Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Μόνο εγώ θέλω να του σπάσω τα μούτρα?

11 σχόλια:

Μυρωδιάς είπε...

Mallon nai

η κυρά μας η μαμή είπε...

katse re oute 5 meres den perasane. dwse thn euklairia stous diagalaksiakous 8eates mas na sxoliasoun

Ασκητής είπε...

Ο μικρος τα σπαει, θα παει μπροστα!

Τολμω να πω(αν και μερικοι θα το θεωρησουν υβρη) οτι ειναι επιπεδου Σαντικαι!!

http://www.youtube.com/watch?v=MJwn2-mW_yI

http://www.youtube.com/watch?v=oI9wIWEK3Bo

Παργαλάτσος είπε...

Έχει ένα στραβοστόμικο, κουτσαβάκικο, μάγκικο στυλάκι που αγκαλιάζει την γεμάτη μπάσο φωνή του η οποία δεν συμβαδίζει διόλου με το νεανικό της ηλικίας του. Επίσης η ομοιότητά του με τον παλιό (ντόπερμαν) Carl Lewis είναι παροιμιώδης (στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα κτλ...) και τα γυαλιά τον κάνουν συμπαθή στην πλειοψηφία των σπασικλέων-φυτέων!

Χυσομέντορ είπε...

Που τον κρύβουν το πουστη να τον γαμίσω;;

Spiros είπε...

Καλά το άτομο είναι ούφο τελείως, άχρηστος, καραγκιόζης, άμπαλος, νουμπάς βρε αδερφέ.
Σίγουρα τρύπιος και βρωμόκωλος.
Ξετσίπωτος και αχρείος το λιγότερο.

Σαν έναν άλλο ηλίθιο που ξέρω που με ξεφτίλισε σε ολόκληρη την ιστιοπλοϊκή κοινότητα και όχι μόνο.

Ασκητής είπε...

Κριμα να επιτιθεστε ετσι ανανδρα σε ενα ταλαντουχο παιδι..

Εγω παω να παραλαβω τον πλατινενιο μου δισκο, το "knowledge".

Στο μεταξυ, εσεις που του επιτιθεστε ας ακουσετε προσεχτικα αυτα τα δυο-τρια τραγουδακια του: πολλα θα μαθετε απο τοποθετηση φωνης, απο τονισμους, απο ερμηνεια.

Spiros είπε...

Κατά λαϊκή απαίτηση ο καλλιτέχνης Ασκητής παρακαλείται να βιδεοσκοπήσει και ανεβάσει στο youtube οσονούπω το αριστούργημα του knowledge, το οποίο αποτελεί την επιτομή της απλοϊκής μα υπέρμετρα ιδιοφυούς σύνθεσης, καθώς αν θυμάμαι καλά (που σίγουρα θυμάμαι τέτοιο αριστούργημα απλά μάλλον ξέχασα ότι το θυμάμαι) περιέχει μία και μοναδική νότα η οποία επιλέγεται τυχαία σε κάθε εκτέλεση του αριστουργήματος από την ευρηματικό δημιουργό και επαναλαμβάνεται μέχρι το τέλος του κομματιού.
Επίσης, σε τυχαία διαστήματα ο καλλιτέχνης προφέρει ημιτραγουδιστά με την τέλεια τοποθετημένη φωνή του, τον μοναδικό στίχο του κομματιού, για την ακρίβεια την μοναδική λέξη που βεβαίως δεν είναι άλλη από αυτή του τίτλου.
Επιτρέψτε μου να ανοίξω εδώ μία παρένθεση (.
Τώρα επιτρέψτε μου να την κλείσω ).
Κομπλέ, έκλεισε η παρενθεσούλα, όλα εντάξει, συνεχάω.
Να πω λοιπόν πως η φήμη για τις φωνητικές ικανότητες του ερμηνευτή Ασκητή έχει φτάσει πολύ μακρύτερα από τα όρια της Πάτρας όπου έκανε τα πρώτα του βήματα.
Για να καταλάβετε να σας πω πως προ ολίγων ετών, τραγούδησε σε καραόκε βραδιά το άσμα "Soldier of fortune" το οποίο είναι ως γνωστόν σχετικά απαιτητικό κομμάτι και το κοινό έπαθε τέτοιο σοκ που οδηγήθηκε στα όρια νευρικού κλονισμού, ή για να είμαστε ακριβείς νευρικού γέλιου.
Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες, αλλά δεν θα το κάνω, για τον δημιουργό παύλα ερμηνευτή παύλα τελεία.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ψέμα. Και ότι δεν είναι ψέμα είναι αλήθεια. Ισχύει panda βέβαια και το αντίθετο αλλά και koala.

Μόλις ο Παβαρότης άκουσε για πρώτη φόρα τον Ασκήτη ήταν και η τελευταία του. Η εκτελεστική (κατά το κοινώς λεγάμενων σκότωμα) δείνοτητα του (Ασκητή) στη μουσική ( συγκλόνισαν συνθέμελα τον ψηλόλιγνο τροβαδούρο ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή φανερά ενοχλημένος που τον αδίκησε έτσι η φύση.

Φήμες θέλουν τον Ασκητή, και όχι απλα τον θέλουν αλλα άνετα τον παρτουζώναν κιόλας, να συνεργάζεται με τον έννοιο morricone για το μεγαλύτερο αριστούργημα όλων των επόχων. Θα ονομάζεται Ο Καλός ο Κακός και ο Άφωνος και θα είναι σε μουσική Φοίβου, δηλαδή θα έχει αυτούσια αποσπάσματα απο μπετόven μέχρι Rolling Stones.

Προκειμένου να βγεί το ηχόχρωμα της φωνής του Ασκήτη σε όλο της το μεγαλείο, η ηχογράφηση θα γίνει σε απόλυτο κενό αέρος.

Spiros είπε...

Μαμή έγραψες. Τέλος.

Ασκητής είπε...

I don't knooooowwwwwww....