Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Φιδέμπορας Euro2008!


Ο άνθρωπος που τιμά τη πόλη μας όσο τίποτα άλλο, ο άνθρωπος που έκανε γνωστή την εκπομπή με τα φίδια του ΣΚΑΙ, ο άνθρωπος που έθεσε το ζήτημα με τους μετανάστες στα αθηναϊκά ΜΜΕ, o άνθρωπος που δικαιούται έναν λαμετήρα απο το Ψάλτε αλλά ανταυτού τον αναμπαίζουν, ο γνωστός Φιδέμπορας είναι και πάλι κοντά μας!!!

16 σχόλια:

Μυρωδιάς είπε...

Ρε ρεμπεσκές είσαι μπίτι τελείως ρε? Ρε γαμώ τον αντιχριστό σου...

Για ακόμα μία φορά ο Φιδέμπορας γάμησε. Είναι μετά τον χαλαρό πάτο της μαμής η καλύτερη διαφήμιση για την πόλη μας.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Δεν συγκρίνεται η μαμή ρε φίλε!!!!

Κολλητός του john είναι, δεν είναι κανένας τυχαίος!

Ένα εισιτηριάκι για το παιδί να πάει EURO

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

Ποια πόλη σου ρε γαμημένε μουρτζόβλαχε απο τη Ναύπαχτο?ουστ τραχανοπλαγιά!!!

η κυρά μας η μαμή είπε...

Ευχαριστώ για τα λαικά αλλα πάντα τιμητικά σχόλια για τον πάτο μου. Θέλω να ξέρετε ότι ο πάτος μου είναι και δικός σας πάτος αδέρφια.

Επίσης να πω στο spiros ότι τα γυαλία του είχαμε συμφωνήσει να τα δανειστώ για 5 μέρες. Εφόσον έχει αποδημήσει εις τας Γερμανίας προκειμένου να μη του τα επιστρέψω, δεν έχω άλλη επιλογή παρά να τα οικοιοποιηθώ.

Ανώνυμος είπε...

Mamh 8a sou kanw ton pato apeiroba8o phgadi dunamikou se periptwsh pou den mou epistrepseis ta gyalia osonoupo.
8a te melethsw dieksodika kai se periptwsh blabhs 8a kanw parti ston party ston pato sou.

Ανώνυμος είπε...

herr spiros ακόμα και να αυτοκαταργηθεί ο κώλος μου σε μαύρη τρύπα, αποποιήθηκεw του δικαιώματος σου.
Τα ίδια τα γιαλιά σου σε θεωρούν ξένο και δεν σε θέλουν για ξενιστή με την αποξένωση σου στα ξένα. dank u! aihh ich kommen... yaaaaaahh

Ανώνυμος είπε...

raoust ich vast prix de pouten ind ist kolen de tripen.

Das ist genouch limpliche Fritz! Das ist genouch!

Παργαλάτσος είπε...

Πωπω με καβλώσατε με τα αργεντίνικα που γράφετε...

Ασκητής είπε...

"Παργαλάτσος είπε...

Πωπω με καβλώσατε με τα αργεντίνικα που γράφετε..."

Σου αρέσουν και εσένα οι ασιατικές χώρες ,ε??

Ανώνυμος είπε...

Τους πάτους και τις τσαπού που είδα ,όταν ξέσκιζαν τον προσωρινό αλλά σύντομα μόνιμο ιδιοκτήτη μου, δεν τις είχα δει τόσο καιρό που προστάτευα τα δικά σου μάτια Spiros...

Οπότε καταλαβαίνεις οτι είναι πολύ δύσκολη η επιστροφή μου...

Ακούω τι προσφέρεις για να δω αν θα γυρίσω...
Μπορεί να κάνει προσφορές και όποιος άλλος θελει να γίνει ιδιοκτήτης μου.

Ανώνυμος είπε...

Gamhmena gyalia an den epistrepsete syntoma ston germano idiokthth sas 8a sas enapo8esw monimws ston vromero pato tou mamh me ola ta synepagomena comfort.

Ανώνυμος είπε...

Ektos apo to genika apodekto fact oti o kwlos tou mamh exei ksexylwsei apisteyta meta thn epistrofh tou, prepei na pros8esw to entelws asxeto me ta prohgoumena oti ta panakriva kyrile italika estiatoria ta spane.
Meta apo ena "business meeting" kai arketa panakriva krasia kateliksa sto sympersama oti o mamh einai enas travesti pagideymenos sto swma enws gay. To idio isxyei bebaiws kai gia ton askhth.

Ασκητής είπε...

Ενθυμίσε Spiros ένα φθηνό τύπου εστιατόριο στο Βερολίνο προ 2 χρόνων που είχαμε φάει, όπου για 5 άτομα πληρώσαμε 27 ευρώ για τις πίτσες και τις μακαρονάδες και άλλα 21 ευρώ για το νερό...
2 περίπου ευρώ το ποτήρι πήγαινε.. (Ναι ναι , οι αθεόφοβοι το χρέωναν με το ποτήρι που σου έβαζαν.Χωρίς πλακα! Το μάθαμε όταν ήρθε ο λογαριασμός!)


Ούτε τα χύσια του Μυρωδιά και των υπόλοιπων γραφιάδων του Kastanogr να είχε!

Μυρωδιάς είπε...

Γεια σας αγαπητοί συμπλόγκερς.

Παρακολουθώ εδώ και ώρες αποσβολωμένος μία άνιση μάχη μεταξύ των υαλών ηλίου του αγαπητού Spiros και της ξεχαρβαλωμένης πρωκτικής περιοχής της μαμής. Μια ποταπή, ελεϊνή προσπάθεια του μαμή να αποδείξει ότι το στεφάνι της μπασκέτας συγκρίνεται με τον πάτο του.
Και διερωτώμαι αγαπητοί. Habe ich das naturlich forbitten? Ist das wass ich Mamh gewohnen? Ich fiche Mamh aus ihre kwlotrupiden? Xristen und Panagien spermatolousen?

Μαμή όπως ξεκάθαρα φαίνεται από τις ρητορικές ερωτήσεις μου, πρέπει επιτέλους να σταματήσεις να γαμιέσαι για λίγο μαρούλι στο δόντι.

Μυρωδιάς είπε...

Επίσης θέλω να πω και τα παρακάτω προτού πάω να σφυρίξω 3 φορές κλέφτικα:
- Spiros τα γυαλιά ξέχνα τα. Η καφέ απόχρωσή τους έχει πολέον γίνει αλαφριά κόκκινη. Ο Γαλάτης γαμεί και δέρνει.
- Αγαπητέ Ασκητή. 2 ευρώ το ποτήρι νερό? Μήπως είχατε πάει σε κανά κωλόμπαρο και κεράσατε γυναικείο ποτό και τώρα ψεύδεσαι για να μην εκτεθείς στα μάτια της κοπέλας σου (i.e. Μαμή)?
- Απαλευτίδη εσύ τελευταίος. Γαμώ το Χριστό σου κωλοπυργιώτη. Γύφτοοοοοοοοοοοοοοο πιάσε ένα καρπούζι από τον πάτο σου.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Με άλγος μην πω με ακηδία, παρατηρώ να εξαπολυώνται πυραυλοι CRUZ διαστρεβλωσης, απαξίωσης και γαμωχριστανοσύνης των σεξουαλικών μου προτιμήσεων. Και αν μη τι άλλο?, κάνεται αυτή την αθώα και απονήρευτη ψυχή. το ορόσημο ανδρισμού Γ. Γαλάτη, να κλαίει με μωβ δάκρυ.Τέτοιο πένθος ούτε ο μύρωδιάς στην Playboy mansion την στιγμή που συνειδητοποίησε ότι μόνο οι γυναίκες ήταν γυμνές εκεί.

Κάθισα και σκέφτηκα, εγώ μαζί με τα γυαλιά του ακατανόμαστου νεοναζί, και παρατήρησα ότι το κύλλημα στο νερόλακκο γίνεται μετά τις 9:00 μ.μ., ώρα που ως γνωστόν εγώ γαμώ και τα γουρούνια παίζουν .

Όντας όμως, ο ιδρυτής και μοναδικό μέλος του φαν κλαμπ του Ευαγγελάτου, πιστέυω στις Αποδείξεις, και τέτοιες αγαπήτοι μου θα λάβουν ορισμένα επιλεγμένα μέλη της αρμάδας της λάσπης, του τάγματος του φτιαριου, εν ευθέτω χρόνω.

Βάρέστε μαλακία λοιπόν με τις ολυμπιακές μου επιδόσεις και μπουκώστε το μέχρι τη δευτέρα παρουσία που θα έρθει επιτέλους η πολυαναμενόμενη "δεύτερη φορά" της παναιας, αυτή τη φορά ωστόσο με αρχιδέα και όχι κρίνο.

Φίλε μυρωδια δεν παίρνεις και πολύ μυρωδια μου φαίνεται για αυτό γράφεις τις ασυναρτήσιες που κάνουν την Δημητρίου να φάινεται ο πατέρας του εποικοδομητικού διαλόγου. Ο καιρός γαρ εγγύς όμως και μετα την πολλαπλή υβριστική σου στάση, η τήσις είναι αναπόφευκτος.

Τέλος θα παρακαλούσα τον νεοναζί να βγάλει προσωρινά τη σβάστικα απο τον αβυσσαλέο πάτο του, και να κόψει με αυτή τα ψήγματα πέους που έχει, γιατί μπερδεύεται όλο και πιο συχνά και ταυτίζεται μέ άντρα. Μετα ας τη ξαναβάλει.

Ορκίζομαι!