίξουμε 3 πούτσες (3,4 στο δεκαδικό όπου 1 του Παργαλάτσου, 1 του Μίναρου, 1 δική μου και 0,4 του η κυρά μας η μαμή).

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

γαμω τη παναγια σου παναγία.γαμω το χριστο σας και εσεις υπολοιποι.τοση ωρα δε μιλαω στουσ τονους λασπης που εκτοξεύονται απο το μέγα ούλο μυρωδιά.αλλα επειδη πίσω εχει η αχλάδα την ουρά επιφυλάσσομαι με αποκαλυπτικό άρθρο αύριο να ξεβρακώσω φίλο μυρωδία.αδερφέ παργαλάτσο ζητώ ταπεινά συγνώμη.υποσχομαι να σου μαντάρω τις κάλτσες για ενα μηνα ως ελάχιστη ένδειξη μεταμέλειας .δυστυχώς η καταγωγή μου απο κατω αχαγιά και πύργο με πρόδωσε.γαμω το χριστό μου

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

5 οπως λέμε 5 μπίρες? γιατι τότε αλλάζουν όλα αγαπητοί αδερφοί.τότε μπαίνουμε στο μαθηματικό κόσμο του άτυχου μαραγκού!

Γιώργης Μίναρος είπε...

Με αυτά που λέτε είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Μήπως πρέπει να κλείσουμε το Blog???

Έχουμε φτάσει στη κορυφή! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Εξηγώ: 1)5 δημοσιεύσεις, 2)5 επισκέψεις, 3)5 γραφιάδες, 4)5 αποτελέσματα αναζήτησης google στη λέξη kastanoGR, 4)5 αγαπημένα links, 5) 5 σχόλια διαγραμμένα από τον Αμβρόσιο...... 5).....5)....

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ 5!

Γιώργης Μίναρος είπε...

Έχει γίνει πάταγος!

Μόλις ενημερώθηκα από τον δημιουργό και παραγωγό του ten-ten πως ο θρυλικός ten-ten μετονομάζεται σε five-five!

Ασκητής είπε...

Αρχικά να πω οτι λόγω ότι τώρα πια είμαι Ιεροκόρακας (εξ ου και το "Ασκητής") δεν μου αρέσει που βλασφημάτε την Παναγία..

Οπότε προειδοποιώ:
όποιος ξαναβρίσει την Παναγία, θα του γαμήσω το Θεό και τον Χριστό!



Ας αφήσουμε όμως τις ευχές και ας προχωρήσουμε στην ανάλυση αυτής της επιστημονικής ανακάλυψης..

Θέλω ιδιαίτερα να σταθώ στην δήλωση του Μυρωδιά :
"Να είστε βέβαιοι αγαπητοί πως σε ολίγα χρόνια (5 το πολύ) το απαλευτίδιο σύστημα θα έχει πρακτική εφαρμογή σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής μας."


Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω!
Το kastanogr ήταν πάντα μέρος όπου πρωτοεμφανίζονταν μεγάλες αποκαλυψεις. Νώπο άλλωστε ελιναι το παράδειγμα του Souli!

Έτσι όταν σε μερικά χρόνια όλοι θα χρησιμοποιούμε το απαλευτίδικο σύστημα αρίθμησης, εμείς θα ξέρουμε που το διαβάσαμε πρώτα!



edit: Ίσως να μην χρειαστεί να περάσουν χρόνια για να αρχίσει να χρησιμοποιείται ευρέως το απαλευτίδικο σύστημα !
Διάβαζα ενα επιστημονικό άρθρο της NASA και κοιτάξτε τι φώτο είχε μέσα το άρθρο:

nasa

Τα λόγια είναι νομίζω περιττά...

Γιώργης Μίναρος είπε...

Βρισκόμαστε μπροστά στην αλλαγή των πάντων.
Θα γίνουμε μάρτυρες και μάλιστα πρωτομάρτυρες (1.2 μάρτυρες στο δεκαδικό σύστημα) στην αλλαγή του κόσμου.

ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΙΚΟΛΑ!