Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Κατηγορώ…

Βαδίζοντας στα μονοπάτια που χάραξε ο η κυρά μας η μαμή και πρωτοπερπάτησε ο Γιώργης Μίναρος, θέλω να εγκαινιάσω τη νέα στήλη του kastanoGR. Αντικειμενικά είναι η καλύτερη από τις μέχρι τώρα στήλες, πράγμα που άλλωστε θα παρατηρήσουν άμεσα οι αναγνώστες. Με δάκρυα στα μάτια, σας πληροφορώ πως η στήλη «Κατηγορώ…» είναι πλέον γεγονός.

Στόχος της στήλης μεταξύ άλλων, είναι να αναδείξει καθημερινά προβλήματα, καθώς και να εντοπίσει και να κατακρίνει άσχημες συμπεριφορές φίλων και συνανθρώπων μας.

Τη στήλη θα εγκαινιάσει το άρθρο «Κατηγορώ… τους φίλους που σε κρεμάνε τελευταία στιγμή», το οποίο εξαπολύει ένα «δριμύ κατηγορώ» στην απαράδεκτη συμπεριφορά όλων όσων νομίζεις ότι είναι πραγματικοί σου φίλοι.

Με τιμή,
Μυρωδιάς

ΥΓ.: Οι ιδέες των φίλων αναγνωστών της στήλης είναι ουσιαστικές για την επιτυχία της στήλης.

6 σχόλια:

Γιώργης Μίναρος είπε...

Φίλε, αδερφέ, συνblogίτη, μα πάνω απ’ όλα άνθρωπε Μυρωδιά εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα για τη νέα ετούτη στήλη που θα Θα κοσμεί το ιστορικό ετούτο ιστολόγιο!

Είμαι σίγουρος πως από το πρώτο κιόλας άρθρο θα ταράξεις τα νερά!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΓΕ!

Παργαλάτσος είπε...

Κατηγορώ αυτούς που κατηγορηματικά κατηγόρησαν σαν κατήγοροι βάζοντας στη θέση του κατηγορούμενου και συνάμα στην ίδια κατηγορία, ανθρώπους που έχουν λευκό ποινικό μητρώο και δεν έχουν πειράξει κανέναν...

η κυρά μας η μαμή είπε...

Καλορίζικη και καλοτάξιδη αγαπητέ Μυρωδιά.

Πάρε και ενα ταλιράκι για το καλό.

Spiros είπε...

Γαμώ τη Παναγία σου Μαμή, μου έκλεψες την ευχή.
Καλοτάξιδη και από εμένα αδερφέ!

Παργαλάτσε, το κατηγορητήριο σου δεν είναι κατηγορηματικό γιατί η κατηγοριοποίηση που έκανες ανήκει στην κατηγορία του κατήγορου. Επιπροσθέτως, αν λάβουμε ως δεδομένο πως η κατηγορηματικότητα ενός κατηγορητικού κατηγόρου συνεπάγεται το κατηγορητήριο τότε δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή από το να σε κατηγορήσω ανοιχτά.

Μυρωδιάς είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ γαμώ την παναγία σας.

Ασκητής είπε...

Ηδη ταραξες τα νερα συνβλογγερ Μυρωδια!!

Ευγε και παλι ευγε για τη νεα στηλη!