Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

Ε ρε πούστ* μου πλησιάζει 14 Φλεβάρη

Πραγματικά χρειάζομαι τη συμβουλή όλων σας. Πρέπει (πρέπει, δεν θέλω) να πάρω δώρο για μεθαύριο. Ακούω προτάσεις. Έπαιξα για το ταξίδι στα Σέκλανα (τι καταπληκτικό δώρο θα ήταν!!), αλλά δεν τις βρήκα όλες τις διαφορές. Ήταν δύσκολο ρε μαλάκα Παργαλάτσο.

Μέχρι στιγμής έχω σκεφτεί τα εξής: 1) λούτσα στη φίλη της, 2) μαμήσι από τον λώκο, 3) παρτούζα με τον Παργαλάτσο, 4) προσπάθεια για squirt και 5) μπουκάκε.

Δεν ξέρω, πρέπει να με βοηθήσετε. Δεν ξέρω τι να επιλέξω…

16 σχόλια:

Παργαλάτσος είπε...

Πολυαγαπημένε Μυρωδιά,
Κατ'αρχάς συγγνώμη για τον δείκτη δυσκολίας του κουίζ και θα σου προτείνω μια σύνθετη λύση. Γιατί δεν κανονίζεις μια παρτουζούλα με τη φίλη της και τον υπογράφοντα (τόσες πρόβες έχουν γίνει, μην πάνε χαμένες), φυσικά και η τυφλή από έρωτα κοπέλα σου. Τα 2, 4 και 5 είναι απλές συνέπειες των παραπάνω. Ελπίζω να σε βοήθησα φίλε Μυρωδιά.
Με εκτίμηση,
Παργαλάτσος

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή η όλη σας συμπεριφορά! Ένα μέσο είχαμε και εμείς να ενημερωθούμε, χαλάσατε και εσείς. Αλλά βέβαια, τώρα γίνατε γνωστοί και σας τα σκάει η κυβέρνηση για να αποπροσαναλίζετε τη κοινή γνώμη απο τα σκάνδαλα! ΑΙΣΧΟΣ!

Μυρωδιάς είπε...

Αγαπητό μεδούλη,
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο προβαίνεις σε αυτή την απαράδεκτη επίθεση. Και βέβαια τα παίρνουμε από την κυβέρνηση και θα τα παίρνουμε από κάθε κυβέρνηση. Δεν μπορείς να διανοηθείς το μέγεθος των λειτουργικών εξόδων ενός τέτοιου blog. Οι καταστάσεις μας ανάγκασαν.
Άντε μην βάλω τον Παργαλάτσο να βουτήξει από τον 4ο και έχουμε άλλα μετά. Σε παρακαλώ πρόσεχε τα λόγια σου από εδώ και πέρα, γιατί από μία κλωστή κρέμεται ο Παργαλάτσος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζαχό τουλάχιστον πήδαγε, ο Παργαλάτσος γιατί να αυτοκτονήσει???

Παργαλάτσος είπε...

Μεδούλη, το πας μαρούλι μου φαίνεται...
Πρέπει να ντρέπεσαι για αυτή την αήθη επίθεση που δέχτηκα εσκεμμένα για να σπιλωθεί το γεμάτο περγαμηνές παρελθόν και ενεργητικότατο παρόν μου.
Αλλά έτσι είναι πάντα τα πράγματα στην Ψαροκώσταινα που ζούμε, "όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια".

Μυρωδιάς είπε...

Παρακαλώ κύριοι,
κατανοώ τους προβληματισμούς σας. Από τη μία ο Παργαλάτσος με το ένδοξο παρελθόν του (το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;) και από την άλλη το μεδούλη με τα εύστοχα σχόλιά του. Θα πρέπει να πάρω το μέρος του Παργαλάτσου σε αυτή την προαιώνια διαμάχη. Πηδάει ο Παργαλάτσος. Πήδηξε και αυτό το Σάββατο! Αλλά δεν θα αυτοκτονήσει. Θα τον μαχαιρώσει η διακορευμένη κοπέλα του...
Ωστόσο, θα σας παρακαλέσω να εστιάσετε και λίγο στον δικό μου προβληματισμό. Τι δώρο να πάρω τελικά;

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΣΟΥ; ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΑΙΚΗ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ, ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ekw kai ego idio problima. Thelei parei doro sti kopela tou.
Alla avrio egw apergia. Den paei oikodomi. Den boithisei ktisei polikatikia. Exei kairo gia doro. Prepei fwnaksoume dunata. Oki stin katapiesi Albanwn. Oki allo aima stous skalwsies.

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω το 2)
Το πρώτο ενδέχεται να οδηγήσει σε εκβιασμό από την φίλη της με αποτέλεσμα 1)κρυφό ντιβιντι 2) αυτοκτονία

Ανώνυμος είπε...

Γαμιέστε ρε Γουρούνια

Ανώνυμος είπε...

Οι χωρισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ...

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε εργένη γαμώ το θεό σου...

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί να γιορτάσεις για τις χαμένες αγάπες; Για αυτούς που σε παράτησαν, που δεν κατάλαβαν τί και ποιός είσαι, που δεν σε αγάπησαν;
Γαμημένη κωλογιορτή των πουσταράδων ανθοπώληδων και των πωλητών στρινγκ και σώβρακων.

η κυρά μας η μαμή είπε...

...και σοκολατακίων leonidas

Μυρωδιάς είπε...

Με δάκρυα στα μάτια θα ευχαριστήσω όλους όσους ανταποκρίθηκαν και με βοήθησαν με τον προβληματισμό μου. Δεν είναι μόνο τα αμέτρητα σχόλια σε αυτό το blog, δεν είναι μόνο τα άπειρα email που έλαβα. Απλός κόσμος που με συναντά στο δρόμο, έρχεται και μου προτείνει τι ακριβώς πρέπει να κάνω.
Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ.

Παργαλάτσος είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε, θα πρέπει να ξέρεις πως θα βρισκόμαστε στο πλευρό σου όποτε το ζητήσεις. Ακόμα και σε γλέντια αν θες, μαζί θα πάμε...