Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Zeitgeist

Προκαλώ όλα τους χρήστες φαιάς ουσίας και μη εγκεφαλικά βιασμένους φίλους ετούτου του βλογ να προβούν σε παρακολούθηση της ταινίας "Zeitgeist: The Movie". Είμαι σίγουρος πως οι πλειοψηφία των αξιότιμων συνβλογερ θα έχει ήδη παρακολουθήσει την ταινία-ντοκιμαντέρ ή τουλάχιστον το σκοπεύει.

Προειδοποίηση:
Η ταινία είναι αποδεδειγμένα βλαβερή για Χριστιανούς καθώς θα επιφέρει τρομοκρατικό χτύπημα στα μυθοπλαστικά θεμέλια του δόγματος, φέρνοντας στο φως την επαίσχυντη κλοπή στοιχείων από παλαιότερες μυθοπλασίες καθώς και την γενικότερη συσχέτιση μεταξύ μυθοπλασιών. Επίσης, αν είσαι ιδιοκτήτης τράπεζας μην την δεις, αν είσαι μέλος της οικογένειας Μπους μην την δεις, αν ο οργανισμός που διοικείς σχεδιάζει και χρηματοδοτεί τις ανά τον κόσμο "απελευθερωτικές" πολεμικές επιχειρήσεις μην την δεις, καθώς γνωρίζεις ήδη.
Σημείωση: Αν έχεις δει το "FAHRENHEIT 9/11" του Μουρ μπορείς να αγνοήσεις το δεύτερο μέρος της ταινίας. Επιπλέον, αν έχεις δει το "Money As Debt" μπορείς να αγνοήσεις τα πρώτα λεπτά του τρίτου μέρους. Αν δεν είσαι εντελώς ηλίθιος μπορείς να αγνοήσεις το πρώτο μέρος το οποίο απευθύνεται στην θρησκεία, αν και γενικά είναι πολύ ενδιαφέρον.

Την ταινία μπορείς να την δεις στο http://zeitgeistmovie.com/ αν και θα σου πρότεινα να την κατεβάσεις για καλύτερη ποιότητα.
Επιπλέον στοιχεία: http://www.imdb.com/title/tt1166827/

14 σχόλια:

Ασκητής είπε...

Τώρα την κατεβάζω για να δω τι λεέι.
Είναι λίγο ψηλά,οπότε θα αργήσω να την κατεβάσω..

Spiros είπε...

Πρόσεχε μην σου γλιστρήσει και σου πέσει στο κεφάλι, Ασκητή. Είναι και βαριά...

η κυρά μας η μαμή είπε...

θα σοκαριστώ?

Spiros είπε...

Όχι, θα σΤοκαριστείς αν δεν την δεις.

Μυρωδιάς είπε...

Την είδα. Είναι πράγματι πολύ σοκαριστική. Και ειδικά το 3ο μερος της ταινίας είναι τραγικά επίκαιρο. Εύγε Spiros. Τα βράδυ θα την ξαναδώ κανονικά εκτός και αν δω κάτι άλλο, όχι όπως τώρα που δεν την είδα.

Spiros είπε...

Ρωτώ:

Είναι κανείς από τους αγαπητούς συνβλόγερ πίσω από το ελληνοπατημένο και υπό αναστροφή "μοψ.τοπσγολβ.ενολψ-ακκμ" ?
Υποψιάζομαι τον αγαπητό Μίναρο. Αν ισχύει του βγάζω το καπέλο.

Ασκητής είπε...

Αν είναι, θα κατέβω πρωι-πρωι αύριο στην Πάτρα να του υποβάλλω τα ταπεινα,απεριοριστα ρισπέκτια μου!

Spiros είπε...

Ναι φίλε Ασκητή, τα ψιλοέσπασε το άτομο. Μεγάλη έμπνευση!

Θα έρθει σε μεγάλα κέφια ο Καλαβλήτον μόλις μάθει για αυτό!

Spiros είπε...

Άσχετο!
Βόλταρα μόλις τώρα στο οθέντικ βλογ του καθυστερημένου-αμόρφωτου παππού και συνειδητοποίησα πως γράφουν πολλές "γυναίκες" (ντίνα,artemis, bagie, mks ktl) ενώ ο βασικός εκπρόσωπος του ανδρικού φύλου είναι ο παναίξοιπνως press.
Μια σκέψη αθώα σκέψη:
Μήπως όλες αυτές είναι στην πραγματικότητα μητροπολίτες, οι οποίοι πίσω από την ανωνυμία βγάζουν την πραγματική τους γυναικεία ταυτότητα?
Για παράδειγμα η "ντίνα" θα μπορούσε να είναι ο πανάγκαθος Άνθιμος. Μπα... τώρα που το σκέφτομαι η ντίνα δεν πρέπει να είναι καν έμβιο ον. Ραντομλυ τζενερέητεντ μέσατζες μάλλον, από υπολογιστή παλαιότερης δεκαετίας.

Μυρωδιάς είπε...

Spiros,

Επειδή σε συνεργασία με το Μίναρο έχουμε εμπλακεί σε μία διαμάχη με τον Αμβρόσιο (στα Ιταλικά Αμπροζίνι) και τον press (στα ελληνικά αρχιπουσταρά), πρέπει να σου πω τα εξής:
- Περισσότερο κολλημένα μυαλά δεν έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Ακόμα και η κόλλα UHU που κολλάει σόλα παπουτσιού στη στιγμή, μοιάζει αδύναμη μπροστά τους. Και όλα αυτά τα λέω χωρίς κανένα λόγο. Ελπίζω να σε κάλυψα.
-- Μια μανταμίτσα που έγραφε αμέσως μετά τα σχόλια του press απλά για να τον συγχαρεί για τις μαλακίες που έλεγε, πρέπει να είναι κάποιος αγάμητος καλόγερος/παπάς που βλέπει τους άλλους να γαμιόνται σαν σκυλιά και ζηλεύει το χρυσό μου.
-- Σε περίπτωση που γράψεις κάτι στο blog του Αμπροζίνι, σε παρακαλώ δώσε χαιρετισμούς από το Μυρωδιά και το Μίναρο. Αρχικά θα προβληματιστούν, μετά θα θυμηθούν και τελικά θα σε καλωσορίσουν.
-- Σε οποιαδήποτε διαμάχη μεταξύ τους χρησιμοποίησε το μέγα επιχείρημα: "Γαμώ την Παναγία σας". Τσούζει σαν νέφτι στον κώλο.
-- Αν για οποιοδήποτε λόγο διαγράψουν τα σχόλια σου, κράτα ένα print screen από τις παρατηρήσεις/σχόλια τους για να το διαφημίσουμε με υπερηφάνεια στο kastanoGR.

Με εκτίμηση,
Ο Μυρωδιάς της εκκλησίας.

Spiros είπε...

Αν μπεις στο γαμάτο βλογ-κλώνο φίλτατε Μυρωδιά θα δεις ότι δεν ήσασταν οι μόνοι που τρώγατε πόρτα από το ιερό βλογ του ιερού βλάκα. Έτσι όπως πάει ο εν λόγω παπά(ρα)ς, τα άτομα που μπαναρίστηκαν θα ιδρύσουν σύλλογο.
Εν τω μεταξύ, η πυκνότητα βλακείας εντός του βλογ του τείνει να απειριστεί, όχι μόνο ο τάπερ γράφει απίστευτες πιπεριές αλλά τα όντα που σχολιάζουν εκεί, που όπως είπα δεν πιστεύω πως είναι υπαρκτά, γράφουν αστειότητες που ένας μέτριας ευφυΐας άνθρωπος απορρίπτει ως χαζομάρες μέσω του ενσωματωμένου μηχανισμού αυτολογοκρισίας σε ηλικία τεσσάρων μηνών. Αν συνεχιστεί σε αυτό το μοτίβο η κατάσταση τότε όντως θα οδηγηθούμε σε απειρισμό και συνεπώς σε χωροχρονική ανωμαλία με άμεσο αποτέλεσμα το σχηματισμό μαύρης τρύπας μεγαλύτερης και από αυτή που κουβαλάνε στον πάτο τους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΔΡΟΣΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ.

Ασκητής είπε...

Είδα την ταινία. Και τα 3 μέρη ειναι εξαιρετικά!!
Μπορώ όμως να πω πως το πρώτο μερος ήταν καλύτερο από το πρώτο και ισάξιο του πρώτου...

Spiros είπε...

Συμφωνώ και εγώ μαζί σου Ασκητή. Το πρώτο μέρος είναι το καλύτερο καθώς είναι το καλύτερο. Αν τα συνδυάσεις με αυτά που θα μάθεις στο πρώτο μέρος τότε το νόημα της ταινίας εξυψώνεται. Όχι βέβαια πως το πρώτο μέρος δεν είναι τόσο καλό, αλλά σαν το πρώτο δεν είναι. Είναι ακριβώς ότι θα περίμενες από ένα πρώτο μέρος μιας οποιασδήποτε ταινίας. Σε προϊδεάζει για αυτά που σου αποκαλύψει στο πρώτο μέρος. Δεν νομίζω πως κάποιος από αυτό το βλογ θα τολμήσει να αμφισβητήσει την πρωτιά του πρώτου μέρους. Βέβαια εδώ να μην αδικήσουμε και το πρώτο μέρος το οποίο είναι εξίσου καλό με το πρώτο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο κάνει μια μικρή κοιλιά. Δεν είναι βέβαια τόσο σημαντική αφού αν δείξεις λίγη υπομονή και περιμένεις να έρθει το πρώτο μέρος της ταινίας τότε θα επιβραβευθείς.