Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Ντροπή!

ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΚΚΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ!

«Έχουν... σπάσει τα τηλέφωνα από άτομα που επιθυμούν να γίνουν μέλη του συλλόγου μας». Ο Γιώργος Αστερής, εκ των ιδρυτών του ιδιότυπου συλλόγου-κλαμπ προς σεξουαλική ικανοποίηση ανδρών και γυναικών, τόνισε στην «Espresso» ότι, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας μας, γυναίκες και άνδρες απ' όλη την Ελλάδα τηλεφωνούν και ζητούν να γίνουν μέλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύλλογος, που ιδρύθηκε στην Πάτρα, αριθμεί 81 -μέχρι στιγμής- μέλη. Αυτά κατάρτησαν και διαχειρίζονται λίστα με εθελοντές, ηλικίας από 27 έως 55 ετών, που προτίθενται να προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες σε ανικανοποίητα άτομα. Άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την ηδονή στο σεξ απευθύνονται για βοήθεια στο σύλλογο-κλαμπ και τα μέλη του τους κλείνουν ραντεβού με κάποιον ή κάποια από τη λίστα.

Ο παλαίμαχος διαιτητής της Α' εθνικής ποδοσφαίρου τόνισε ότι το να γίνει κάποιος μέλος δεν είναι εύκολη διαδικασία, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν πρόκειται για παιχνίδι: «Ίσως κάποιοι να το βλέπουν ως αστείο, αλλά δεν είναι. Εμείς κάνουμε σοβαρή δουλειά, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, λόγω των υπηρεσιών που προσφέρει ο σύλλογός μας. Φυσικά, δεν αμφισβητώ πως υπάρχουν και κάποιοι που έχουν πάρει στα σοβαρά το εγχείρημά μας. Όπως έχω ξαναπεί, ο σκοπός των μελών είναι να προσφέρουν σεξουαλική ικανοποίηση σε άνδρες και γυναίκες που δεν νιώθουν ευχαρίστηση στο σεξ, και είναι ιδιαίτερα σημαντικός».
Σύμφωνα με τον κ. Αστερή, μόνο από χθες το πρωί έως το μεσημέρι τού τηλεφώνησαν περισσότερα από τριάντα άτομα για να γίνουν μέλη του συλλόγου, μεταξύ των οποίων δώδεκα γυναίκες που είναι γνωστές στην κοινωνία των Πατρών για την κοινωνική τους δράση.

Αναδημοσιευμένο άρθρο της Εύας Παπαδάτου απο το www.espressonews.gr

12 σχόλια:

Γιώργης Μίναρος είπε...

"Παρακαλώ Σεβασμιότατε να λάβετε θέση
στο παρακάτω
http://kastanogr.blogspot.com/2008/07/blog-post.html

Υ.Γ. Πάρτε θέσεις σε θέματα που αφορούν τη σημερινή νεολαία γιατί έχετε εγκλωβιστεί σε άτομα τύπου press και Ντίνας (οι 3 σας μείνατε)"

ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Υ.Γ. Θα δημοσιευθεί μετά την έγκριση του διαχειριστεί λέει - ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!

Μυρωδιάς είπε...

Δεν είναι λογοκρισία αγαπητέ Γιώργη. Είναι η τακτική που ακολουθούν οι άνθρωποι του Θεού. Να εμπιστεύονται και να αγαπούν αλλήλους. Έτσι εμπιστεύονται και τα δικά σου σχόλια οπότε και είναι λογικό να εγκριθεί πρώτα και μετά να δημοσιευτεί. Μα δεν ντρέπονται καθόλου;
Όσο για το άρθρο πρέπει να σε ρωτήσω αν ο σύλλογος απαντά σε είναι εκείνο το λινκ που μου είχες δώσει προ ημερών. Γιατί αν είναι εκείνο δεν του έδωσα την σημασία που του άξιζε. Σε παρακαλώ να μας πεις με ποιο τρόπο μπορούμε να γίνουμε μέλη του συλλόγου αυτού. Υπάρχει online registration ή πρέπει να πάμε σε κάποιο γραφείο με κάποια δικαιολογητικά;

Γιώργης Μίναρος είπε...

Νομίζω πως χρειάζεται να έρθεις σε επαφή με τον ίδιο τον πρόεδρο, αλλά σε παρακαλώ πριν απο κάυε σου κίνηση να περιμένεις να πάρει θέση ο Αμβρό, ώστε να είμαστε καλημένοι απο κάθε άποψη!

I love Amvro

Spiros είπε...

Η μόνη θέση που διατίθεται να πάρει ο Μητροπολίτης Καραβλήτον είναι θέση στην ουρά των σεξουαλικά ανικανοποίητων ατόμων περιμένοντας να έρθει η σειρά του ώστε να του κάνουν κονέ με κανέναν δίμετρο μπόντι μπίλντερ.

Άσχετο. Στο τελευταίο ποστ στο βλογ του λέει πως θα κάνει 3-4 ποστ ακόμα και μετά θα επιστρέψει από Οκτώβρη. Κουράστηκε μωρέ το καημένο από τις συγγραφικές υποχρεώσεις (ιδιαίτερα δε από τον "άγιο" μετριασμό σχολίων) που είχε μέχρι σήμερα και αποφάσισε να πάει για τρίμηνη "ιεραποστολή" σε κανένα ειδυλλιακό νησάκι της Ελλάδος ή και, γιατί όχι, του εξωτερικού.

Όπως και να' χει με αγωνία αναμένουμε τον σχολιασμό του μητροπολίτα έτσι ώστε να πράξομεν καταλλήλως σχετικά με την είσοδό μας ή όχι στον σύλλογο.

Να ξεκαθαρίσω κάτι εξ αρχής, αν γίνω μέλος του συλλόγου ή έστω ως εθελοντής, παπά ή παπαδιά δεν συνουσιάζω. Έχω αλλεργία στη μαυρίλα με αποτέλεσμα να μην αιματώνονται σωστά τα ανάλογα μέρη του σώματός μου.

Spiros είπε...

Συγχώρα με Άγιε Μητέρα Αμβρόσιε γιατί σε αδίκησα!

Στα Καλάβρυτα θα παραθερίσει το καλοκαίρι. Η παύση των ποστ θα γίνει εξ' αιτίας του ότι στα Καλάβρυτα δεν έχουν μπρόαντ μπάντ ίντερνετ και δεν μπορεί ένας απεσταλμένος του θεού να κάνει το θεάχρηστο έργο του μέσω π.χ. 56Κ σύνδεσης. Αυτό γίνεται προφανές αν προσπαθήσετε να μπείτε youporn με αργή σύνδεση. Θα σπάσουν τα νεύρα σας και όχι μόνο... Και ρωτώ, από που θα αντλεί την θεόσταλτη έμπνευσή του αν δεν ημπορεί να εισέλθει εντός του youporn?

Ασκητής είπε...

Καλάβρυτα λοιπόν!!

Το 3g broadband δεν το εχει μάθει??

Αν και παλι με τα video ίσως να εχει προβλημα...

Θα κανω ποστ να τον ενημερωσω για τις προσφορες των εταιριων κινητης τηλεφωνιας οπου με 20 ευρω περιπου το μηνα μπορει να εχει 5GB κινηση με ταχυτητας 3g+.

Αν και πιστευω πως πρεπει να παει για τα 50 ευρω οπου ειναι απεριοριστη η κινηση, γιατι 5GB το μηνα , ειναι μονο 10 τσοντες...

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ακούγεται πως η Cosmote βγάζει εκκλησιαστικά πακέτα, αντίστοιχα με τα οικογενειακά, εταιρικά κλπ κλπ.

Cyber-PapaSouzi!
makia moukia

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνει της παρθένου στο θαύμα στη μονή Καλαβρύτων έτσι ώστε να προμηθευθούν broadband συνδέσεις.
Από δακρύζουσες εικόνες μέχρι ικόγκνιτο εμφανίσεις του χόλι σπίριτ να αναμένετε τέκνα μου.

Spiros είπε...

Να σας διαφωτίσω εν Τεώ αδερφοί σχετικά με το τελευταίο ποστ του τάπερ το οποίο λέει:

Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΝ ΗΤΟ....
....."Μή φοβού, αλλά λάλει και μη σιωπήσης".

Δια να αντιληφθείτε το μεγαλείον του Pablo, που σας εκμυστηρεύομαι πως είναι ο αγαπημένος μου σουρεαλιστής καλλιτέχνης, με το που έλαβε την εντολήν από το θεό (λέγε με σχιζοφρένεια με ψυχιατρικούς όρους) δεν φοβήθηκε, λάλησε (εγκεφαλικά), και δεν σιώπησε.
Με ετούτο τον τρόπο έχουμε τον πρώτο εκπρόσωπο του ρεύματος του μισογυνισμού, καθώς και τον πρώτο διάσημο ομόφοβο ομοφυλόφιλο.

Ανώνυμος είπε...

Λέω να πω και εγώ τη μαλακία μου ίνα μη κατηγορηθώ πως δεν συμμετέχω στη αντιθρηκευτική παράκρουση του αβλαβή Spiros. Ο οποίο είναι τόσό θρήσκος όσο είναι κολλητή της Λεουινσκι η Χίλαρι. Επειδή όμως δεν θέλω να είμαι μαλάκας αν νομίζεται οτι μαλακίζομαι τότε τον παίζετε. Δεν θέλω, είναι μαλακίες. Μαλακίες θα λέμε τωρα? Κατάλαβες έτσι? Δεν είσαι κανα μαλάκας τώρα εσυ...Πώπω μαλακία έκανα μου φαίνεται με αυτό το σχόλιο. Μαλάκα ζεις? Μη μαλακίζεσαι ρε μαλάκα νόμιζα οτι πέθανες.Σιγα το φαγητό μωρέ. Μια μαλακία και μισή έιναι. μιάμιση μαλακία το σύνολο

Spiros είπε...

Ωρέ μαμή μαλάκυνση εγκεφάλου έπαθες?

Ε γαμώ τον αντιχριστό σου, με εσένα δεν συνεννογιέμαι ποτέ ρε διάολε. Ρε ρεμπεσκές είσαι ντίπι τελείως ρε? Ρε γαμώ τον αντιχριστό σου, ναούμε. Μια φορά δεν μπορείς να με βοηθήκεις?
Τ'ακούς τι σου λέω ρε δεν είν' σωστό. Τι με νευριάζεις συνέχεια?

Μυρωδιάς είπε...

Καλησπέρα,
Οφείλω να σας πληροφορήσω τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να γίνετε μέλη στον εν λόγω σύλλογο. Αρχικά θα πω πως μαμή και Spiros γαμιόνται για ένα 10ευρω και αν κάποιος τολμήσει να με διαψεύσει θα αναγκαστώ να τα πω όλα κάπου. Ξέρεις εσύ μαμή. Πάμε στο θέμα μας. Αν δεν πάρω ρέστα από το 10ευρο για το οποίο μαμή και Spiros γαμιόνται θα αναγκαστώ να αλλάξω τακτική και να τα πω όλα κάπου. Ξέρεις εσύ μαμή. Και κλείνω λέγοντας πως πρόκειται για απόλυτα άτυχη στιγμή. Είναι άδικο γαμώ το θεό μου. Μαμή και Spiros αφήστε να γαμηθεί και κάνας άλλος. Θα στραβωπουτσιάσετε γαμώ την παναγία σας. Σε διαφορετική περίπτωση θα τα πω όλα κάπου. Ξέρεις εσύ μαμή.
Press συγχώρεσέ με. Αμάρτησα. Θα πω 2 φορές το πάτερ υμών (υμών και όχι ημών). Ήμαρτον για όσους γνώρισαν την μακαρίτισσα γιαγιά του Παργαλάτσου. Να' ναι αλαφρύ το χώμα που σκεπάζει τον μακαριστό. Αλληλούια.