Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Ρίγη συγκίνησης...

... με διαπέρασαν όταν με δέος ανακάλυψα ότι για πρώτη φορά στην πολύχρονη (2 μήνες) παρουσία μου σε τούτο το blog, οι Ξανθιές πέρασαν σε δημοτικότητα τις Μελαχρινές!!
Φυσικά αναφέρομαι στο μεγαλύτερο γκάλοπ της υφηλίου που διεξάγεται μέσω του kastanoGR και καλούνται οι αναγνώστες να απαντήσουν στο μέγα δίλημμα "Τι προτιμούν τελικά οι άντρες??"

Ιδού και τα ντοκουμέντα:



Way to go Blondes!!

Τα εκατομμύρια επισκεπτών του kastanoGR (οι αριθμοί 90 και 91 φυσικά εκφράζουν εκατομμύρια ψήφων, όχι μονάδες)
δηλώνουν ότι προτιμούν τις Ξανθιές!
Ιστορική λοιπόν η σημερινή ημέρα, θα την μνημονεύουμε για πολλά χρόνια (συγκρίνεται με το δημοψηφισμα του 1974 για τον καθορισμό της μορφής του πολιτεύματος , το ιστορικό ΟΧΙ του Μεταξά στους Γερμανούς, την ανακάλυψη του string κλπ)...


Υ.Γ.: Προσωπικά πιστεύω πως η παγκόσμια συνωμοσία (ο Λιακόπουλος γνωρίζει πολλά για αυτό το κίνημα) των μελαχρινών έναντι των Ξανθών θα ανατρέψει (με μη νόμιμα μέσα βέβαια και παράνομη χρήση κουλουρακίων ) σύντομα την ψηφοφορία..

9 σχόλια:

Γιώργης Μίναρος είπε...

Ώστε εσύ κουφαλίτσα ψήφιζες 10 φορές την ημέρα ξανθιές!!!!

Συγκαλώ έκτακτο Δ.Σ. του ΚastanoGR, με βασικό θέμα: Διαγραφή του Ασκητή και αφαίρεση 20 ψήφων από τις ξανθιές!

Ο Πρόεδρος του ομίλου K.I.G.
Γιώργης Μίναρος

Ασκητής είπε...

Αγαπητέ Γιωργή και 10 φορές την ημέρα να ψήφιζα, δεν θα μπορούσα να επηρεάσω την ψηφοφορία που εχει 206 εκατομμύρια ψήφους..

Ασκητής είπε...

... και συμπληρώνω:

Ακόμα και 20 ψήφους να αφαιρέσετε από τις ξανθιές από τις 92 εκατομμύρια ψηφους που έχουν,πάλι το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει!



Υ.Γ.: Στο έργο μου δεν ήμουν μόνος...
Νομίζω υπάρχουν πιο γεροί υποστηριχτές των ξανθών..(που χρησιμοποιούσαν φαντάζομαι την μέθοδο "κουλουράκια")
Υ.Γ.2: Να ενημερώσω πως και ο πατέρας μου και η μανά μου και η αδερφή μου και διάφοροι φίλοι μοθ έχουν ψηφίσει!
Μπορεί να μην διαβάζουν συχνά kastanoGR, αλλά στο μεγάλο αυτό γκάλοπ ήθελαν να συμμετάσχουν..
Φυσικά έχουν ψηφίσει τόσο από Internet Explorer όσο και από Firefox!

Τέλος ,ουδέποτε ασχολήθηκα με κουλουράκια..(Αλήθεια!!)
Απλά όπως είπα συγγενείς και φίλοι μου προτιμούν φαίνεται τις ξανθιές!

Spiros είπε...

Ανακηρύσσω τη σημερινή ημέρα, καθώς και τις επόμενες τέσσερις, αργία και δια αυτό το λόγο παύω το διάβασμα στο οποίο είχα επιδοθεί εν όψει εξεταστικής περιόδου και αρχίζω εντονότατο ξύσιμο με σκοπό να φιλοσοφήσω τα φρουδικά αίτια των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος.

Η κοσμοιστορική αυτή ημερομηνία μπορεί να συγκριθεί μόνο με την ημερομηνία γέννησης της Άντζελας, του Τέρενς, του Βύρωνα, του Κίμωνα και άλλων τέτοιων μεγάλων φάρων του Ελληνικού πολιτισμού.

Μυρωδιάς είπε...

Αν είναι ποτέ δυνατόν. Μα τι ανατροπή ήταν αυτή. Καλύτερη και από την Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη.
Εύγε στις ξανθές. Προς τιμήν της μέγιστης αυτής ανατροπής, θα βάψω για 25 μέρες τις κωλότριχές μου ξανθές, και θα προσθέσω και λίγες ξανθές τρίχες στο κεφάλι μου, σαν το Γιώργο από το Μπιγκ Μπράδερ 2 και τον Άγγελο Πυριόχο που δεν φοράνε πια καπέλο.
Σε συγχαίρω φίλε Ασκητή για την παρατηρητικότητα σου. Κάτι θα ξέρουν τα δισεκατομμύρια των αναγνωστών που ψήφισαν ξανθές. Μάλλον θα έχουν δει τον ξανθό επί γης άγγελο, κυρά μας η μαμή.

Παργαλάτσος είπε...

Φίλε και συμπλογκίτη Ασκητή, εύγε! Απότι (πάλι μια λέξη) φαίνεται οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές σε βάθος-ύψος-πλάτος χρόνου(Οι ψήφοι μερικών συμπλογκιτών δεν πρέπει κανονικά να ληφθούν υπόψη για ευνόητους λόγους). Θα προβώ κι εγώ σε ακραίες ενέργειες για να γιορτάσω το γεγονός. Θα κάνω εμφύτευση τριχών (έχω παντελή (Θαλασσινό νομίζω) έλλειψη) και ύστερα θα τις βάψω σε ξανθιά απόχρωση. Φυσικά δεν είπα το πού. Θα προδώσει την τοποθεσιά φυσικά ο καλός μου φίλος Μυρωδιάς.
ΥΓ: Θα υπάρξει 2ο υστερόγραφο
ΥΓ2: δεν θα υπάρξει 3ο υστερόγραφο. Ξανάμανάκαιπάλι συγχαρητήρια στις ξανθιές κυρίες.
ΥΓ3: Είπα ψέματα. Τα κολούρια είναι για ψήσιμο, όχι για σβήσιμο.

Μυρωδιάς είπε...

Ποτέ δεν θα έμπαινα σε λεπτομέρειες αγαπητέ Παργαλάτσο, ώστε να πω ότι το άτριχο σημείο του σώματος που αναφέρεις είναι ο κώλος σου. Με έχεις δηλαδή για τόσο μαλάκα? Σε παρακαλώ!
Και για να δεις πόσο σε πάω, θα σου κάνω δώρο 7 μύγες από το στήθος του Λάου. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Λάου στην παραλία παίζει με το δασύτριχο στήθος του, στρίβοντας ακατάπαυστα τούφες τριχών σε μία απελπισμένη προσπάθεια να σχηματιστούν σμήνη μυγών. Και το αξιοσημείωτο είναι πως τα καταφέρνει! Μέχρι την παρούσα χρονική στιγμή έχουμε αριθμήσει 36 σμήνη, έκαστο με 294 μέλη (μισά αρσενικά, μισά θηλυκά)!!

Μυρωδιάς είπε...

Και για να μην ξεχάσω, θα θυμηθώ.

Μυρωδιάς είπε...

Για να μην ξεχάσω λοιπόν, για όσους απεγνωσμένα αποζητούν τις πασίγνωστες πλέον μύγες Λάου, τα νέα είναι θετικά και ίσα με +200! Ο αριθμός των μελών του εκάστοτε σμήνους υπολογίζεται να διπλασιαστεί, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στις αρχές της καλοκαιρινής περιόδου.
Ωστόσο, επειδή η ζήτηση αναμένεται να είναι τεράστια (ίσως ξεπεράσει και τη ζήτηση των αντικειμένων του χέζους αγαπητέ Spiros. Ω ναι!) παρακαλούμε να φροντίσετε για τις άμεσες ενέργειές σας.
Χειροποίητες αυθεντικές μύγες Λάου. Με τρίχα και ιδρώτα..