Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Η σημασία του να… Αυνανίζεσαι εν ώρα και στο χώρο Εργασίας.

Πιστή στο ραντεβού της, η στήλη «Η σημασία του να», επιστρέφει με ένα ακόμα άρθρο καθαρή νιτρογλυκερίνη. Ευχαριστώ τον Ασκητή που άφησε για λίγο την προσευχή και το συλλογισμό, για να ασχοληθεί με την ταπεινή τούτη στήλη. Ένα άρθρο στηριγμένο στα θεμέλια της λογικής που αγγίζει τα όρια της ανθρώπινης αντίληψης με τον ίδιο τρόπο που θα άγγιζε ο Μιχάλης Γιος-του-Jack (Michael Jackson για όσους δεν ξέρουν C++) ένα οχτάχρονο: τρυφερά.

Ομολόγησε το σου αρέσει να γυμνάζεις τον μουτσοντρίγκο σου εν ώρα εργασίας. Δεν είναι κακό. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ. Εδώ σε έκανα να κλάνεις κάτω από τα σεντόνια ενώπιων της καλή σου και να σκουπίζεσαι στη πετσέτα της, και ντρέπεσαι μωρέ; Λοιπόν άκου. Επιβάλλεται να την παίξεις στη δουλειά. Πάρε και τα άλλοθι σου:

1)Όταν το κάνεις και σκέφτεσαι ότι το κάνεις στον προϊστάμενο σου. Αυτό από μόνο του ΑΡΚΕΙ.

2)Έχεις τον project manager να σε πιέζει, τον προϊστάμενος σου να σου φωνάζει, την διορία για την παράδοση του έργου να πλησιάζει απειλητικά..

Τι κάνεις?

Πλακώνεσαι στην δουλειά?

Όχι βέβαια.. Γ@μιεσαι στη δουλειά! Κυριολεκτικά!

Πας τουαλέτα και ρίχνεις μια αυτοκρατορική μ@λ@κι@ που λειτουργεί ως το τέλειο αγχολυτικό…

Μετά απολαμβάνεις κατακόρυφη αύξηση παραγωγικότητας ..

3)Είναι απέναντι σου ή διπλά σου στην δουλειά ένα μωρό (έστω και αν είναι θεούσα. Ακούς Μαμή?) που καυλαντίζεις καιρό τώρα.

Πας τουαλέτα και την ξεσκίζεις στον π@$τσο!!

Hint: Δεν χρειάζεται να είναι παρών το αντικείμενο του πόθου…

4)Δυστυχώς ή ευτυχώς οι πληροφορικάριοι (λέξη και αυτή, πιο καλά ακούγεται να πεις ότι είσαι πουτ@ν@!) κάνουν συχνά chat ,γιατί είναι απαραίτητο για να συννενοούνται . Έλα όμως που καμιά φορά θα κάνεις chat και με το καυλ@κι που γνώρισες χθες ή με μια που σε έκανε μόλις add στο facebook. Θα το φέρεις από εδώ , θα το φέρεις από εκεί, είναι αναπόφευκτο να πάει στο πρόστυχο η συζήτηση και να ανάψουν τα αίματα..

Πυροσβεστική επειγόντως! Τρέχεις στην τουαλέτα και σβήνεις την καύλα σου…

5)Έχει πάει 9 ώρα και είσαι ακόμα στη δουλειά για να τελειώσεις το γ@μοεργο... Έχουν φύγει όλοι.. Για να σπάσει η μονοτονία, ανοίγεις ένα καινούριο tab με το youporn.. Χαζεύεις λίγο, επιλέγεις video και αρχίζεις…

Hint 1 : Αφού λείπουν όλοι, δεν χρειάζεται καν να πας τουαλέτα…

Hint 2 : Μπορείς να εκδικηθείς έναν συνάδελφό σου, χύνοντ@ς του την καρέκλα.

Hint 3 : Προσοχή στις κάμερες ασφαλείας, εκτός αν δεν έχετε πρόβλημα να γίνεται έν αγνοία σας πρωταγωνιστές και εσείς στο youporn..

Hint 4 : Για τους πολύ άντρες, ενδείκνυται και 2ο απανωτό άρμεγμα..

6)Και ένα τυπικό σκηνικό που φαντάζομαι θα αγγίξει τις φίλες αναγνώστριες:

Είσαστε μεσούσης της περιόδου σας, τις γόνιμες μέρες ρε αδερφέ! Οι ορμόνες βαράνε κόκκινο, νιώθετε μια πελώωωωρια λαχτάρα για σεξ κλπ κλπ.

Μιλάτε με τις φίλες σας στην δουλειά για το καλοκαίρι, τις «αλητείες» που κάνατε, βλέπετε και δείχνετε φωτογραφίες από καλοκαιρινούς γκόμενους και όλα τα συναφή.. Ε, στην κατάσταση που είσαστε (γόνιμες μέρες κλπ) δεν θέλετε και πολύ για να υγρανθείτε! Σιγά-σιγά βλέπετε ότι ο parker δεν χρησιμεύει μόνο για να γράφετε..

Παίρνετε λοιπόν το στυλό σας ή ότι άλλο σας βολεύει ή ακόμα και μόνο το δάκτυλο σας κατευθύνεστε προς την τουαλέτα και απολαμβάνετε έναν θεσπέσιο, μοναχικό οργασμό…

Και το πιο ατράνταχτο…

7) Ναι ναι ναι…Εμεις γιατί κοίταξε στην μια τέτοια αρχή ούτε ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν τους για να γίνει αυτό το αυτό το παιχνίδι αλλά ύστερα μόλις μόλις όπως είπαμε με ότι αυτό εμείς δεν δεν καν θέλαμε αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να γίνει

Ε και μετά εμείς είπαμε όχι λέμε ε λέμε δεν θα δεν θα γίνει

θα κάνει γίνει αυτό πάλι νέος νέος διαιτητής για να ορίσει για να για να ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι

Το kastano.gr έστειλε τους δημοσιογράφους τους στου δρόμους για να επιβεβαιώσουν τα παραπάνω

Ακολουθούν οι δηλώσεις από το ρεπορτάζ που έκανε ο δαιμόνιος δημοσιογράφος Πίκος Απίκος για λογαριασμό του kastano.gr:

«Είναι καλύτερο και από σεξ με την πρώην υπουργό παιδείας. Τρομερό»

Νικολάκης Γ., Μαθητής Λύκειο, Εξάρχεια

«Αν ήξερα πόσο καλό ήταν θα έχανα την παρθενιά μου σε ένα φορτοεκφορτωτή.»

Νίκος «Ο Αντράκος» Γιαννακόπουλος, Εργοδηγός, Ναυπηγεία Ελευσίνας

«Έρχεται ο project manager και μου λέει "είδες το νέο project; Γαμήσι". Εμένα μου λες ;-)»

Νικολέτα Μ., L.A. (Low Achaia)

«Όταν το τελειώνω πάνω στον επιταχυντή σωματιδίων, νιώθω όλο το σύμπαν μέσα μου. Steven Hawking .. Αχ , να ήσουν εδώ…»

Spiros, Θεωρητικά Φυσικός, Amsterdam

«Το να αυνανίζομαι στη δουλειά είναι τόσο συνηθισμένο πια, όσο το να πιώ σπέρμα ταύρου ή να ελέγξω τα email του συναδέλφου μου (εε όχι εγώ.. ένας φίλος μου…). »

Βασίλης Τ., Μηχανικός μπομπονιέρων, Καλλιθέα

«Νόμιζα το ότι το να κατουράω σε νιπτήρα, ήταν ο ορισμός της θέωσης. Μέχρι να ρίξω τη κρέμα μου στο φρέντο του αφεντικού »

Νεμπεγλέρας Δ., Κατασκευαστής τρυπών σε νερό, Βάθη

Και επειδή είμαι σίγουρος ότι το άρθρο αυτό θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που εργάζεστε δεν μπορώ πάρα να αναρωτηθώ ταυτόχρονα με τον Ασκητή:

Τι τους κάνουμε ρε?

28 σχόλια:

η κυρά μας η μαμή είπε...

Μπράβο στη Κυρά μας τη Μαμή και τον Ασκητή. Ιζολ οτι είναι εξαιρετική δουλεια παιδιά... Μπράβο!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά εκπλήσομαι....πως η ΚΜΗΜ καταφέρνει να αγγίζει τις καρδιές όλων και το μόριο της εν ώρα εργασίας.
Μπράβο ,όχι... ΜΠΡΑΒΟ!!!
Η αλήθεια είναι πως όλοι το έχουμε σκεφτεί και έχουμε φτάσει στο παρα-τσάκ να πράξουμε το αμάρτημα του Αυνάν στον ιερό χώρο εργασίας μας. Όμως αυτό το άρθρο δίνει νέα ώθηση στην πραγματοποίηση των φαντασιώσεων μας.

Υ.Γ. προς τισ γατούλες που θα διαβάσουν το άρθρο..αν είναι να το κάνετε όταν ο ολυπιακός μπαίνει στο γήπεδο να πλένετε κάλα τα χεράκια σας μετά, ΄μη το κάνουμε τελετή μυησης ινδιάνων πολεμιστών κι όλας

Μυρωδιάς είπε...

Άκρως πρωτοποριακό και ενημερωτικό το άρθρο σας αγαπητοί Ασκητή και Μαμή. Ειλικρινά ένιωσα να αγγίζει την ψυχή μου.
Οι μέρες που πηγαίναμε με κατεβασμένα μούτρα στη δουλειά τελείωσαν. Πλέον όταν έρχεται Παρασκευή θα παρακαλάμε να έρθει η Δευτέρα, για να έχουμε μπροστά μας ένα πενθήμερο γεμάτο άρμεγμα. Είναι η απόλυτη ανατροπή. Σας συγχαίρω αγαπητοί μου.
Αχ μακάρι να ήταν Δευτέρα πρωί.

Παργαλάτσος είπε...

Ναι, ναι α μπράβο, ύστερα ακούς(?) αυτοί είπανε ότι ότι ότι ήθελαν για να γίνει το παιχνίδι αλλά εμείς έπειτα μετά αφού αυτοί είπανε ε εμείς είπαμε ότι θέλαμε εεεε δε θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι...

Εξαιρετική δουλειά από τους 2 συνBloggers μας (σύνθετη λέξη ελληνοαγγλικής προελεύσεως). Πρέπει να έχυσαν πολύ (ιδρώτα, αίμα και προπάντων σπέρμα) για να μπολιαστεί στο πετσί τους ο ρόλος του Κοφι Αυνάν! Με αυτό τον δυναμικό τρόπο αναδεικνύεται η πρωτοπόρα προσφορά του Blog μας στο κοινωνικό σύνολο αναλύοντας και παράλληλα λύνοντας καίρια ζητήματα του πολύπαθου σημερινού κοινωνικού μας συνόλου (ααα ξέχασα να πω του κοινωνικού μας συνόλου) όπως η αναμάσηση τσίχλας από δεύτερο χέρι, να αμολύσω μια φτύξα αλλά με ποίο τρόπο(?) ρινικά (?) ή στοματικά (?),να ρίξω καμιά τριζάτη, κομπολογάτη, ύπουλη ή μήπως καμιά πριονωτή; Δεν συνεχάω (συνηρημένο, συνεχάω-συνεχώ) άλλο γιατί πλατιάζω και δεν θα μου πηγαίνει τίποτα μετά. Καλή χρονιά!!!

η κυρά μας η μαμή είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε η παρομοιώση σου: "Όταν ο ολυπιακός μπαίνει στο γήπεδο" = "όταν έχετε περίοδο" ήταν εκλπηκτική και διατάραξε τα γαστρικά μου βακτήρια.

Αναλαμβάνω προσωπικά την αποστολή ενός νεκρού και ενός ζωντανού Γκιώνη Δαλματίας στην οικία σου, εντός 7634357278 εργάσιμων αργιών.

Ρε τον κερατάκο...

Γιώργης Μίναρος είπε...

Άρθρο ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!

Από αύριο νομίζω πως η υπουργός απασχόλησης πρέπει να δει με άλλο μάτι νομοσχέδιο που προ ολίγων μηνών κατέθεσε. Εδώ μιλάμε για εξοικονόμηση τεράστιων κεφαλαίων ... και εξηγούμε:

1) Δεν χρειάζονται ψυχολόγοι στις δημόσιες υπηρεσίες (γιατί υπάρχουν??)

2) Δεν χρειάζονται αυξήσεις, καθότι όλοι θα απολαμβάνουν τη δουλειά τους συνδυάζοντας της με την ψυχαγωγία τους, οπότε θα αποφεύγουν και τους απογευματινούς καφέδες, βόλτες κλπ, καρπώνωντας τα συγκεκριμένα έξοδα στη τσέπη τους.

3)Καταργείτε η ιατρική ασφάλιση, διότι το sex είναι υγεία, και γιατί όπως λέει κ το άσμα "για να μείνεις εκτός νόσου, μοναχός σου εκτονώσου"

4)Καταργούνται τα γυμναστήρια στις δημόσιες υπηρεσίες (που τα είδες?) διότι όλοι θα γυμνάζονται μεταξύ τους και δεν θα υπάρχει σταγόνα άλλη για χύσιμο (ιδρώτα..) από το κορμί τους

5)Αυξάνονται τα έσοδα του κράτους κατά πολύ γιατί θα ανθίσει το επάγγελμα του επαγγελματία μαλάκα, επομένως με τις νέες ρυθμίσεις Αλογοσκούφη, για τους ελευθέρους επαγγελματίες το κράτος θα βάλει αρκετά λεφτάκια στα ταμεία του.

..

..


Πιστεύω η χώρα αλλάζει σελίδα. ήρθε η απόλυτη ανατροπή σκηνικού...

η κυρά μας η μαμή είπε...

Μίναρε αγαπημένε φωνακλά συνταξιδιώτη,

Ήξερα ότι μόνο εσύ είχες το γερακίσιο μάτι που απαιτείται για να δεις ότι η στήλη αυτή δεν είναι ένα ακόμα σκέρτσο ενός ακόμα μ@λ@κ@ .( Ο Ασκήτής είναι του Θεού και τέτοια προσωνύμια, απλώς δεν ισχύουν).

Είναι προσπάθεια να ανοίξω τα μάτια στη γενιά μας ( για την ώρα έχω καταφερει να φυτρώσω κατι τριχούλες μόνο αλλα έιμαι κοντά το νιώθω).

Είναι επανάσταση.

Άκου τη δίψα σου. Σπραιτ (Χορηγός)

Spiros είπε...

Συγχώρα με μαμή για την καθυστερημένη παράθεση σχολίου άλλα είχα παγιδευτεί στην ηδονή μίας ατέρμονης εργασιακής μαλακίας χωρίς να δύναμαι να κορυφωθώ σύντομα.
Να σου παραθέσω εδώ τα συγχαρητήρια για την πραγματεία αυτή, η οποία είναι προφανές πως προέκυψε ως ένα ποατ πουρί προσωπικών σου απλών καθημερινών στιγμών, το οποίο φαίνεται κυρίως από το έκτο μέρος της εργασίας σου.
Ωστόσο, το συγκλονιστικότερο σημείο είναι το έβδομο, όπου ξεδιπλώνεται ολάκερο το μεγαλείο της μεγαλοφυούς αυτής εργασίας του μικροφυούς συνβλόγερ μας, εσένα.
Εκτός (ή εχτός, αν προτιμάτε) από όλα τα άλλα, το άρθρο σου είναι και δραματικά επίκαιρο. Δεν γνωρίζω ακόμα που το στηρίζω αυτό αλλά δεν πειράζει.

Χυσομέντορ είπε...

Η κυρά μας η μάμη και ο ασκήτης μεγαλούργησαν.Το άρθρο είναι μπροστά απο την εποχή του και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του φαντάρου του φίλου μας(γνωστός μελλοντολόγος) είναι γύρω στα 35 χρόνια μπροστά. Το άρθρο αυτό θα αποτελέσει τον κέντρικο πυρήνα για τα καταστατίκα των εταιρείων που σέβονται τον κόπο και τον ιδρώτα των υπαλλήλων τους. Αυτό το άρθρο ανοιγεί νέους ορίζοντες στις εργασιακές σχέσεις. Εκτός απο τον αυνανισμό που θα πρεπει να είναι κάτι δεδομένο σε χώρους εργασίας θα πρέπει απο εδώ και στο εξής να επιβάλεται στις κάβλες που έχουμε στα γραφεία να τσιμπουκώνουν τους άντρες συνάδερφους τους εν ώρα εργασίας. Γιατί να μας καβλώνουν τζάμπα δηλαδή;;; Νομίζω η επιτυχημένη στήλη θα πρέπει να αναλύσει το παραπάνω θέμα που τέθηκε.
Εύγε παιδιά και πάλι εύγε!

η κυρά μας η μαμή είπε...

Ειπες μεγάλη κουβέντα χυσομέντωρα

Spiros είπε...

Ευχαριστώ πολύ μαμή.
Α, και δεν με λένε χυσομέντορα.

Χυσομέντορ είπε...

Χαίρομαι που συμφωνούμε μαμή. Η πορδή ο spiros τι πετάχτηκε;;

η κυρά μας η μαμή είπε...

kai su vre paidaki mou spiro polu wraio to sxoliaki sou.. noumoulites alviolines, camvio procamvio

Spiros είπε...

Βρε, βρε, καλώς τον παιχταρά, τον μερεντόνα του τέννις.
Τι κάνεις αντράκο? Όλα καλά?

Μονίμως με ένα μπετόνι νέφτι στον κώλο είσαι, έτοιμος να εκραγείς.
Εύφλεκτος σαν το αργό πετρέλαιο, που μπορεί να μην είναι τόσο εύφλεκτο αλλά είναι αργό, και αυτό σας ενώνει.

Χυσομέντορ είπε...

Καλα είμαι αντράκο μου...Σε περιμένω στα κορτ όπου θα αναστενάξεις φέτος...

Μυρωδιάς είπε...

Πωλείται οθόνη μάρκας Dell, 19'', χρόνο απόκρισης 8ms, μέγιστη ανάλυση 1680x1050 pixels, με βάση ρυθμιζόμενη κατά ύψος - γωνιά και περιστροφή, τριών μόλις ημερών, άγρια ψωλοχυμένη.
Πληροφορίες στον μέγα αυνάνα η κυρά μας η μαμή.

η κυρά μας η μαμή είπε...

και πληκτρολογιο και πληκτρολογιο....

Γιώργης Μίναρος είπε...

Και είναι κ το πρώτο μοντέλο που βγάζει η Dell σε άσπρο χρώμα.... μπογιατισμένο

Spiros είπε...

Μαμή εκτίθεσαι...
Όταν αναφέρεσαι σε πολλά πράγματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλυθηντικό και να βάλεις τον αριθμό του πλήθους τους μπροστά.

Π.χ'ς:
Αντί να πείς, "Ένας σετ στο τέννις τελειώνει σε ένα γκέημ και ένα γκέημ και ένα γκέημ και ένα γκέημ και ένα γκέημ και ένα γκέημ" μπορείς να πεις, "Ένα σετ στο τέννις τελειώνει στα 6 γκέημ".

Σε αφήνω να σκεφτείς μόνος σου πως δουλεύει αυτή η λογική στο προηγούμενο σχόλιό σου.

Ασκητής είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ασκητής είπε...

Μόλις τέλειωσα τη μαλακ, ε το μπογιατισ, ε την δουλεια ήθελα να πω...

Το άρθρο μας(πνευματικη ιδιοκτησια του ΚΜΗΜ και δικια μου) μου άνοιξε τα μάτια.
Επρεπε να διαβάσω τις μ@λ@κιες που γράφουμε για να τις εκτιμήσω...


Τέλος θα συμφωνησω με τον ΚΜΗΜ οτι ο Χυσομεντωρ είπε μεγαλη κουβεντα:
συγκεκριμένα ειπε κουβέντα 128 λέξεων!

η κυρά μας η μαμή είπε...

Spiros
Η επανάληψη της φράσης "και πληκτρολόγιο" δήλωνε ενθουσιασμό. Σαν τότε που σε ρώτησα απο που θες να σε πάρω και μου απαντάς

"Κwλο Κwlo".

Εκτός αν έχεις 2 πάτους όποτε πάω πάσο.{ωραίο μαγαζάκι να πάτε και σεις καμμιά φορά [Καμμία φόρα. Αν σας πετύχω ποτέ εκεί τη μαμήσατε. (πωπω σχολίο στο σχόλιο στο σχόλιο - εξάντλησα όλα τα αγκυλοειδή)]}

Spiros είπε...

Άρα λοιπόν, αν με ρωτήσει κάποιος πόσο κάνει 2 επί 2 και τυχαίνει εκείνη την στιγμή να είμαι ενθουσιασμένος και να θέλω να δηλώσω αυτόν τον ενθουσιασμό μου τότε πρέπει να απαντήσω: "ένα και ένα και ένα και ένα", ενώ σε αντίθετη περίπτωση απαντώ απλά "τέσσερα". Οκέι το έπιασα. Σε ευχαριστούμε μαμή για τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας.

ΥΓ: Στο προηγούμενο μου σχόλιο κάνω χρήση της λέξης "πλυθηντικός". Πολλοί από εσάς θα νομίσατε λανθασμένα πως υπέπεσα σε ορθογραφικό λάθος. Ωστόσο, σας ενημερώνω πως η λέξη είναι σύνθετη και προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό "πλυθ" και το λατινικό "ηντικό", τα οποία σημαίνουν αντίστοιχα, "γαμωτ" και "ονπάτοτουμαμη".

Ασκητής είπε...

Φημες θελουν τον Spiros να εχει καταφυγει σε βαθια κατανυξη και προσευχη λογω τρομου που τον δικατεχει μετα απο συναντηση που ειχε με 2κιλο-3κιλο θαλλασιο τερας στην ευρυτερη περιοχη του Σαρωνικου...

Spiros είπε...

Σαραπέντε τάπερ ημών και εικοσιτέσσερα πουστεύω έχω αμολήσει μετά το απογευματινό σοκ φίλτατε.
Να, τώρα που γύρισα σπίτι παρατήρησα ότι τα άσπρα μέρη του μαγιό μου έχουν αποκτήσει πορδο-ροδοκόκκινες αποχρώσεις με πιτσιλιές απαλού καφέ εξαιτίας της αναπάντεχης συνάντησης με το θαλάσσιο τέρας.

Γαμώ την αναπηρία μας, γαμώ. Δυο ώρες γυρνάγαμε σαν τους μαλάκες υποδυόμενοι τους θαλάσσιους εκδικητές και μόλις μετακινηθήκαμε προς καφεδάκι και χαλαρό μπάνιο έσκασε ο εν λόγω γόμαρος κοιτώντας μας περιπαικτικά.
Ατόφια μητσοτακίαση!

Όσο πάνε το κωλόψαρα γίνονται και πιο έξυπνα, γαμώ την παναγία του Δαρβίνου.
Που θα πάει, θα βγάλουν υποθαλάσσιο μασίνγκαν και θα τους κάνουμε των κώλο κρέας.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Αγαπητέ Σπύρο πολλά χρόνια τώρα η ανθρωπότητα χρησιμοποιεί κατι πρωτάκουστο απ'ότι φαίνεται: Γραμματικές με Συμφραζόμενα.

Ναι αγόρι μου! Μία φράση μπορεί να έχει περίσσότερα του ενός νοήματα, νοήματα που προκύπτουν απο το εννοιολογικό πλαίσιο μέσα στο όποιο λέγεται η φράση.

Αν ωστόσο η χαρά σου για το γεγονός ότι μπορείς με επιτυχία πια, στην ενηλικίωση σου, να βρείς το αποτέλεσμα της δύσκολης, να λέγονται αυτά, αυτής πράξης τότε Ναι! Μπορείς να πεις "ένα και ένα και ένα και ένα και ένα και ένα και ένα και ένα". (Οχτώ είναι τα ένα σύμφωνα με το αυλλογισμό σου Spiros και όχι 4)

Spiros είπε...

Μαμή:

Πρώτον:
Μάλλον δεν κατάλαβες το σχόλιο μου
Δεύτερον:
Είναι πιθανό να μην κατάλαβες το σχόλιο μου και
Τρίτον:
Κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις καταλάβει το σχόλιο μου

Συνοψίζοντας, αν λάβεις υπόψη σου τα παραπάνω τρία δεδομένα που σου παρέθεσα με φιλική πάντα διάθεση συνειδητοποιείς πως είσαι εντελώς ηλίθιος.
Φιλικά πάντα.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Exoume vare8ei tis apaksiotikes apanthseis file spiros:

Kane thn anatroph!Mh g@miesai gia mia tyropita

Me ektimhsh