Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Πρόταση

Αγαπητοί συνμπλόγκερ θέλω να σκεφτείται τι λείπει από το kastano.gr; Έχουμε chat, radio, σελίδα στο facebook ακόμη και καλλιτέχνες μανάτζαρουμε. Ψάχνοντας τον εσωτερικό μου κόσμο (σκάλιζοντας την μύτη μου δηλαδή) ανακάλυψα ότι το kastano.gr δεν έχει το δικό του μοναστηρί (οffshore εταιρεία). Πως θα επικοινωνούμε με τον θεό χωρίς το διάμεσο (μόνο έτσι μπορεί να βγάλουμε χρήματα,τι σπουδές και μαλακίες);
Αποφάσισα λοιπόν την ίδρυση του καστανομοναστηριού το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην Παναγία την βυζοκρατούσα. Η Παναγία η βυζοκρατούσα και η θαυματουργή εικόνα της θα βρεθεί μετά απο όρομα που θα δεί η κυρά μας η μαμή αφού έχει δει το sandys girl 2. Το μοναστήρι θα γιορτάζει στις 3 του Μάη που κατα την παράδοση είναι η μέρα που η Παναγία φόρεσε για πρώτη φορά στηθόδεσμο. Ο στηθόδεσμος αυτός θα φυλλάσεται ως κόρη οφθαλμού σε κρύπτη στην αγία τράπεζα (MARFIN).Τα αξιώματα και τα νέα μας ονόματα που θα έχουμε κατα την μοναστική ζωή θα είναι τα εξής:
  1. Μίναρος: Ηγούμενος και νέο όνομα παπαμίναρος (νταβατζής)
  2. Κυρα μας η μαμή: Αρχιδιάκος και νεό όνομα Ιάκωβος (Δημόσιες σχέσεις)
  3. Ασκήτης: Διάκος και όνομα Ισσακ (Προστασία)
  4. Εγώ: Μοναχός και όνομα Ραφαήλ (Λογιστής)
  5. Μυρωδίας: Καντηλανάφτης και όνομα Αδάμ (βοηθός λογιστή)
  6. Spiros: Παπαδιά και όνομα Ιακίνθη (εκδιδόμενη καλόγρια)
  7. Παργαλάτσος: Παπαδοπαίδι και το όνομα Μιχαήλ (Παιδί για όλες τις δουλείες)
Κατά την μονάστική μας ζώη θα τηρούμε αυστήρη νηστεία στο κρέας δεν θα τρώμε ποτέ κοτόπουλο,μοσχάρι και χοιρινό παρά μόνο αρνί το οποίο δεν πιάνεται για κρέας διότι είναι απλά θεική τροφή. Ως τοποθεσία για την εγκατάσταση του μοναστηριού προτείνω την Μύκονο για το καλοκαίρι στο οικόπεδο που μας παραχωρήθηκε πάνω απο την ψαρού απο τον θεό τον ίδιο και για το χειμώνα Ελβετία ώστε να μεταδώσουμε την χάρη της και στους απανταχού ορθρόδοξους. Περιμενώ πρότασεις για την βελτίωση του εγχειρήματος.

Αμήν

26 σχόλια:

Spiros είπε...

Ώπα Χυσομέντορα σου'σβησε, πάρ'το αλλιώς.

Χυσομέντορ είπε...

συγνώμη εν χριστώ αδερφέ. Έβαλε ο δαίμων το χέρι του και τα συνουσίασε όλα. Ξέρεις αυτός ο πούστης του τυπογραφείου.

Ασκητής είπε...

ΕΥΓΕ!!

Απλα υπεροχη ιδέα!
Μολις την διαβάσω θα καταθέσω τις αποψεις μου..

Ασκητής είπε...

Την διαβασα και δεν εχω να καταθέσω τιποτα!

Ειναι ετοιμη και αψεγαδιαστη!
Χυσομέντωρ εισαι μπροστα απο την εποχή σου, σαν τα Saab ενα πραμα..
Και παλι Ευγε!

Spiros είπε...

Καταρχήν:
Δεν θα απαντήσω ευθέως στην ύβρη που εξαπέλυσες εναντίον μου αλλά ούτε και θα σε τίσω (εκ της τίσις) απ'ευθείας.
Αντ'αυτού παραθέτω εικόνα του αρχικού ποστ του Χυσομέντορα.
Διαπιστώνετε πως το άτομο είναι ανίκανο ακόμα και να ποστάρει οπότε τα λόγια είναι περιττά.

http://b.imagehost.org/view/0126/MalakasXysomentor.jpg

Τώρα, σχετικά με το άρθρο θα έλεγα πως είναι καλό αλλά μετα λύπης διαπιστώνω ότι πάσχει απ'τον πυρήνα του δηλαδή στο νο.6 της λίστας.

Μυρωδιάς είπε...

Μα τι υπέροχη ιδέα,
Πλέον η ευχή γαμώ το σπίτι σου (ή αλλιώς γαμώ το μοναστήρι σου) θα έχει νόημα. θα είναι ανάλογη της ευχής: γαμώ το θεό σου ή ακόμα καλύτερα γαμώ τον κώλο του Χριστού.
Ωστόσο μία μικρή παρατήρηση. Εσύ, αγαπητέ Χυσομέντορα έχεις αυτο-οριστεί ως λογιστής για αυτή την καταπληκτική σου ιδέα. Και πράγματι αυτό είναι δίκαιο. Εμένα ο θεός μου έδωσε τη χαρά να είμαι βοηθός λογιστή. Βοηθός σου αγαπητέ μου.
Σε παρακαλώ πολύ πες μου ποια θα είναι τα νέα μου καθήκοντα για να εγκλιματιστώ όσο το δυνατό γρηγορότερα στη νέα, μοναχική ζωή.

ΥΓ.1: Δεν ξέρω τι έλεγε σε εσένα η παναγία αλλά εγώ Πρωτομαγιά που τη γαμούσα φόραγε στηθόδεσμο.
ΥΓ.2: Πιστεύω θα χρειαστούμε και μία γραμματέα. Σε παρακαλώ προήγαγε τον καημένο τον Παργαλάτσο από βροθαντζή σε γραμματέα. Κάνει καλές πίπες.

Spiros είπε...

Σε συνομιλία που θα έχω σε λίγο με τον Μαμή, μου εξομολογήθηκε πως θέλει να αφήσει την θέση του αρχιδιάκου και να αναβαθμιστεί σε γραμματέας, να αναλάβει δλδ την θέση που προτείνει ο Μυρωδιάς για Παργαλάτσο.
Αυτό το τεκμηριώνει παραθέτοντας στοιχεία για την καλυτερότητα των πεοθηλασμών του. Ένα εξ αυτών είναι και μια παλαιότερη δημοσιευμένη μελέτη της πεοδυναμικής του στόματος του (αντίστοιχο μέγεθος με την αεροδυναμική), στην οποία αποδεικνύεται ότι το στόμα του έχει κατάλληλο σχήμα έτσι ώστε να εφαρμόζει σωστά το εκάστοτε πέος, με πολύ μικρές απώλεις σε τριβές.
Συνεπώς, πρέπει από Ιάκωβος να μετονομασθεί ασαπ σε αδελφή Δωροθέα, ή απλώς Ντόροθι που είναι και πιο σέξι.

Επίσης, θαρρώ πως η θέση που δικαιωματικά σου ανήκει εσένα Χυσομέντορ είναι αυτή του πεοδοχείου (αντίστοιχα με το σταχτοδοχείο), το γνωστό και ως πεοθήκη αν προτιμάς. Και αυτό διότι είναι γνωστό πως πέη από όλα τα μέρη του πλανήτη έχουν ξαποστάσει έστω και για λίγο στο φιλόξενο πρωκτό σου.

Δεκτές οποιεσδήποτε διευκρινήσεις, ή και διαφωνίες ακόμη ακόμη, αν και μάλλον απίθανο το τελευταίο.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Εγω προτείνω και την ίδρυση κρατιδίου με την ονομασία Ανικανό, με κύριο εξαγώγιμο προϊόν τις κάννιγες.

Αντί επιλόγου να πώ ότι τα γεωτραγικά όρια του κρατίδιου θα περιλαμβάνουν τις πιο trendy περιοχες τις Μυκόνου ώστε να μπορούμε να μαμούμε .. εεε ενημερώνουμε ήθελα να πω, όσο το δυνατόν περισσότερα αγόρακια. Διότι είναι γνωστό της Πάση (τι κοπέλα και αυτή ε!) ότι χρειάζονται κάποιον να τους τον βάλει (ε όχι εγώ ένα φίλος) στο σωστό τον δρόμο..

Κλείνοντας θέλω να προσθέσω ότι την Ιακίνθη (μερικοι εν χρηστώ αδερφές μπορεί να την ενθυμείστε και ως Spiros) προτείνω να την κάνουμε σύγχρονο μάρτυρα της πίστης μας. Η δοκιμασία 8α είναι να της βγάλουμε τη πίστη.

Τέλος να ζητήσω απο το λογιστή και εμπνευστή της μουνής, σπιτάκι στο Ακαπούλκο (όχι μεγάλο κανά 1000άρι τετραγωνικά χωρίς τους κήπους). Το χρειάζομαι για εκείνες τις στιγμές περισυλλογής που με πιάνουν το καλοκαίρι. Η μέθοδος αγοράς προτείνω να είναι ανταλλαγή με το ελληνικό κράτος.

Θα κλείσω ένα Κατηγορώ. Αγαπητέ Ισσακ η φαυλότητα σου ξεπέρασε κάθε όριο. Δεν άλλη επιλογή εκτός απο 1234512512 επιλογές. Πέρα απο τη πλάκα (προς ομόνοια μεριά)δεν έχω άλλη επιλογή απο το να σου αφαιρέσω το δίπλωμα. Ναι, κατα τα άλα(του ζειμπέκικου) φίλτατε, κοπρολάγνε. Υπήρξες αναίσχυντος. Η πάση έχει και άλλο ένα γνωστό και αυτό είναι ότι το Sandy Girls 1 είναο χέσεις ανώτερο απο το 2. Μάρτυς μου ο Θεός (νομίζω είναι ή ο Spiros ή o Ασκήτής) και ο Ασκητής (ή ο Spiros).

Spiros είπε...

Το όνομα του κρατιδίου είναι θεϊκή έμπνευση, κατά τα άλλα βλαμμένε φίλε μου, μαμή και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Η πίστη μου δυστυχώς δεν βγαίνει, είναι άβγαλτη, αθώα δηλαδή, παρθένα, όχι σαν την παρθενιά της Μαρίας, την μούφα, με τους κρίνους (νατζ νατζ) αλλά πραγματική και συνεπώς ακλόνητη, πανίσχυρη, τρομερή. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το προηγούμενο ποστ μου αλλά και από την γενικότερη στάση μου και πορεία στη ζωή σχετικά με τα θρησκευτικά θέματα..

Spiros είπε...

Ξέχασα να πω πως ο Χυσομέντορ μετονομάζεται από Ραφαήλ σε Άστρεη (Ass-tray) που είναι και εύηχο αλλά και υποδηλώνει ευθύς αμέσως τα καθήκοντα του εν λόγω μοναχού.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Αγαπητέ Spiros,ξέχασες θαρρώ να πεις για τα Sandys Girls 1. Τέτοια παράληψις μπορει να όφειλέται σε ένα από τα εξής δύο:

1)Τα συμπτώματα επιλήψιας που είχες απο όταν ήσουν στη κοιλία της μάνας σου έγιναν μόνιμα. Κάτι τέτοιο δεν θα βγεί απαραίτητα σε κακό. Τότε η μάνα σου ανακάλυψε το rave.Τώρα κανει δεν ξέρει

2)Είσαι μπουκωμένος με τα @ρχιδια μου στο στόμα σου.Πάραλογο? Δεν απαντάει. Άρα λογικό

3)Έγινες Gay. Δεν πειράζει. Canis μας δεν exeπλάγη.

4)Είσαι απασχολήμενος με τα της οργάνωσης για την προστασία των ομολοφιλόφυλων Νεάντερνταλ με διαβήτη στα νυχια της οποία είσαι ο ιδρυτής και μοναδικό μέλος συνάμα.

Αν κανένα απο αυτά δεν ισχύει πάρε τα μέτρα σου για να λάμψει η αλήθεια.

Αν ισχύουν όλα τότε μπορείς να κάνεις καλή παρέα με τον Ασκητή ο οποίος τελευταία δεν μας τα λέει κάλα. Συγκεκριμένα φαλτσάρει στο λα

Γιώργης Μίναρος είπε...

Αγαπητοί μου εν χριστό αδερφοί, μην ανησυχείτε δια την απουσία μου από τα σχόλια του μεγάλου αυτού άρθρου.

Θα ήθελα να με συγχωρέσετε αλλά σεβόμενος τα νέα μου καθήκοντα βρίσκομαι σε συζητήσεις με τον Κο Ρουσσόπουλο δια την ανταλλαγή κάποιων αγροτεμαχίων μικρής αξίας (2.000.000.000 Εuro).


Στο επανιδείν...

Την ευχή μου...

Ασκητής είπε...

Ο Ασκητης θα απαντησει στη λασπη που δεχεται με πραξεις και οχι με λογια...

Παργαλάτσος είπε...

Αγαπητά μου παιδία (όπως θα έλεγε και ο ένδοξος και αείμνηστος Δουρής) θα συμβάλω κι εγώ (3 δάχτυλα ασάλιωτα είναι καλά;) στην αναβάθμιση του Καστάνου με τις πάντοτε πρωκτοποριακές ιδέες μου...
Θα μπορούσαμε να χτίσουμε εκτός από μια μονή και έναν Πότσο και μάλιστα αράπικο για να δείξουμε πως δεν είμεθα ρατσιστές.
Επίσης θα υπάρχουν καντίνες που θα πουλάνε στην εξεφτελιστική τιμή των 50€/πλοκάμι χταπόδι ξυδάτο (το ξύδι είναι αυτό μωρέ που πρόσφεραν στον ΙΧ-Ιησού Χριστό-και δεν το αποδέχθηκε ο ακατάδεκτος), σουβλάκι από αλογίσιο (αλογάκι της Παναΐτσας) κρέας και κυρίως από την περιοχή του πέους (συγγνώμη για την γλώσσα που χρησιμοποιώ ΠΟΥΤΣΑ ήθελα να γράψω). Να μην παραλείψω να πω πως το σουβλάκιο είναι από-τί άλλο;πες το βρε, μη ντρέπεσαι, ναι ναι α μπράβο-τίμιο και βερνικωμένο ξύλο, δηλ. τον σταυρό(σαν την υπογραφή του Μυρωδιά ντε).
ΥΓ:Εν κλειτορίδι, να μην ξεχάσω να θυμηθώ πως δεν πρέπει να ξεχάσω να θυμηθώ πως ξέχασα να θυμηθώ αυτό που έπρεπε ήδη να έχω θυμηθεί εδώ και 3 μέρες και τελικά το ξέχασα.

Παργαλάτσος είπε...

Επιπροσθέτως φίλτατε χυσομέντορα είναι δυνατόν να με έχεις ένα απλό παπαδοπαίδι και με όνομα Μιχαήλ; Θα ήθελα να καταλάβω (καταλαμβάνω και όχι καταλαβαίνω) τη θέση του Ιεροεξεταστή ή του εξομολογητή με όνομα Θουκ ή Δίδης (ένα από τα δύο).

Χυσομέντορ είπε...

Τα αιτήματα σας θα γίνούν όλα δεκτά εν γαμωχριστοι αδερφοί μου. Βέβαια εγω πρωσωπικά θα αφορίσω την Ιακίνθη γιατί είναι αχάριστη. Κατσε μώρη και καλόγρια και θα σε μαμάνε και έχεις και παράπονο;;;

Μυρωδιάς είπε...

Ειλικρινά αυτή τη στιγμή μου έσκασε σαν λάστιχο στην εθνική μία σειρά προβληματισμών που μπορεί να κλονίσουν την πρόταση του αγαπητού Χυσομέντορα (αδερφή Λουκία δεδομένου ότι θα αποτελέσει την καθαρίστρια της Ιεράς Μονής).
Σας παραθέτω τους προβληματισμούς, οι οποίοι χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης και επίλυσης:
1) Τα μπαλκόνια θα είναι ημικυκλικά ή ορθογώνια;
2) Ο παργαλάτσος θα δίνει και κώλο ή μόνο πίπες θα κάνει;
3) Ο η κυρά μας η μαμή θα είναι αρχιδιάκος ή να παραμείνει στον κλασικό του ρόλο (αρχιδάκος);
4) Ποια θα είναι η σειρά που θα γαμάμε την παναγία;
4) Πέρα από την αδερφή Λουκία και την Μαμή θα έχουμε άλλες καλόγριες στο μοναστήρι;
5) Από πού κλάνει το μπαρμπούνι;
Παρακαλώ πολύ για την άμεση συνδρομή σας ώστε να επιλυθούν τα παραπάνω. Από την αγωνία μου δεν μπορώ να ξύσω καλά τα αρχίδια στη δουλειά.

η κυρά μας η μαμή είπε...

1)Νίτρο
2)Και τα τρία
3)απο ώρα σε ώρα
4)ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ(ΗΜ) ΗΜ. 23820222 Ναυτικού
4)Με βεβαιότητα σου λέω ότι Ίσως
5)Με λένε Πόπη

Ελπίζω να σε κάλυψα Μυρωδιά.

Spiros είπε...

Το ότι το σαντις γκερλς 1 είναι κατά πολύ ανώτερο απο το 2 δεν χρειάζεται την οποιαδήποτε επιβεβαίωση από εμένα ή κάποιον άλλον. Οι σκηνές απείρου καύλους που περιέχει είναι πρωκτοφανείς για την κατηγορία του ποιοτικού πορνό.
Ωστόσο δεν πρέπει να κατηγορούμε τον Χυσομέντορα, ο οποίος από κεκτημένη τραχύτητα και ως ιθύνον βους μάλλον έγραψε το νο.2 και όχι το νο.1. Στην περίπτωση του Χυσομέντορα, το σφάλμα στον κώδικα είναι λογικής φύσεως, με άλλα λόγια έκανε χοντρή μαλακία ο θεός όταν τον προγραμμάτιζε.
Δεν θέλω να παρεξηγήσεις φίλε Χυσομέντορα τα λεγόμενα μου αλλά είναι η Αλίσια. Πρέπει να το αποδεχθείς κάποτε και να πορδευθείς προς το μέλλον με χεσιοδοξία και διάχεση για την Ζωή γενικότερα. Δεν θέλω να τραυμαχύσω την αθώα ψι-Κούλα σου και να σου δημιουρχύσω ψυκωλογικά pro-βλήμματα.
Είναι νομίζω προ Φανής η λογική μου, δεν χρειάζονται παρ'εντέρω δικευκρινήσεις.

ΥΓ:
Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του Παργαλάτσου για την ανέγερση και Πότσου εκτός από τη Μονή.

Μυρωδιάς είπε...

Α και έναν τελευταίο πραοβληματισμό.
5) κατά την παραμονή εντός της μονής θα επιτρέπονται τα τυχερά παίγνια (π.χ. να πλάθουμε τα σκατά μας και να τα πετάμε προς κάθε κατεύθυνση);

Spiros είπε...

Σχετικά με τους ερωτήματα που έθεσες Μυρωδιά δεν σου κρύβω ότι με προβλημάτισαν για πολλή ώρα μέχρι μου κατέληξα σε ανάλογες απαντήσεις.
Για λόγους που θα καταλάβεις αργότερα επέτρεψέ μου να απαντήσω στους προβληματισμούς σου ανάποδα:

1)αινώγοθρο
2)ςεπίπ ονόμ
3)(ςοκαδιχρα)ιεχέ ςω
4)οιλόχσ νέδυο
4)νουνάτφ ςέτυα. ιχο
5)ιδύρφ ίξεδ οτ όπα

Παργαλάτσος είπε...

Όλα (που λένε και οι σπανιόλοι) κι όλα, πίπες δεν κάνω γιατί είστε βρωμόκωλοι.
Τα μπαλκόνια θα είναι τριγωνικά με της πουτάνας το κάγκελο φιλοτεχνημένο πάνω τους. Απάντησα ήδη. Θα χρησιμοποιηθεί ο αλγόριθμος με κωδικό όνομα Sperm που βελτιστοποιεί την απόλαυση-ελαχιστοποιεί την προσμονή (idle time). 3 το πολύ 4 άντε 5 ή αλλιώς 0110. Οι τυχεροί αριθμοί είναι το 6, το 6 και το 6.

Spiros είπε...

Μια τελευταία πρόταση:
Να αναβαθμιστεί ο Ισαάκ (κατά κόσμον Ασκητής) σε μουναχός Παχύσιος και ως καθήκοντα να αναλάβει να συλλέγει αυτό που εξ ορισμού υποδηλώνει το όνομα του.
Με αυτόν τον τρόπο ο συνάδελφος θα αποκτήσει πολύ Σοφία (και Μαρία ενίοτε) και θα έρθει σε ικανή διανοητική κατάσταση ώστε να διαβάζει το melon αλλά και το καρπούζι.
Έτσι, μετά θάνατον , σε 529 χρόνια και 32 δευτερόλεπτα κατά τας Ραφάς, ο απόγονος ενός μεγίστου φιλoσόφου των ημερών μας, ο ΕΛευθέριος Λιακόκουλος(κατά τας Ραφάς και πάλι) θα εκδώσει το αριστούργημα "Παχυσίου pro-φυτείες"

Ασκητής είπε...

When we drink, we get drunk. When we get drunk, we fall asleep. When we fall asleep, we commit no sin. When we comit no sin, we got to heaven. So let's all get drunk and go to heaven.

Ασκητής είπε...

Και οχι Spiros οταν λεω drink (饮料 για οσους δεν καταλαβαινουν ελληνικα), δεν εννοω να πιουμε το αγαπημενο σου ποτο ,τα χυσια, αλλα αλκοολ..
Μην μπερδευεσαι!

Ασκητής είπε...

Επισης Μυρωδια ειναι παιγνία και οχι παίγνια..
Δηλαδη ο τονος ειναι στο γαμα!

Και τωρα που είπες για τυχερα παιγνία:
Για ποτο πηγα χθες, οποτε σημερα το βραδυ θα πλαθω σκατακια και θα τα πεταω.. Ψηνεται να ερθει κανενας αλλος?
ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΠΟΤΟ!!