Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Με γουστάρω

3 σχόλια:

Μυρωδιάς είπε...

Πολύ μπροστά το βιντεάκι Γιώργη. Τέτοια ομορφιά μόνο ο Ζούγα και άλλος ένας που πουλάει έρωτες.

Spiros είπε...

Γιώργη Μίναρε εκτός από όλα τα άλλα είσαι και μέντιουμ?
Ακριβώς αυτό το ποστ είχα σχεδιάσει να ανέβαζα σήμερα ή αύριο αλλά με πρόλαβες.
Όπως λενε, τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται.
Ή όπως επίσης λένε, είσαι πιο μπροστά από την εποχή σου. Για να βγάζει νόημα αυτό που μόλις είπα τότε εγώ είμαι η εποχή. Έστω.

Φίλε Μυρωδιά αυτό το βίδεο θα το αφιέρωνα στο άτομο που αναφέρεσαι, αν αναφέρεσαι στο πρόσωπο που νομίζω ότι αναφέρεσαι. Αν δεν αναφέρεσαι σε αυτό που νομίζω ότι αναφέρεσαι τότε αυτό να το κοιτάξεις, καθώς αυτό θα σηματοδοτεί ότι έκανες λάθος και δεν συνέπεσε η προτασή σου με την σκέψη μου, το οποίο βεβαίως είναι μέγα ατόπημα.

Όσο για το βίδεο τα λόγια περιττεύουν... Απλά επικό!

Μυρωδιάς είπε...

Μα φίλτατε Spiros είναι προφανές ότι μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο. Για να σου λύσω και την απορία δεν πρόκειται για τους: Παντρεμένος, Φρεάτιος, Χυσομέντορ, Λάου, Βαγγέλης, Ασκητής, Ασταμάτητος, Βαλεντίνος, Θανασάκης, Afroxaris, Καποτενιος, Μυρωδιάς, Παργαλάτσος, Σκόρερ, Γιώργης Μίναρος, Spiros, Μαέστρι, Τυρέμπορας, Νίκος Απαλευτίδης, Άτραξ, Γλωσσοφίλοι.
Επίσης να γνωρίζεις ότι παίρνω πίσω το νούμερο 6) του 1ου μου σχόλιου στις 25 Ιουνίου 2008 (ημέρα Τετάρτη. Αποφράδα ημέρα.).
ΥΓ.: Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ζητήσω μία συγγνώμη από τους αγαπητούς Παργαλάτσο και Νίκο Απαλευτίδη που ίσως νόμισαν ότι αναφερόμουν σε αυτούς όταν μίλαγα για αγοραπωλησίες έρωτα. Στον πάτο σας.