Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Τελικά η μπίρα σε κάνει Γυναίκα?

Αγαπητό αναγνωστικό κοινό,

Τις τελευταίες ημέρες έχω πέσει σε βαθιά περισυλλογή και σκέψη ύστερα από έναν προβληματισμό που είχα τη χαρά να μοιραστώ με κάποιους φίλους κατά τη διάρκεια μίας μπιρό-κραιπάλης.

Πιο συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ημέρες καθόμασταν με μια παρέα και αθλούμασταν στο σπορ της μπίρας. Εντελώς αναπάντεχα, κάποιος από τους συμπότες μπίρας ισχυρίστηκε ότι η μπίρα περιέχει γυναικείες ορμόνες. Μείναμε άφωνοι αρχικά και η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε εντόνως.

Ωστόσο, αγαπητό κοινό, καθώς ο παραπάνω ισχυρισμός δεν μπορεί να μείνει αναπάντητός εντείναμε το ρυθμό κατανάλωσης μπίρας με σκοπό την επιστημονική και ερευνητική προσέγγιση του ζητήματος. Ορισμένα, από τα συμπεράσματα μας ήταν τα ακόλουθα:

1. είχαμε παχύνει
2. μιλούσαμε ακατάπαυστα χωρίς να λέμε τίποτα
3. αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην οδήγηση και στο παρκάρισμα
4. ήταν αδύνατο να κάνουμε λογικές σκέψεις
5. μας ήταν αδύνατο να παραδεχτούμε ότι είχαμε άδικο, παρότι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαμε δίκιο
6. κάθε ένας μας θεωρούσε ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος
7. είχαμε πονοκέφαλο και δεν είχαμε διάθεση για σεξ
8. και η αποκορύφωση: έπρεπε να πάμε κάθε 10 λεπτά στην τουαλέτα και μάλιστα όλοι μαζί.

Αγαπητό κοινό…σας ζητώ με θέρμη να σχολιάσετε το κρίσιμο αυτό ζήτημα. Άραγε η μπίρα περιέχει γυναικείες ορμόνες? Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας δώσουμε μία ξεκάθαρη και οριστική απάντηση στο, ομολογουμένως, κρίσιμο αυτό ερώτημα.

9 σχόλια:

Μυρωδιάς είπε...

Όλοι το ξέραμε ότι έχει πολλά να δώσει ο Freatios στην κοινωνία. Και όλοι περιμέναμε να κάνει το τεράστιο μπαμ. Κάτι που έγινε με τη δημοσίευση αυτού του έγκυρου άρθρου.
Ισχύει Freatios. Είναι γεγονός. Δεν το είχα προσεγγίσει ποτέ έτσι το θέμα με το μπύρα, αλλά τώρα που διαβάζω προσεκτικά το πρωτοποριακό αυτό άρθρο είμαι πεπεισμένος πως είναι αλήθεια. Νοθεύουν τις μπύρες με γυναικείες ορμόνες. Και έχω την εντύπωση πως το ίδιο κάνουν και στο ουίσκι σε μεγαλύτερο βαθμό, γιατί τα 8 συμπτώματα παρουσιάζονται πιο γρήγορα σε αυτή την περίπτωση. Θα είμαστε οι 1οι που θα προβούμε σε μηνύσεις κατά των ποτο-βιομηχανιών.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Άρθρο αποκάλυψη!
Ήταν προφανές για όσους τον ξέρουν, ότι η "αδράνεια" του Φρεάτιου τόσο καιρό οφειλόταν στις έρευνες για κάτι μεγάλο που ετοίμαζε για όλους μας.
Έφτασε η στιγμή λοιπόν, που όλοι εναγωνίως περιμέναμε.

Το συγκλονιστικό αυτό άρθρο ξεμπροστιάζει μια μεγάλη πλεκτάνη που κρύβεται πίσω από τις εταιρίες αλκοολούχων ποτών, πίσω από τα νυχτερινά κέντρα και γενικότερα πίσω από την "υψηλή κοινωνία" που επιζητά συνεχώς να εμπλουτίζει με νέο αίμα την κοινωνία των gay.

ΕΥΓΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΦΡΕΑΤΙΕ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΥΡΙΕ ΑΜΒΡΟΣΙΕ!

Μυρωδιάς είπε...

Αγαπητοί Γιώργη Μίναρε και Φρεάτιο,
Θεωρώ πως τα θεμέλια της κοινωνίας έχουν υποστεί γερό πλήγμα μετά από την αποκάλυψη του Φρεάτιο.
Πριν από λίγο καιρό είδα ένα ρεπορτάζ στο οποίο αναφερόταν πως οι νέοι άντρες της γενιάς μας είναι κατά το ήμισυ άντρες απότι η γενιά των πατεράδων μας. Μάλιστα αναφερόταν πως η πτώση αυτή θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς, αν όχι με ταχύτερους.
Ύστερα από το άρθρο του Φρεάτιο τα πράγματα έχουν μπει στη θέση τους. Η μπύρα και γενικά τα ποτά έχουν οδηγήσει την κοινωνία μας στο σημείο που βρίσκεται.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Χρειάζεται επειγόντως, αρχικά να διοριστεί υπουργός Δημοσίας τάξης ο τεράστιος Στέλιος Παπαθεμελής!!

Τ α είχε δει εδώ και χρόνια αυτά ο Στελάρας και είχε βγάλει τον περιβόητο νόμο μπας και σώσει τίποτα

Μαέστρι είπε...

Η μπύρα δεν είναι το πρόβλημα. Αποτελεί μια επιδερμική προσέγγιση του ωχαδερφισμού, κυρίαρχο χαρακτηριστικό της σημερινής κοινωνικής του αδελφάτου των ιπποτών. Θέλω να αναφερθώ σε ένα συγκεκριμένο αντιπαράδειγμα, αυτό των live to ride and ride to live τύπων, που αποτελούν
ζωντανή απόδειξη οτι ο άνθρωπος κατάγεται πράγματι από τον πίθηκο, βλέπε οτι βρωμάνε κραυγάζουν εξαερώνουν και βάζουν τα ένστικτα πάνω από την λογική, κυρίαρχα χαρακτηριστικά ενός 100% αρσενικού. Αυτοί καταναλώνουν άφθονες ποσότητες μπύρας-σε άμεση αντιστοιχία με τους νεροχύτες και διατηρούν τα στοιχεία που ορίζαν το αρσενικό, πριν ακόμα κατέβει απο τα δέντρα (Homo habilis->Homo erectus ). Καταλλήγουμε λοιπόν μετά από την σύντομη τεκμηρίωση σε άτοπο.

Φρεάτιος είπε...

θα συμφωνήσω μαζί σας...Πρόκειται για ένα αρρωστημένο σχέδιο. Θα ήθελα όμως να σας πω ότι η έρευνα δε θα σταματήσει εδώ. Θα συνεχίσω με αστείρευτο πάθος την έρευνα μέχρι να αποκαλυφθεί το ύπουλο σχέδιο. Πρέπει να έρθει στο φως το ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την συνομοσία...

Πράγματι, όμως, ο διορισμός του κ. Παπαθεμελή θα αποτελούσε ένα πρώτο βήμα ώστε να χτυπηθεί στην καρδία του το πρόβλημα...

Θα επανέφθω με νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις!

Μυρωδιάς είπε...

Κύριοι έχετε μπερδέψει το αναγνωστικό κοινό. Παρακαλώ να αποφασίσετε τελικά αν η μεγάλη κατανάλωση μπύρας οδηγεί σε χαλάρωση του σφυχτήρ ή τελικά είναι το μέγιστο δείγμα αρρενωπότητας?

Ανώνυμος είπε...

Κάνω επίσημη πρόταση στον Μαέστρι να αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου στον Εδεσσαϊκό μας. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο...

Μυρωδιάς είπε...

Ωραία βυζιά έχει η ξανθιά.