Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Να πέσουν οι μάσκες !!!

Να λοιπόν μια τυπική ημέρα "δουλειάς" (κουβέντα να γίνεται) του κυρίου freatios και της "κομπανίας του". Επειδή όλοι ξέρουμε και κυρίως ο κύριος freatios με τον κύριο μυρωδιά ότι το δόγμα "παντού υπάρχει ένας μ@λ@κ@ς" ισχύει καθολικά, ιδού πώς εκμεταλλεύονται οι παραπάνω κύριοι τα φθηνά εργατικά χέρια... Τι να πει κανείς... Κι όμως οι κύριοι αυτοί είναι άρρωστοι και βαριά μάλιστα... Πάσχουν από μία σπάνια ασθένεια που λέγεται "αιμάτωμα όρχεων" και η οποία αντικατοπτρίζεται κατά κάποιο τρόπο από τη γλαφυρότητα της εικόνας που σας δίνω... ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕΕΕΕΕ !!!!

Υ.Γ. 1 Είμαι ερειστικός και ΓΟΥΣΤΑΡΩ ! Περιμένω τις απαντήσεις όλων των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο αυτό και ελπίζω να είναι αντάξιες της δουλειάς που έχω κάνει.

Υ.Γ. 2 Οποιαδήποτε ομοιότητα με την πραγματικότητα δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ και λέει μόνο την αλήθεια...

5 σχόλια:

Μυρωδιάς είπε...

Αγαπητέ Βαγγέλη γνωρίζεις πως κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόση λάσπη. Θα είχα χτίσει 3όροφο με τόση λάσπη που έχω δεχτεί τις τελευταίες μέρες.
Για του λόγου το αληθές, στη φωτογραφία που έχεις αναρτήσει παρουσιάζεται ο Φρεάτιος να ανοίγει ένα Φ1 μεγάλο. Αυτός είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ στην εικόνα. Εγω ξεκουράζομαι γιατί είχα την πρωινή βάρδια.
Ανακρίβιες και ψεύδη. Ντροπή σου. Θα τα πούμε την άλλη Πέμπτη...

ΥΓ.: Καλώς ήλθες στο blog μας. Όλοι περιμένουμε πολλά από εσένα και η δυναμική αρχή σου μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Φρεάτιος είπε...

Φίλε Συμπλογκίτη Βαγγέλη,

Αναμφισβήτητα, οι ισχυρισμοί και οι υπαινιγμοί σου είναι πέρα για πέρα παραπλανητικοί και στοχεύουν ξεκάθαρα στη διαστρέβλωση της κοινωνικής και εργασιακής μας ευθύνης. Η δουλεία που συντελούμε μαζί το συνεργάτη Μυρωδιά θα έλεγα ότι χαρακτηρίζεται μάλλον ως «αιμάτωμα ραχιαίων» και όχι ως «αιματώματος ορχέων» και αυτό μπορεί να γίνει ορατό από την εικόνα αυτή. Εγώ είμαι ο μοναδικός εργαζόμενος και κεντρικός ήρωας στην φωτογραφία αυτή.

Επιτρέψτε μου να παραθέσω και ένα ακόμη στοιχείο που καθιστά ιδιαίτερα δύσκολες τις συνθήκες εργασίας προς επιβεβαίωση της λαθεμένης προσέγγισης σου στο θέμα. Αυτό είναι η τρομοκρατία των paparazzi οι οποίοι μας ακολουθούν κατά πόδας κάθε φορά που βγαίνουμε σε δημόσιους χώρους. Είμαστε πλέον περιζήτητοι…

Να σημειώσω κλείνοντας καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους ότι η εργασία που επιτελείται στην εν λόγω φωτογραφία είναι η διάνοιξη ενός φρεατίου μεγάλου όπως αναφέρει και ο πολύτιμος συνεργάτης Μυρωδιάς , το οποίο φυσικά, όπως δηλώνει και το όνομά μου, είναι ειδικότητά μου.

Επιφυλάσσομαι να σας αποστείλω φωτογραφία με ολοκληρωμένη τη δημιουργία του φρεατίου προκειμένου να διαπιστώσετε ιδίοις όμασι τη τέλεια ποιότητα της εργασίας μας (είναι πιστοποιημένη κατά ISO).

Αγαπητέ φίλε Βαγγέλη, λυπάμαι πολύ γιατί προσπαθείς με χρυσοποίκιλτες και πομπώδεις φανφάρες να κατακρίνεις την εργασία μας. Ντροπή!

Μυρωδιάς είπε...

Πες τα βρε Φρεάτιε.
Γιατί ενώ η ευθύνη και η όρεξη για δουλειά απέχει πολύ από τον σταρχιδισμό και ξυσαρχιδισμό, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν συγχωνεύσει τις δύο έννοιες.
Ο φίλτατος κατά τα άλλα Βαγγέλης είναι ένα από τα θύματα της σημερινής ανάλγητης κοινωνίας. Προφανώς και σκοπός του δεν ήταν να πλήξει την αξιοπρέπεια και την εργατική ευσυνειδησία του Φρεάτιου και εμένα. Είμαστε στο πλευρό σου φίλε Βαγγέλη. Και σου υπόσχομαι αυτή την Πέμπτη να δείξω οίκτο, αν και επροκλήθην.

Βαγγέλης είπε...

Αγαπητοί κύριοι freatios και μυρωδιάς...

Βλέπω ότι επιχειρείτε τεχνηέντως να μη δώσετε συνέχεια στο τεράστιο θέμα που έχει προκύψει.Το να με παρουσιάζετε ως θύμα κάποιας κοινωνικοπολιτικής προπαγάνδας που υποστηρίζεται από συμφέροντα που μάλλον εξυπηρετείτε ακόμα κι εσείς οι ίδιοι, έχει μόνο στόχο να "κουκουλώσει" το μείζον θέμα που έφερα στην επικαιρότητα.

Εγώ όμως δεν "υπνωτίζομαι" πνευματικά και ωσάν σύγχρονος Μάκης θα σας ξεσκεπάσω είτε το θέλετε είτε όχι! Γι' αυτό το λόγο σας καλώ όχι μόνο να μη δείξετε οίκτο αλλά να επανέλθετε με νέες βελτιωμένες απαντήσεις που θα βάλλουν κατά του προσώπου μου ευθέως! Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή έως ότου διαπιστώσω ισχυρό και καθόλου μετριοπαθή αντίλογο! Βάλτε τα δυνατά σας ώστε αυτό το post να γίνει η απαρχή μιας οξύτατης αντιπαράθεσης που θα οδηγήσει επιτέλους στο να λάμψει η αλήθεια και να πέσουν τα προσωπεία που φοράτε καθημερινά εδώ και καιρό!

Υ.Γ. Σας είπα ότι είμαι ερειστικός! Περιμένω κι από εσάς το ίδιο!

Με τιμή...
Αυτός που σας ξεβράκωσε...
(χε χε χε)

Φρεάτιος είπε...

Για ακόμη μία φορά πρέπει να καταδικάσω τις ψευδείς και υποκινούμενες συκοφαντίες που υφίσταμαι μαζί με το φίλο και συνεργάτη Μυρωδιά περί έλλειψης εργασιακής συνείδησης. Μη μπορώντας να κατανοήσω του λόγους αυτής της επίθεσης καταλήγω στην εξής εύλογη, λογική υπόθεση: Η βαριά ήττα στο race που έχει υποστεί ο αγαπητός φίλος Βαγγέλης τον έχει επηρεάσει βαθύτατα και προσπαθεί να αντιπαρατάξει ανούσιες κατηγορίες.

Φίλε Βαγγέλη, επειδή δεν επιθυμώ να εμπλακώ σε μία οξύτατη αντιπαράθεση όπως εσύ διαλέγεις, αλλά να δώσω μία οριστική λύση στην συνεχιζόμενη προβοκάτσια σε καλώ σε μονομαχία «πέτρα-ψαλίδι-χαρτί».