Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΗΔΕΙΑΣ

Κηδεύτηκε σήμερα, Πέμπτη 12 Ιουνίου και ώρα 21:00, δημοσία δαπάνη ο πολυαγαπημένος συνβλόγερ Χυσομέντορ μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε όταν εσουβλίσθη από τον Spiros(εμένα) κατά την διάρκεια υπεράνθρωπης ηρωικής προσπάθειας του πρώτου να υποδυθεί τον τενίστα, ο οποίος αφού επαρεσύρθη από τις αλαζονικές δηλώσεις χωρίς αντίκρυσμα που έκανε εντός ετούτου του βλογ για τενιστική καλυτερότητα προσπάθησε να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει, δυστυχώς όμως ετουφέκισθη αμέσως ωσάν άπειρη μπεκάτσα. Ο γλυκός μας φίλος αμέσως μόλις πρόλαβε να αφήσει το έδαφος, άρχισε απότομη καθοδική πορεία και συνετρίβη βιαίως αφού έσκασε ωσάν καρπούζι στο κράσπεδο...

Σύσσωμη οι κοινότητα του ερασιτεχνικού γυναικείου τένις κάτω των δεκατριών έχει συγκλονιστεί με την τεράστια απώλεια. Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της κοινότητας, της επτάχρονης Χρυσάνθης, πολλές οι κΕνοτομίες που άφησε ο αθλητής στο άθλημα. Ας αναφέρω μερικές απ΄αυτές: ήταν ο πρώτος που φόρεσε ροζ κορδέλα σαν αυτή που χρησιμοποιείται για αμπαλάρισμα στα ζαχαροπλαστεία για να κρατάει τα χρυσαφένια κατάμαυρα μαλλιά του, ο πρώτος που έπαιξε σε τελικό μπιτς βόλει κρατώντας ρακέτα, ο πρώτος που εισήγαγε την γόβα-στιλέτο ως ένα αναγνωρισμένο διεθνώς τενιστικό εργαλείο με αποτέλεσμα το νέο μοντέλο "Air Gova" της Nike με την υπογραφή του (ένα σταυρό δηλαδή, γιατί δυστυχώς ήταν και αγράμματος ο αδερφικός μας φίλος) να έχει γίνει ανάρπαστο.

Δεν νομίζω να υπάρχει οποιαδήποτε κοινότητα που να μην υποκλίθηκε έστω και καμία φορά στο μεγαλείο του. Με μόνη εξαίρεση ίσως τις μπεκάτσες, τις οποίες ο αγαπητός Χυσομέντορ όσο ήταν εν ζωή φρόντιζε να παρενοχλεί επιδεικτικά στέλνοντας τους συνεχώς μπαλάκια, πολλάκις σε κάθε μια από τις μεταξύ μας αναμετρήσεις.
Δεν μπορώ να πω πολλά ακόμα, -λυγμ- και -κλατς(έκανε η κουράδα που προσγειώθηκε στο γλυφό νερό του καμπινέ καθώς ο γράφων βρίσκεται καβάλα στη χέστρα του την στιγμή που σχηματίζονται αυτές οι λέξεις)- διότι είμαι συντετριμμένος από την απώλεια.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το στενό του περιβάλλον, το μνημόσυνο θα γίνει σε τρεις μέρες στον πάνω όροφο του παιδικού σταθμού "Παραμυθούπολη", όπου ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα φιλοξενήσει τις νεαρές συμπαίκτριες του στις οποίες θα μοιράζονται αναμνηστικά κομματάκια από το σκήνωμα του επίδοξου μα νεκρού τενίστα.
Η τετράχρονη Βιλελμίνα, οι οποία τραυματιζόμενη πέρυσι το καλοκαίρι είχε ανακόψει την ξέφρενη πορεία του Χυσομέντορα στο τοπικό τουρνουά παραπληγικών κορασίδων Κάτω Αχαγιάς, ο οποίος τότε είχε καταφέρει το καταπληκτικό σερί 627-0, δηλαδή 627 φορές πέρασε το μπαλάκι από δίπλα του χωρίς να το αντιληφθεί(!!!), θα είναι αυτή που θα εκφωνήσει ένα συγκινητικό διάλογο στο μνημόσυνο.

Μόλις το γεγονός έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό το διεθνές σώμα σκηνοθετών ταινιών χαρντ κορ πορνό ανακοίνωσε την εκκίνηση των γυρισμάτων της βιογραφίας του αθλητή, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα τιτλοφορείτε "Μητέρα με ξεπάτωσαν". Την ανακοίνωση αυτή έσπευσε να επικροτήσει ο σύλλογος Νοτιοαφρικανών αρσενικών Τσιρλίντερ, με τα μελαχρινά μέλη του οποίου συνδεόταν πρωκτικά ο επιστήθιος μας φίλος.

Η τραγική ειρωνεία της τύχης είναι ότι το απόγευμα ο Χυσομέντορ ξέχασε από λάθος το προϊόν λίπανσης εντός της οικίας του, με αποτέλεσμα ο πρωκτός του να ευρεθεί από το συνεργείο της ΕΜΑΚ, που κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον απεγκλωβίσει κάτω από το μπαλάκι που είχε παγιδευτεί και για αυτό οφείλουμε ένα μπράβο στα παιδιά, σε άθλια κατάσταση, αποτεφρωμένος, παραμορφωμένος σε χίλια κομμάτια. Σε αυτό συνέβαλε το γεγονός της ασάλιωτης τριβής αφού τα αποθέματα εμού και του θανόντα σε σάλιο ήταν περιορισμένα εξαιτίας της αφόρητης ζέστης. Προσπάθησα ωστόσο να πουδράρω με λίγο ταλκ -βγάζοντας του το πάμπερ- τα συγκαμένα κωλομέρια του στα ενδιάμεσα της αναμέτρησης, μάταια όμως γιατί η ζημιά που είχε γίνει ήταν αμετάκλητη.
Δεν μπορώ να συνεχίσω καθώς με πνίγουν οι λυγμοί και μου έρχεται κλάσιμο το οποίο δεν δύναμαι να απελευθερώσω και ως εκ τούτου το έντονο σφίξιμο στο οποίο υποβάλλομαι με φέρνει ενώπιος ενωπίω με την φοβία του χεσίματος του τελευταίου άχεστου κατάλευκου Calvin Klein σωβράκου μου... Συνειδητοποιείτε ότι σταματώ εδώ...

Είθε να ζήσει η άκλαστη πορδή, ο μαμή να τον θυμάται!

6 σχόλια:

Μυρωδιάς είπε...

Ω μα τι πόνος. Δεν είναι δυνατόν. Ο χυσομέντορας? Όχιιιιιιι.
Ένα θερμό ευχαριστώ για τα όσα είχες προσφέρει αγαπητέ χυσομέντορα. Είχα ακούσει για σούβλισμα, αλλά πρέπει να σε ξεχείλωσε ο Spiros. Σαν αρνάκι γάλακτος το Πάσχα πρέπει να στον πέρασε από πίσω και να στον έβγαλε από το στόμα. Αν επιτρέπεται, εκεί από τον άλλο κόσμο, σε παρακαλώ πες μας πόσο ήρθε το σκορ. Τουλάχιστον να εκτιμήσουμε αν τα αίτια του θανάτου ήταν ακατάσχετη αιμορραγία ή γοργός, ήσυχος θάνατος.
Συντετριμμένα τα μέλη του kastanoGR θα καταθέσουν αύριο και ώρα 17:00 μ.μ. στεφάνι από τσουκνίδες στον τάφο του αγαπητού Χυσομέντορα.

Spiros είπε...

Υπάρχει και το βιδεο του αγώνα.

Απλά κλικάρετε στον τίτλο του ποστ και θα δείτε τον πολυαγαπημένο Χυσομέντορ στις τελευταίες του στιγμές.

Χυσομέντορ είπε...

Ο προβοκάτορας spiros θα με ή8ελε νεκρό αλλά δεν του κάνω την χάρη...Ειμαι εδώ ολοζώντανος!Έχασα μυρωδιά το παραδέχομαι αλλά επαιξα τίμια και αντρίκεια όπως αρμόζει σε ένα μέλος του kastanogr.

2nisis είπε...

Πέθανε ο Χυσομέντορ??? Εμείς τον έχουμε χάσει εδώ και κάτι μήνες από το Blog, αλλά σε όλους μας έχει μείνει αναλλοίωτος στη μνήμη μας από εκείνο το συνταρακτικό πρώτο άρθρο που είχε ανεβάσει.

ΖΩΗ ΣΕ ΕΣΑΣ! ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΦΟΥΛΗ!

η κυρά μας η μαμή είπε...

Πρόσκληση:
Ο Μαικλ Τζάκσον Και O Spiros, καλούν όσες πικραμένες, παραπληγικές μονόφθάλμες κορασίδες νάνους, έχουν συντριβεί απο τον τραγικό Θάνατο--άρμεγμα--Οθωμανικό_σεξ--γαμήσι_σαν_να_μην_υπάρχει
_αύριο του Χυσοεκλασαμέντορα, όπως παρευρεθούν στη συνεστίαση συμπαράστασης στη μαγευτική Neverland, με θεματικό μοτό "Πηγαν για συμπαράσταση και βγήκαν γ@μημένες".

Υποχρεωτική είναι η υπογραφή δήλωσης εκ μέρουν των νεανίδων ότι είναι κάτω των δεκατριών.

Spiros είπε...

Ο φίλος χυσομέντορ είχε επιστρέψει από τους νεκρούς και όπως θα διαπιστώσατε ως ζόμπι έγραψε και σχόλιο παραπάνω.
Ωστόσο σας ενημερώνω ότι μπορείτε πλέον να να κοιμάστε ήσυχοι καθώς ετουφεκίσθη και για δεύτερη φορά σήμερα και ενώ προερχόμουν από βραδινές καφρίλες, έκανα μέτριας ποιότητας ύπνο, 3ωρη ορθοστασία επιτήρησης, έφαγα ένα σάντουιτς ως γεύμα καθώς και εμφάνισα συμπτώματα λυγκουδίας και ωστόσο φρόντισα να αναπαυθεί εν ειρήνη.