Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Χείρα βοηθείας προς τους σεισμοπαθείς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα πρώτα 3 εκατομμύρια euro που θα συγκεντρωθούν από τον όμιλο KastanoGR θα μοιραστούν από εμάς τους ίδιους στους σεισμοπαθείς!


Σκηνές από τον χθεσινό σεισμό........

5 σχόλια:

η κυρά μας η μαμή είπε...

Ο ρυθμός εκκένωσης καταδεικνύουν ότι η φυσική καταστροφή για τους υπόλοιπους ήταν ακατάσχετη κλανιοκαταθλιπτική εντεροεκκένωση απο το πάτο του Μυρωδιά, ό οποίος τα χρειάστηκε αλλά δεν τα είχε πρόχειρα τη στιγμή εκείνη.

Ας λάμψει επιτέλους η αλήθεια.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε!

Σαν K.I.G. (KastanoGR Investment Group) αισθανόμαστε την ανάγκη να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που τόσο άδικα τους φέρθηκε η μοίρα!

Μυρωδιάς είπε...

Όσοι διαβάζουν κάστανο θα είχαν πληροφορηθεί τις βάσιμες υποψίες για πιθανό σεισμό, από τη στήλη του chat.
Ως ελάχιστο δείγμα ανθρωπιάς, δίνω στον πυργιώτη Νίκο Απαλευτίδη, το σώβρακο που φορούσα την ώρα του σεισμού, με ορατά στην πίσω περιοχή τα ίχνη από φρεναρίσματα.

Ασκητής είπε...

Δηλώνω βαθύτατα συγκινημένος τόσο από την κίνηση του K.I.G. όσο και από την εγκυρότητα των προβλέψεων του συνβλόγγερ Μυρωδιά, που 2 μέρες πριν προέβλεψε τον σεισμό..

"www.kastano.gr Για να μάθεις σήμερα, αυτά που θα γίνουν αύριο!"


Αυτό μόνο, τίποτε αλλο!

Spiros είπε...

Επειδή το βίδεο δεν λειτουργεί πλέον και λόγω μαλάκυνσης δεν κατάφερα να το δω παρακαλώ τον Γιώργη να αντικαταστήσει το λινκ με κάποιο που βρίσκεται σε λειτουργία.
Ως αντάλλαγμα ο μαμή με την φιδίσια γλώσσα του αναλαμβάνει να ικανοποιήσει όλους τους σεισμόπληκτους στην περιοχή της Πάτρας.