Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Πες μου οτι μ' αγαπάς και θα σε αφήσω να μου ξεσκίσεις τον λώκο!

Αγαπητοί μισοναβλωμένοι αναγνώστες σε αυτο το πρώτο άρθρο θα εκθέσω την φαυλότητα (πουτανιά, ηλιθιότητα) του γυναικείου μυαλού. Ζουμε σε μια εποχή σεξουαλικής απελευθέρωσης και ηδονικού ψεύδους. Συγκεκριμένα το γυναικείο φύλο παλεύει να ισορροπήσει μεταξυ των ερωτικών προτύπων μιας άλλης εποχής και της αμερικάνικης ξεπέτας. Στιγμιαία ηθικά διλήμματα και ανυπέρβλητες νάβλες (παλαμάκια να χτυπάνε τα νουμάκια) οδηγούν σε καριολίστικες συμπεριφορές. Πως γίνεται κυρά μου να μου τον κάνεις αεροπλάνο και μετά "δεν θέλω κάτι παραπάνω";


Αγαπητοί αναγνώστες υπάρχει λύση!!! Κανε την καρδια σου πέτρα (γιατί ο λούτσος σου είναι ήδη) και προσπάθησε να δημιουργήσεις την είκονα ενός ιππότη πάνω σε ένα άσπρο άλογο που ήρθε για να μείνει! Αγόρασε ένα νούμερο μεγαλύτερο τζιν (για να χωραν τα πρησμένα φρίδια σου) και δείξε κατανόηση / ενδιαφέρον σε κάθε πίπα που ξεστομίζεται από εκείνη την τρύπα που θέλεις να βρέξεις (στόμα). Υπομονή και επιμονή σε κάθε όχι και μη που ακούς. Ειναι κρυπτογραφημένα μηνύματα του ξέσκισε με τώρα ψωλαρά μου. Πες της ότι θα είσαι εκεί και αύριο και μεθαύριο...δεν πρόκειται για μεθυσμένη ξεπέτα αλλά για καρμική συνεύρεση!!


Ακολούθησε το manual, πες της ότι θέλει να ακούσει και στο τέλος της βραδιάς το λωκοτρυπίδι θα είναι δικό σου.

PS:Μην ξεχάσεις να βγάλεις φωτογραφίες / βίντεο για τον φιλικά προσκείμενο αντρικό πληθύσμο

PS:To επόμενο άρθρο θα είναι μια επιστημονική έρευνα που θα αποδεικνύει τα οφέλη που έχουν οι γυναίκες από την χυσοκατάποση.

PS:Το άρθρο αυτό γράφτηκε με την σημαντική βοήθεια του Καποτένιου

14 σχόλια:

Γιώργης Μίναρος είπε...

Εύγε! Μέγιστε Μέντορα!

Κατάφερες να με κρατήσεις ξάγρυπνο μεχρι 5.30 ώστε να μελετήσω βαθύτερα την έρευνα σου!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

Παργαλάτσος είπε...

Σε παλαμακοκροτώ μέχρι να ματώσουν οι παλάμες. Αυτό είναι το απόλυτο ξεκίνημα. Δεν χρειάζεται καν να ευχηθώ καλό ξεκίνημα. Ακόμα μια φορά εύγε.
ΥΓ1: Επειδή μας διαβάζουν εκατομμύρια μάτια, ας αλλάζουμε έστω και ελάχιστα τις αισχρές προς τους άλλους λέξεις!
ΥΓ2: Ξαναμαναπάλι καλώς ήρθες στο Blog!!!

Γιώργης Μίναρος είπε...

Μέντορα, σόρυ για τις αλλαγές ;)

Γιώργης Μίναρος είπε...

Έχεις κάνει το ΑΠΟΛΥΤΟ ξεκίνημα!

Μυρωδιάς είπε...

Για ακόμη μία φορά δικαιώθηκα για την επιλογή του Χυσομέντορα ως γραφιά στο blog μας. Όπως και οι υπόλοιποι, έτσι και ο Χυσομέντορας έχει πολλά να δώσει.
Έκανε καλή αρχή και είμαι βέβαιος πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Περιμένουμε όλοι τον επόμενο άρθρο σου.

Μυρωδιάς είπε...

Ωστόσο, θα πρέπει να τονίσω τον προβληματισμό μου για την εγκυρότητα του άρθρου. Είναι βέβαιο πως το manual θα αποδώσει;
Γιατί έχω την εντύπωση πως μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ίσως λοιπόν στο τέλος της βραδιάς η γκόμενα πει: "ε ρε τι μαλάκας είναι αυτός! Πρέπει να είναι πουστράκι...".
Προσωπικά, είμαι της άποψης πως μία σφαλιάρα στο μάτι, ένα χαστούκι στα λωκομάγουλα, μία γρονθιά στις ρώγες μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα.
Συγχώρεσε την άγνοια μου. Σε παρακαλώ να με ενημερώσεις για το πόσο βέβαια είναι τα αποτελέσματα της τεχνικής αυτής.
Σε ευχαριστώ Χυσομέντορα και για ακόμα μία φορά σε θερμοπαρακαλώ να συγχωρέσεις την άγνοια μου.

ΥΓ.: Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τα αποτελέσματα της μακροχρόνιας και ενδελεχούς μελέτης σου. Ωστόσο, θα ήθελα να παρουσιάσεις, εφόσον έχεις, συγκρητικά αποτελέσματα με τις ανωτέρω, πατροπαράδοτες τεχνικές.

Χυσομέντορ είπε...

Φιλε μυρωδιά ποσές φορες σε έχει φέρει γύναιο στο αμην και μετά σου λέει "τι κάνεις εκει?" και σηκώνεται και φεύγει; Επειδή η πλειονότητα των γυναίων συμπεριφέρεται με τιαύτο τρόπο και όχι με τον λογικό που αναφέρεις εσύ η αναγκαιότητα αυτού του manual είναι πιο άμεση απο ποτέ.

Μυρωδιάς είπε...

Προφανώς και δεν έχεις κατανοήσει τα όσα ανέφερα στο προηγούμενο σχόλιο μου. Δεν αμφισβητώ ότι αυτή είναι η απαράδεκτη συμπεριφορά των γύναιων. Σε αναστατώνουν και μετά σε αφήνουν στα κρύα του λουτρού. Μέχρι εδώ δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Είναι αναμφισβήτητα γεγονότα, ύπουλη τεχνική που τα γύναια έχουν αναπτύξει σε εκνευριστικό βαθμό.
Εκεί που διαφωνώ είναι στον τρόπο καταστολής. Σύμφωνα λοιπόν με το malual θα πρέπει να επιμείνεις, να δώσεις τίμιο αγώνα και κάποια στιγμή ΙΣΩΣ δικαιωθείς. Και διερωτώμαι. Προς τι όλος αυτός ο κόπος; Διατί θα πρέπει ο εκάστοτε ανήρ να επιμένει και να εξεφτιλίζεται μπροστά σε όλους;
Στο σημείο αυτό λοιπόν, αντιπροτείνω τα εξής: σφαλιάρα στο μάτι, χαστούκι στα λωκομάγουλα, γρονθιά στις ρώγες. Στο παίζει ιστορία, παίξτο νταής! Στο παίζει δύσκολη, παίξτο γομάρι. Σε κάθε περίπτωση φίλτατε Χυσομέντορα, κάτι θα χάσεις. Είτε την γκόμενα, είτε την αξιοπρέπειά σου, είτε και τα 2 ταυτόχρονα. Χτύπα πρώτος και κράτα τα κεφάλια ψηλά!!

Ανώνυμος είπε...

Eisai gourouni kai fallokraths!

Ανώνυμος είπε...

Χρύσα συμφονάω μαζύ σου. Είνε φελός ο τίπος. Θες να βγούμε για πάστα το απόγεμα τις Παρασκευής, νορίτερα έχο δουλιά στην ικοδομή; Κερνάο εγό.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Χρύσα σου ζητώ συγνώμη, σαν αρχισυντάκτης του μεγάλου αυτού Blog, για τις βαριές κουβέντες, αλλά να μου επιτρέψεις να συμφωνήσω με τον Μεγάλο ερευνητή Χυσομέντορ, διότι οι πολυετείς έρευνες του είναι αναμφισβήτητα Επιστημονικά και Κοινωνικά Τεκμηριωμένες

Ανώνυμος είπε...

Kala to leei o mirodias. akouste kai kapoiona pou gnorizei apo auta.
tomaria tou ambrosiou mpikate na kanete plaka. tdiaoolo

Ανώνυμος είπε...

Myrwdia mou fainetai pws exeis to know how gia to pws sumperiderontai se mia gynaika. An eisai toso autarxikos oso les sunanthse me sto stavlo tou kur-tolh stis 9. Eimai auto pou lene alogo - toubano . Elpizw na eisai o kavalarhs

Μυρωδιάς είπε...

Είμαι ήδη εκεί και αναμένω με τα χαλινάρια στο χέρι.