Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Άνετοι και ωραίοι!

Πόσοι από εσάς θα έχετε κανονίσει να πάτε μία εκδρομή και η ώρα θα έχει φτάσει οριακά στο να χάσεται π.χ. το καράβι, το λεωφορίο κλπ κλπ, λόγω του ότι δεν μπορείτε να τακτοποιήσετε τα πράγματα μέσα στις βαλίτσες σας;;; Και όχι μόνο αυτό αλλά μετά θα έχετε να ακούτε και την κυρία σας να πετάει τη θρυλική ατάκα "ούτε μια μπλούζα δεν μπορείς να τυλίξεις"!!!

Τέρμα λοιπόν στο χάσιμο χρόνου! Τέρμα στη μουρμούρα! Τέρμα στο τρέξιμο της τελευταίας στιγμής! Μπορώ και μόνος μου κυρία μου!

Το παρακάτω βιντεάκι μας ανοίγει τα μάτια και μας δίνει και το περιθώριο την επόμενη φορά που θα διανοηθεί η κυρία να κοιτάξει υπεροπτικά ("μα πόσο άχρηστος είσαι;;") να της πούμε τη τελευταία πρώτη ("κάνε μας τη χάρη μωρή άρρωστη που με κοιτάς στραβά κιόλας, κάνε στη μπάντα να σου δείξω πως γίνεται η δουλεία στο τύλιγμα").


5 σχόλια:

Μυρωδιάς είπε...

Γιώργη πραγματικά το δίπλωμα αυτό είναι έτη φωτός μπροστά.
Θα πρέπει βέβαια να σου τονίσω πως τον συγκεκριμένο τρόπο διπλώματος της μπλούζας τον έδειξε ο Γιάννης Γαλάτης στον η κυρά μας η μαμή κατά την πενθήμερη παραμονή του τελευταίου στη Μύκονο. Η επίδειξη μάλιστα έγινε με μακρυμάνικη μπλούζα, το μακρύ μανίκι της οποίας ο η κυρά μας η μαμή είχε δεχτεί στο γυμνασμένο πάτο του.
Το βίντεο έχει ήδη ανέβει στο youporn. Έχουν ήδη ανέβει τα παρακάτω:
- Γιάννης τον χώνει στη μαμή.
- Χλαμ ντανκ χτο άτριχο κωλί του μαμή.
- Γεωτρύπανο στον πάτο του.
- Πίπα στον Μυκονιάτη θεό για ένα σάπιο μήλο.

Ασκητής είπε...

Γιωργή άλλη μια φορά επιβεβαιώνεις το δημοσιογραφικό σου δαιμόνιο και γιατί θεωρείσαι το τέρας της δημοσιογραφίας!

Πολλά respectια!!

Μάλιστα σαν σωστός δημοσιογράφος δεν αποκάλυψες την πηγή σου, αλλά ήρθε ο Μυρωδιάς και μετέπειτα εγώ για να την αποκαλύψουμε...



Σωστές λοιπόν και οι παρατηρήσεις σου Μυρωδιά, αλλά να σε ενημερώσω πως υπάρχουν μερικές ανακρίβειες(όπως γνωρίζεις ήμουν και εγώ μαζί του):
ουδέποτε ο η κυρά μας η μαμή θα έπαιρνε πίπα για ένα σάπιο μήλο.
Δεν ειναι του ήθους του..
Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι ό,τι έκανε η κυρά μας η μαμή ήταν για το κοτσάνι ενός μισοφαγωμένου σάπιου μήλου.

Μάλιστα όταν ο Γαλάτης ασελγούσε-μαγάριζε τον καλοσμιλευμένο πάτο της κυρά μας η μαμή στα τέσσερα,
είχε κρεμάσει το κοτσάνι του μισοφαγωμένου σάπιου μήλου σε καλάμι (το οποίο αργότερα εισήλθε και αυτό στις μέχρι τότε ανεξερεύνητες περιοχές του σώματος της μαμής) και το είχε βάλει μπροστά από το πρόσωπο της μαμής για να συγκεντρώνεται και να μην ξεχάσει το δωράκι που τον περιμένει μετά το πέρας της συνουσίας...

Όπως ακριβώς βάζουμε στα γαιδούρια μπροστά τους ένα καρότο για να προχωράνε..




Δεν πιστεύω να τα αρνηθεί όλα αυτά, μιας και γνωρίζει ότι υπάρχουν ντοκουμέντα!

η κυρά μας η μαμή είπε...

Ακολουθεί ο πραγματικός διάλογος:

Γαλάτης: Συγνώμη νεαρέ Απόλλωνα..

Μαμή(με την πιο αντρικη φωνή που μπορουσε να έχει):Παρακαλώ..

Γαλάτης:Για τον Ολύμπιο πάτο σου καλά πάω?

Μαμή(Η φωνή έχει αρχίσει να πλησιάζει σε τόνο αυτή του Γαβάλα):Καλά πας αλλά πεινάω...

Γαλάτης:Έχω κοτσάνι απο σάπιο μήλο, εβλαβικά παλαιωμένο στο κώλο του Μυρωδιά επι 5 χρόνια. Ετοποθετήθει απ'εμού του ιδίου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη προσχώρηση στο εβραϊκο ομοφιλικο κίνημα.


Μαμή:Μα αυτό το είχε ιδρύσει ο Ασκητής που είναι γνωστό της πάσει ότι όχι μόνο είναι είναι Εβραίος και Ομοφιλόφιλος αλλα και αναντάμ παπαντάμ γέννημα θρέμμα των Τυράννων.

Ασκητής(Πετάγεται σαν σφηνόπουτσα): Ξεχνάς ότι είμαι καί μαύρος.

Γαλάτης: Σας έχω πεί οτί στη Γαλατία το όνομα μου είναι.. Γιαμιατυροπιτίξ?

Μαμή: Το κοτσάνι λέμε..

Τα υπόλοιπα τα ξέρετε...
Αληθινή ιστορία παιδιά.

Παργαλάτσος είπε...

Ζωρζ Μίναρε, πέρα από το υπέροχο βίντεο που σίγουρα σου πρόσφερε με απέραντη αγάπη ο φίλος και συνάδελφός σου Παναώτης Τόκος από το τελευταίο του ταξίδι στην Άπω Ανατολή, διακρίνω πως διακατέχεσαι από το σύνδρομο παντόφλα- παντόφλα!!!

Κυρά μας μαμή ισχύουν όλα τούτα που γράφονται στο blog μας; Πέρασες τόσο μα τόσο μαγικά και ονειρεμένα; Σου δάγκωσε την πλάτη ο Γιαννάκης ο Γαλάτης; Θα βγεις επιτέλους 1ο θέμα στη Λαμπίρη; Ρίγη συγκίνησης (νννιιιιχχχχ) με διαπερνούν!!!

Γιώργης Μίναρος είπε...

Πράγματι το συγκεκριμένο βίντεο έχει μεταφορική σημασία, δηλ δείχνει το τρόπο που ο μέγας μόδιστρος Juan Galatis τύλιξε τον μαέστρο του έρωτα , τον άνθρωπο που με το Απολλώνιο κορμί, τoν «κυρά μας η μαμή»!

Μαμή σε παραδέχομαι γιατί μπροστά στη δημοσιογραφία και στο ιερό καθήκον απέναντι στο κόσμο να διδάσκεις αλήθεια μέσω του blog, δεν δίστασες να ξεμπροστιάσεις τον πραγματικό άντρα με ψυχούλα μικρού παιδιού και κωλαράκι μεγάλης παιδούλας, τον Πρέσβη της Μυκόνου J. Galatis.


ΕΥΓΕ!