Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Μείωση αριθμού πειράτων. Επιπτώσεις??

Γράφω αυτό το πρόχειρο άρθρο, με αφορμή το ποστ του Χυσομέντωρ, όπου γράφει για τις γυναίκες που δεν προβαίνουν σε κατάποση του νέκταρ μας..
Όσο ακραίο και αν σας ακούγεται, δεν αποκλείεται η μείωση του αριθμού των γυναικών που μπορούν να φωνάξουν με περηφάνια : "I swallow!!" να σχετίζεται και με την μείωση των αριθμού των πειρατών!!

Ήδη η μείωση του αριθμού των πειράτων έχει αποδειχθεί ότι ευθύνεται και για την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας..
Εδώ ένα γράφημα που αποτυπώνει γλαφυρα τον ισχυρισμό μου:

Εδώ και διάφορα άλλα επιστημονικά papers που έχουν ασχοληθεί με το θέμα:

Αναρωτιέμαι λοιπόν φίλτατοι συνβλόγγερ, αν η μείωση του αριθμού των πειρατών εκτός από την δεδομένη αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη και την σχεδον σίγουρη μείωση του αριθμού των γυναικών που ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ, έχει και άλλες παρενέργειες...


Είστε ελεύθεροι να εκφράσετε τις απόψεις σας!!

29 σχόλια:

Μυρωδιάς είπε...

Αν και μπορεί οι σκέψεις μου να ακουστούν αφελείς, έχουμε το ελεύθερο από εσένα αγαπητέ ασκητή να τις εκφράσουμε. Παραθέτω λοιπόν μερικές άμεσες παρενέργειες που θεωρώ πως προέρχονται από την αύξηση της θερμοκρασίας:
1) Βιασμός Παργαλάτσου σε ηλικία 5 ετών
2) Αύξηση της τιμής της αμόλυβδης
3) Νίκη του Τσάκα στο Big Brother 1
4) Ήττα του Πρόδρομου στο Big Brother 1
5) Μαράζωμα της κωλότριχας του Μαμή
6) Αποχή του Spiros από το kastano

Επειδή γνωρίζεις κάποια πράγματα παραπάνω, σε παρακαλώ να επαληθεύσεις ή να μη διαψεύσεις τις σκέψεις μου. Ευχαριστώ.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Αγαπητέ Ασκήτη θέλω να σταθώ σε κάτι που είπες. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ.Κυριώς επειδή δε ξέρω. Και όχι γιατι δε μπορώ. Δεν υπάρχει δε μπορώ. Υπάρχει δεν έχω βαθύ λαρρύγγι.

Ως εκ τούτου να'σαι καλά.

Μυρωδιάς είπε...

Ω μα τι ξέχασα να αναφέρω. Το πιο σημαντικό. Την πιο άμεση παρενέργεια της αύξησης της θερμοκρασίας, που οπως εγώ ίζολ, δεν είναι άλλη από τις τελευταίες δηλώσεις του Ogunsoto. Απορώ πως το ξέχασα. ΠΟΤΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ?

Μυρωδιάς είπε...

Και επειδή τώρα το πρόσεξα στα δύο παραπάνω σχόλια μου όπου "αύξηση της θερμοκρασίας" βάλτε "μείωση του αριθμού των πειρατών".

Μυρωδιάς είπε...

Για να κλείσω, αναφέρω πως μία άμεση παρενέργεια της αύξησης των πειρατών είναι το ότι τα επιστημονικά papers 2 και 3 που αναφέρεις συμπίπτουν.

Spiros είπε...

Εύγε αγαπητέ Ασκητή για το πόνημα σου αυτό, το οποίο καθιστά προφανές σε όλους εμάς τους αδαείς ότι ο Μυρωδιάς είναι ένας φαύλος εκσπερματιστής κακιών εναντίων των άλλων μελών ετούτου του βλογ.

Και σχετικά με το 6η παρενέργεια που προτείνει ο Μυρωδιάς ρωτώ:
"Τι ώρα είναι?"
Και απαντώ:
"6:36"

Μετά το ρητορικό ερώτημα που απάντησα παραπάνω είμαι αναγκασμένος πρώην φίλε Μυρωδιά να συμμαχήσω προσωρινώς με τον Χυσομέντορα και να δεχθώ τα αδιάσειστα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας με την προηγούμενη του ανάρτηση σχετικά με το μέγεθος του φαλλού σου.
Εάν λοιπόν, τα εκατοστά πέους ανά άτομο του βλογ είναι 32 μαζί με το δικό σου ενώ ο αριθμός αυξάνεται δραματικά χωρίς εσένα στο 45,69 τότε με στοιχειώδεις υπολογισμούς καταλήγουμε στο ότι το πέος σου έχει μέγεθος:
-241,8 cm
Αν τώρα επικαλεστώ την επιστημονική μου ιδιότητα για να αναλύσω τα δεδομένα θα έλεγα πως η διαφορά μεταξύ των στοιχείων που επικαλείσαι εσύ, και των αδιάσειστων στοιχείων που αναφέρει ο Χυσομέντορ δεν είναι ποσοτικής φύσεως αλλά ποιοτικής και αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά που μας ειδοποιεί πως κάποιος είτε ψεύδεται, είτε κάνει παιδαριώδες λάθος. Και αυτό διότι με αντιπαράθεση των αυτών στοιχείων συμπεραίνουμε ότι ο ένας αναφέρεται σε φαλλό ενώ ο άλλος σε κοιλότητα (αιδοιακού τύπου και μάλιστα χιλιοσυνουσιασμένη). Συνεπώς είτε ψεύδεσαι ασύστολα σχετικά με τα γεννητικά σου όργανα είτε τα μάτια σου αντί να κοιτούν το εξωτερικό του σώματός σου (δηλαδή τον έξω κόσμο) όπως γίνεται στην συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, κοιτούν το εσωτερικό ούτως ώστε να αντιλαμβάνεσαι την κοιλότητα για φαλλό.
Υπό το πρίσμα αυτής της θεώρησης και συγκεκριμένα μετά το τελευταίο συμπέρασμα μου και υποθέτοντας πως δεν είσαι ψεύτης, καταλήγω στο ότι η αντίληψη του κόσμου που έχεις είναι πολύ παράξενη εκ των πραγμάτων και ως εκ τούτου κάνεις λάθος ισχυριζόμενος ότι απέχω από το βλογ.
Ο.Ε.Δ.

ΥΓ: Θα ήθελα να πω με λύπη πως η παρατεταμένη ενασχόληση με κωλότριχες πρώην αγαπητέ φίλε Μυρωδιά, δηλαδή με τον μαμή σε μετέτρεψε και εσέ σε κωλότριχα.
Γιατί όπως λέει και ο Νίτσε:
"Όποιος πολεμάει με τέρατα πρέπει να φροντίσει να μη γίνει ο ίδιος τέρας. Και όταν κοιτάζεις βαθιά μέσα στην άβυσσο, και η άβυσσος κοιτάζει μέσα σε σένα."
Με αυτό το σχόλιο σηματοδοτώ την παύση της εξύβρισης του μαμή και του πάτου του προσωρινώς, καθώς τους παραχώρησα ολιγοήμερο ρεπό. Συμπερασματικά, εντός της προαναφερθείσας περιόδου είμαι αναγκασμένος να εξαπολύω ύβρεις εναντίον άλλων μελών του βλογ, οι οποίοι παρακαλούνται να τις επιστρέφουν πάραυτα.

Ανώνυμος είπε...

Άντε γαμήσου ρε μαλάκα spiros που θα τολμήσεις να γράψεις εσύ για το φαλλό μου. Καραγκιόζη!
Θα βάλω τον μαμή να σε ξεπατώσει το βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Μυρωδιά, μην εξάπτεσαι. Μια κουβέντα είπαμε... Τι να πει και ο πάτος του μαμή.

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβες τώρα μαμή γιατί γαμιέται ο blogger?
Ούτε προβοκάτσια σαν άνθρωπος δεν μπορείς να κάνεις με το κωλοσηματάκι.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Δηλαδή αυτά με το πορτοκαλί σηματάκι είναι των μελών του blog? Δηλαδή πραγματικα με κοροιδευατε?

Δηλαδή πραγματικά τον έφαγα απο τον Γαλάτη?

Α δε μου αρέσουν αυτά... Ή μήπως όχι?

Μυρωδιάς είπε...

Μα τι βάναυση επίθεση αγαπητέ Spiros. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως έγραψες τέτοιες φαύλες ανακρίβειες για εμένα. Αδυνατώ! Και δεν πάνε 5 μέρες που έμαθα πως είσαι συνάδελφος και σε συμπάθησα διπλάσια απ’ ότι σε συμπαθούσα.
Θα υποθέσω λοιπόν πως πάνω σε ένα τρελό γαμήσι κάποιο από τα υπόλοιπα μέλη του kastano κατάφερε να σου αποσπάσει το user name και password με απώτερο σκοπό να προκαλέσει διαμάχη μεταξύ μας. Ένα ψυχρό πόλεμο μέσα στο καλοκαίρι. Δια αυτόν τον λόγον σε φιλώ σταυρωτά και σου γαμώ την Παναγίαν.

Spiros είπε...

Βάναυση men, αληθινή δεν δε.

Λυπούμαι αγαπητέ μαμή αλλά όπως βλέπεις παρά την δριμύτατη επίθεση που εξαπέλυσα κατά του φίλτατου Μυρωδιά ούτως ώστε να απαλλάξω εσένα και τον πάτο σου από τα βαριά σου καθήκοντα, εκείνος δεν επέστρεψε τους χαρακτηρισμούς και συνεπώς δεν δύναμαι να προσχωρήσω σε διαμάχη.
Άρα αναστέλλω το ρεπό και από αύριο ξαναπιάνεις δουλειά.

Μυρωδιάς είπε...

Αγαπητέ Spiros,
Πρώην, αλλά όχι νυν, και εν δυνάμει μέλλοντα φίλε, οφείλω να παραδεχτώ πως είχα όλη την καλή διάθεση να ανταποδώσω τις ύβρεις σου. Να, στο σταυρό που σου κάνω. Έμαθα όμως κάτι που με συντάραξε και παράλληλα κλόνισε όλο μου το είναι. Το παπάρι δεν είναι το καβλί αλλά το αρχίδι. Πρέπει να καταλάβεις εσύ πάνω απ’ όλους ότι όσες φορές χρησιμοποίησα εκφράσεις του τύπου: “Πάρε το παπάρι μωρή καριόλα”, “Πω μαλάκα κοίτα ένα παπάρι ο τύπος με το άσπρο μαγιό”, “Έκανα παπάρα και έφαγα τη φασολάδα”, είχα άλλο πράγμα στο μυαλό μου.
Είμαι βαθύτατα συγκινημένος και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αποσυρθώ από την ενεργό δράση προς άμεση εκκένωση παχέως εντέρου, ειδικά μετά από τον βαρύ τραυματισμό του αριστερού μου παπαριού από μπαλάκι του τένις.
Σας γαμώ την παναγία και ελπίζω να έχει κωλόχαρτο.

Spiros είπε...

Δεν δύναμαι να πιστέψω πως υπήρξε τόσο μεγάλη σύγχυση εντός του εγκεφάλου ενός τόσο λαμπρού επιστήμονα σχετικά με το θέμα του παπαριού.

Και σε ρωτώ, πως είναι δυνατόν ενώ συναναστρέφεσαι καθημερινά με άτομο που απαντάει στο όνομα "παπάρι" και το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά αρχιδιού και όχι καυλιού δηλαδή είναι οβάλ και τριχωτός (αναφέρομαι στο "χαζό που έχετε στη δουλειά"), να μην έχεις αντιληφθεί την προφανή συσχέτιση μεταξύ αρχιδιού και παπαριού?

Σε περίπτωση που δεν έχεις κωλόχαρτο να σου στείλω με το προσωπικό μου ταχυβρωμικό περιστέρι, τον μαμή. Εάν ωστόσο δεν σε ικανοποιεί μια τέτοια λύση χρησιμοποίησε κάποια ιερή εικόνα, καθώς τελευταίες μελέτες δείχνουν πως είναι πολύ απορροφητικές στο σκατό.

Spiros είπε...

Όπως αντιλαμβάνεσαι μαμή επέστρεψες στα καθήκοντά σου...

η κυρά μας η μαμή είπε...

Spiros τα έχουμε ξαναπεί. Να τα ξαναπούμε.

Spiros είπε...

Από την μακρόχρονη απουσία του Μυρωδιά ο οποίος είπε πως πάει για εκκένωση παχέος αλλά δεν γύρισε συμπεραίνω ένα εκ των παρακάτω δυο:

1) Είτε πήγε από χέσιμο ωσάν παππούς
2)
3) Είτε έχει μείνει με το σκατό στον κώλο και δεν μπορεί να κάνει τίποτα ελλείψει κωλοχάρτου.

Μάλλον το δεύτερο.

Μυρωδιάς είπε...

Με πήρε ο ύπνος στη χέστρα αγαπητέ μου και εδώ και 3 σχεδόν ώρες παλεύω σαν τρελός να ξεκολλήσω το μπετό από τις κωλότριχες. Τελικά με απότομες κινήσεις κατάφερα την πλήρη αποτρίχωση, την οποία και συνιστώ σε όλες τις γυναίκες αντί του κεριού. Ηδονή και πόνος γίνονται ένα, εξυψώνοντας την εμπειρία του σκουπίσματος σε ένα θεϊκό επίπεδο.
Παρόμοιο συναίσθημα αν θυμάμαι καλά ένιωσα και πριν μισό λεπτό όταν προωθητική δύναμη προερχόμενη από τα σωθικά μου εξήλθε από το σφικτήρα μου παρασύροντας τις ελάχιστες εναπομένουσες μάζες σκατού με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός νέου είδους graffiti στο σώβρακό μου, και προκαλώντας εκκωφαντικούς θορύβους, διαταράσσοντας τη απόλυτη σιωπή του κουφού γείτονά μου. Με άλλα λόγια χέκλασα.

Spiros είπε...

Δόξα τω Teώ που είσαι καλά Μυρωδιά, καθώς είχαμε ανησυχήσει εγώ και ο μαμή.
Να προ ημιώρου μου τηλεφώνησε και τσιρίζοντας με την χαρακτηριστική γυναικεία φωνή του μου είπε πως κάτι άσχημο πρέπει να σου συμβαίνει.
Εγώ του εξήγησα πως το πολύ-πολύ να βεντουζάρισε ο πάτος σου στη χέστρα και πως ήταν θέμα χρόνου να έστελνες αντίποινα σε αυτή προωθώντας τον εαυτό σου προς τα πάνω αλλά γνωρίζεις πως είναι ο μαμή, σαν κλαμμένη λεμονόκουπα.
Τέλος πάτων, αφού όλα είναι μια χαρά μπορούμε όλοι να επιστρέψουμε στα κρεβάτια μας, να τα άρουμε και να περιπατήσουμε.

Χυσομέντορ είπε...

Συγχαίρω τον ασκήτη για το πιο επιστημονικό άρ8ρο που αναρτήθηκε ποτέ στο blog μας. Οι ισχυρισμοί του υποστηρίζονται από χρόνια ενδελεχούς μελέτης των βιβλίων του Λιακόπουλου όπως "Νεφελίμ οι αντίχριστοι πειρατες" και άλλα.Θα παρακαλούσα τον μυρωδιά να με πάρει τηλέφωνο αύριο και να μου πεί ότι είναι καλά γιατί την τελευταία φορά που πήγε στην τουαλέτα απο μόνος του χωρίς την βοήθεια της αποκλείστικής νοσοκόμας που τον κουράρει κοιμήθηκε στην χέστρα και όταν ξύπνησε ήτο ήδη μέσα περιλουσμένος με σκατά και χρειάστηκε να έρθει η πυροσβεστική ώστε να τον απεγκλωβίσει.

Spiros είπε...

Χυσομέντορ τι συμβαίνει και κυκλοφορείς στο βλογ τέτοια ώρα?
Απεργεί πάλι ο δονητής σου?

Ανώνυμος είπε...

Spiros gia allh mia fora oso oi alloi gamousan (praktika kai theoritika), esu estives to mialoudaki sou gia poluploka (etsi nomizeis) lektika sxhmata gia ta opoia de noiazetai kaneis.

get a life!!

Μυρωδιάς είπε...

Αγαπητέ Spiros,
Μετά από εκτενή έρευνα εντόπισα το λόγο που ο Χυσομέντορας ήταν ξύπνιος 4:15 χτες το βράδυ και νιώθω την υποχρέωση να σου τον μεταφέρω.
Ο Χυσομέντορας λοιπόν είχε αναλάβει το ιερό χρέος να προσκομίζει ανά 15 λεπτά πάγο ώστε να διατηρεί τα αρχίδια του μαμή σε μία φυσιολογική θερμοκρασία. Και λέω ιερό χρέος γιατί αν δεν υπήρχε ο Χυσομέντορας σήμερα θα μιλάγαμε για μία νέα Χιροσίμα, με βόμβα σπέρματος αυτή τη φορά, στην ευρεία περιοχή της Πάτρας. Να’ σαι καλά Χυσομέντορα. Ο λαός της Πάτρας θα εκτιμήσει την αλτρουιστική προσπάθεια σου και θα σε θεωρεί το νέο της ήρωα μετά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι, είμαι ο γνωστός Μπαμπουροκάγκουρας, καινούριος σε τούτη τη σελίδα!
Παρακολουθώ καθημερινά το kastanogr και σας θαυμάζω..
Εγώ είμαι ένας απλός ninja , δεν έχω σχέση με τους πειρατές, αλλά στο Θιβέτ, ο μεγάλος ΓκουρούΝι , Γιον Τσουνγκ Γαμαο, μου ανέφερε τα φαινόμενα που περιγράφει ο εξαιρετικός ερευνητής Ασκητής..

Επίσης θα ήθελα να αναφέρω, πάντα πάνω σε αυτό το φαινόμενο, ότι οι Νουμουλίτες προέρχονται από την εποχή του Προκάμβριου.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιά περίοδο του έτους αν επιτρέπετε?

Ανώνυμος είπε...

Συνήθως γίνεται αυτο το φαινόμενο απο τον Οξφόρδιο μέχρι τον Νοέμβριο!!

Spiros είπε...

Αγαπητή Καλομοίρα,
Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια για την τρίτη θέση στη ουροβίζιον, μας έκανες όλους να βουρκώσουμε από την συγκίνηση και κυρίως μας έκανες περήφανους ως Έλληνες.

Σχετικά με το σχόλιό σου, σου παραθέτω το τελευταίο δικό μου:
"Χυσομέντορ τι συμβαίνει και κυκλοφορείς στο βλογ τέτοια ώρα?
Απεργεί πάλι ο δονητής σου?"

Δεν θα σε ρωτήσω που εντόπισες το πολύπλοκο λεκτικό σχήμα καθώς απλά δεν υφίσταται τέτοιο στο σχόλιό μου και καταλαβαίνω πως ένα μικρό και αθώο κοριτσάκι, δεν δύναται να ξεχωρίσει πολλές φορές τις βούρτσες με τις πούτσες , κάτι που το οδηγεί σε συλλογιστικά ατοπήματα.

Μυρωδιά μάλλον έχεις δίκιο σχετικά με την ενασχόληση του Χυσομέντορ αργά το βράδυ. Να πούμε όμως εδώ, πως τα αρχίδια του μαμή είχαν πάρει φωτιά μετά τα τσαλιμάκια που του έκανε ο Χυσομέντορ όλη την ημέρα. Αυτός ευθύνεται για την υπερθέρμανση του μαμή, και συνεπώς του πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος με έπιασε στο στόμα του??

Παργαλάτσος είπε...

Το συγκεκριμένο άρθρο με έγγιξε πραγματικά. Έβλεπα τα προβλήματα να γιγαντώνονται δίχως να γνωρίζω την πραγματική αιτία. Μου άνοιξες τα μάτια ορθάνοιχτα φίλε ξεσκιστή.
Γιατί να αερίζεται ο Μυρωδιάς δίχως να οσφραίνομαι λεβάντα ή έστω δυόσμο (πώς θα φτιάσω το Mojito μου!!!); Γιατί ο Μαμή βγάνει τρίχα στην αμασχάλη και συγκαίεται; Διατί ο Νιχάτ ετραυματίστηκε και αναγκάστηκε να κόψει το έργο τέχνης του; Γιατί ο Μίναρος φοράει κοστούμια ;) ; Διατί ο Spiros είναι τόσο βαθειά θρησκευόμενος; ΕΕΕΕ λοιπόν η απάντησης βρίσκεται στο αξιόλογο τούτο άρθρο... Γαμημένο λιμενικό που έδιωξες όλους τους πειρατές!