Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

KastanoPress

Συνεχίζοντας την ανοδική μας πορεία και σεβόμενοι τις επιθυμίες και τις ανάγκες των αναγνωστών μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως από σήμερα είναι στη διάθεση σας και το KastanoPress.

Το KastanoPress θα έχει καθημερινά όλα τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων.

Η οικογένεια του KastanoGR συνεχώς μεγαλώνει ……….. μεγαλώνει ……. γερά παιδία!

Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μαέστρι για την μάχη που έδωσε με το χρόνο για να είναι έτοιμο σήμερα το νέο μέλος της οικογένειας μας .…. Συγκίνηση μεγάλη ………

7 σχόλια:

η κυρά μας η μαμή είπε...

Τα θερμά μου συγχαρητηρια...

ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΕ: το πρακτορείο Reuters κάλεσε έκτακτο μετοχικό συμβούλιο προς κύριξην πτώχευσης...

Και αυτο είναι μόνο η αρχή.

Φήμες θέλουν τον Ευαγγελάτο να πραγματοποιεί το μέγαλο του όνειρο, ήτοι να κόβει πραγματικές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ σε κατάστημα ειδών σεξ.Πρόταση του έχει γίνει και απο το μυστικό της Βικτώριας για να πλαισιώσει γνωστά μοντέλα στο ρόλο της τριχιάς.
Η τάση ενασχόλησης των δημ(ι)οσιογράφων με τους κρυφούς και διακαείς τους πόθους σύνεχίζεται με την απαγωγή του Κώστα Χαρδαβέλλα από Ανδρομεδιανούς (εις αναζήτηση διαγαλαξιακής πρωκτικής ηδονής εκ μέρους του Κώστα) και τον γάμο του Θέμου με ένα DVD Που δεν έχει δεί πότε του.Ακόμα και μετά το γάμο. Βίντο-Ντοκούμεντα φέρουν τον Μακη να σύνόδεψε το dividi στα σκαλιά της εκκλησίας και παρανυφάκια δύο απο τα πολλά παιδιά του Μάκη, τον γλυκύτατο βίντεο Κροκόλη και την γλυκύτατη κασέτα - Παράγκα.Για πάντα εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία (αχαχούχα) και η Τατιάνα που αποσύρθηκε στη Λέσβο με τη Λαμπίρη. Ο ορισμός της αντικειμενικότητας, η αδέκαστος μπάρας Τατιάνα, δήλωσε "Ήταν πολύ τριχωτός για μένα μα καθόλου για τα μάτια της Έλλης" για να προσθέσει "ο μοναδικός άντρας που θα άφηνα να μπεί ποτέ στη σχέση μου με τη Χριστίνα είναι ο Γεωργίου". Ο τελευταίος μετά απο αυτή τη δήλωση μετατράπηκε σε ανοιχτήρι μπύρας, αν και στα αρχικά του σχέδια ήταν να γίνει κλώνος του Μυρωδια προκειμένου να αποδείξει το δυισμό του τίποτα.

Με τηλεοπτικό περιεχόμενο ύφους ανάλογο της υπερπαραγωγής "Οκτάπους:Και τα 8 ήταν βεντουζάτα" ή του αλησμόνητου "Τίγρη της Βεγγάλης 3:Ο φακίρης κάρφωνε υπέροχα" εντείνονται οι προσπάθειες του ΣΚΑΙ για να μονοψήφια ποσοστά τηλεθεάσης, μετά τη νέα στήλη του kastanoGR που τα είχε ρίξει στο 4ο ψηφίο της υποδιαστολής.

Τέλος να ενημερώσω τη λαοθάλλασσα που κρέμεται απο τα χείλη μου οτι:
α) πόναω, δεν είναι αστειο. Αφήστε τα χείλη μου κάτω
β) Κάτεχω το βιβλίο της Καλομοίρας με τίτλο "23752 παραλλαγές της λέξης cute". Βίαστείτε και θα πάρετε δώρο μια κούκλα του Μυρωδιά για να τρομάζεται οτιδήποτε έχει μουνί ακόμα και την αδηπεοφάγο Ελένη Λουκά.

Παρακαλώ τους αγγέλιους ρεπορτερ του καστάνου να αναφέρουν και τις υπόλοιπες μεταστροφές δημοσιογράφων.

και πάλι Εύγε.

Μυρωδιάς είπε...

Αμήσιιιιιι!!!!!!!!
Πάει ο περιπτεράς. Γαμήθηκε για ένα σάπιο αχλάδι...
Εύγε Γιώργη με τα κομμάντα σου.

Μυρωδιάς είπε...

Γαμώ το θεό σου Μαμή.
Δεν μπορώ να γράψω τώρα, αλλά σε γαμώ οσάν ο Γαμψής ο 3ος την Καταιγίδα της ερήμου.
Και αν δεν κατάλαβες τι εννοώ, διάβασε τα δικά σου, που δεν κατάλαβα γρι. Μουνότριχα της μύτης του Γεωργίου. "Ρε τον Καράμπελα ρε?"

Ανώνυμος είπε...

Ακρίδες στο κώλο σου!Αντράκο

Γιώργης Μίναρος είπε...

Παρακαλώ το κύριο Παργαλάτσο να διαβάζει KastanoPress και να αφήσει τα σάπια!

Ανώνυμος είπε...

Αν βάλετε και τσιγάρα στο κάστανο το έκλεισα το μαγαζί γαμώ την παναγία σας.

Ανώνυμος είπε...

Περιπτερά, μην λες τέτοια, γιατί υγραίνεται η Παναγία...