Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Αντρίκια συμπεριφορά!

7 σχόλια:

η κυρά μας η μαμή είπε...

Συγνώμη αλλα οφείλω να τονίσω ότι αύτη ήταν συμπεριφορά αγοριού. Καλώ τον Ασκητή να επιβεβαιώσει ότι στην πραγματικά αντρίκια συμπεριφορά τα πράγματα γίνονται ως εξής:

1) Εντοπίζεις το γύναιο που χρήζει τιμωρίας (π.χ. πρώην σοκολατοποιό wannabe τενίστρια - που βάζει τα κλάμματα όταν νικάει ο άλλος ή την τατιάνα τη γνωστή)

2) φωνάζεις χειροδύναμο, φιλικά προσκείμενο προς εσέ πρόσωπο και την ακινητοποιείτε

3)Τέλος, την παραδειγματίζεις εναλλάξ με τον φίλο σου. Τη μία την κρατάς εσύ και την βαράει ο άλλος και τούμπα-λιν(Κινεζικη τούμπα).

Αυτό για να επανεφέρω τη αλήθεια στο βλογ. Ελπίζω να νίκησα ειδαλλώς σύμφωνα με τα τενιστικά πρότυπα πρέπει να αρχίσω να κλαίω και δεν φοράω αδιάβροχη μάσκαρα, μασκαρά.

Ναμήν!

Μυρωδιάς είπε...

Αυτή είναι η γνήσια αντρίκια συμπεριφορά. Σαν χτες θυμάμαι που γάμησα στο ξύλο την κοπέλα του Βαν Νταμ και σαν προχτές που ξεκώλιασα στη φάπα την γυναίκα του Μπρουσλεί (ρήμα).

Ασκητής είπε...

Δυστυχως εχουν εκλειψει τετοιοι πραγματικοι αντρες(με ολη την σημασια της λεξεως) στην εποχη μας...

Θυμαμαι οταν βγαιναμε παρεα 5-5 αντρες , πετυχαιναμε σε κανα στενο καμμια κοπελιτσα (αντε μεχρι παρεα 3 κοριτσιων τις καταφερναμε) τις ακινητοποιουσαμε κ τις σαπιζαμε στο ξυλο..
Αυτες ηταν εποχες, οπου οι αντρες τιμουσαν τα παντελονια που φοραγαν.

Περασμενα μεγαλεια, διηγοντας τα να κλαις..

Μια ηλιαχτιδα φωτος ειδα προσφατα οπου ενας γνωστος απειλησε μια φιλη πως αν την πετυχει εξω , θα την σαπισει στο ξυλο, απλα επειδη λογομαχησε η εν λογω κοπελα με την αδερφη του γνωστου μου.
Λογια σταρατα,αντρικια.

Spiros είπε...

Καταρχάς Μαμή, πικρό μικρό και κυρίως μικρόφαλλο σπουργιτάκι που περιμένει ανυπόμονο την άνοιξη (των ποδιών του) σε καλώ δημόσια να πας να γραμμηθείς γιατί μας έχεις ζαλίσει τα στρείδια με την εμμετική ακατάσχετη επίδειξη εγκεφαλικής αχρηστίας τύπου παπαδιάς παντρεμένης με παπά κραγμένη.
Θα στο πω μια κι όξω ντόμπρα και σταράτα όπως συνηθίζω, που να βαράς τον πόλο σου πάνω δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπέσει δεκατριάρι στο απεχθές έγκλημα που διέπραξε προψές η μαστουρωμένη πεταλούδα υπό την αιγίδα της πράσινης παπαρούνας σε μία χοληστερόλη γλυκιά και ανέγγιχτη, σαν το γλυφό περιστέρι του Μάκη, δεξιά από την αμμουδιά, στο νηπενθούς το θύμηση, έρμαιο στου χρυσού μεταλλίου το ανοιχτό ποτιστήρι.
Νομίζω είναι σαφές.
Δεν θα μπορούσα να τα πω πιο ξεκάθαρα, θαρρώ.
Άμα δεν μπορείς ούτε έτσι να το χωνέψεις τότε σηκώνω τα χέρια μου ψηλά, μαζί με τα βαράκια να ολοκληρώσω την δέκατη επανάληψη γιατί έχω πέσει λίγο τώρα τελευταία και πρέπει να ξανατουμπανέψω.

Όσο για το βίδεο ίζολ είναι ένας ύμνος στους ανδρικούς όρχεις και στην ορθή επίδειξη τους.
Εύγε Γιώργη ο Παοκ για την ανακάλυψη σου.

ΥΓ: Δεν νιώθω τα πόδια μου.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Αγαμημένο βακτήριο Spiros ο κυριότερος λόγος που δεν διάβασα κάτι έιναι ότι δεν έγραψες κάτι. Σε παρακαλω μη πιστέψεις το αντιθετο γιατί το λέω εγώ.

Η εγκεφαλική βλάβη του Ελβετικού Κουγιά τον έχει κάνει να μπερδέψει την χάρη με τον Πάρη και δη να θέλει να τον πάρει στο στόμα του έστω και αν είναι Ανδαλουσιανός. Ωστόσο, τολμώ να πώ ότι ακόμα και όταν λύγισε σαν την Καλομοίρα μπρόστα στη Britney ήταν γλυκούλης ο καλός μου. Πως να μη συμπαθώ άλλωστε, το συμπαθές δίποδο που προκειμένου για τη διασκέδαση μας υπόκειται στον ίδιο μονότονο εξεφτελισμό κατ' εξακολούθησην.(Αν και το νέο νούμερο με κλάμα ήταν καλό για τα νούμερα και τα νούμερα σαν και σενα)

Δυστυχώς για τη νέα μασκότ της Milka η αίτηση της για αξιοπρεπή θάνατο απορρίφθηκε από το φανκι γκρουπ Πάπα γουοζ α Ρολλινγ Στοουν εντ δε Τσερτσ και έτσι θα παραμείνει συνδεδεμένος στα μηχανήματα που κρατούν το αμυαλο κουφάρι του εν ζωή, ήτοι θα συνεχίζει να νομίζει ότι είναι μεγάλος τενίστας. Ηταν και πολύ του ήταν.

Spiros είπε...

Πολυαγαμημένε φίλε μαμή,
καταρχήν άη γαμήσου και στο διάλο.

Εν συνεχεία σου αφιερώνω ένα αριστούργημα που ξέρω ότι είναι το αγαπημένο σου:
"Με τα δυο χεράκια, πλάθω κουλουράκια..." κ.τ.λ.
Ήδη ακούω την γλυκιά παράφωνη αγριοφωνάρα σου να σιγοτραγουδά το άσμα ενώ τα φωτεινά αλλήθωρα μάτια σου έχουν ποτιστεί από παιδικά δάκρυα σε ένδειξη απεγνωσμένης αναζήτησης και πόθου ενήλικου αφρικανικού πέους.

Να σου θυμίσω εδώ αγαμητέ μου σφουγγοκωλάριε, βρωμόκωλε γκιώνη, σφιχτόκωλη πεσκανδρίτσα ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσεις να διαδίδεις πως η μικροφαλλία είναι πλεονέκτημα. Ανφορτουνάτελι δεν είναι. Όπως ούτε και η μεγαλοκωλοτρυπιδίαση που εμφανίζεται με συχνότητα 1 στα 6,2 δισεκατομμύρια.

Θα μπορούσα να συνεχάω για ώρες αλλά δυστυχώς πρέπει να αποχωρήσω για το κρεβάτι μου, γιατί αύριο θα συνοδεύσω τα ΚΑΠΗ Πατρών και Αθηνών όπως και τον σύνδεσμο τετραπληγικών ανάπηρων αόμματων και κωφάλαλων παιδιών με νοητικές και πνευματικές αναπηρίες σε εκδρομή στας εξοχάς έτσι ώστε να αποτρέψω δραματικές σκηνές του παρελθόντος.
Ενδεικτικά αναφέρω περιστατικό με τον Ασκητή κατά το οποίο με απανωτές κουτουλιές προσπαθούσε να μετατοπίσει το Χελμό ή τον Μαμή να φυτεύει δέντρα εδώ και εκεί εντός και εκτός πίστας χωρίς χέρια με το κεφάλι.

ΥΓ: Γαμώ τον αντίθεο είπα δεν νιώθω τα πόδια μου.

Ασκητής είπε...

Θα αρχισω με μια old time classic προειδοποιηση:
οποιος ξαναβρισει τον Θεο , θα του αμησω Παναϊα κ Χριστουλη!

Τα πρωτοφανη ψεμματα του Spiros (που δεν τα ξεστομει ουτε οταν θελει να σεντιους μικρα τρυφερα αγορακια) προερχονται φυσικα απο την αυτοπεποιθεση που του δινει ο αβυσσαλεος πολος του κ ο φαλλος του που συναγωνιζεται σε παχος μια ολοκληρη γουρινοτριχα..

Για του λογου το αληθες, αυριο θα υπαρχουν κ οπτικες αποδειξεις : "Spiros εν Χελμος " , μια νεα τραγωδια του Ευριπίδη ..