Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Επιστημονική ανάλυση του κοντοπούτανου

Αγαπητοί συνβλόγγερς σήμερα θα αναλύσουμε το κοντοπούτανο. Όπως γνωρίζουμε από την επιστήμη της βιολογίας το ανθρώπινο είδος έχει 2 φύλα. Το αρσενικό και το θυληκό. Το αρσενικό είναι αρσενικό και δεν χωρίζεται σε υποκατηγορίες σε αντίθεση με το θυληκό το οποίο έχει πολλές. Κατηγόριες του θυληκού φύλου είναι οι γυναίκες άλογο, οι γυναίκες ανάφτρες, οι γυναίκες για σπίτι και το κοντοπούτανο.
Στην υποκατηγορία κοντοπούτανο ανήκουν όπως είναι προφανές γυναίκες οι οποίες είναι το πολύ 1.60. Χαρακτηριστικά τους είναι η ακατάσχετη παπαρολογία και οι παραισθήσεις. Κύρια παραίσθηση τους είναι ότι νομίζουν ότι έχουν κανονικό ύψος και δεν μπορούν να δεχθούν την πραγματικότητα. Η μικροκαμωμένη τους όψη της κανει να μοιάζουν σαν γλυκα μικρά κουταβάκια όμως δεν έχουν καμία σχέση με αυτά. Το ομόλογο τους στο ζωικό βασίλειο είναι τα μικρά κομπλέξικα σκυλιά τα οποία γαβγίζουν όλοι την ώρα ώστε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μιας και δεν φαίνονται. Άλλο ένα χαρακτηριστίκο νομίζουν ότι σαν και αυτές καμία. Πρέπει να ομολογήσουμε οτι αυτό το χαρακτηριστικό το έχουν δίοτι τόση μαλακία στον εγκέφαλο δεν υπάρχει στο κόσμο πουθενά ούτε καν σε αυτούς που πάνε και γίνονται καλόγεροι. Θετικό στοιχείο του κοντοπούτανου είναι οτι κάνει καλο σεξ. Αυτό οφείλεται ότι λόγω των μικρών διαστάσεων του μπορεί να χωρέσει σε στενούς χώρους, κάνει όλες τις στάσεις και παίρνει πίπα όρθια.
Η παρενέργεια από επαφή με κοντοπούτανα είναι η διόγκωση των όρχεων και πολλές φορές και ο καρκίνος στον εγκέφαλο. Μπορείτε να τα αναγνωρίσετε απο χιλίομετρα διότι η συμπεριφόρα τους φωνάζει είμαι κομπλεξικό απο χιλιόμετρα.
To επικίνδυνο με τα κοντοπούτανα είναι οτί αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό γεγόνος που μπορεί να προκαλέσει μεγάλες κοινωνικές αναταραχές. Η μόνη λύση είναι να πυροβολούνται σε μικρή ηλικία.

Αυτά.Περιμένω με αγωνία τον ασκητή και τον μαμή να με πυροβολήσουν.
Βιβλιογραφία:ΜAX,FH,Playboy,penthouse,Συγχρονη Ψυχιατρική εκδόσεις Willey.

9 σχόλια:

Spiros είπε...

Εύγε!
Χυσομέντορ δεν μπορώ παρά να σε συγχαρώ για αυτήν την εμπεριστατωμένη σου μελέτη.

Μπορεί να στα έχωσα υπερβολικά στο προηγούμενο ποστ που απεδείχθεις εντελώς παπαροκαύλης αλλά σε αυτό ξεπέρασες κάθε προσδοκία. Το μόνο που μένει είναι να δημοσιεύσεις τα αποτελέσματα της έρευνας σε επιστημονικό περιοδικό για να γευτείς και τα σάλια της επιστημονικής κοινότητας πέραν των δικών μας.

Μια παράλειψη υπάρχει μόνο στο άρθρο σου.
Όφειλες να δώσεις και την εξίσου γνωστή ονομασία του κοντοπούτανου, το γνωστό σε όλους μας Πιτιόου (P.T.O) από τα αρχικά των λέξεων: παίρνει τσιμπούκι όρθια. Έχω την αίσθηση πως είναι πιο διαδεδομένος ο όρος και πιο δόκιμος, αφού αναφέρεται κυρίως στα θετικά χαρακτηριστικά του κοντοπούτανου, όπως είναι το φλεξιμπίλιτι, οι γενικότερες ευκολίες χειρισμού, τα καμουφλαρισμένο έκφυλο ύφος και ήθος πίσω από ένα περιτύλιγμα παιδικής αθωότητας που εκμαιεύει τα πιο έντονα(και ενίοτε βίαια) σεξουαλικά ένστικτα του ανδρός αφού γίνεται υποσυνείδητα η μάχη της έκφυλης ωριμότητας με τη αγνή αθωότητα, καθώς φυσικά και το βασικότερο χαρακτηριστικό που διαθέτει, του όρθιου πεοθηλασμού. Αντιθέτως, ο όρος κοντοπούτανο εμπεριέχει μια πικρία και έναν αρνητισμό που θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να χαρακτηρίζει την λαμπρή κατηγορία των Πιτιόους.

Να τονίσω εδώ και ένα φυλετικό χαρακτηριστικό που διαδίδεται από μάνα Πιτιόου σε κόρη Πιτιόου απευθείας -αποδεδειγμένο γονιδιακά-, το οποίο είναι το μεγάλο μέγεθος στήθους και εδώ δεν αναφέρομαι σε σχετικά μεγέθη αλλά σε απόλυτα.
Έτσι, είναι σύνηθες το φαινόμενο έκφυλη τάπα 1.50 ύψος με ένα βύζο που σε κάνει να διερωτάσαι πως είναι δυνατόν αυτό το ον να μπορεί να ισορροπεί και να μην πέφτει μονίμως προς τα εμπρός.

Να σε ενημερώσω επίσης, πως στην κατηγοριοποίηση του γυναικείου φύλου που έκανες, ξέχασες να παραθέσεις την κατηγορία της καριόλας που κατά ατυχή σύμπτωση για την ερευνά σου εμπεριέχει και την συντριπτική πλειοψηφία του συνολικού πληθυσμού των γυναικών. Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους να πω, πως το σύνολο της καριόλας γυναίκας επικαλύπτεται με τα περισσότερα από τα υπόλοιπα που ανέφερες.
Για να κάνω προφανές το παραπάνω μου επιχείρημα αναφέρω πως δεν είναι σπάνιο να έχεις μία γυναίκα άλογο που να είναι ταυτόχρονα καριόλα. Ή το κοντοπούτανο που είναι σχεδόν σίγουρο πως θα ανήκει και σ' την κατηγορία της καριόλας.
Μόνο το σύνολο των γυναικών για σπίτι είναι στατιστικά ανεξάρτητο από το σύνολο που περιέχει τις καριόλες και αυτό για ευνόητους λόγους: πως θα ανοίξεις σπίτι με μια γυναίκα που αφενός έχει καθίσει στην συντριπτική πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού, αφετέρου δεν κάθισε ποτέ σε σένα? Οδηγούμαστε προφανώς σε άτοπο.

Αν εμπλουτίσεις την έρευνα σου με τις πληροφορίες που παρέθεσα, νομίζω έχουμε πολύ άνετα το Nobel Price in Physiology or Medicine 2009, "for their discovery of the P.T.O categorization of the female gender, leading to deviation from normal sexual behaviour of the males"

η κυρά μας η μαμή είπε...

Χυσομέντορα, μετά την εργασία του [Spiros 09] που έθεσε τα πράγματα υπό το σωστό πρίσμα, έχω να πω ότι διακρίνω μάλλον πίκρα για να μη πω ήττα (ο ΠΑΟΚ Μίναρε ο ΠΑΟΚ ξέρεις εσύ ο ΠΑΟΚ) από τα συμπαθή δίποδα. Tis ptay?(Λατινικό δεν έιναι?)Αν μη τι άλλο τα κοντοπούτανα είναι μαστ τουεντυ φορ σεβεν - σαν τις τέσσερις εποχές ένα πράμα.

Θαρρώ πως έχεις εκπέσει στο απεχθές, ανάξιο αναφόρας είδος της κοντοκαριόλας. Μήπως τη πήρε μέχρι και ο Μικρούτσικος, και δεν την έχεις πάρει εσύ? Μήπως εκφυλίστηκες σε, Ο μάι γαδ ούτε να το γράψω δε μπορώ, εναν απλό κοντοβοσκό διάολε?

Γιατί ρε μαλάκα τακη?

Δεν μπορεί να είναι αλήθεια Αρμάντο. Είναι άραγε αλήθεια? Θα επιβεβαίωνες ως αληθείς τους ισχυρισμούς μου?Θα έλέγες μετα βεβαιότητας ότι αυτό που λέω είναι αλήθεια? Αν αληθεύει αυτό που λέω τότε μάλλον λέω αλήθεια? Η μήπως λέω αλήθεια?

Spiros είπε...

Θα ήθελα επίσης, να παραθέσω τα παρακάτω άρθρα για επιπλέον έρευνες:

1)Το δίασημο άρθρο μου που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο "Scientific AmeriCum" με τίτλο:
"P.T.O.s: The leading cause for the increased rate of male suicides?"

2)Επίσης, το βιβλίο του Ασκητή από την Oxford Prez με τίτλο:
"A deep inside inspection of the P.T.O. phenomenon. Root of all evil?"

3)Τέλος το αριστούργημα του Μαμή:
"Toy story 2: An overview"

η κυρά μας η μαμή είπε...

Ξέχασες το μνημειώδες:

[1]Monkey's Ass: A Self Study, Spiros, The 4th anal Conference on Mamals, 2009. The conference was hosted in Spiros anus

Χυσομέντορ είπε...

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από γνωστό ρουφιάνο εεε δημοσιογράφο ήθελα να πω η μελέτη μου συμπληρωμένη με τα έγκριτα στοιχεία του Spiros είναι υποψήφια για το νόμπελ ιατρικής.
Αγαπητέ μαμή έχεις δίκιο σε αυτό που λές διότι έπρεπε για την μελέτη μου να έχω πειραματικές μετρήσεις δεν μπορούσω να στηριχθώ μόνο σε θεωρητικά δεδομένα. Όποτε έπρεπε να βρω ένα τέτοιο άτομα και να παρακολουθήσω την συμπεριφορά του.
Επίσης νομίζω ότι 24/7 είναι η κοντή γυναίκα ανάφτρα και όχι το κοντοπούτανο το οποίο έχει αρκετά γονίδια καριολίασης στα χρωμοσώματα του. Για αυτό υπάρχουν άλλωστε και οι γνωστές εκφράσεις του λαού μας "Τι νομίζεις οτί είσαι, ενα κοντοπούτανο του κερατά είσαι".
Υπάρχουν και άλλες ψυχικές διαταραχές στα κοντοπούτανα οι οποίες θα αναλυθούν εν καιρώ.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στην Ντορούλα μου.

Να 'στε όλοι σας καλά.
Υγεία πάνω απ' όλα.

Παργαλάτσος είπε...

Κοντοπούτανο --> Κοντόκλανο.
Αυτό ήθελα να πω και ακόμα κάτι. Αισθάνομαι, show, μέντολες, Κάστανο, αισθάνομαι, τρέχω, counter strike, αισθάνομαι, κίτρινο, γαμήσι, κώλος, αισθάνομαι, τέλος.

Ασκητής είπε...

Spiros βλεπω εχεις διαβασει το βιβλιο μου..

Στο σημειο αυτο θελω να επισημανω οτι ο δοκιμος ορος που χρησιμοποιειται τελευταια στην διεθνη επιστημονικη κοινοτητα ειναι P.P.O (παίρνει πίπα όρθια).

Κ αυτο μετα την τεραστια επιτυχια που ειχε η δημοσιευση ενος αρθρου του εκπληκτικου επιστημονα-οικονομικου αναλυτη Ασκητη (ναι , αυτος ειμαι εγω), που ταρακουνησε συθεμελα το παγκοσμιο γιγνεσθαι :

"P.P.Os and their effects on global economy and on the recent depression"

Spiros είπε...

Να σε ενημερώσω αγαπητέ συνερευνητή Ασκητή πως σύμφωνα με τα αποτελέσματα του συνεδρίου Σεξιστικής Ψυχολογίας σε Κβαντομηχανική θεώρηση, που έγινε πριν 2 εβδομάδες στην Καλιπόρνια, αποφασίστηκε η κατάργηση του όρου "P.P.O." ως μη εύχρηστη και καθιερώθηκε και επίσημα το "P.T.O."
Άρα οφείλεις να ενημερώσεις και τα συγγράμματα σου.