Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Η ουσία είναι μία.... λαγνεία!!!

Dear bloggers,

Τελικά ποιά ειναι η πεμπτουσία της συνουσίας?
Που μπορεί κάποιος να στηριχτεί και να ορθοποδήσει, για να γαμήσει?
Είναι το sex κάτι πνευματικό?
Κάτι που εξελίσσει το πνεύμα και εξυψώνει το σώμα?

Μετά από εκτενή μελέτη των βιβλίων «Ας Μιλήσουμε Για Τις Σχέσεις Μας» (Θ.Ασκητής), «kama sutra» (Ινδός μπανιστηρτζής), «Συναρτήσεις πολλών μεταβλητών» (Γ.Β.Γκαρούτσος) και φυσικά το ανεπανάληπτο «Πρόκληση σε Κοκτέιλ» (Βέφα Αλεξιάδου), κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:

1. Οι σχέσεις είναι κάτι πολύπλοκο και απαιτούν μεγάλη χρήση φαιάς (και όχι μόνο) ουσίας. Δεδομένου του ενεργειακού προβλήματος του πλανήτη ας τις αποφύγουμε (είναι θέμα οικολογικής συνείδησης πλέον).

2.Οι Ινδές έχουν προνοήσει για ένα αγαπημένο σπόρ των ανδρών -Πάρταστημάπασουμωρηκαριόλα- (γνωστό εν αγγλιστή και ως moneyshot/facial) τοποθετώντας μία τελεία στο μέτωπο για εύκολη στόχευση. Μία σημαντική πολιτισμική πρόταση για τις μέικ-απ συνήθειες των Ελληνίδων παρακαλώ.

3.”..οι συναρτήσεις πολλών μεταβλητών χρησιμοποιούνται για επίλυση προβλημάτων στο χώρο”. Μία απλή μαθηματική πρόταση σίγουρα, αλλά ας θέσουμε τις δικές μας μεταβλητές:
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ: Αύξηση όγκου πέους λόγω στύσης (δυσφορία)
ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ:x= «εγώ», y= «εσύ», z= «η κολλητή σου»
ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ: f(x,y,z)= «παρτούζα»
........

4. Αν η χημεία είναι σωστή το νουνί ρουφάει καβλί


Επίλογος: Τελικά το πνεύμα δεν εξελίσσεται αλλά το οινόπνευμα εξελίσσει βραδιές σε κινηματογραφικά αριστουργήματα όπως το «Greek amateur sluts» στο youporn. Όσο για το σώμα...εξυψώνεται ένα μέρος του, ας μην είμαστε και πλεονέκτες!

27 σχόλια:

Μυρωδιάς είπε...

Για αρχή θα ήθελα να καλωσορίσω τον αγαπητό Άτραξ στο blog μας. Δυναμική αρχή που φανερώνει την πυγμή του εν λόγω γραφιά. Αναμένουμε ανάλογη συνέχεια.
Σχετικά με το άρθρο. Δεν είναι λίγες οι στιγμές που το μυαλό μου επεξεργάζεται παρόμοιες ιδέες. Στιγμές δύσκολες, απάνθρωπες που άλλαξαν ριζικά τις ώρες που κοιμάμαι. Αμέτρητες φορές δοκίμασα να λύσω την εξίσωση τριών μεταβλητών
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ: Αύξηση όγκου πέους λόγω στύσης (δυσφορία)
ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ:x= «εγώ», y= «εσύ», z= «η κολλητή σου»
ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ: f(x,y,z)= «παρτούζα»

Το αποτέλεσμα σχεδόν πάντα μου έβγαινε άγρια πεομάλλαξη (για σένα αγαπητέ αγγλόφωνα Άτραξ η αγγλική λέξη είναι handjob). Υπόσχομαι στο καλαμάκι του καφέ μου να δοκιμάσω την λύση που εσύ πρότεινες ακόμα και αν με ξενερώνει η ιδέα...

η κυρά μας η μαμή είπε...

Έυγε Άνθρακα. Καλύτερο Ντεμπούτο έχει κάνει μόνο ο afro ninja στην πρώτη του οντισιόν http://www.youtube.com/watch?v=BEtIoGQxqQs , για όσους δεν θυμούνται.

Ωστόσο μία διόρθωση. Είναι κοινός τόπος ότι η ζωγραφισμένη ελιά των θηλυκών Ινδών δεν είναι για να στοχεύεις κατα την εκκένωση σπερματικού υγρού. Βασικά δεν είναι κάν ελιά. Είναι βέλκρο clip για να κουμπώνει το κράνος. Διότι όπως μπορεί να επιβεβαιώσει και ο Μυρωδιάς που έφαγε τα μισά του χρόνια στις Ινδίες (και στις οχτώ!), ο όρος καυλοσελού έχει τόση σχέση με τις ινδές όσο και το σκατό με τη μύγα.

Θα πας μπροστα εσύ σε κόβω. Γιατί όπως έλεγε και ο παππούς μου: "Σαν βερύκοκο νοθεύεται η τόλμη"

Μυρωδιάς είπε...

Έχει δίκιο ο η κυρά μας η μαμή. Τόσα χρόνια στην Ινδία ένα πράγμα έμαθα. "Ποτέ μην αναμπαίζεις ένα σάπιο αχλάδι".
Τι είναι το youporn??

Ανώνυμος είπε...

Ρε..Κάνεις ναρκωτικά?

Άτραξ είπε...

Είμαι πραγματικά συγκινημένος με τα πρώτα σχόλια του πρώτου αρθρου μου. Ευχαριστώ για την διόρθωση του σκοπού της ελιάς ΗΚΜΗΜ. Ωστόσο θα επιμείνω στην θεωρεία μου η οποία σε σύνδεση με την τεράστια πειθώ μου θα αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα. ΄
Όσο για εσένα Μυρωδιά έχεις τις ευχές μου για πολυπληθέστερες μέρες στο διπλό(εν δυνάμει τριπλό) σου κρεβάτι.

Καλώς σας βρήκα και ας είστε
όλοι ε(blog)υμένοι.

Μυρωδιάς είπε...

Μπα γαμώ την παναγία μου. Απαράδεκτη παράλειψη. Αγαπητέ Άτραξ, εφόσον έχεις μελετήσει τα συγκεκριμένα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, σε παροτρύνω να μελετήσεις προσεκτικά τα ακόλουθα έργα τέχνης:
«Αρσενική πόρνη» (Μουρσελάς Κώστας), «Χαϊδεύοντας τα παιδιά σας» (Mανώλης Δουρής) και «Ο σατανάς την έχει μεγάλη» (Δημητροκάλης et al.). Θα σε βοηθήσουν να βρεις πραγματικές και ουσιαστικές λύσεις σε όσα σε απασχολούν.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Αγαπητέ Ατράξ πραγματικά συγκηνημένος, αναγκάζομαι να βροντοφωνάξω ένα μεγάλο ΕΥΓΕ!

Με μόλις ένα άρθρο κατάφερες να μιλήσεις στη ψυχή και στο πουλί κάθε νεοέλληνα.

Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να προσθέσω έναν προβληματισμό. Η εξίσωση f(x,y,z)= «παρτούζα», πολλές φορές καταλήγει σε αδυναμία διότι υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας "w" που βάζει τρικλοποδιές στα όνειρα μας (παρτούζα) και πουλάει έρωτα προκειμένου να γευτεί μόνος του τους χυμούς τουλάχιστον μίας εκ των κυριών. Όπου “w” μπορείτε να βάλετε π.χ. έναν αδερφικό φίλο (βλέπε παλαιότερα άρθρα).

Μυρωδιάς είπε...

Νιώθω την ανάγκη να απευθύνω θερμή παράκληση προς τους: Spiros, Ασκητή, Παργαλάτσο, Καποτένιο, Απαλευτίδη, Χυσομέντορ, προκειμένου να επιστρέψουν στις συγγραφικές του υποχρεώσεις.
Μου λείψατε ρε μούργοι γαμώ την παναγία του μαμή. Κάνω τάμα εφόσον επιστρέψετε δυναμικά, να μην ξαναγλείψω το σφριγηλό, άτριχο και κάτασπρο κωλαράκι του η κυρά μας η μαμή.
Ορκίζομαι στην τρύπια κάλτσα του Απαλευτίδη.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Federer χάσει την Κυριακή στον τελικό θα πάω στην κωλοΕΡΤ και θα βάλω βόμβα.
Μας ζάλισαν τα αρχίδια τόσα χρόνια με το Roland Garros, στο οποίο βλέπουμε τον καλύτερο όλων των εποχών να τον πίνει ακατάπαυστα από έναν σπάτανο.
Δείξε γαμώ την πουτάνα μου και κανα άλλο Grand Slam να δούμε και μια άσπρη μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο βεβαίως με το πολύ καλό ποστ του φίλου Άνθρακα (κατά μαμή). Αλλά να λέγονται και μερικές αλήθειες που και που.
Όποιος καταλάβει ποιος είμαι κερδίζει μια αποτρίχωση στην εγγύς περιοχή του πέους, την οποία θα διεκπεραίωση ο μαμή βγάζοντας μία μία τις τρίχες παγιδεύοντάς τις ανάμεσα στα σφριγηλά του κωλομέρια.

Ασκητής είπε...

Μυρωδιά ,ο η κυρά μας η μαμή δεν έχει πια κάτασπρο κωλαράκι..
Λίγο τα τσαπουσκάμπυλα που τρώει , λίγο το γενικότερα άγριο ξύλο που δέχεται στα όργια που συμμετέχει , αλλά και η σημερινή παρουσία του σε γνωστή "παραδεισένια" παραλία της ευρύτερης περιοχής της Αττικής,έχουν κάνει το κωλαράκι του κατάμαυρο!

Μετα την σύντομη αγκύλη ας προχωρήσω στο θέμα μας:
Άτραξ, ΕΥΓΕ για το άρθρο σου..
Μου σήκωσε πολλές από τις τρίχες των όρχεων μου..

Ειδικά η εξίσωση "Ατραξ" :
ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ:x= «εγώ», y= «εσύ», z= «η κολλητή σου»
ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ: f(x,y,z)= «παρτούζα»

με ώθησε σε μεγάλη κατανάλωση φαιάς ουσίας..

Όπως σωστά παρατήρησε και ο Γιωργής Μίναρος υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας "w" (συχνά αδερφικός φίλος) που βάζει τρικλοποδιές.
Μάλιστα δεν βάζει τρικλοποδιές μόνο για να πουλάει έρωτα προκειμένου να γευτεί μόνος του τους χυμούς, αλλά και επειδή απλά δεν θέλει (μήπως δεν μπορεί??) να συμμετάσχει στο όργιο, λόγω ότι πιθανόν να ανήκει στην συμπαθή κατηγορία των gay.
Ρωτήστε τον κυρά μας η μαμή, ξέρει απο αυτά!
(Ναι,έχει αρνηθεί να συμμετάσχει σε συνουσία με 2 γυναίκες και έναν φίλο του!)

Ασκητής είπε...

Όσο για το τέννις αγαπητέ ανώνυμε(ή ο Χυσομέντωρ ή ο Spiros είσαι,πιστεύω ο πρώτος), αύριο ο μέγιστος Ναδάλ θα πάρει ασάλιωτο την αδερφή Federer!!

Μάλιστα φέτος ο Nadal θα χτυπήσει και αλλο Grand Slam...


Υ.Γ.: Όποιος πιστεύει ότι θα νικήσει ο looser Federer, δεν εχει παρα να το παίξει σε στοίχημα!!
3.80 δίνουν για τη νίκη του πεθαμένου, ενώ για τον τεννίστα του μέλλοντος Nadal δίνουν μόλις 1.222

Μυρωδιάς είπε...

Προφανώς και αν τριγυρνούσε σε παραλίες θα μαύριζε το αγνό κάτασπρο κωλοτρυπίδι του μαμή. Φυσικό επακόλουθο της αγαπημένης του σκυλίσιας στάσης (doggy style). Η στάση όπου οι θερμές ακτίνες του ηλίου διεισδύουν εις τα άδυτα της πρωκτικής περιοχής και μαυρίζουν ομοιόμορφα την απόληξη του παχέως εντέρου. Και όλα αυτά μέχρι να διεισδύσει και να απαλύνει την ερεθισμένη περιοχή ο γυμνασμένος φαλλός κάποιου (ή και κάποιων) επιβήτορα. Κρίμα να μην με καλέσει και εμένα. Κρίμα και άδικο γαμώ την παναγία του. Εγώ φταίω που τον γάμησα για μισό κιλό κουκούτσια.

Spiros είπε...

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ολομέλεια της Αγίας Τριάδας παραθέριζε σε μαγευτική παραλία της Μυκόνου σήμερα Κυριακή 8 Ιουνίου.

Το γεγονός αυτό εξηγεί την απώλεια του Ρολάντ Γλαρός ενός τενίστα από έναν ποδοσφαιριστή καθώς και την ισχυρή σεισμική δραστηριότητα.
Με απλά λόγια ο Τσίσους και τα λοιπά ανώτερα όντα την έκαναν προς παραλία γράφοντας στα αρχίδια τους εμάς, τους γνωρίζοντας έστω και τα στοιχειώδη του τένις.

Ο Ασκητής και Μαμή που πιστεύουν πως η ρακέτα έχει σχήμα τετραγώνου και γεύση φράουλα παρακαλώ να μην εκφράζουν άποψη γιατί εκτίθενται.
Επίσης, να τους ενημερώσω πως το τένις παίζεται σε γήπεδο και όχι εντός της οικίας τους όπως λανθασμένα πιστεύουν.

Αυτό που κάνεις κάθε βράδυ με τα μπαλάκια μαμή και Ασκητή δεν είναι τένις, είναι άλλο άθλημα.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τον Spiros για το flashback στο humour δημοτικού. Επίσης την επόμενη φορά ας μιλάει λίγο πιο καθαρά γιατί ακόμα έχει τα αρχίδια του Nadal στο στόμα του.
Δυστυχώς για τους μωρούς όπως έσυ Spiros η αποτυχημένες προσπάθειες ποιητικών σχημάτων και στιχομυθιών προς αμαύρωση των πραγματικων πρωταθλητών, έχουν την ίδια επιτυχία και απευθύνονται στο ιδιο κοινό που απευθύνονται το Ερωτοδικείο(Ο Ασκήτης και εγώ θυμόμασταν πόσο φαν είσουν) και τα προγράμματα του Τηλεάστυ.
Σαφώς η ρακέτα δεν είναι τετράγωνη αλλά και σαφώς δεν είναι φαλλικό υποκατάστατο όπως νόμιζες(Σου γκρεμίζω το κόσμο σου ε?)Βγάλε λοιπόν τη ρακέτα από το κώλο σου και δες καθάρα ότι Ο Federer το μόνο που θα μπορούσε επιτυχώς να κάνει, είναι barman στο πλοίο της αγάπης, με λουλουδάτο πουκαμισάκι.

Και να μη ξεχνιόμαστε: 6-1,6-3,6-0.

Ασάλιωτο για τους αδαείς.

Τέλος ο καιρός γαρ εγγύς και για το Wimbledon.

Spiros είπε...

Να διαφωτίσω λίγο τον φίλο Ασκητή και την βρωμερή κωλότριχά του, τον Μαμή λέγοντας ότι Sampras δεν είναι είδος σαύρας, όπως και ότι McEnroe δεν είναι το νέο χάμπουργκερ των McDonald's. Τέλος Agassi δεν είναι ο τρόπος που προφέρει μια απομονωμένη φυλή της Αφρικής την σκληρή και αιχμηρή απόφυση των φύλλων ενός κάκτου.

Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Θα παρακαλούσα άτομα που θεωρούν κορυφαίο τον Τσιάρτα του τέννις, τον Federer, να μην μεταχειρίζονται τα παραπάνω ονόματα, και ειδικότερα του Sampras.

Τέλος τα 14 grand slam του Sampras τα πήρε απέναντι σε άξιο αντίπαλο, τον Agassi, και όχι απέναντι σε teenagers όπως συνήθιζε μέχρι τώρα ο κοιμόμενος Ελβέτος. Κρίμας, αλλά τέρμα τα ψέματα. Djokovic και Nadal δεν είναι πια teenagers..
Κατάλαβες μουνότριχα ψύλλου?

Χυσομέντορ είπε...

Πρώτα να συγχαρώ τον αγαπητό atrax για την δυναμική του είσοδο στο ιστολόγιο μας.Εύγε νέε μου και σου εύχομαι καλύτερη συνέχεια.

Ως άνθρωπος της αντισφαίρησης είμαι συντετριμένος για αυτό που συνέβει την αποφράδα 8 ιουνίου. Όμως παραυτα έχω να πω ότι ο Ελβετός σοκολατοποιός πρέπει να σταματήσει όσο είναι πια καιρός και να παεί να φτίαξει καμία Tobleron. Δεν είναι δυναμόν να σε ξεφτιλίζει ο καγκουράκος ναδαλ.
Παρακαλώ να μην σχετίζονται τεννίστες του μεγέθους του Sambras με τον άμπαλο ελβετό. Φίλε Spiro πρεπει να το παραδεχτούμε μας έσκισαν τον πατό και δεν μπορουμε αν πούμε τίποτα. Το πρόβλημα δεν είναι τι νομίζει η μαμή και ο ασκητής για την ρακέτα αλλά το ότι ο σοκολατοποιός Φεντερερ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ξεσκονίζει χαλιά με αυτήν.

Spiros είπε...

Παρακαλώ αγνοήστε το παραπάνω σχόλιο του Χυσομέντορα ο οποίος έχει τα αρχίδια μου στο στόμα από τις τελευταίες μας αναμετρήσεις και εμποδίζεται η ροή αίματος προς τον εγκέφαλο.

Το καφετί κωλοτρυπίδι, τον μαμή δεν θα τον σχολιάσω γιατί γνωρίζει από τένις όσο μια παρθένα από καλό γαμήσι (...)

Αν έχεις οποιαδήποτε αντίρρηση μαμή προκαλώ εσένα και την ζουμερή ευκοίλια σου, τον Ασκητή σε αγώνα στον οποίο θα βρίσκομαι σε αναπηρικό καροτσάκι, με δεμένα μάτια, φορώντας χειροπέδες. Οι κανονισμοί θα είναι ελαφρώς τροποποιημένοι καθώς αρκεί να πετύχετε το μπαλάκι με τη ρακέτα σας μία φορά σε κάθε κάθε σετ, το οποίο αν μετά από υπέρβαση εαυτού πετύχετε, θα κερδίζετε το σετ. Ως μπωλ-μπόι (παιδί του μπωλ ελληνιστί) ορίζω τον Χυσομέντορα, ο οποίος αφού αλλαξοπίστησε κάνει προφανές ότι είναι διατεθειμένος να ξεχάσει και τα ελάχιστα που ήξερε από τένις.

Ανώνυμος είπε...

Μα 6-0 στο 3ο σετ και 3-0 σε συνολο στα σετ??
Και θελεις να θεωρείσαι καλύτερος και απο εμένα??

Χυσομέντορ είπε...

Για την αξία του Spirou δεν μπορώ να πω τίποτα απλά έχει χάσει απο μένα και με βγαλμένο όμο. Τα τελευταία τυχαία παιχνίδια τα οποία πήρε δεν θα έπρεπε να τα σχολίασει γιατι η ύβρις του έχει ξεπεράσει κάθε όριο και η τίσις θα είναι ανεπανάληπτη. Τον καλώ σε μοναμαχία την παρασκευή το απόγευμα και παρακαλω να έχουμε και κοινό ώστε να τον δείτε να παρακαλά τον jesus ωστε να τον γλίτωσει απο το πέος.

Spiros είπε...

Δέχομαι την πρόκληση, παρακαλώντας τον μαμή να παρευρεθεί ως μπαλάκι.

Στις συκοφαντίες για βγαλμένο ώμο, απαντώ ως άλλος Θόδωρας, "ουδέν σχόλιο".
Σε παρακαλώ να είσαι ακριβής στις εκφράσεις σου για δήθεν βγαλμένο ώμο: υπάρχει χαρτί από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο που κάνει λόγο για ένα σπασμένο νύχι και ένα βγαλμένο φρύδι.
Έχει χάρη που είμαι καλόψυχος και λύγισα εμπρός στον "οδυρμό" σου. Δεν είχα αντιληφθεί πως επρόκειτο για υποχθόνιο κολπάκιον.

Να σου θυμίσω ωστόσο πως την τελευταία φορά που αναμετρηθήκαμε πήγες άπατος με ένα σκορ 2-0 σετ και ενώ η ρακέτα μου τον έπαιζε άσχημα.

Φοβούμαι φίλτατε πως τώρα που η ρακέτα μου επισκευάσθηκε κινδυνεύεις να μετατραπείς σε μαμή, δηλαδή σε τρύπια καπότα.

Χυσομέντορ είπε...

Αγαπητε αυτο καλείσαι να το αποδείξεις στο γήπεδο. Μην λες πολλά...γιατι σου είπα θα επικαλείσαι τον jesus σαν την ελένη λουκά...Όσα τα τεχνικά προβήματα που επικαλείσαι το αφήνω στους φίλους μας να κρίνουν...

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι αξίζει να σου απαντήσει ο Spiros γιατί είναι προφανές ότι είναι καλύτερος από εσένα στο τένις.

Νομίζω ότι μέρα με τη μέρα χυσομέντορ μετατρέπεσαι σε ομοφυλόφιλη ακρίδα.

Και αυτό στο λέω φιλικά.

Ανώνυμος είπε...

6-1,6-3,6-0;
Στις 3 νίκες είναι, σαν τους τελικούς του μπάσκετ;
Και τι τυχερός αυτός ο Ναδάλ, να τα πάρει όλα με έξι games!

Χυσομέντορ είπε...

Έβαλες και προβοκάτορες να μου επιτεθούν.Ακου λοιπον έκφυλο σκουλίκι της αντισφαίρησης που την ρακέτα σου την χρησιμοποιείς κυρίως για να την βάζεις στον πάτο σου,την παρασκευή θα πείς τον δεσπότη παναγιώτη και θα ήταν φρόνιμο η μαμή και ο ασκητής να δουν την πτώση σου ζωντανά.

Ανώνυμος είπε...

Ποθώ απεγνωσμένα τον spiros, το πεός του, τη ρακέτα του, τα ολοκαίνουργια Wilson μπαλάκια του καθώς και ολόκληρο το γήπεδο του πανεπιστημίου μαζί με το κλειστό γυμναστήριο.