Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Τι εστί πουτάνα γυναίκα;

Μετά από μερικές εβδομάδες απουσίας, είμαστε πάλι μαζί μέσα από τη πολυαγαπημένη στήλη μας. Σήμερα το θέμα που θα διαπραγματευτούμε μέσω του «τι εστί… ;», είναι μια ατάκα χιλιοειπομένη και για πολλούς πονεμένη.


Τι εστί πουτάνα γυναίκα …… κυρίες και κύριοι???

Παρακάτω θα δώσω μια μικρή ανάλυση από το www.frikipaidia.wikia.com και ένα απίστευτο βιντεάκι που μας έστειλε ο αναγνώστης της στήλης Νικάκης.

Ορισμός
Πουτανα, Η. (Δεν υπάρχει αρσενικού γένους).
Προσβλητική προσφώνηση γυναίκας για την παροχή σεξουαλικών υπερεσιών. Αλλιώς λέγεται και ιερόδουλη.

Χαρακτηριστικά
Αν και θεωρείτο είδος υπό εξαφάνιση, στις αρχές του 21ου αιώνα ξεκίνησε η απότομη εξέλιξη του είδους. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της πουτάνας (απο την εποχή του Αδάμ) ήταν η παροχή υπηρεσιών επί χρήμασι, οι ελαφριές ενδυματολογικές παρουσίες τους, η μαεστρία τους πάνω στο σεξουαλικό τομέα και τα ελαφρά ήθη που τις χαρακτηρίζουν μέχρι και σήμερα. Δεν υπάρχουν κόμπλεξ ούτε
taboo και κάθε άνδρας είναι πλήρως ελευθερωμένος στις υπηρεσίες της εκάστοτε πουτάνας. Η πουτάνα παρόλα ταύτα χαρακτηριζόταν επίσης για την τιμιότητα και την αξιοπρέπεια της. Διότι μην ξεχνάμε οτι σαν άλλοι έμποροι της Βενετιάς οι πουτάνες πρέπει να έχουν καλά νταραβέρια με τους πελάτες τους.

Η αλλαγή
Μετά τα μέσα του 20ου αιώνα η γυναίκα αποφάσισε να εκκολαφθεί σε πουτάνα. Το ανδρικό φύλλο ουκ ολίγα προβλήματα αντιμετώπισε μέχρι να κατασταλάξει το γεγονός. Επικές μάχες όπως εκείνη της Τροίας, των Πλατεών και του περσικού κόλπου είχαν μόνο ως αποτέλεσμα την ήττα του γυναικείου φύλλου.(Όπως προαναφέρθηκε η γυναίκα και η πουτάνα έγιναν συνόνημα στο καθημερινό λεξιλόγιο κάθε ανδρός ηλικίας άνω των 17, το φαινόμενο αυτό θα αναλυθεί περαιτέρω παρακάτω)

Έτσι η γυναίκα ενορχηστρόνωντας της δυνάμης του Κακου Σπλίντερ δημιούργησε όπλα μαζικής καταστροφής όπως το string. Βλέπωντας όμως για άλλη μια φορά την υπεροχή του ανδρικού φύλλου αποφάσισε να δημιουργήσει μυστικιστικές οργανώσεις που θα επικαλούνται τις δυνάμεις του Chuck Norris για να κατακτήσουν το συμπαν. Τέτοιοι οργανισμοί/κινήματα είναι γνωστά ως φεμινιστικά.

Μυστικισμός Και Προπαγάνδα
Η γυναίκα/πουτάνα λοιπόν προσπαθεί μέχρι και σήμερα να δημιουργήσει ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας στον άνδρα και μάλιστα να δημιουργήσει το μεγάλο σκάνδαλο της ισότητας γνωστό και ως
watergate.Τα θύματα μέχρι σήμερα ειναι χιλιάδες και καθώς ο γράφων γράφει όλο και πολλαπλασιάζονται. Γνωστά προπαγανδιστικά περιοδικά όπως το cosmopolitan κυκλοφορούν ελεύθερα διότι από τα τεκταινόμενα φαίνεται ότι ακόμα και πανίσχυρες κυβερνήσεις έχουν υποταχθεί στο ποταπό και ύπουλο σχέδιο της γυναίκας πουτάνας.

Το φαινόμενο
Η πουτάνα ήταν το μέσω ανδρικοποίησης κάθε αγοριού. Οταν όμως η γυναίκα αποφάσισε να χαμηλώσει τον πύχη των ηθών κάθε αγόρι είχε την ευκαιρία να γίνει άνδρας δωρεάν αλλά και να επικοινωνήσει βαθύτερα με την γυναίκα. Η γυναίκα/πουτάνα όμως έχει απώτερους σκοπούς, σαν άλλος κυνηγός ψάχνει για άνδρες που θα πληρώνουν περισσότερα για την παρουσία τους στον χώρο αγνοώντας τα αισθήματα του προηγούμενου κατόχου ακυρώνουν κάθε συμφωνητικό και προχωρούν σε καινούργιους ιδιοκτήτες. Έτσι πλέον κάθε άρρεν ηλικίας άνω τον 17 προσφωνεί πάσα θηλή πλην της μητρός του, πουτάνα

Ο λαός
Καθημερινές εκφράσεις όπως: "Γαμώ την πουτάνα μου" "Πουτάνα κοινωνία" "Πουτάνα τύχη" "Την πουτάνα έτσι και τη βρω θα την γαμήσω" "Η ευτέρπη κάνει σαν πουτάνα" "Πουτάνες γυναίκες μου ξεζουμίσατε τα ενδώτερα μου" Φαίνεται λοιπόν καθαρά ο υποβιβασμός της πουτάνας σε γυναίκα.



Εγώ δεν θα δώσω κάτι νέο, κάτι καινούριο, θα αφήσω εσάς μέσα από τα σχόλια σας να διαμορφώσετε τη στήλη, όπως και με το θρυλικό « Τι εστί μαλάκας;». Περιμένω από εσάς να δώσετε τη δικιά σας ετοιμολογία, τις διαφοροποιήσεις σε τοπικές διαλέκτους και τους τύπους της πουτάνας.

Δικό σας……………………………….

12 σχόλια:

η κυρά μας η μαμή είπε...

Πουτάνα ουκ εν το πρωκτώ το ανευ, γαρ μαλακιας υποβασταζόμενης μετα βαθέου λαρρυγος, εστί δε αφησομένης της μήτρας εν κομοδίνο, ει γαμιάς εστι η κυρα μας η μαμή.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Μαμή σου βγάζω το καπέλο!

Πρέπει να τονίσω τη διαφορά της πουτάνας με τη καριόλα, ώστε να μην δωθεί ως διαφοροποίηση σε τοπική διάλεκτο.

Άλλο πουτάνα, άλλο καριόλα!
Τη πουτάνα τη γαμάνε όλοι ενώ τη καριόλα τη γαμάνε όλοι εκτός απο εσένα!

Ασκητής είπε...

...

Ασκητής είπε...

...

Ασκητής είπε...

Συγχωρέστε με για τα προηγούμενα 2 ποστ, απλά έχω μείνει άναυδος(δεν μπορώ καλά -καλά να αρθρώσω λέξη) με αυτό το επιστημονικό άρθρο..
Είναι επιπέδου Britannica !

Όταν συνέλθω από την γροθιά στο στομάχι, κλωτσιά στο κώλο , μπουκέτο στο πρόσωπο που μου προκάλεσε το άρθρο,
θα το σχολιάσω ενδελεχώς...

Μυρωδιάς είπε...

Έχει δίκιο ο Ασκητής. Papyrus Larouche Britannica. Εύγε Γιώργη. Αν και δεν είχα χρόνο να το διαβάσω ήταν πολύ καλό άρθρο.
Από το σπίτι θα σχολιάσω εκτενέστερα.

Spiros είπε...

Αντιγράφω από Μπαμπινιώτη:

Ερμηνεία:
(η) ουσ. πόρνη | (γεν.) γυναίκα ανήθικη

Συνώνυμα:
Μαμή, Ασκητής, Χυσομέντορ

Ασκητής είπε...

Αυτήν τη στιγμή κοιτάζω τον Μπαμπινιώτη και στα συνώνυμα δεν έχει τον Ασκητής..
Μάλλον κάποιο λάθος έκανες Spiros.
Ίσως κοίταγε στο λήμμα "επιβήτορας".


Στο θέμα μας τώρα:
αφού αναλύσαμε την διαφορά πουτάνας και καριόλας, να σας πω και την ειδοποιό διαφορά της πουτάνας από την πουτάνα πολυτελείας:

Η πουτάνα πάει με όλους , ενώ η πουτάνα πολυτελείας πάει με όλους εκτός από τον μαμή!

Spiros είπε...

Νομίζω φίλε Ασκητή πως αν εξαιρέσουμε το πρώτο κομμάτι του σχολίου σου, στα άλλα συμφωνούμε. Ίσως να μην είσαι και τόσο πισωγλέντης τελικά.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Spiros, εκτός από ακαταμάχητο αρσενικό μπορείς να μου πεις πότε έκανες μαθημάτα τέννις στο Federer.

Η αντιγραφή του στυλ σου είναι παραπάνω απο προφανής...Απορώ πως δεντο έχω δει στις Αποδείξεις..

Τέσπα, αυτός ο Ασκητής τι πουστράκι είναι ε?εε?

Spiros είπε...

(τα κοπλιμέντα απέδωσαν)

Ο Ασκητής εδώ και καιρό προσπαθεί να μας αποδείξει ότι είναι:

A)Ακουκούτσοτο καρπουζάκι,
B)πιπεράτη Αφροδίτη,
Γ)Μαριάννα του έρωτα,
Δ)Οπισθοδρομικός Γιοβάνης
Ε)Περιστεράτη περιπτερού

Ανώνυμος είπε...

Με απογοητεύσατε!

όλοι ξέρετε πόσο φτρόρνες είναι, αλλά κανείς δεν τα λέει σταράτα!

Α ρε Γιώργη μόνο εσύ τα λες όξω από τα δόντια!