Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Στιγμές Αναγνώρισης!

Παρακάτω σας παραθέτω την απάντηση της Google στη πρόταση μας να της διαθέσουμε διαφημιστικό χώρο!

"Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Google AdSense. Δυστυχώς, αφού εξετάσαμε την αίτησή σας, δεν μπορούμε να σας δεχτούμε στο Google AdSense αυτή τη στιγμή.

Δεν εγκρίναμε την αίτησή σας για τους παρακάτω λόγους.


Προβλήματα:

- Ακατάλληλη γλώσσα
- Περιεχόμενο για ενήλικες
---------------------

Περαιτέρω Ανάλυση:

Ακατάλληλη γλώσσα: Διαπιστώσαμε ότι ο ιστοτόπος σας έχει περιεχόμενο που δε συμφωνεί με τις αρχές του προγράμματός μας. Δεν επιτρέπουμε σε ιστοτόπους με υπερβολική αισχρολογία ή ενδεχόμενα προσβλητικό περιεχόμενο να συμμετέχουν στο Google AdSense. Μελετήστε παρακαλώ τις αρχές μας (https://www.google.com/adsense/policies?hl=el) για πλήρη κατάλογο του περιεχομένου που δεν επιτρέπεται στις ιστοσελίδες.
Περιεχόμενο για ενήλικες: Προς το παρόν, μέσω του προγράμματος AdSense είναι διαθέσιμες μόνο οι διαφημίσεις της Google που ταξινομούμε ως κατάλληλες για ανηλίκους. Βρήκαμε ότι στον ιστοτόπο σας κυριαρχεί περιεχόμενο για ενηλίκους. Στο περιεχόμενο αυτό περιλαμβάνονται κείμενα ή εικόνες που έχουν σεξουαλικό, άσεμνο ή προκλητικό περιεχόμενο και ιστοτόποι οι οποίοι απευθύνονται σε χρήστες ηλικίας τουλάχιστον 18 ετών ή δεν είναι ασφαλείς για εργασία. Για τον λόγο αυτό, δεν μπορούμε να εμφανίσουμε σχετικές διαφημίσεις στον ιστοτόπο σας. Ανατρέξτε στις πολιτικές μας."

Επιτέλους αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειες μας.
Σας ευχαριστώ όλους απο τα βάθη της καρδιάς μου!
Με τιμή
Γιώργης Μίνος

11 σχόλια:

Μυρωδιάς είπε...

Χαίρομαι και εγώ από τα βάθη της καρδιάς μου που βοήθησα στο βαθμό που μου αναλογεί στην οικοδόμηση αυτού του blog. Κύριε Μίνο σας ευχαριστώ για την ευκαιρία αυτή που μου δώσατε.
Όσο για την Google ειλικρινά γαμώ το θεό μου δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί.
Κάποτε θα μετανιώσει για την επιλογή της αυτή. Ήδη από έγκυρες πηγές μου έγινε γνωστό πως η μετοχή της κατρακυλάει. Τα αρχίδια μας θα πάρει. Την παναγία της.

Παργαλάτσος είπε...

Καλημέρα συνάδελφοι και φίλοι αναγνώστες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους μας και ειδικά στους αναγνώστες που μας έχουν εκτοξεύσει σε αυτό το δυσθεώρητο επίπεδο.
Το καλό είναι πως εμείς θα βρούμε σίγουρα κάποια διαφήμιση αφού έχουμε καθημερινά χιλιάδες χτυπήματα από τους φίλους αναγνώστες. Ήδη κατέθεσα πρόταση να διαφημίσουμε το Baby Oh στην Πειραιώς και το Sex shop του Βαγγέλα. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Νιώθω βαθιά συγκινημένος! .... Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

η κυρά μας η μαμή είπε...

Μόλις έλαβα μυνητήρια αναφορά απο LAPD από δύο (2) μυνητές ταυτόχρονα. Παραθέτω την μύνηση αυτολεξεί (autoworded):

"We, RedTube Inc. and YouPorn Sa., to be called accusants from now on, indict KastanoGR A.E., to be called accused from now on, for mass advertiser proselytism. Since the indroduction of the website of the accused, our advertisers leave from our service appealing the novel, sexy and groundbreaking content of the accused, in the vast rate of 1000 advertisers per day. Some of them are: Hot Girls in Patra .inc, Sex Toys On Sale Here .SA, Longer and Stronger Penis .Inc.We strongly demand the suppression of the blog of the accused ".

Παρακαλώ κρατείστε μας ενήμερους για τις εξελίξεις.

Μυρωδιάς είπε...

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Φωνή λαού, οργή θεού. Θα ξεσικωθούν τα πλήθη.

Παργαλάτσος είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες, καθώς βλέπετε, αρνηθήκαμε τα εκατομμύρια € της εταιρίας google και στραφήκαμε σε παλιές παραδοσιακές εταιρίες. Το ραφείο του κυρ-Λεωνίδα που συνεχίζει να εδρεύει κάτω από την Παντάνασσα και ράβει τις παλιές, καλές, ανθεκτικές, για περισσότερη ηδονή, δερμάτινες καπότες αποτελεί τον πρώτο μας πελάτη. Έπεται και συνέχεια...

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά για τα μέλη και τους αναγνώστες του kastanoGR έκπτωση 50% στις δερμάτινες καπότες. Ασφάλεια και ηδονή στη μισή τιμή! Τ'αφεντικό τρελάθηκε!
Καπότες "Κυρ Λεωνίδας" για άγρια ξεσκίσματα...

Γιώργης Μίναρος είπε...

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τη σύναψη νέας συμφωνίας για διαφήμιση με τη γνωστή Σχολή Οδηγών "ΝΙΟΝΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ".

Λίγα λόγια για την εταιρία:
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1978 από τον Διονύσιο Τιμονάκη.
Όλα αυτά τα χρόνια, η παρουσίας της στη Πατραϊκή Αγορά έγινε ιδιαίτερα αισθητή καθότι έχει βγάλει πολλούς σπουδαίους οδηγούς.
Να ξέρετε πως θα το πάρετε το δίπλωμα στα σίγουρα ΠΩΣ! ΠΩΣ!

To Δ.Σ. του KastanoGR

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

δεν εχει δ.σ. το blog καταρχασ αγαπητε μίνο . ειναι μια εταιρεια λαικής βάσης που στο χρόνο θα κάνει το αυτονόητο : θα μοιραστεούν οι μετοχές τις στα εκατομμύρια των αναγωστών . θα αποτελέσει στην ηλεκτρονική ενημέρωση τον αντίλογο , τη δημιουργία , την άλλη φωνή ποθ όλοι θέλουμε . δεν εχουμε ανάγκη απο διαφημίσεις σύντροφοι. η μόνη μας μεγάλη διαφήμιση και χορηγία ειναι ο λαός που μας ακολουθεί και στηρίζει.

με τιμή

Μυρωδιάς είπε...

Πράγματι σύντροφοι στο σημείο αυτό πρέπει να πάρουμε μία πολύ δύσκολη απόφαση.
Να πουλήσουμε την ψυχή μας στο σατανά για μερικά δισεκατομμύρια ευρώ ή να διατηρήσουμε τις ψυχές μας αγνές;
Να επιτρέψουμε στις εταιρίες να διαφημιστούν μέσα από το blog μας ή να συνεχίσουμε να έχουμε ως επίκεντρο τον απλό, καθημερινό πολίτη;
Να κλάσουμε ή να ρευτούμε;
Πρέπει να πάρουμε μία συλλογική απόφαση για όλα τα ανωτέρω το συντομότερο δυνατό. Κρατάμε στα χέρια μας το μέλλον των ανθρώπων όλου του πλανήτη. Ας είμαστε οι πρώτοι που δεν θα τους απογοητεύσουμε!

Μετά δακρύων,
Μυρωδιάς

η κυρά μας η μαμή είπε...

Ψηφίζω τα φράγκα. Έχω να μαμήσω (με το συμπάθειο) απο το millenium και έχς βάλει στο μάτι ένα ρωσιδάκι. Μπορεί να ήταν και ονείρωξη (το μαμήσι). Η το μπουκάλι της Jose Cuervo. Ναι μου κρατάει παρέα όπως και στους μισούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας. Μου αρέσει η παρέα της. Αλλα πίσω στη ρωσίδα τώρα.Λέει πως με αγαπάει αλλα θέλει 200 ευρώ την φορά γιατί την εκβιάζει ο νονός της. Είναι ωραία να σε αγαπάνε. Την αγαπάω και εγώ.Ο νονός της δεν την αγαπάει. Τι και αν με ρωτάει καθε φορά αν βρήκα τα λεφτά. Νοιάζεται.
Όπως βλέπεται έχω και εγώ τα δικά μου προβλήματα. Δεν μπορώ στην παρούσα φάση να ανταποκριθώ στο επιτακτικό καθήκον που έχουμε απέναντι στο πολυπληθές και διαφυλετικό κοινό μας. Ναι είμαι μαύρος. Και θέλω να κλάσω.

Με εκτπρρρρρρρρρ