Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Κατηγορώ… δίχως φόβο και προς πάσα κατεύθυνση


Εισαγωγή: Γαμώ την παναγία σας.

Κυρίως θέμα: Είμαστε όλοι μάρτυρες τον τελευταίο καιρό μίας άνανδρης, κακοήθους επίθεσης προς το blog μας (μη βιαστείτε όλοι να πείτε πως είστε και εσείς μέσα στο «μας»). Το περίεργο δεν είναι αυτό. Πάντα οι πρωτοπόροι και οι μεγάλοι δημιουργοί δέχονταν τα πυρά (άσφαιρα και μη) από τον απλό/κολλημένο κοσμάκι (βλέπε Αλέφαντο, Θωμά Μάτσιο, Μπορέλι, Μαρκ Ντορσέλ, κοκ.). Επομένως είναι απολύτως φυσικό, μεγάλοι κολοσσοί, όπως το K.I.G., να δέχονται πυρά. Το περίεργο λοιπόν στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι τα πυρά εκτοξεύονται εκ των έσω. Ορισμένοι με τάσεις αυτοχειρίας προσπαθούν να κλονίσουν και να πληγώσουν ανεπανόρθωτα το τεράστιο αυτό οικοδόμημα που ορισμένοι από εμάς με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα (μπαμ – κλείσιμο μιας πόρτας) έχουμε ορθώσει. Μη βιαστείτε να κρίνετε φίλοι μου. Πρώτα θα παραθέσω τα πράγματα αναλυτικά και μετά μπορείτε χωρίς φόβο και πάθος να σχολιάσετε. Ορθώνω λοιπόν την δεξιάν μου γροθιά και ανοίγω το μεσαίο δάχτυλο στο όνομα του καλοκάγαθου Χέζους και εξομολογούμαι:

- Παργαλάτσος: Ο άνθρωπος που τόσο όμορφα είχε ξεκινήσει την πορεία του στο kastanoGR και που τόσο δυναμικά είχε συνεχίσει, τον τελευταίο καιρό (χαρακτηριστικά από τη στιγμή που πάτησε τα 80) έχει αρχίσει να παρουσιάζει συμπτώματα αποξένωσης. Περνά πολλές, αν όχι όλες τις ώρες της ημέρας στο γηροκομείο. Παρέα με τα άλλα γερόντια και παίζοντας το αγαπημένο του παιχνίδι (ποιος θα πιει πρώτος καφέ χωρίς να του χυθεί ούτε μία στάλα από το τρέμουλο) ξεχνιέται και δεν σχολιάζει στα ποστ των πολυαγαπημένων ΗΚΗΜ, Ασκητή, Spiros. Γιατί αγαπητέ; Γιατί; Αφού έχεις ακόμα μία μέρα ζωής, γιατί τη σπαταλάς έτσι; (Strrrrriiiiiiikkkkkeeeee 1)

- Χυσομέντορας: Θα είμαι επιεικής μαζί σου αγαπητέ. Παλιοκλέφτη, βρωμοαλήτη που τόλμησες και έβαλες κατηγορώ στον τίτλο του ποστ σου. Ου να χαθείς τομάρι. Πάπα γκόου χομ.

- Απαλευτίδης: Παντρεύτηκε, έκανε παιδιά και τα μεγαλώνει με αξίες. Τότε γιατί δεν διαβάζουν kastanoGR ρε μούργο; Σε αγαπήσαμε, σε κάναμε αδερφό μας, σου σπάσαμε το χέρι και όλα αυτά για ποιο λόγο; Γιατί; Για να μην μας κάνεις την τιμή ούτε να σχολιάζεις; Ντροπή και αίσχος αγαπητέ.

- Γιώργης Μίναρος: Βαρύς ο πέλεκις. Τελικά υπάρχει ο Μίναρος; Ζει; Είναι ο αρχηγός μας; Ο ιδρυτής και καθοδηγητής μας; Πόσταρε σήμερα κάποιος Μίναρος. Μάλλον θα πρόκειται για το φάντασμα του παλιού, καλού, λατρεμένου Γιώργη. Εκείνου που με τόσο σθένος είχε περιγράψει την τρυφερή στιγμή με τον Παργαλάτσο και το ντόνατ, κάνοντάς μας όλους να ανατριχιάσουμε και να δακρύσουμε. Γιατί ρε Γιώργη; Τι σου κάναμε και δεν μας αγαπάς τώρα; Ακόμη και το βάρος της ανανέωσης της σελίδας του kastanoGR στο Facebook (που επάξια είχες αναλάβει) το έχει επομιστεί ο τίμιος Ασκητής, αποσπώντας τον από την πρωινή του προσευχή με κίνδυνο να παραστρατήσει από το δρόμο του θεού. Όχι γαμώ την παναγία μου δεν μπορεί να γίνει αυτό!

Επίλογος: Γαμώ το θεό σας. Παρακαλώ θερμά, στα όσα έχουμε ζήσει και πρόκειται να ζήσουμε (όλοι πλην του Παργαλάτσου που θα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα μέσα από την πολυτελή βίλα του από κόντρα πλακέ) αλλάξτε συμπεριφορά και σκεφτείτε για μία φορά τα εκατομμύρια των αναγνωστών μας (0.00001 εκατομμύρια αν δεν κάνω λάθος).


ΥΓ.: Τους θερμούς, αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου στους αγαπητούς ΗΚΗΜ, Ασκητή και Spiros που άλλωστε είναι οι μόνοι που θα δουν αυτό το άρθρο. Δυναμικά βαδίζουμε αγαπητοί για το καλό του kastanoGR που τόσο πολύ αγαπήσαμε και αγαπάμε.

23 σχόλια:

Χυσομέντορ είπε...

Αυτό που κάνεις είναι ανήθικο και ενάντια στις αρχές αυτού του μπλόγκ. Μας διαβάλεις ανευ λόγου και αιτίας και με αυτά που κάνεις σαρδανάπαλε θα μας οδηγήσεις στον αλληλοσπαραγμό και στην διάλυση. Αυτήν κραυγή αγωνίας βγάζω (ΑΑΑΑΑΑΟΟΟΟΟΟΟΙΙΙΙΙΙ) ώστε να προλάβω την καταστροφή.

Μυρωδιάς είπε...

Εγώ φταίω που ήμουν επιεικής μαζί σου. Θα γνωρίζω για την επόμενη φορά. Προφανώς όμως αξιολάτρευτε Χυσομέντορα δεν εντόπισες το βαθύτερο νόημα που κρύβεται πίσω από τις λέξεις και δεν είναι άλλο από τον Αλέξη.

Παργαλάτσος είπε...

Έύγε πουσταρά, γαμίκλα και μελλοθάνατε. Τέτοιες αλητείες δεν έχουν ξαναγίνει στο παγκόσμιο στερέωμα. Ούτε η καρκινιάρα η κοκκινοσκουφίτσα δεν παραπλάνησε τόσο πολύ τον καλό τον λύκο, όσο ο αγαπητός κατασκευαστής ιστοριών Μυρωδιάς. Από πότε έχεις να ποστάρεις αγαπητέ κακόβουλε Μυρωδιά; Από ποιόν τον ήπιες πολλάκις ψες στο PRO; Από τον χωρίς αντανακλαστικά γέρο, υπερήλικα, μαθουσάλα Παργαλάτσο; Γιατί έκανες όλο το ΠΣΚ πως σκέφτεσαι; Είχες κάτι να κρύψεις με το δάχτυλό σου; Γιατί χέζεις και δεν βρωμάει; Γιατί και πώς έγινε το SSSSSTTTTTTTTRRRRRRRRIIIIIIIIKEEEEEEEEEE 3???

η κυρά μας η μαμή είπε...

Μάστορας Απλώς.

Για το φίλο Χυσομέντορα δεν θα πω κάτι γιατι εικάζω πως η τιτλοκλοπία έγινε χωρίς πρόθεση, με δόλο. Γαμήσου Καριόλη, Σάτυρε Αρχίδι.(Tourette Syndrom -Το σύνδρομο του Ρέτ στα ελληνικά).

Για το Παργαλάτσο και το Μίναρο έχω να πώ ότι άφησαν το πνευματικο τους παιδί ορφανό, σε αναζήτηση άλλων απολαύσεων. ίσως αυτών που περιεγραφε τόσο ιλαρά ο Spiros στην αρχαΐζουσα..

Μυρωδιάς είπε...

Καλάθι και φάουλ αγαπητέ Παργαλάτσο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να φωνάξω με την τελευταία ρανίδα του αίματός σου: Youuuuuuuuu'reeeeeeeeeee ouuuuuttttttttttt.

Τελικά ούτε κόντρα πλακέ. Θα σου κοτσάρουμε δύο χερούλια στα μπράτσα και θα σε σούρουμε μέχρι να σκάσεις φαρδύς πλατύς να κάνεις παρέα με τα υπόλοιπα σκουλήκια.

Striiiiikkkkeeeeeee 3 (και χορός Michael Jackson).

Ασκητής είπε...

Εδω το καλο τσαι! Εδω το καλο τσαι!
Περαστε κοσμε! Παρτε! Παρτε!
Μονο 90 αργυρια...


Μετα την μικρη ασχετη αγκυλη(μολις γυρισα απο LA- Λαικη αγορα), θα ταθω(απο το τασσομαι) με το πλευρο (το αριστερο) του Μυρωδια.

Ειμαστε ορφανοι..
Πανε να μας ευνουχησουν, αλλα ειμαστε περιπου σαν την Λερναια Υδρα:
για καθε κεφαλι που μας κοβουν (πχ Παργαλατσος εξαφανισμενος) πεταγονται 2 αρχιδια(Χυσομεντωρ κ Χυσομεντωρ)

Y.Γ.: Παργαλατσε,ειναι κριμα να λες ψεμματα.
Εψες ημουν μπροστρα οταν ο Μυρωδιας σε κερναγε απλοχερα τσαπου στο PRO..
Υ.Γ.1: Το δριμυ κατηγορω του Χυσομεντωρ δεν μπορεσε καν να εξασφαλισει την copyrighted φωτογραφια της στηλης..
Ξεφτιλικια...Φθηνη απομιμηση..

Μυρωδιάς είπε...

Αγαπητέ Ασκητή σε μία ύστατη προσπάθεια να σε ξεκουράσω και να αφοσιωθείς και πάλι στην προσευχή, ανέβασα εγώ στο προσωποβιβλίο (facebook) τα μαντάτα για το νέο άρθρο.

Όπως και να έχει χαίρομαι που υπήρχε παρών ψευδομάρτυρας στην πούτσα που εδέχτη ο Παργαλάτσος στο Pro. Άλλωστε για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια (να βρει γαμπρό γαμώ την παναγία και αυτή κάποια στιγμή) ακόμα τυμπανίζει στο αυτί μου η κραυγή του Παργαλά όταν άρπαζε το 3ο από τα 4 συνολικά γκολ (Νιιιαααφφφφ). Ακολούθησαν 4 παναγίες ("Σε παρακαλώ παναγία μου, βοήθησέ με να κερδίσω") που δεν στάθηκαν ικανές να ανατρέψουν το σε βάρος του σκόρ.

Spiros είπε...

Είναι απορίας άξιο τώρα που τα νούμερα είναι περισσότερα και τα τρις από διαφημιστικά σποτ ρέουν άφθονα, γιατί οι συνβλόγερς αυτοί αποτραβήχτηκαν από τα εγκόσμια.

Τι έγινε?

Το σαπούνι και αν το πλένεις τον αράπη σου χαλάς?
Το γοργό και χάλιν έχει?
Στου μουγκού την πόρτα όσο θέλεις κοίτα?
Όποιος βιάζεται, πονάει ο κώλος του?
Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι...
περί πάρτης?
Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις μαλακίες?
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις του κλέφτη, τέσσερις του κλέφτη, πέντε του κλέφτη...............?

Πι εσ:
Κάποιος ανέφερε το προ εβολούσιον. Θα παρακαλούσα να μην ξανά-αναφέρουμε αυτές τις δύο λέξεις εδώ μέσα γιατί υπάρχουν και άτομα που δεν θα κατονομάσω για να μην τους προσβάλω στους οποίους ξυπνάνε εφιάλτες. Θα δώσω ένα τιπ μόνο, τα άτομα αυτά είναι τρία εκ της παρακάτω λίστας ατόμων:
Ασκητής,
Μαμή,
Χυσομέντορ

Πι εσ 2:
Ένα σχολιάκι για το τσάι. Δυστυχώς δεν ήταν ούτε καν τσάι βουνού, μήτε το καταπληκτικό Φλαμούρι που είναι πρώτος συγγενής με άλλα ιαματικά βότανα τα οποία ρυθμίζουν την σωστή λειτουργία του εγκεφάλου και του οργανισμού γενικότερα. Φοβούμαι πως δεν ήταν ούτε καν Λίπτον, για Γλύφτον μου έκανε.

Πι εσ 3:
Η παρομοίωση με την Λερναία νομίζω ήταν καταπληκτική φίλτατε Ασκητή και τόσο ορθά τοποθετημένη που δεν δύναμαι να σχολιάσω περαιτέρω.

Χυσομέντορ είπε...

Δεν είναι δυναμόν αυτό που γίνεται.Μυρωδιά είσαι μια δηλητηριώδη οχιά που μαζί με την νυφίτσα τον ασκητή και την μέδουσα τον Spiro προσπαθείτε να διαλύσετε την ειρήνη στο kastano.gr. Ντροπή σας. Παργαλάτσε κράτα γερά τα 70000000000 οπαδοί μας μας ζητάνε την διατήρηση του μπλόγκ μας.Όχι στον φασισμό του μυρωδία όχι στην λογοκρισία. Ψωμί παιδεία και μπούτια γυναικεία.φευ!

Γιώργης Μίναρος είπε...

Δεν παρεξηγώ κανέναν και κυρίως εσένα φίλε κ αδερφέ Μυρωδιά.

Πως μπορώ εγώ να αντιμιλήσω, να γίνω έξαλλος, να του γαμήσω τη παναγία, να τον διαγράψω από το βλογ έναν άνθρωπο σαν εσένα??

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Πως θα ξεχάσω εγώ αυτά που έκανες εσύ για εμένα πριν μερικούς μήνες κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου σοκ που έπαθα στο νησί των Φαιάκων???

ΜΠΟΡΩ?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ?? ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

Ακόμα στριφογυρίζει στο μυαλό μου το άγγιγμα που έδωσες απλόχερα εκείνο το δύσκολο βράδυ στη ψυχή μου, τον τρόπο με τον οποίο με έκανες να απαλύνω τον πόνο μου....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΣΥΛΗΠΗΘΗΚΕΣ Κ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΗΣΕΣ... ΟΧΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!


ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ, ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΑΛΑΤΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΝΤΟΝΑΤ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΡΙΣΕ....

Μυρωδιάς είπε...

Ω μα τον Άγιο Κωνσταντίνο τον προστάτη των ανάπηρων ελαφιών, μετάνιωσα που έγραψα τέτοια πράγματα για τον Γιώργη. Πως ξέχασα αυτά που ζήσαμε παρέα στην Κέρκυρα. Ούτε ο Παργαλάτσος τέτοιο κενό μνήμης από το Αλτσχάιμερ.
Γιώργη πρέπει να κατανοήσεις όμως πως η απουσία σου από το blog τον τελευταίο καιρό είναι τουλάχιστον αισθητή. Δεν θα διστάσω να πω και καταλυτική. Όχι, τελικά διστάζω. Με δάκρυα στα μάτια λοιπόν αγαπητέ Γιώργη σε παρακαλώ να επιστρέψεις δυναμικά και να κλείσεις τα στόματα όλων αυτών που σε κακολογούν. Τομάρι Παργαλάτσο που δεν σεβάστηκες τον κόκκο ζάχαρης που κάποτε πρόσφερες στο Γιώργη. Οι υπόλοιποι σε αγαπάμε ρε Γιώργη.

Και τώρα επέτρεψε μου να μολύνω αυτό το άγιο, γεμάτο αγάπη σχόλιο απαντώντας και στον Χυσομέντορα. Οχιά; Πως βγαίνει αυτό το συμπέρασμα. Υπάρχουν αδιάψευστα στοιχεία για την ξεδιάντροπη πράξη σου αγαπητέ μου. Γιατί δεν ρίχνεις και εσύ μία παναγία να κλείσει όμορφα αυτή η διαμάχη. Να απαντήσω με ένα χριστό και μαζί να πορευτούμε στη συνέχεια. Γιατί είσαι έτσι; Πως μπορείς να ξεστομίζεις ότι ο ασκητής, ο spiros και εγώ ζητούμε τη διάλυση του kastanoGR; Προσβάλεις όλα όσα πιστεύουμε χωρίς να έχεις ίχνος τύψεων. Περιμένω την παναγία μου αλλιώς φοβάμαι πως θα κινηθώ δικαστικά και θα προχωρήσω σε μηνύσεις κατά αγνώστων.

Ασκητής είπε...

Μυρωδια, η μηνυση θα ειναι κατα του Χυσομεντωρ που ειναι γνωστος..
Αρα θα ειναι μηνυση κατα γνωστου..
Ομως ο Χυσομεντωρ με τις τελευταιες του πραξεις παει να γινει αγνωστος σε μας..
Αρα μαλλον η μηνυση σου θα ειναι κατα γνωστου-αγνωστου..

Αυτο ακριβως,τιποτε αλλο!

Ασκητής είπε...

Spiros, τωρα που ειπες προ εβουλουθιον, θυμηθηκα τι πανικος γινοταν σπιτι μας που μαζευομασταν και παιζαμε ολοι μαζι..
Σεισμος κανονικος!

Ωχ, ειπα σεισμος, εν αγγλιστι κουέικ.
Sorry Spiros-περιστερι, το Quake ειναι μια πονεμενη ιστορια για εσενα, δεν θα την ξανααναφερω αυτην την λεξη..
Εδω γινοταν σεισμος στην Πατρα και μονολογουσε "οχι με το rocket launcher παλι".
Μεγαλα τραυματα το παιδι απο το Quake..

Spiros είπε...

Γιώργο Μίναρε αν δεν το έχεις καταλάβει το βλογ περνάει μια πρωτοφανή κρίση.
Σε ρωτώ λοιπόν, θέλεις να λέγεσαι ηγέτης αυτού του τεράστιου δημοσιοκαφρικού οργανισμού, ναι ή όχι?

Αν ναι κρεμάσου από τα χείλη μου και κάνε μπάντζι τσάπινκ.

Είμαι αναγκασμένος να σε ρωτήσω:
Δεν σε δίδαξε τίποτα η ομιλία Καραμανλή? Αυτού του ηγέτη γίγαντα?
Δεν σε ενέπνευσε καθόλου?
Ο οποίος πάνω στην κρίση, την στιγμή που βούλιαζε το πλοίο, βγήκε σαν καποτάνιος και απήγγειλε στο πλήρωμα του λόγια που υμνούσαν την (αν)ανδρεία τους και έτσι τους εμψύχωσε και θα πνιγούνε χαρούμενοι.
Που παρά τις παπαριές που κάνανε σαν γλυκός πατερούλης τους αγκάλιασε και τους έδωσε ένα καυτό κλωσσόφιλο.
Προειδοποιώντας τους όμως πως ως άλλος Θεός θα τους γαμήσει την Παναγία και θα τους τιμωρήσει με έναν κατακλυσμό (κλασίματος, βρωμερότατο, εξαιτίας του προβλήματος που έχει με το φαί ο δύσμοιρος) φονεύοντας τους όλους άμα του ξαναπηδήσουν τα όνειρα που δεν είχε για τον τόπο.

Γιατί δεν πράττεις και εσύ αναλόγως, να γράψεις δηλαδή ένα ποστ παπαρολογόντως ακατάπαυστα, να βγούμε εμείς μετά να σχολιάσουμε λέγοντας ότι όλα είναι καλά και πορευόμαστε προς νέες νίκες ενωμένοι και άλλες τέτοιες μαλακίες?
Σου λέω το εξής:
Το melon του τόπου, ε... του βλογ είναι στα χέρια σου. Κόψτο και φάτο.

Δηλαδή αναρωτιέμαι:
"Δεν κατσαρώνουν καθόλου οι τρίχες από τα φρύδια σου στο άκουσμα των ευθυνών σου?"

Δεν θα έπρεπε ως δεξιό βλογ που είμαστε να διαγράψεις το ποστ του Μυρωδιά, να διαγράψεις τον Μυρωδιά, και μετά να τον βασανίσουμε διακριτικά σε κανά σκοτεινό μπουντρούμι.
Ή έστω στην χειρότερη να τον σκοτώσουμε απευθείας με στημένη δίκη.
Μετά να φυλακίσεις εμένα επ' αόριστον που τόλμησα να αμφισβητήσω την εξουσία σου ή στο κάτω κάτω απλώς να με απειλήσεις ότι θα σκοτώσεις την οικογένεια μου αν το ξανακάνω?
Διατι η τάξις και η γαλήνην του βλογ πρέπει να διασφαλιστείν οιοδήποτε τρόπο.

Ως ηγέτης Γιώργη οφείλεις να αναβάλεις τις ευθύνες σου.
Και αυτό πρέπει να το κάνεις άμεσα.

Spiros είπε...

Μπράβο Άσκητη! Μπράβο!
Εύγε αγόρι μου, με κάνεις υπερήφανο!
Υποδύθηκες τέλεια την τρύπια σαπουνόφουσκα. Τόσο πολύ που δεν μπορούσαν να καταλάβω αν ήσουν εσύ ή αν μου ομιλούσε εκείνη αυτοπροσώπως.
Συγχαρητήρια!

Ωστόσο, είναι νομίζω ντροπή να λες πως έχανα σε σουτ δεμ απ παιχνίδι. Ίσως για μια μικρή περίοδο ένα μικρό σταυρο-πάτημα.
Ωστόσο, δεν θα δεχθώ να σχολιάσω, για να μην κατηγορηθώ ότι περιαυτολογώ.
Θα αφήσω την κοινότητα των Ελλήνων σουτ δεμ απερς να μιλήσουν αντί για εμένα.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, είμαι αυτό που λέει το όνομά μου.
Για να μην κατηγορηθώ ότι έχω οποιαδήποτε σχέση με τον Spiros δεν θα πω πολλά.
Μπαίνω στην ουσία του θέματος.
Όντως ο Spiros κέρδιζε τον Ασκητή στο εν λόγω παιχνίδι και μάλιστα με πολύ ευκολία.
Τα μποτ στο πρώτο επίπεδο ήταν δυσκολότερα για αυτόν από ότι ο Ασκητής.
Βγαίνω από την ουσία του θέματος.
Τώρα που βγήκα κλείνω.

Ασκητής είπε...

Η σχεση των 2 παραπανω κυριων με τα σουτ εμ απ παιχνιδια ειναι οση η σχεση της παρθενας με το καλο μαμησι...

Ανώνυμος είπε...

Το επιβεβαιωνω και εγω: η σχεση του Spiros μαζι μου (με εμενα αυτοπροσωπος, το σουτ εμ απ παιχνιδι) ειναι οση η σχεση του Καραμανλη με την διακυβερνηση της χωρας..

Μυρωδιάς είπε...

Μπορεί ανά διαστήματα να μαλώνουμε, να διαφωνούμε πάνω σε ασήμαντα πράγματα αλλά τελικά μας ενώνουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα:
- Αγάπη για το Τρίο Στούντζες (Χριστό, θεό, παναγία). Με τη σκέψη τους ξυπνάμε, με το λόγο τους συνεχίζουμε όλη τη μέρα μας και με τη σκέψη τους κοιμόμαστε.
- Ικανοποίηση από το έργο της κυβέρνησης. Δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς. Άλλωστε μόνο η Ν.Δ. έχει Ρουσόπουλο.
- Αγάπη για την ποίηση. Παργαλάτσο θα βάλεις καμιά ποιητική γωνιά ή να πω στον Χυσομέντορα να βάλει άρθρο Δριμύ Ποιητική Γωνιά…?

ΥΓ.1: Δεν θα έγραφα τέτοιες μαλακίες αλλά με απείλησε ο ηγέτης Γιώργης να βρω κάτι να τα μπαλώσω για να μη με διαγράψει. Σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες Γιώργη.

ΥΓ.2: Απεβίωσε σήμερα, Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008, ο Παργαλάτσος σε ηλικία 89 ετών. Διαψεύστηκαν τελικά οι ελπίδες των γιατρών του πως θα την βγάλει για ακόμα μία μέρα. Κρίμα και άδικο. Δεν βρήκα χερούλια οπότε τον σούρνουμε από τα μαλλιά.

Spiros είπε...

Πρώτον:
Δεν λέγονται σου εμ απ. Λέγονται σουτ δεμ απ. Αυτό που είπες το λέει ένας βλάχος Αμερικάνος όταν θέλει να κάνει μηνύσει σε κάποιους.
Υπάρχει ελαχίστη διαφορά.

Δεύτερον:
Αυτό με την παρθένα και το γαμήσι κάποιος μαμή το έχει ξαναπεί εδώ μέσα και κάποιος Spiros το έχει κλέψει από τον μαμή.
Σε παρακαλώ μην κλέβεις τα κλοπιμαία μου.

Τέταρτον:
Pro-σπάθησα να αποφύγω την απευθείας σύγκρουση μαζί σου για να σε προστατέψω αλλά δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή παρά να πάω στο έβδομο.

Έβδομο:
Το rail-gun σου λέει κάτι?
Ρινκς ε μπελ, μέημπι?

Έκτο:
Θα ήταν κρίμα να βγάλω στη δημοσιότητα τα λόγια -κραυγές απορίας-απόγνωσης.

Ένατο:
Σωστά και χρησιμοποίησες το περιστέρι γιατί η μπεκάτσα που ενδείκνυται για αυτές τις περιπτώσεις είσαι χωρίς αμφιβολία εσύ.
Το έχεις ομολογήσει άλλωστε, νομίζω ακόμα και εμπρός στον μαμή.
Παρακαλώ τον μαμή να αποκαταστήσει την Αλίσια. Να την παντρευτεί δηλαδή.

Χυσομέντορ είπε...

Ναι ρε μυρωδιά έχεις δίκιο.Υπερέβαλλα γάμω την παναγία μου αλλα και εσύ το γάμησες την παναγία σου μέσα. Όλοι μαζί για την ενότητα αυτού του ιερού ιστολογίου.

Μυρωδιάς είπε...

Γαμώ το χριστό σου ρε Χυσομέντορα. Μπορεί πραγματικά να ήμαν υπερβολικός αλλά γινόνται αυτά. Σαν το καβλί που τρώει ο ΚΜΗΜ στο Pro.
Και πάλι με στοργή σου φωνάζω γαμώ το θεό σου.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Γαμω τη μάνα του χριστού μαλάκα μυρωδιά που τρώω πούτσο στο προ και απο σένα. Μία φορά με έχεις νικήσει ω γαμημένε φαλλέ. Πώς τολμάς διάολε?

Και πήγα να το παίξω νέος Παργαλάτσος - Γιώργης. Ξέρεις μωρέ την πάγια τακτική βάζω μόνο ένα σχόλιο άσχετο και μετά το παίζω κυρία, έχει πέσει δουλειά..., παίρνω μπανιστήρι τα περιστέρια σαν γαμιούνται..., έχω πάρει σουπερντουπεργαματη τιεφτι..., νομίζω πως ξέρω pro, πιστεύω ότι η pizza fun έιναι καλύτερη απο την hut κ.α.

Θα σου πω όμως κάτι και βάλτο καλά στο μυαλό σου: Ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι.

Τρέχα να κρυφτείς τώρα λουστράκο.

Μιας και το άνοιξα το ρημάδι, νιώθω το ή Ερώ καθοίκον (διανομή) να αποκαταστήσω την αλήθεια για τις μάχες (ο Θεός(Spiros) να τις κάνει...Πιο πολυ για το "Η Πολυάννα στο ναυτικό" μοιάζαν) μεταξύ Ασκήτή και Spiros. Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λένε, στο περίπου όμως για να είμαι και ακριβής.

Υ.Γ. Φίλε Ασκητή να σου θυμίσω ότι τα παιχνίδια γινόσαντο σπίτι του Ασκητή και όχι σπίτι σας.