Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Τούρκος διεθνής

Παραπάνω βλέπετε μία αποκλειστική φωτογραφία του Τούρκου διεθνή ποδοσφαιριστή και άσσου της Βιγιαρεάλ Νιχάτ Καχβετσί.
Ο Τούρκος διεθνής έχει εγκαταλείψει τα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας, μετά το τραυματισμό του στο μηρό και λιάζεται στη παραλία του Αγίου Βασιλείου.

Άλλη μια αποκλειστική φωτογραφία από τους δαιμόνιους παπαράτσι του KastanoGR!

10 σχόλια:

Μυρωδιάς είπε...

Μα τι βλέπουν τα μάτια μου;;
Το φονικό όπλο που παρουσιάζεται στη φωτογραφία συγκρίνεται μόνο με το τραχύ, πριονωτό μαχαίρι του John Rambo στο Rambo I - Το 1ο αίμα.
Αλλά ακόμη χειρότερα. Πρόκειται για νέα βελτιωμένη έκδοση, με 5πλή επιφάνεια κοπής, το οποίο στα χέρια άρτια εκπαιδευμένων στρατιωτών μπορεί να προκαλέσει ισάριθμα, αν όχι παραπάνω θύματα από την ατομική βόμβα της Χιροσίμας.

ΥΓ.: Παρακαλείται ο ιδιοκτήτης του φονικού όπλου να κόψει τις νυχάρες, γιατί απαγορεύεται η κατοχή και χρήση όπλων μαζικής καταστροφής (σύμφωνα με το Νόμο 1563/15-03-2002, Άρθρο 62, Παράγραφος 15 έως 17, Καρόλου και Κωνσταντινουπώλεως γωνία).

Ανώνυμος είπε...

Ναι καλησπέρα!
Με συγκίνησε ιδιαιτέρα το άρθρο σας και θα ήθελα αν μπορώ βοηθήσω στην αποκατάσταση του παιδιού.

Ανώνυμος είπε...

Tha sas ksevrakoso paliopoustes.

Tha sas vgalo stin espresso

Ανώνυμος είπε...

Oti ine trafmatismeno to nixi den
to episimanate.

Kala ta lene gia tous dimosiografous.
Arxidia apo kounia.

Παργαλάτσος είπε...

Ε ναι λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα καινούριο είδος που εμφανίστηκε στα περίχωρα των Πατρών. Είναι ο ανθρωπόγυπας. Είναι ένα άκρως επικίνδυνο θηλαστικό που τρέφεται κυρίως με σάρκες άλλων ζώων.
Το θέμα έχουν αναλάβει οργανώσεις προστασίας σπάνιων ειδών όπως η WWF. θα παρακολουθούμε στενά το γεγονός και θα σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου ανώνυμε μη στεναχωριέσαι, όλα θα τα φτιάξουμε.
Έχω πάρει ένα αλυσοπρίονο τελευταίας τεχνολογίας

Μυρωδιάς είπε...

Ρίγη και συγκίνηση από ομάδα οπαδών των X-Men. Μετά την φωτογραφία/ντοκουμέντο του kastano-GR, η ύπαρξη του Wolverine αποδεικνύεται περίτρανα.

Μυρωδιάς είπε...

Έκτακτο ανακοινωθέν:
"Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους κατοίκους της Πάτρας, Ρίου και Αγ. Βασιλείου για το πειραματόζωο που δραπέτευσε από τα εργαστήρια πυρηνικής ενέργειας την Παρασκευή απόγευμα. Το πειραματόζωο έχει εκτεθεί σε μεγάλες ποσότητες ραδιενέργειας με αποτέλεσμα να αναπτύξει φονικά κάτω άκρα.
Παρακαλούμε όποιον μπορεί να μας παρέχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του Νυχοπόδη να επικοινωνήσει άμεσα με τα εργαστήρια μας στο τηλέφωνο +30-6-NYXOPODHS."

Ανώνυμος είπε...

Τι θέλετε ρε πούστηδες? Να μας κλεισετε το σπίτι. Αφήστε το θείο πόδι ήσυχο.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Παρακαλείται ο κύριος Μηχανουργός να μας βγάλει μια προσφορά ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε κ εμείς με τη σειρά μας όσο μπορούμε καλύτερα το σκέπαστρο που θα δημιουργηθεί με τη κοπή του νυχιού.
Μία πρώτη σκέψη είναι να τοποθετηθεί στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό ως σκεπαστή!

Τώρα που ο Βγαινόπουλος τα σκορπάει είναι ευκαιρία!