Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Πρωκτογλύφουσες, πεοφανατικές, μαυροφορούσες ρόμπες ξεκούμπωτες

Κάπου πέτυχα το παρακάτω άρθρο:

http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1223&obcatid=2

Και ρωτώ:
Τι να κάμω αναγνώστη?
Nα τους υπερστολίσω με κοσμητικά επίθετα?

Ωστόσο, στο τσακ αποφεύγω την έκρηξη οργής μετρώντας μέχρι το 666 (ανάποδα) έτσι ώστε να μειώσω τα επίπεδα αδρεναλίνης και τους αφήνω να μιλήσουν αυτοί αντί για εμένα:



Τα της επικαιρότητας σχετικά με τις εν λόγω πουστράντζες και την τρομοκρατική τους οργάνωση δεν θα τα σχολιάσω.

Μαλακίες λέω, θα σχολιάσω:

Συνουσιάζω το αιδοίο της μητέρας σας, πρόστυχα ομοφυλόφιλα καρκινοειδή κυτταρικά απόβλητα, κομμένα πόδια ψόφιας κατσαρίδας, σάπιες γλίτσες από μύξες πιθήκου, άφυλες άβουλες ξεχασμένες κουκίδες, μελάνι από το άδειο στυλό -το νοητό- του πληκτρολογίου μου. Ασήκωτο να είναι το χώμα που θα σας σκεπάσει, σαν το πέος σας.

Όπως είδες αναγνώστη κράτησα επίπεδο, δεν είπα κακές λέξεις.

Τελειώνω παραθέτοντας την απορία που από παλιά είχα.

Γιατί τα μαυρα όντα μισούν τόσο πολύ τις φυσικές επιστήμες?

Και απευθυνόμενας στις μαύρες τρίχες από ασυνουσίαστο αιδοίο ρωτώ:

Aφού η τριβή είναι ανακάλυψη των θετικών επιστημών και είναι αυτή που ευθύνεται για την ηδονή που νιώθετε όταν ένας μοναχός από τα παραπλήσια κελιά εισχωρεί στον πρωκτό σας γιατί έχετε τόσο μίσος για αυτές?

Παρακαλώ τον μητροπολίτη Καλαβρύτων να μου απαντήσει ασαπ.

ΥΓ:
Μην χάσετε αυτή την εβδομάδα την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, στην οποία θα ερευνηθεί η μυστηριώδης εξαφάνιση από προσώπου βλογ των Μυρωδιά και Παργαλάτσο, γνωστών στελεχών του παγκοσμίου φήμης δημοσιογραφικού κολοσσού KastanoGR. Ο Πατέρας Μάξιμος θα κάνει γκεστ εμφάνιση στην οποία θα προφητεύσει με το χέρι στο πρωκτό, το μέρος που ευρίσκονται οι εν λόγω δημιουργοί. Ο κ. Χαρδαβέλας θα αναλάβει να εξετάσει της μεταφυσικές πτυχές της υπόθεσης έχοντας στο πάνελ καμιά δεκαριά παπάδες και άλλους ειδικούς στην ακατάσχετη παπαρολογία, ενώ η γνωστή συζυγός τηλεαρειοπαγίτη κα. Τατιάνα θα φροντίσει να κάνει ένα δίωρο αφιέρωμα κλάματος στο τελείωμα του οποίου θα μοιραστούν και λεφτά για τους γύφτουλες.

17 σχόλια:

η κυρά μας η μαμή είπε...

Έχω ανάγκη να σε μ@μησω βρε αδερφέ.

Αυτό μόνο τίποτα άλλο.

Ασκητής είπε...

Περιπου σωστα τα λες Spiros!

Τα μαυρα οντα καλα κανουν και μισουν τις φυσικές επιστήμες.(ο Θεος να τις κανει επιστημες!)
Ειναι γνωστο οτι μια ειναι η επιστημη:
η επιστημη των υπολογιστων!

Μαζι μου φανταζομαι θα συμφωνησει καιο ΚΜΗΜ , αλλα και φυσικα ο μητροπολητης Καλαβλητον με το εκπληκτικο του blog!

η κυρά μας η μαμή είπε...

Για το ευτελές αντίτιμο μιας αφυδατωμένης γρανίτας πεπόνι θα ταχθώ υπερ του Ασκήτη αρκεί βέβαια να γράψει 100000000 (λογω copy paste) το "Η Κυρά Μας Η Μαμή".

Ασκητής είπε...

Θα το γραψω οσες φορες μου ζητησες, δηλαδη 5 (απαλευτιδιο συστημα αριθμησης):

1)Η Κυρά Μας Η Μαμή
2)Η Κυρά Μας Η Μαμή
3)Η Κυρά Μας Η Μαμή
4)Η Κυρά Μας Η Μαμή
4)Η Κυρά Μας Η Μαμή
5)Η Κυρά Μας Η Μαμή


Σειρα σου τωρα να ταχθεις υπερ μου και να κερδισεις την αφυδατωμένη γρανίτα πεπόνι! (η οποια ειναι και φτυμενη)

η κυρά μας η μαμή είπε...

Επί - Τασομαι!! Αν και εννοούσα στο δυαδικό μιας και θελεις να υποστηρίξεις την επιστήμη μας. Αλλα δε βαριέσαι αντε να το ελεγξεις μετά...

Αντι επιλόγου, τον παίρνει ο Παργαλάτσος. Αναίτια

Spiros είπε...

Να υπενθυμίσω στις δυο τρύπιες σαπουνόφασκες μαμή και ασκητή, οι οποίοι από ότι φαίνεται αγνοούν την προιστορία τους, ότι η επιστήμη τους είναι γέννημα θρέμα άλλων επιστημών.

Ωστόσο όλες οι επιστήμες γενικώς είναι σατανικές και τους γαμώ την παναγία που διαφθείρουν τους νέους και τους παρεκτρέπουν από τον δρόμο της Κυρίας.
Επίσης, το ΣΕΡΝ είναι του σατανά, οι επιστήμονες είναι αρχάγγελοι του, ο ηλεκτρικός υπολογιστής (αντιστοίχως η ηλεκτρονική κιθάρα) είναι το σατανικό του νεροπίστολο και το ίντερνετ μαζί με το διαδίκτυο είναι ο θανατηφόρος ιός που έχει απλώσει για να προετοιμάσει τον κόσμο για την έλευσή του.
Τα λέει ο φάδερ Μάξιμος αλλά δεν τον ακούτε σατανάδες..

Γιώργης Μίναρος είπε...

Δια της τριβής παράγεται θερμότης (επιστημονικό), δια του αμισιού γίνεσαι δεσπότης (εκκλησιαστικό)!

Από το παραπάνω παράδειγμα είναι ολοφάνερος ο συσχετισμός της επιστήμης με την εκκλησία.


Μίναρος ο αναλυτής...

Παργαλάτσος είπε...

Γυρνώντας από το σαφάρι με λάφυρο τη γνώση, βρίσκω το mplog (engreek) σε έναν πραγματικό οργασμό δημιουργίας. Το αποτέλεσμα του ταξιδιού μου στα άδυτα των αδύτων και τα απάτητα παρθένα δάση του πρώτου μπουτιού της χαλκιδικής είναι τα εξής ένα: Ένα!
Θα ήθελα να συμφωνήσω με τα παραπάνω (με εμένα δηλαδή) και να δώσω τον ορισμό της σταυροφορίας του τίποτα. Ντύνεσαι απέριττα με μαύρα ρούχα όλων των αποχρώσεων (μαύρο, μελανό, κωλοτρυπιδί, της νύχτας (μαρκέλλας), της μέρας με κλειστά παράθυρα και κουρτίνες χοντρές), έχεις βλέμα χαμηλωμένο για να κοιτάς τα αντρικά μόρια και να κρίνεις πχοιό είναι αυτό που θα σε ικανοποιήσει, κάνεις καθημερινά προσευχές από την ώρα που ξυπνάς μέχρι και το βράδυ για να σου αλλάξουν τα πόμολα με τα σύγχρονα πόμολα σε σχήμα δονητή όπως και τις παλιές συμβατικές καρέκλες με Sybian, τρως λιτά και νυστεύεις όλο το χρόνο με μπριζόλες και παϊδάκια τα οποία με τη δύναμη του θεού τα βαφτίζεις όσπρια (εξού και ο τυμπανισμός-φυσικά και δεν είναι λίπος). Αφού βρεις τον θεό μέσα από αυτή την διαδικασία, τον αφήνεις να μπει μέσα σου και του κάνεις όλα τα κέφια φορώντας τα μάυρα (είπαμε μόνο μαύρα) δερμάτινα εσώρουχα και δίνοντας του το φραγκέλιο για να σε τιμωρήσει χτυπώντας σε λάγνα στο (κώλο)μάγουλο γυρνώντας και το άλλο σαν καλός πούστης (εεε χριστιανός εννοώ).
ΥΓ: Στα must και in είναι φυσικά και η καταβρόχθιση των χρημάτων των πτωχών τω πνεύματι υπέρ των πτωχών και συνάμα τίμιων τράγων που έχουν απορρίψει τα υλικά αγαθά και ζουν μόνο με τροφή για το πνεύμα.
ΥΓ2: Αυτά! Και να υπενθυμίσω το αποτέλεσμα του ταξιδιού μου: Ένα! Μπορεί να έχω γράψει και μαλακίες αλλά μόνο ο θεός (ΕΓΩ) μπορεί να το κρίνει(ω)! Να πάτε στο διάλο όλοι σας. Με την τελευταία αυτή ευχή κλίνω (προς τα κάτω).
ΥΓ3: Η άναρχη οικοδόμηση και ρυμοτόμησης των πόλεων είναι αποτέλεσμα της αντιπαροχής η οποία άνθισε τις προηγούμενες δεκαετίες 1453-1821.

η κυρά μας η μαμή είπε...

Να προσθέσω οτι οι νουμουλίτες είναι γένος πρωτόζωων της τάξης των τρηματοφόρων, της τριτογενούς περιόδου, που ζούσε σε αμμώδεις και ασβεστολιθικούς πυθμένες. Το σώμα τους αποτελούνταν από ένα μόνο κύτταρο, διαμέτρου 1-6 εκ., ανάλογα με το είδος. Το κέλυφός τους έχει σχήμα ατρακτοειδές και αποτελείται από μία σπειροειδή αύλακα, διαιρεμένη σε θαλάμους με εγκάρσια διαφράγματα. Ο πρώτος θάλαμος, μέσα στον οποίο ζούσε το ζώο, είναι πιο ευρύχωρος από τους υπόλοιπους.
Τα πρωτόζωα αυτά παρουσιάζουν μεγάλο βιολογικό ενδιαφέρον, γιατί εμφανίζουν το φαινόμενο του διμορφισμού. Δηλαδή κάθε είδος συναντάται με δύο μορφές, καθεμία από τις οποίες αντιστοιχεί και σε διαφορετικό αναπαραγωγικό κύκλο. Ζούσαν μέσα στις θάλασσες, σε βάθος 50 - 150 μ., την κατώτερη περίοδο του τριτογενούς, γι` αυτό και η περίοδος αυτή ονομάστηκε "νουμουλιτική". Έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στο σχηματισμό διάφορων ιζημάτων (νουμουλιτικοί ασβεστόλιθοι των Πυρηναίων, των Άλπεων, της Ελλάδας) και τα απολιθώματά τους υποβοηθούν στον προσδιορισμό της ηλικίας αυτών των ιζημάτων. Κατά την περίοδο της ανάπτυξής τους δημιουργήθηκαν πολυάριθμα είδη, που εξαπλώθηκαν σ` όλη τη Γη. Η εξαφάνιση των ν. έγινε απότομα στο τέλος της ολιγόκαινης περιόδου. Οι αιτίες που την προκάλεσαν παραμένουν άγνωστες. Τα πιο αρχαία απολιθώματα νουμουλιτών βρέθηκαν στα Ιουράσια όρη της Φραγκονίας.

Παργαλάτσος είπε...

Πραγματικά μένω έκθαμβος (μετακόμισα, όποιος θέλει ας έρθει να τον κεράσω ένα σαλεπάκι) από τις γνώσεις σου στην (νανο)ηλεκτρονική-Αθηνών. ρεσπεκτ (είναι εγγλέζικο και γι'αυτό δεν τονίζεται) στον Μαμή! Σηκώθηκαν κάνγκελο οι τρίχες στον άτριχο πισινό μου!

Ανώνυμος είπε...

Νίκο?
Έλα με ακούς?
Τι σκατά?
Δεν σε ακούω καλά.
Κάνει διακοπές.
Με ακούς εσυ?
Έλα. Σε χανω γαμώ την παν...Με ακούς?
Α, ωραία.
Να σου πω ρε φίλε, δάνεισέ μου ρε μια 1000άρα ευρω. Είναι επείγον, τα χρειάζομαι.
Να φτιάξω το αμάξι.
Τράκαρα δεν στο 'πα?
Ναι ρε, γάματα. Δεν έφταιγα εγώ ρε μαλάκα, με εξήντα πήγαινα όταν στούκαρα.
Όχι ρε, ο μαλάκας από απέναντι δεν με είδε.
Ναι, ναι, γάμα τα.
Φοβόμανε πως ήταν σοβαρή η ζημιά αλλά εντάξει ευτυχώς ο Άγιανδρέας έβαλε το χέρι του και σώθηκα.
Ναι σου λέω. Τόσο πολύ.
Ναι ακριβώς έτσι.
Τι?
Όχι ρε μην είσαι μαλάκας, δεν χρειάζεται.
22 του Φλεβάρη το πολύ θα τα έχεις τα λεφτά.
Καλά για μαλάκα με έχεις?
Όχι σου λέω ρε, μην με αυτώνεις τώρα.
Στάνταρ σου λέω, αφού με ξέρεις.
Ναι, έτσι μπράβο.
Ακριβώς.
Να σου πω, σε αφήνω, έρχεται η μαλάκω. Η τέτοια μου μωρέ, μου 'χει ζαλίσει τα αρχίδια, θα στα πω μετά.
Ναι ναι, θα σε πάρω μετά.
Έλα, τσίου.

Ασκητής είπε...

Παργαλάτσο ειπες οτι μενεις εκθαμπος..
Ψαχνω στο χαρτη για να ερθω (για εκεινο το σαλεπι) και δεν την βρισκω την οδο..
Ιζολ μου λες ψεμματα!

Παρεμβολη, η παρέμβασή σου ηταν τοσο επικαιρη οσο και τα σχολια του Πρετεντερη για την Παιδεια..
Μου θυμισαν μάλιστα και μια σοφη παροιμια του λαου μας:
οι ανθρωποι ειναι σαν τους μυρμηγκοφάγους..

Μυρωδιάς είπε...

Μπα γαμώ την Παναγία έγινε αρχιδιά.
Αγαπητέ Ασκητή ψάχνεις για λάθος οδό. Ψάχνεις για οδό έκθαμπος ενώ ο Παργαλάτσος κερνάει σαλεπάκι στην έκθαμβος. Γαμώ το Χριστό για το ύπουλο αυτό χτύπημα. Και βρήκε να γίνει αυτό σήμερα, που γαμιόνται τα βενζινάδικα.
Τι να πω. Νομίζω πως ο μόνος τρόπος να λυθεί η παρεξήγηση είναι να γαμήσουμε κανά παπά, έστω καμία καλόγρια.
Συγνώμη για την αργή ανταπόκρισή μου στο υπέρωχο αυτό άρθρο του Spiros. Απλά ξεχάστηκα με την πρωινή προσευχή και έφτασε μεσημέρι.

Spiros είπε...

Ευστοχότατη η παροιμία σου Ασκητή αλλά τα αστειάκια με Πρετεντέρη κομμένα.
Έχουν μείνει και κάποια ελάχιστα σοβαρά άτομα στην ελληνική τηλεόραση. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Δεν μπορείς Ασκητή να τους κοροϊδεύεις όλους και έτσι να τους εξισώνεις. Είναι άδικο.

Μα, τον Γιάννη Πρετεντέρη?
Τον γίγαντα της δημοσιογραφίας?

http://b.imagehost.org/view/0904/pretenterisXXL_1.jpg

Ασκητής είπε...

Τωρα που ανεφερες την προσευχη φιλε Μυρωδια, δεν εχω πει σημερα την δικια μου.
Ας πουμε ολοι μαζι μερικα λογια του Κυριου να αγαλιασει η ψυχη μας:

Ταπερ ημων ο εν τοις ουρανοίς,
γ@μω την Παναγια Σου,
ελθέτω η Βασιλεία Σου, (ως εχει)
πηδιεται ο Πατερα Σου απο τον ουρανο ως τη γη.
Τον πουτσο τον μακρυ δος ημιν σημερον,
και μην μας αφησεις να περιμενουμε αλλο, ετσι και ημείς να σου δωσουμε το τσιμπουκι ημών.
Και μη μας βαζεις σε πειρασμο, αλλα μαμησε μας απο πισινου..

Spiros είπε...

Επ, καλώς τον Μυρωδιά.

Φοβόμανε πως σε είχε πάρει μακρυά ο Κύριος, αλλά δόξα στο δεξί του φρύδι, είσαι καλά.

Κατανοώ τώρα ότι ήσαντε πολλά τα θρησκευτικά καθήκοντα και υπό το βάρος των, δεν ημπορούσες να παρευρεθείς εντός του δικτυακού αυτού τόπου και να εναποθέσεις την προσωπική σου άποψη προς τέρψη του υγιούς διαλόγου, με αποτέλεσμα την διανοητική λειψυδρία που στιγμιαία επιβλήθη ως αποτέλεσμα των παραπάνω σε όλους εμάς. Ωστόσο για άλλη μια φορά αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ρίψασπις και με παρεμβάσεις υψίστης σημασίας μπορείς να ανατρέψεις το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό.
Ήμανε φοβισμένος για την έκβαση των πραγμάτων, αλλά τώρα μια πυγολαμπίδα ελπίδος προβάλει εμπρός μου και με καθησυχάζει. Γιατί ήσαντο πολλοί οι προβληματισμοί που γαργαλούσαν την πλειοψηφία των νευρώνων μου, οι οποίοι καθόντουσταν αδρανείς και κοιμόντουσταν το τελευταίο διάστημα.
Και τελειώνω με αυτό

Spiros είπε...

Ω!
Τι λόγια! Τι λέξεις!

Ω!
Μια σουβλιά αγκαλίασης διαπέρασε τα εντόστια μου από άκρη σε άκρη, μετά την ανάγνωση της άγιας προσευχής που παρέθεσε ο εκπρόσωπος του μοναχικού βίου στο βλογ μας, Ασκητής.

Ω!
Μα, με τη στοργή και κατάνυξη μεταχειρίστηκε αυτός ο καταπληκτικός δημιουργός αυτούς τους ιερούς (σ)τίχους, αυτά τα λόγια αράπης, τις απλές λεξούλες που φέρνουν σε θρησκευτική νιρβάνα(αυτή με τα κούκις) τις αθώες ψυχές μας.

Ω!
Λόγια απέριτα, απλά, μα σωστά που ο θεός χαίρεται να τα ακούει, που σε φέρνουν ολόενα και πιο κοντά στη θέωση.

Ω!
Στραμπούληξα το δάχτυλό μου. Πάω να του βάλω πάγο.