Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Τράβα και φτιάξε καμία σοκολάτα!!!

Αγαπητοί συνβλόγγερς μετά απο καιρό απουσίας αποφάσισα να γράψω αυτο το άρθρο για τον πρώην τενίστα και νυν σοκολατοποιό Ροτζερ Φέντερερ. Ο αγαπητός Ρότζερ ξέκινησε την καριέρα του κερδίζοντας τα ίερα τέρατα του τένις Σάμπρας και Αγκάσι. Βέβαια δεν είναι κατόρθωμα διότι τους νίκησε όταν οι αυτοί έπαιζαν με αναπηρικό μπαστούνι.
Κατάφερε να κυριαρχήσει στον χώρο του τένις επειδή ο μεγαλύτερος του αντίπαλος ήταν ένας Ισπανός που νόμιζε ότι τα κορτ του τένις ήταν καφετέριες στο Μπουρνάζι. Πάραυτα αυτός ο Ισπανός σιγά σιγά άρχισε να μαθαίνει το άθλημα σε αντίθεση με τον τομπλερόν οποίος έμεινε στάσιμος. Η πτώση του Ελβετού είχε αρχίσει να φαίνεται όταν έκανε 4 ώρες για να νικήσει τον Τάσο Πάντο του παγκόσμιου τέννις τον χαλούμι-Μάρκο Παγδατη. Κάθε χρόνο όλο και πιο δύσκολα τον Ισπανό νικούσε μέχρι το σωτήριο έτος 2008. Πέρσι ο σοκολατοποιός εκτός απο τα τσιμπούκια του Ναδαλ έχασε και απο τον δήθεν αθλητή και στην πραγματικότητα μπαρόβιο Τζοκοβιτς το αυστραλιανό τουρνουά. Νομίζω ότι είναι καιρός να αποσυρθεί διότι οι ντροπές και πομπές που θα δούμε δεν θα έχουν τελειωμό. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο σοκολατοποιός ποτέ σε χώμα δεν είχε κερδίσει τον Ισπανό.
Τώρα για τους θαυμαστές αυτού του σοκολατοποιού μην ξαναπείτε ότι ο είναι ότι καλύτερο πέρασε ποτέ από το άθλημα διότι είναι ύβρις προς τους μεγάλους αθλητές του αθλήματος που σε αυτούς τείνει να μπει και ο Ισπανός ειδικά τώρα που έμαθε ότι το τένις δεν παίζεται με αμάνικα.

8 σχόλια:

Μυρωδιάς είπε...

Επίσης, επιστρέφοντας από την πόλη όπου είχε πάει να πάρει το πιστοποιητικό για το πιο αργό ζώο στον κόσμο αναφώνησε:
Ρε ποιος είναι αυτός ο Ραούλ Μπράβο?

Χυσομέντορ είπε...

Περιμένω την απάντηση του αγαπητού Spiros αλλά δεν την βλέπω. Κάνω την υπόθεση ότι συμφωνεί με τα λεγόμενα μου. Άλλο ένα δείγμα ότι έχει αρχίσει να μαθαίνει τέννις.

Spiros είπε...

Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον χυσομέντορα που του είχα υποσχεθεί ότι θα τον γαμωσταύριζα νωρίτερα αλλά δυστυχώς είχα πέσει σε κώμα. Έτσι, μετά από 16 ώρες στο τούνελ, οι γιατροί κέρδισαν τη μάχη και με επανέφεραν στη ζωή, ο εγκέφαλος μου δε, έχει υποστεί ελάχιστες βλάβες.
Θα ήθελα επίσης να πω, πως το να έχεις τον χυσομέντορ να κάνει επίδειξη παπαρίασης, εντάξει δεν είναι και τόσο παράξενο αλλά να βοηθάει στην επιχειρηματολογία και ο μυρωδιάς παραλλάσοντας ανέκδοτα , αυτό είναι καινούργιο. Α πραζ, θα μπουν όλα στη θέση τους, μετά το τέλος του σχολίου μου.

Επιστρέφω λοιπόν σε εσένα φίλε χυσομέντορ μετά την εισαγωγή.
Πρώτον, οφείλω να σε ενημερώσω πως τα αντανακλαστικά σου έχουν βλάβη(αυτό το έχω διαπιστώσει και από αλλού, ξέρεις εσύ).
Όπως μια φυσική ξανθιά που γελά ένα τέταρτο μετά το πέρας του ανεκδότου που της διηγήθηκαν, έτσι και εσύ αποφάσισες τώρα μετά από τόσες μέρες να σχολιάσεις μια άτυχη στιγμή στην καριέρα του καλύτερου τενίστα όλων των εποχών, όπως δήλωσε και ο πισωκολλητός σου φίλος Ράφα.

Πάμε τώρα στην παράθεση επιχειρημάτων, είχα υποψίες πως τον τελευταίο καιρό έχεις χαζέψει εντελώς, ωστόσο διατηρούσα κάποιες αμφιβολίες γιατί η ελπίδα λέει είναι άψοφη.
Πλέον είμαι σίγουρος και το λέω ανεπιφύλακτα: είσαι ένα μπεκατσοειδές με ευφυΐα περιστεριού που παγιδεύθηκε σε ανθρώπινο σώμα.
Για αυτό κάνω έκκληση σε όλους τους συνβλόγερ αλλά και φίλους του βλογ, ότι μπορεί ο καθένας, να δώσουμε όλοι έτσι ώστε το αγαπητό μας πτηνό να μπορέσει επιτέλους να ξεφύγει από αυτό το κορμί που τον κρατάει στο έδαφος, να κάνει επιτέλους την πολυπόθητη εγχείρηση και να μετατραπεί στο είδος για το οποίο αρχικώς σχεδιάστηκε.
Να μπορέσει επιτέλους σαν αθώα περιστέρα να πετάξει στα ουράνια χωρίς έγνοιες, ανέμελη.

Να σε ενημερώσω επίσης πως αυτό που αναφέρεις ότι ο "σοκολατοποιός ποτέ σε χώμα δεν είχε κερδίσει τον Ισπανό" (sic), είναι ανακριβές να το πούμε?, όχι είναι πολύ επιεικής ο χαρακτηρισμός, έχεις χάσει επεισόδια?, το λες δεν το λες, ατόφια μαλακία?, χμ έτσι και έτσι, μάλλον πρόκειται για αλτσχάιμερ στο τελευταίο στάδιο όπου οι φαλλοί έχουν αλλάξει σχήμα και μοιάζουν με το εργαλείο καταπολέμησης των μικροβίων του στόματος .

Έχω πολλά να πω ακόμα, αλλά η δεοντολογία μου, μου επιβάλλει να περιμένω και την απάντηση της ανθρωπόμορφης μπεκάτσας πριν συνεχίσω με τα επιχειρήματα μου.

Χυσομέντορ είπε...

Πάνω στα επιχειρήματα μου δεν βλέπω να σχολιαζείς. Βέβαια τι να πεις, αφού ο Ελβετός από τα πολλά τσιμπούκια φτύνει συνεχώς τις πουτσότριχες του Ναδάλ. Ως αναφορά για την φράση μου "στο χώμα" αγαπητέ τι δεν κατάλαβες;;; Πες μας ένα τουρνουά σε χωμάτινο που έχει νικήσει ο Ελβετός. Ήθελες να πεις μια πίπα προς χάρην εντυπωσιασμού όπως ο μπουμπούκος.
Ο Ναδάλ είναι ευγενής και για αύτο δεν βγαίνει να πει ότι τον έχω πια για τον πούτσο τον σοκολατοποίο. Ο εράστης σου είναι αυτός που λέει οτι θα επανέλθει και όλο τα μύδια μας κλάνει.
Από ότι βλέπω αγαπητέ η ρητορική σου είναι μέσα στην λάσπη αλλά δεν είναι κάτι το πρωτότυπο. Μια ζωή λασπολόγος ήσουν. Επειδή η κόντρα μας έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις προτείνω να μονομαχήσουμε όποτε θες και να έχουμε και θεατές.

Αυτά αγαπητέ Spiros.

PS1: Δεν θα ακολουθήσω την τακτική σου με βρισιές και χαρακτηρισμούς.

XBOX2:Τον αγαπάς σε καταλαβαίνω αλλά μην εκτίθεσαι έτσι για μια σχέση μιας νύχτας, για ένα bootiecall...

Spiros είπε...

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το ποστ αλλά και τα σχόλια σου και ομολογώ ότι είμαι εντυπωσιασμένος. Από ψυχιατρικής άποψης τα συμπεράσματα που εκμαιεύω από την πληθώρα πληροφοριών που παραθέτεις με το να μας αποκαλύπτεις την έκρυθμη ψυχολογική σου κατάσταση είναι πολύτιμα και θα βοηθήσουν την σύγχρονη ιατρική σίγουρα.
Και γιατί το λέω αυτό?
Πολύ απλά από όλους τους νοητικά ανώμαλους εδώ μέσα που αδυνατούν να δουν μπροστά τους όπως είναι ο μαμή και ο ασκητής στο συγκεκριμένο θέμα, εντούτοις αυτός που επέλεξε να γράψει άρθρο ήσουν εσύ... Εσύ δηλαδή που το τένις σε έχει ραπίσει βάναυσα πολλάκις, εσύ που βλέπεις μπαλάκι και υγραίνεται το μουν.., εε το ματάκι σου εννοώ.
Βεβαίως δεν είναι εντελώς πρωτότυπη η περίπτωση σου καθώς αυτοσατιρικές τάσεις εμφανίζουν όλοι ανά περιόδους, αλλά εσένα απλά φαίνονται να επιμένουν.

Αυτό ήταν η εισαγωγή, πάμε τώρα στο κυρίως θέμα.
Γράφεις: "..."στο χώμα" αγαπητέ τι δεν κατάλαβες;"
Και απαντώ ρωτώντας, εσύ τι δεν κατάλαβες από αυτό που σου απάντησα? Αν ακόμη και τώρα αδυνατείς (και δεν θα σε παρεξηγήσω αν όντως συμβαίνει αυτό) τότε ένα στοιχειώδες ψάξιμο στο γούγλε θα σου αποκαλύψει την Αλίσια, γουιτς ιζ ο Ισπανός δεν είναι αήττητος στο χώμα.
(μεταξύ μας σε συμβουλεύω πριν γράφεις κάτι να κάνεις ένα σερτς στο διαδίκτυο ή έστω στο ιντερνετ όχι τίποτα άλλο, για να μην ξεφτυλίζεσαι από μόνος σου, άφηνε το πάνω μου)

Αυτό με τον μπουμπούκο μου άρεσε ομολογώ, άλλωστε είναι και ο αγαπημένος μου από την παρενέργεια του δημοκρατικού πολιτεύματος που λέγεται ΛΑΟΣ.

Τώρα αυτό με τη λάσπη είναι ατόφια προπαγάνδα εναντίον μου. Εγώ λάσπη?
Αρκεί να διαβάσεις το σχόλιο, τίγκα στο επιχείρημα, δεν καταλαβαίνω γιατί με κατηγορείς.

Αυτό με την μονομαχία και τους θεατές τι να πω, το έχω προτείνει εδώ και χιλιετίες και μονίμως η απάντηση που παίρνω είναι "κοτ, κοτ, κοτ". (σε συμβουλεύω να μην απαντήσεις σε αυτό επειδή υπάρχει πληθώρα από μάρτυρες, άσ'το μπας και περάσει στο ντούκου, κάνε πως δεν το διάβασες)

πσ1: Πραγματικά δάκρυσα που δεν έβρισες, έδειξες μεγαλείο, ανωτερότητα βρε αδερφέ. Μπράβο ρε, μπράβο.

χβοχ2: Σε παρακαλώ να μην σχολιάζεις την σχέση μου, αυτό είναι καθαρά προσωπικό. Και αν θες να ξέρεις δεν είναι μίας νυκτός, είναι πέντε.

Ασκητής είπε...

Ετσι ξεκινησε κ η σχεση Ναδαλ-Σοκολατοποιου..
Σαν μιας νυκτος..

Αλλα εδω κ λιγο καιρο ειναι μονιμη: ο Ναδαλ φροντιζει ανελλιπως τον Εληφθη (Ροτζερ) τον τελευταιο εναμιση χρονο..

Spiros είπε...

Τι κάνεις ρε μαμάκα Ασκητή την ώρα του λύκου ξύπνιος?
Πάνε πέσε για ύπνο...

Όχι τίποτα άλλο αλλά έχουμε και την φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λουτράκι για την Κύπρο και δεν θα μπορέσεις να αποδώσεις.

ΥΓ: Ρότζερ δατ.
YG: Πάω για μια υπέροχη, τρίωρη ορθοστασία χωρίς λόγο και αιτία.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Πρρρρρρρ...


Πετάχτηκα!