Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Απο τα ψηλά στα χαμηλά στη συνείδηση μας! ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΑΡΓΑΛΑΤΣΕ?

Σήμερα ομολογώ ότι εγώ και ο φίλτατος σύντροφος παναγίας δεχθήκαμε ένα μπαμπέσικο και ύπουλο χτύπημα από τον αδερφό παργαλάτσο. Ενώ εμείς χτες τον αναζητούσαμε για τη καθιερωμένη έξοδο μας αυτός με τη πρόφαση της κούρασης μας απέρριψε ευγενικά. Ως εδώ καλά! Αλλά σήμερα με δάκρυα στα μάτια πληροφορηθήκαμε ότι ο μέχρι τώρα τίμιος και αψεγάδιαστος παργαλάτσος όχι μόνο δεν έμεινε μέσα αλλά βγήκε και με θηλυκή ύπαρξη με σκοπό την πώληση έρωτος και λουλουδιών. Ως άλλος μοναχοφάης lover boy πρόδωσε τους φίλους του και έδρασε μόνος με σκοπό το προσωπικό συμφέρον. Ένα μεγάλο ερώτημα στριφογυρίζει στο μυαλό μας.

12 σχόλια:

Μυρωδιάς είπε...

Συζήτηση με Παργαλάτσο 16:30

- Μυρωδιάς: Ρε μαλάκα μιλάω με Ελ... και είπαμε να πάμε βόλτα. Θα έρθετε;
- Παργαλάτσος: Δεν ξέρω ρε μαλάκα. Ξύπνησα νωρίς και είμαι κομμάτια. Θέλω να πάω και γυμναστήριο. Δεν ξέρω ρε μαλάκα.
- Μυρωδιάς: Έλα ρε μαλάκα. Αν είναι να πάμε όλοι μαζί.
- Παργαλάτσος: Ποιοι όλοι;
- Μυρωδιάς: Εγώ, εσύ, Απαλευτίδης και Μίνος.
- Παργαλάτσος: Καλά μαλάκα δεν ξέρω.
- Μυρωδιάς: Έλα ρε μαλάκα τι δεν ξέρεις;
- Παργαλάτσος: Ε δεν ξέρω ρε μαλάκα.

Και εκεί έκλεισε ο διάλογος.
Ακόμη και την ύστατη τούτη ώρα θα παρακαλέσω από τον Παργαλάτσο να ζητήσει συγγνώμη από τα υπόλοιπα στελέχη του blog. Δεν έδρασες ομαδικά Παργαλάτσο. Ζήτα συγγνώμη πάραυτα. Σε αντίθετη περίπτωση, ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ!

Παργαλάτσος είπε...

Άλλη μια απόδειξη ότι ο φίλτατος Απαλευτίδης ψεύδεται ασυστόλως. Είναι ντροπή και αίσχος να διαδίδονται τόσα ψέματα σε ένα τόσο ευρέως διαδεδομένο Blog. Δεν έχω παρά να συστρατευτώ με τον αδερφό Μυρωδιά και να πολεμήσω την προπαγάνδα του Απαλευτίδη.
Και ρωτώ: Πότε υπήρξε πρόταση για έξοδο από τους 2 σας; (Αν πείτε πάλι ψέματα να σας σηκώνεται μόνο gay-όχι lesbian, το τονίζω-τσόντες)
Ήμουν μόνος μου χτες το βράδυ όπως ισχυρίζεται ο βαρώνος Μινχάουζεν; Προφανώς όχι! Υπάρχουν και αξιόπιστοι μάρτυρες που μπορούν να πιστοποιήσουν το γεγονός.
Ουστ και αίσχος, τραχανοπλαγιάδες!!

Παργαλάτσος είπε...

Άλλη μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας από τον τέως αδερφό Μυρωδιά. Πολύ καλά στημένος ο διάλογος στο msn. Μακάρι να ήταν αληθινός. Σας γαμώ γλυκά!!!

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

Καλώ εκτακτο Δ.Σ. με προεδρεύων τον τόσο παρεξηγημένο μυρωδιά για την εκδίκαση και διερεύνηση της υπόθεσης ''είμαι ο παργλάτσος και πουλάω κρυφά και έρωτα αμή!'' .Προτεινόμενη ποινή =Αποπλήρωση όλων των εξόδων της τετραήμερης εξόρμησης στην Κέρκυρα και 5 συνεδρλιες σε ειδικο ψυχαναλυτή για την καταπολέμηση της ψύχωσης με την πώληση έρωτος.

Μυρωδιάς είπε...

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι Παργαλάτσο. Δηλαδή διαψεύδεις ότι υπήρξε ο ανωτέρω εμφανιζόμενος διάλογος; Δεν σου είπα για βόλτα με Ελ...;
Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα. Θα προτείνω στο Πειθαρχικό Συμβούλιο να σου επιβληθεί η εσχάτη των ποινών. Πέναλντι!

Παργαλάτσος είπε...

Με ψεύτες δεν κάνω παρέα. Μπορείτε να καλέσετε κάποιον άλλον για την εξόρμησή σας στην Κέρκυρα. ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΩ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
ΑΝΤΙΟ!

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

Αυτό αγαπημένε μου παργαλάτσε λεγεται οξεία θρασσοπουστίαση.Αίσχος και ντροπή να υβρίζεις και να διαψεύδεις δυο ανθούς της νεολαίας = εμένα και τον μυρωδιά.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Πρέπει να ομολογήσω πως εχθές το βράδυ, άθελα μου τους χάλασα τη ρομαντική βραδιά. Στο βάθος του Νότου, σε ένα ζεστό και ήρεμο τραπεζάκι (ότι πρέπει για να ανθίσει έρωτας), ήταν τα πιτσουνάκια μου.
Βέβαια οφείλω να ομολογήσω πως είχα προσκληθεί και μάλιτσα επνελημένως απο το σύντροφο Πάργ.
Επίσης πρέπει να πω 2 πραγματάκια:
1) 12.15 τηλεφώνισα στο σύντροφο 30φυλό μήπως ήθελε να έρθει να συμμετάσχει και αυτός στο σπάσιμο, αλλά δεν το σήκωσε και
2) Περίπου την ίδια ώρα, ρώτησα τον Πάργ, μηνυματικώς, αν παρίσταται στον Νότο και ο σύντροφος Μυρωδιάς και πήρα αρνητική απάντηση

η κυρά μας η μαμή είπε...

τουλάχιστον Παργαλάτσο απέσπασες συνουσία?

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

Μετά από την συγκλονιστική αποκάλυψη του αδερφού μίνου είμαστε παλι ψεύτες επαίσχυντε παργλάτσε? Η αλήθεια είναι πικρή=ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΤΕΝΤΙΜΠΟΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΥΛΟΣ.ΟΥΣΤ

Μυρωδιάς είπε...

Σαν της γαρδένιας τον ανθό
που ζει μια νύχτα μόνο
και το δικό μας όνειρο
το βρήκα κάποιο δειλινό σκουπίδι, σκουπίδι
μες στο δρόμο.

Στο αφιερώνω μαλάκα Παργαλάτσο. Και σε παρακαλώ να μη με ενοχλείς στο MSN για να ανεβάσω θετικά προς το πρόσωπό σου σχόλια. Δεν με πείθεις με αυτές τις άθλιες ενέργειες. Σε παρακαλώ σταμάτα αλλιώς θα κοινοποιήσω σε όλους το διάλογό μας. Αχρείε.

Μυρωδιάς είπε...

Παραπέμπω τον Παργαλάτσο στο 7ο σχόλιο του άρθρου "Χρόνια Πολλά Νίκο Απαλευτίδη".
Πιστεύω ταιριάζει στην περίπτωση. Πυσταρά.