Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Η σημασία του να… πέρδεσαι κατωσέντονα ενώπιος ενωπίω της καλής σου

Καλησπέρα. Καλώς ήλθατε. Γεια σου Μιναρέ με τα ωραία σου. Άλλα.. Και μετά την επίδειξης της Λάμιας καταγωγής μου, πάμε στο pro(2007)κείμενο.


Σήμερα θα καταπιαστώ με μια συνήθεια (βλ. τίτλο) καθημερινότητας γύρω από την οποία υπάρχει ένα σύννεφο, όχι μόνο όταν λαμβάνει χώρα η συγκεκριμένη συνήθεια, αλλά και σχετικά με το αν είναι ηθική ή όχι, αν φανερώνει ευγενική καταγωγή ή όχι, αν προβάλλει την αρετή της ψυχής ή όχι, αν είναι πράξη μεγαλοψυχίας και αυταπάρνησης η όχι και τέλος, και πιο σημαντικό, αν θα προάγει στη σχέση σας ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ή όχι.
Ε ναι λοιπόν, η απάντηση σε όλα είναι ΝΑΙ. Συνεχίζω με την παράθεση των αδιάσειστων, και προκαλώ κάποιον να τα κλονίσει (χωρίς να επικαλεστεί τη θρησκεία αγαπητέ Spiros – αυτό είναι τσατσιά), επιχειρημάτων μου και του φερέλπις συνεργάτη μου Μυρωδιά (δική του η ιδέα: © by Μυρωδιάς):

α) Παραγωγή θερμότητας = Ζεστασιά στην ερωτική φωλιά σας = Σύσφιξη σχέσεων νο. 1.

β) Είστε και οι δύο δυνατοί χαρακτήρες και για κάποιο λόγο τσακωθήκατε βρε αδερφέ. Τι καλύτερη αφορμή για να ξαναρχίσετε να ομιλείται από μια ζεστή, πιπεράτη πορδή; - – Σύσφιξη σχέσεων νο. 2.

γ)Είσαι κρυωμένος αντράκο μου; Το μωάκι σου έχει συνάχι. Κλάσε και το λεγόμενο φαινόμενο ronal θα καθαρίσει τα λαιμά και θα αποσυμφωρήσει στη στιγμή τη μυτούλα της - πράξη μεγαλοψυχίας και αυταπάρνησης.

δ) Πόσες φορές έχει ξυπνήσει η καρδούλα σου από το βάρβαρο ήχο του ξυπνητηριού αντί από τον ζεστό εγκάρδιο ήχο της κλανιάς σου; Μη διστάζεις, κλάσε και δείξ’ της την τρυφερότητα που διέπει τη σχέση σας – Σύσφιξη σχέσεων νο. 3.

δ) “Μωρό μου θέλω κάτι από δικό σου. Πολύ προσωπικό ”. Πρρρρρρ. Για πάρτυ σου. Για να δεις ότι σε αγαπάω πραγματικά και ότι μοιράζομαι τις χαρές μου μαζί σου – Σύσφιξη σχέσεων νο. 4.

ε) Αυτή έλεγε ότι θέλει να μυρίζει παντού το άρωμα σου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά την ενοχλούσε η βαρβατίλα από τις άπλυτες μασχάλες - φανερώνει ευγενική καταγωγή.

ε)Είναι άνοιξη. Οι ορμόνες στο κατακόρυφο. Ο στρατηγός κάνει κάθε μέρα πρωινή γυμναστική, αλλά η ενοχλητική (Μ)μυρωδιά του στόματος της καλής σου και των ποδιών σας δεν τον ενθαρρύνει για πρωταθλητισμό. Κλάσε να γ@μης31ς.. - Βελτίωση σεξουαλικής ζωής.

ε)Σύσφιξη σχέσεων νο. 4 – Έκλασες. Εύγε τώρα μπορείς να παίξεις το γνωστό παιχνίδι “Ποιος έκλασε; ”

ε) Και τώρα ένα μεγάλο βήμα μπροστά για ένα από τα πιο δυσεπίλυτα προβλήματα των αντράκων. Η κατανόηση της γυνής. Πείτε μου αγαπητοί πόσες φορές η δεν σας έχει κοιτάξει με αυτό το βλέμμα, το μισοσοβαρό – μισοβουρκωμένο- 1/3 προβληματισμένο; Ε; Αυτό που τη ρωτάτε “τι έχεις καρδιά μου” και σας λέει “Τίποτα μωρέ” ίσα ίσα για να σας τσαντίσει. Ε λοιπόν κλάστε και θα ξέρετε τι έχει και έχει πάρει αυτό το βλέμμα – Προαγωγή Σχέσης (Άτσα και προαγωγός ο αντράκος) .

Για αυτό σας λέω αδέλφια. Κλάστε με περισσή χάρη, αφήστε τις να φύγουν με τα μπαχάρια τους. Είναι για το καλό της σχέσης σας. Αφήστε το σφυχτήρα σας να χαλαρώσει και φανερώστε τον έρωτά σας με τον καλύτερο τρόπο. Αυτά, σας κλάνω τώρα. Με ευχαριστείτε άλλη φορά..

ΥΓ.: Για ακόμη μία φορά οφείλω να παραδεχτώ πως η ιδέα καθώς και πολλά από τα επιχειρήματα είναι © by Μυρωδιάς.

12 σχόλια:

Γιώργης Μίναρος είπε...

Επιτέλους η αλήθεια μίλησε!
ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ!

Για να πίσω όμως πως ασπάζομαι αυτά που λες θα σε κλάσω και δεν θα σχολιάσω περεταίρω.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Ευχαριστώ γιώργη!! Η γεμάτη μπαχάρια και μυρωδιές της ανατολής κλανιές σου προς εμέ ήταν το τέλειο τονωτικό - δυναμωτικό για τη σχέση μας..

Οφείλεις ωστόσο να κλάσεις καί το Μυρωδιά αν θές να τα πάτε καλά.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Άρπα και εσύ Μυρωδιά πρ@&*#@#*&@# μία μυρωδάτη!!!

Χυσομέντορ είπε...

apla euge kai xairetizw tous sunblogger me ena genaio puroklani!

Μυρωδιάς είπε...

Σας χαιρετώ και εγώ μέσα από το μεθυστικό άρωμα των πολλών κλανιδίων-πυροκλανιδίων.
Υπέροχο άρθρο. Άλλη μια επιτυχία της συντακτικής μας ομάδας.
Σας κλάνω σιωπηλά. Ωχ, πρέπει να λέρωσα το σώβρακο.

Ασκητής είπε...

5 πράγματα θέλω να πω:
αυτή εδώ η στήλη έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και έχει βαλθεί να ανεβάσει τη ζωή μας αλλά και την σχέση μας με το έτερον ήμισυ σε άλλα επίπεδα...


Respect και ζεστές κλανιές στον συγγραφέα και σε αυτόν που είχε το τράδεμαρκ της ιδέας!

Παργαλάτσος είπε...

Γροθιά στο στομάχι... Ούτε σύμβουλος γάμου να ήσουν. Τέτοια σύσφιξη ούτε με μέγγενη δεν πετυχαίνεις.
Εύγε αντράκο μου.
Σε χεκλάνω με τιμή, πάθος και παράλληλα αγάπη και στοργή μέσα από τα σωθικά μου.

Spiros είπε...

Εμπεριστατωμένη μελέτη του κώλου από την μαμή.
Ομολογώ πως περιθώρια για αμφισβήτηση των επιχειρημάτων δεν υπάρχουν. Ιδιαίτερα τα ε) και ε) είναι παντελώς αποστομωτικά.
Η σειρά άρθρων "Η σημασία του να.." έχει αρχίσει να αμολάει το μεθυστικό άρωμά της και εμείς η φαν της -πρέπει να ομολογήσω- είμαστε πλέον εθισμένοι.
Θα ήθελα να προσθέσω και ένα ακόμα επιχείρημα:

ε)Μπορείς να εντυπωσιάσεις την καλή σου ανάβοντας το τσιγάρο της με ένα μεγαλειώδες πυροκλάνι. Όχι μόνο θα εντυπωσιαστεί αλλά και νιώσει δέος εμπρός στις ικανότητές σου.

Μυρωδιάς είπε...

Αγαπητέ Spiros πραγματικά αξιοσημείωτο το επιχείρημά σου.
Πέρασε από το μυαλό μας κατά τη συγγραφή του άρθρου να προσθέσουμε και αυτό το επιχείρημα, ωστόσο δεδομένου του ότι η κυρά μας η μαμή έκοψε το τσιγάρο (ως γνήσιος μουνόδουλος), ήταν κοινή απόφαση να μη συμπεριληφθεί.
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο η κυρά μας η μαμή έκοψε το τσιγάρο ύστερα από υπόδειξη συνεργάτιδάς του. Μέγιστη ξεφτίλα και ντροπή. Ο Μέγας Ούλος (από μουνόδουλος)..

η κυρά μας η μαμή είπε...

Η μουνοδουλεία και ο βήχας δεν κρύβονται. Αλλα δεν θέλω να μου μίλας τόσο άσχημα για μένα. Θέλω να με έχεις στο κλάσιμο.

Πιότερο (και γαμώ τις λέξεις).

Σας ευχαριστώ αγαπητοί μου γρόθοι για τα καλα σας λόγια. Δίνουν την ζέση μιας καλής κλανίας στη ψυχή. μου και μου δινουν κουράγιο να συνεχίσω.

Εμπρός λοιπόν.. κλάστε με και θα δείτε... θα κάνω θαύματα.Τι κρίνοι και μ@λ@κίες...

Ανώνυμος είπε...

Could we please republish this column in TIMES Magazine?

Ασκητής είπε...

Αυτά είναι! Μεγαλεία και "τιμές" για τούτη εδώ την στήλη η επιθυμία των TIMES να την αναδημοσιεύσουν!

Το kastanoblog.gr στο απόγειό της πορείας του!