Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Δριμύ Κατηγορώ στις Παρθένες


Αγαπητοί συναγωνιστές του
kastano.gr η κατάσταση με τις παρθένες έχει φθάσει πλέον στο απροχώρητο. Είναι δυναμόν τον 21 αιώνα να υπάρχουν ακόμα;;;;; Πόσο μα πόσο ηλίθιες πρέπει να είναι ώστε να καταπιέζουν την φυσική τους ορμή να μαμηθούν με τις άθλιες δικαιολογίες τους. Σας παραθέτω μερικές από αυτές:
  1. "Δεν είμαι έτοιμη ακόμη..." - Καλά δεν προετοιμάζεσαι και για champions league έναν λούτσο θα φάς
  2. "Θέλω να γίνει διαφορετικά, θέλω να είναι ιδιαίτερη στιγμή" - Δηλαδή πώς το είχες φανταστεί;; Σαν διαφήμιση του σούπερ Κατερίνα "Ήμουν με τον το αγόρι μου και ήταν υπέροχα..."
  3. "Που πας να το βάλεις αυτό" - Στο νουμί σου έλεγα, για αυτό δεν το έχετε;;; Εκτός αν είναι για φιγούρα όπως η αεροτομή σε yugo zastava
  4. "Δεν είναι σωστό..." - Το ότι με καύλωνες τόση ώρα ήταν;;; Τώρα σε έπιασαν τα ηθικά σου!!
  5. "Πρέπει πρώτα να νιώσω ότι με αγαπάς..." - Καλά άστο δεν θα νιώσεις τίποτα και μην μας τα ζαλίζεις άλλο...
  6. "Μετά τον γάμο...." - Αυτή η ατάκα έχει ακουστεί ακόμη και στις μέρες μας. Ουδέν σχόλιο.

Αν δεν έχετε πάθει εγκεφαλικό μετά από τα παραπάνω διαπιστώνεται πόσες φαιδρές και τιποτένιες είναι οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Τι νομίζουν ότι είναι η παρθενιά τους το άγιο δισκοπότηρο και το φυλάνε έτσι (ούτε ο στηθόδεσμος της Παναγίας της Βυζοκρατούσας να ήταν);;; Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι η παρθενιά τους δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας υμένας ίδιας αξίας για τον ανθρώπινο οργανισμό όσο και η σκωληκοειδής απόφυση. Αν θέλουν να διατηρούν άχρηστα κομμάτια του σώματος τους μεγιά τους με χαρά τους. Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι στις μέρες μας η παρθενιά και ιδιαίτερα η προσπάθεια διατήρησης της είναι κουσούρι . Αυτό το έχουν ανακαλύψει ακόμη και σε φυλές τις Αφρικής όπου επιβλητορες περιοδεύουν στα χωριά διορθώνουν το bug της παρθενιάς των νυμφών και οι γαμπροί παίρνουν έτοιμες τις νύφες του κουτιού (Αν νομίζετε ότι λέω μαλακίες το έχω δει σε ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ).
Κλείνω λέγοντας ότι το να μην θέλετε να κάνετε σεξ είναι τόσο ανώμαλο όσο το να μην θέλετε να πιείτε νερό. Και επειδή παρθένες θα πείτε την πίπα σας ότι χωρίς νερό πεθαίνουμε και χωρίς γαμήσι όχι, έχει αποδειχθεί ότι παθαίνετε μόνιμες εγκεφαλικές βλάβες. Παραδείγματα 30χρόνων παρθένων υπάρχουν και βρίσκονται στο Δαφνί. Ξέρετε εσείς εκεί κοντά στο δάσος του Χαιδαρίου.
Αυτά. Φεύ.

PS (το αρχαίο το γκρι). To άρθρο κατηγορεί τις παρθένες που δεν θέλουν να γαμηθούν απο συνείδηση. Για τις άλλες η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

PS2 (ναι το παλιό). H κυρά μας η μαμή είχε μεγάλη συμβολή στο γράψιμο του άρθρου. Μου είπε ότι είναι τέλειο. Αυτός ο ηθικός επαινος μου δίνει φτερά για την συγγραφή νέων ριξικέλευτων άρθρων. Ευχαριστώ μαμή.

13 σχόλια:

η κυρά μας η μαμή είπε...

Θέλω να κάνω ένα σχόλιο. Αλλα δεν είμαι σχολιαρόπαιδο.Είμαι άντρας. Και οι άντρες δεν κάνουν σχόλια. Μόνο σχολεία. Αλλο σχολεία άλλο νηστεία(ενικός νηστείο).

Μυρωδιάς είπε...

Χωρίς να θέλω να ξεκινήσω διαμάχη, αγαπητέ Χυσομέντορα να γνωρίζεις πως έχω τα πνευματικά δικαιώματα της στήλης "Κατηγορώ...", καθώς και κάθε άθλιας απομίμησης (όπως "Δριμύ κατηγορώ", κτλ).
Σε παρακαλώ για λόγους ηθικής να ζητήσεις από το αναγνωστικό κοινό μου μία μεγάλη, ειλικρινή συγγνώμη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μυρωδιάς, Πνευματικός πατέρας της στήλης "Κατηγορώ..."

ΥΓ.: Κατά τα άλλα καλά τα λες για τις καριόλες

Μυρωδιάς είπε...

Έχεις και την άλλη την πίπα να σου λέει πως το άρθρο είναι τέλειο. Ντροπή σας.
Πέρασαν 5 λεπτά και ακόμα να ζητήσεις συγγνώμη. Παίρνω τηλ τον Παργαλάτσο να έρθει να σε δείρει.

Χυσομέντορ είπε...

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να σου ζητήσω συγνώμη.Μήπως είσαι και εσύ μια απο αυτές;;;;

ΥΓ.: Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια στο υστερόγραφο.

Spiros είπε...

Αν επιχειρούσα να αναλύσω σοβαρά το θέμα θα κατέληγα για άλλη μια φορά να τα χώνω στη θρησκεία και τις απόψεις της με τις οποίες διαφθείρει ανά τους αιώνας τις κοινωνίες των ανθρωποειδών ζωντανών, πράγμα όμως που δεν το θέλω γιατί έτσι θα υποπέσω σε επανάληψη και ρουτίνα, εξαντλώντας την υπομονή του χριστεπώνυμου πλήθους που μας διαβάζει με αποτέλεσμα να χάσουμε τα εκατομμύρια από τις διαφημίσεις.

Αν λοιπόν απαντούσα σοβαρά θα έλεγα για το μίσος των θρησκειών προς το ανθρώπινο σώμα και οποιαδήποτε διαδικασία που έχει ως επακόλουθο την ηδονή αλλά και την μαεστρική μα απίστευτα διαστροφική, σχεδόν σαδιστική επιβολή αυτού του μίσους στα πλήθη εδώ και χιλιετίες.
Θα έλεγα, χωρίς να το λέω, πως τα αρπαχτικά του μίσους φροντίζουν να βιάζουν και να διαστρέφουν από το φυσικό και άρα, υπό μία έννοια φυσιολογικό, τους αθώους εγκεφάλους των παιδιών από μικρή ηλικία.
Λαμβάνοντας υπόψη τις έρευνες που γίνονται σχετικά με την ωρίμανση του εγκεφάλου του ανθρώπου κατά τις οποίες έχει σχεδόν αποδειχθεί πως τα πρώτα έτη είναι τα πιο καθοριστικά για την μετέπειτα εξέλιξη του, καταλαβαίνουμε πως η ζημιά που γίνεται είναι μη αναστρέψιμη και άρα το κακούργημα θα έπρεπε να τιμωρείται με ποινή μη εξαγοράσιμη τουλάχιστον ή καλύτερα με την εσχάτη των ποινών, το πέναλτι.
Φροντίζουν λοιπόν τα ανθρωποειδή αυτά τέρατα να σπείρουν την αποστροφή, τον φόβο, την αηδία και άλλες τέτοιες αδικαιολόγητες συμπεριφορές για το ανθρώπινο σώμα κάτι που ευνουχίζει νοητικά την σεξουαλική συμπεριφορά του καθενός.

Ακόμα και εσύ, πανέξυπνε αναγνώστη, άμα ψάξεις βαθιά στα εντόστια σου θα βρεις καρφωμένες απόψεις εμετικής (παρα)λογικής, οι οποίες με την πρώτη ευκαιρία σπεύδουν να κοροϊδέψουν το συνειδητό μέρος του εγκεφάλου σου και να λάβουν υπόσταση μέσω των λέξεων που εσύ ανίκανος να αντιδράσεις θα ξεστομίσεις, πριν προλάβεις -και αν γίνει αυτό- να ανακαλέσεις ως απαράδεκτες και υποτιμητικές για την ευφυΐα σου.
Αυτά θα τα έγραφα υπό άλλες συνθήκες, αλλά όπως ΗΠΑ δεν τα γράφω οπότε αγνόησέ τα αναγνώστη.

"Δόξα τα λεφτά έχουμε θεό", που ορθά έγραψαν και οι "γνωστοί άγνωστοι"(με τη χρήση αυτού του όρου μπορείτε να ξερνάτε άφοβα) στην χριστιανική εστία σχετικά με τις πρόσφατες τρίπλες της μονής βατοπαιδίου(ή βατοπεδίου, ποτέ δεν κατάλαβα ποιο από το δύο είναι το σωστό και να σου πω την αλήθεια χέστηκα[σχώρα με για την έκφραση] να μάθω κιόλας)

Παρατηρώ πως ο χυσομέντορ έχει αναδειχθεί σε έναν από τους μέγιστους δημοσιοκάφρους αυτού του βλογ.
Ρεβύθι το ρεβύθι γεμίζει και η μπανιέρα που δεν λέει και ο λαός και με αυτό τελειώνω.

Χυσομέντορ είπε...

Ο ασκητής που είναι;;;;

Spiros είπε...

Να πω εδώ πως δεν είχα διαβάσει ολάκερο το ποστ όταν σχολίασα για αυτό και πιθανόν να διαπιστώσετε ολοκληρωτική απομάκρυνση από την ουσία του θέματος.

Έτσι, και αλλιώς όμως είχα ξεκαθαρίσει πως δεν τα έλεγα αυτά που είπα άρα είμαι καλυμμένος.

Είναι συγκλονιστικό το άρθρο σου, νέε μου. Εύγε γαμώ την παναγία σου. Σου υπόσχομαι ότι την άλλη φορά θα σε αφήσω να με κερδίσεις στο τένις.


Απευθυνόμενος στις απανταχού παρθένες(ομιλώ ως φλεγόμενη βάτος):

Και εσύ άθικτον γυνή άνοιξον τα πόδια σου και έμπασον το Ον εντός σου, και απόλαυσον, και επανάλαβον, μέχριν την θέωσις.
Και αρχαγγέλου γλώσσα είθε να διεγείρην τα απόκρυφα τρυφερά σημεία σου, προς τέρψιν του εγκεφάλου σου.
Και κορύφωσιν επείλθον και αγαλίασις.
Και θεία μελωδία ώστε εισέλθει εις τα ώττα σου, και ανάπαυσον.
Και ξαναέμπασον το Ον εντός σου πρωί την επομένην ή και την ιδία, και ξανααπόλαυσον.
Και Ηδονής ψιθύρους άκουσον και πάλι, πότισον ολάκερο το κρεβάτι.
Και γλώττα τότε γύμνασον περί του πέους του συντρόφου σου με στοργήν και προδέρμ προς κορύφωσιν του κορυφωτή σου, και κούνησον τον κώλον σου απάνω στο πέος του υπό τις προσταγές της θεάς του κάλλους και δέξου με τιμές το θείο νέκταρ, τον χυμό της ζωής, εντός του στόματός σου ωσάν ιερό δισκοπότηρο.
Και χειριζομένη καυλωτικούς μορφασμούς και λόγια ξετσίπωτα οδήγησον ούτον εις τον παράδεισο.

Και έπαυσον προσωρινώς το στόμα σου μετά της συνουσίας, και μη έπρηξον τους όρχεις του.
Και όδευσε προς κουζίνας, ετοίμασον μπριζόλα με πατάτες τσουροφλιζόμενες σε κοχλάζον λάδι ή ομελέττα στη χειροτέρη των περιπτώσεων και τάισον αυτόν.
Και οίνο φέρε και κέρασον εραστήν σου και δρόσισον.

Εις ατέρμονος επαναλήψεις, προς μια κορύφωσιν, θεού προσταγή, ατελείωτη.

Χυσομέντορ είπε...

Spiro η ευχή που διάβασες είναι απο το βιβλίο με τις ευχές που εξέδωσε το καστανομοναστήρι. Να τα λες αυτά μην έρθει ο πούστης ο Εφραίμ και τα οικιοποιηθεί όπως έκανε με την Βιστωνίδα.

Spiros είπε...

Το παραπάνω αποτελεί χωρίο της "Αγρίας Γραφής" όπως την ονομάζω.
Παραθέτω τους επόμενους στίχους:

Και μετά επτά ημερών(κατά τας ραφάς), εις περίπτωσιν ρουτίνας επικράτησις εις σεξουαλικής ζωής εσού, και εραστήν σου, εξέπληξον ούτον και φέρουσα φίλην ή φίλες και προς παρτούζαν ανάγκασον και γλύφουσες ολυβραδίς προς τέρψη συντρόφου.
Και ξεζούμισον ούτον μέχρι λίποθυμίας.
Και ετοίμασον μίαν τράπεζαν υπερχειλίζουσα από τροφήν προς κάλυψις πρωτεϊνικών απωλειών του αρσενικού.
Και μετά νανούρησον ούτον και αφήνουσες εις τας χείρας του Ορφέα δια ώρας επτά, και μετά ξύπνησον και πάλιν ούτον.
Και πήδησον εραστήν ξανά και ξανά μέχρι τελικής προσωρινής ανικανότητος.
Και επομένη ούτος οφείλει να φέρει φίλους προς αντίστοιχην παρτούζαν και τέρψιν και εσού της ιδίας(και των φίλων).
Και μετα ξεκωλιάσματος είθε ευρεθεί μονοπάτιν προς Παράδεισον, δια το ζεύγος και παύσιν τότε σεξουαλικάς επαφάς δια ώρες επτά.
Και επανάληψιν παρτούζας τη επομένη μέρα προς ολοκλήρωσις της θείας εντολής.
Και επανάλαβον εις τακτά διαστήματα χρόνου τη περιγραφομένη άνωθεν διεργασίαν προς ανανέωσιν σεξουαλικής δραστηριότητος εσού και του ανήρ σου.
Και άφησον τον ανήρ να προβεί σε συνουσίαν και μετά άλλων γυναικών προς τέρψιν του πνευματός του καθώς ανήρ εκ φύσεως πολυγαμικός εστί.
Και συ γυνή περιμένουσα εις οικίας του, ετοιμάζουσα τροφήν και καθαρίζουσα βρωμεράν μικρόβιαν που έρπουν εντός της οικίας.
Και περίμενον με παντόφλας ανά χείραν, και δος ούτου.
Και μετά χαμογέλου υποδεχόμενη ούτον κατά την εισοδόν του εις την οικία μετά κουραστικής του εργασίας.
Και μασάζ οφείλεις εις ούτον ίνα ξεκουράσεις τον και γλύψουσα το πέος του προς χαλάρωσις του.

Και εις πλήθος γυναικών εκ Πατρών λαμβάνουσες τούτη αναμετάδοσιν του θεϊκού λόγου λέγω το εξής:
Όδευτε προς κέντρο Πατρών ίνα θεόν γνωρίσετε. Ούτος σε μετακίνηση προς ποτόν θα προβεί εντός ολίγον λεπτών, προστάζον δε εσέ, γυνή υπάκουσον και εγνώρισον ούτον σήμερον και άνοιξον τα πόδιαν σου, χωρίς συ πρήξεις τους όρχεις του μετά περιττάς κουβέντας και ασκόπων λέξεων.

Και η αποκάλυψις της ταυτότητος μου μου είναι αναπόφεικτος:
Εγώ ειμί ο Κύριος σου, το φως το αληθινόν κτλ.

Ασκητής είπε...

Εχω μεινει αλαλος...

Spiros είπε...

Και εγώ.

Παρόλο που εξομολογήθηκα πως είμαι ο Ον, ο Κύριος, ο Υιός του ανθρώπου, ουδεμία γυνή απόψε δεν πίστεψε στο δόγμα το ένα και αληθινό.
Συνεπώς, εγώ τα jack daniels και τα υποβρύχια που βρίσκονται εντός της κοιλιακής μου χώρας μετακινούμαστε προς redtube για προσευχή.

Ασκητής είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ασκητής είπε...

Χυσομεντωρ ΕΥΓΕ για το αρθρο σου...
Επιασες το θεμα απο τα αρχιδια,μπραβο!

Θα προσπαθησω να μιλησω σοβαρα..

Η κατηγορια αυτων των γυναικων(λεμε τωρα,ο Θεουλης να τις κανει γυναικες)
δεν αξιζει τη συμπαθεια κανενος, ουτε των αγγουριων..
Και το μεγαλο τους προβλημα δεν ειναι οτι ειναι αμαμητες, αλλα οτι προσπαθουν να σε πεισουν οτι ειναι φυσολογικο κ οτι πρεπει να κανεις υπομονη..

Προχθες μιλαγα με την Βασιλικη Δεντοντρωω(Ελληνοαγγλιδα εκ Γερμανιας) κ μου ελεγε οτι οι αντρες βιαζονται, την πιεζουν ενω αυτη δεν ειναι ετοιμη ακομα..
Σκεφτομουν απο μεσα μου:"Τι μου πρηζεις τα φρυδια μου με τις μαλακιες σου.Αντε Μαμησου!"
Μετα σκεφτηκα οτι η Βασιλικη Δεντοντρωω δεν αξιζει μια τετοια ευχη..
Ετσι προχθες τις εδωσα τας ραφας του Spiros (που εγραψε χθες)..
Δε νομιζω ομως οτι θα δει προκοπη/λουτσο..
Ουτε απο φωτογραφια!Το προβλημα των παρθενων ειναι σοβαρο και πηγαζει βαθεια...
Τωρα που ειπα πηγαζει-πηγαδι:

Στην αρχαια Σπαρτη τα προβληματικα παιδια τα εριχναν στον Καιαδα..
Για εκει ειναι κ αυτες..

Θα κλεισω ως εξης:
Ουκ εν τω παρθενω το ευ...