Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Κωστάκης - Αννούλα

Με αφορμή -λίγο καθυστερημένα- την τελευταία αριστουργηματική εκπομπή του αγαπητού δημοσιοκάφρου και επί της ουσίας σταντ απ κομίντιαν της ελληνικής τηλεόρασης Κώτσου Χαρδαβδέλα, με την οποία μας προϊδεάζει για τα κομμάτια απείρου κάλλους που θα μας προμηθεύσει στο φετινό τηλεοπτικό μας μέλλον, σου παραθέτω δύο σχετικά βιντεάκια.





Έτσι, οι φήμες πως και φέτος ο εν λόγω καλλιτέχνης είχε φυτέψει στον λαχανόκηπό του πιπεριές απεδείχθησαν αληθείς. Σύμφωνα δε με τις ίδιες πληροφορίες οι πιπεριές είναι κόκκινες, ξέρεις αυτές οι καυτερές, τις οποίες θα καλείσαι να σιγομασάς υποδυόμενος την κατσίκα καθόλη την διάρκεια του σαλατοειδούς σόου, σιγοκαίγοντας τον ήδη τραυματισμένο και αιμορραγόν εγκεφαλικό φλοίο σου. Για να αποφευχθούν τα χειρότερα και να μην αρπάξεις, ο γλυκανάλατος δημιουργός μαζί με τα εμμετικά παρευρισκόμενα κολοκυθάκια θα αλληλογφλύφονται σε τακτά χρονικά διαστήματα εκτινάσοντας ικανές ποσότητες σιέλου προς αποφυγή ολοκαυτώματος.

Παραθέτω εδώ ένα καταπληκτικό ρεπορτάζ, μια απίστευτη επιτυχία του Κωστάκη:



Στην τελευταία εκπομπή λοιπόν του καλλιτέχνη μάθαμε, πως οσονούπω ο κόσμος λήγει και ο Κύριος θα παρουσιαστεί και δεύτερη φορά να μας κρίνει όλους γιατί ναι μεν είναι θεός και άρα ανώτερο ον, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει πέσει ησυχία και βαριέται απίστευτα, και επειδή είναι μόνος του στο σύμπαν αυτός που θα την πληρώσει ήμαστε εμείς, τα παιχνιδάκια του.
Σύμφωνα λοιπόν, με υπερβολικά αξιόπιστες πηγές, που προέρχονται από τον αδιάψευστο προφήτη Μητέρα Μάξιμο ο κόσμος πλησιάζει στο τέλος του άρα ότι θέλεις να κάνεις κάνε το σύντομα γιατί όπου να' ναι μετακινείσαι είτε σε τόπο με γρασίδια, αγγελάκια και γιαγιάδες, είτε σε καζάνια με πολλούς δικηγόρους, τραπεζίτες και μουνάκια. Εγώ που είμαι αφορισμένος εκ γενετής ξέρω που θα πάω, αλλά θα λαδώσω τους μηχανισμούς και ίσως βελτιώσω την θέση μου. Γιατί με το που γεννήθηκα οι γιατροί παρατήρησαν πως απάν' στον δεξί μου όρχι είχε αποτυπωμένο το νούμερο 458, στον αριστερό μου το 293 ενώ στο δεξί μου κωλομέρι το -85, το άθροισμα των οποίων δίνει 666, άρα καταλαβαίνεις, είμαι το παιδί της Μπλεμαρί. Επίσης έχω ήδη πουλήσει την ψυχή του μαμή στο Διάλο και από βασανιζόμενος έχω αναβαθμιστεί σε βασανιστής, κάτι που από μικρός ποθούσα. Συνεπώς, πρόσεχε πως μου μιλάς αναγνώστη γιατί μου περισσεύει ένα μπετόνι βενζίνη και έχω πληροφόρηση πως το ανθρώπινο είδος υλοποιεί υποδυόμενο, άριστα τις πασχαλιάτικες λαμπάδες.


Η καλή μας τρόφιμος ψυχιατρείου Άννα Βούζα, σε ενημερώνω, συνεχίζει άφοβα την τηλεοπτική της πορεία επιδεικνύοντας χωρίς ντροπή την έλλειψη οιασδήποτε μορφής ευαισθησίας, ήθους, ευφυίας και λοιπών παρόμοιων συμπεριφορών. Η εν λόγω κότα αποφάσισε και φέτος να συνεχίσει την τηλεοπτική της προβολή μέσα από ένα σόου σούπα, στο οποίο θα βράζει για δύο ώρες η ιδία μαζί με μεγάλη συλλογή παρευρισκόμενων λαχανικών. Το γευστικό αριστούργημα θα απολαμβάνεις εσύ αναγνώστη ως βετεράνος γευσιγνώστης και κολλημένος εραστής του βραστού κοτόπουλου.

Έτσι, με την παρακολούθηση των εξημερωτικών εκπομπών "Αθέατος Κόμπος", "Οι Μπίλιες του Ανεξήγητου" και "Μπόρεσα" αποδεικνύεται ότι η κατασκευή συσκευής μείωσης της ευφυίας είναι εφικτή (τα λέει ο Λίακο αλλα ποιος τον ακούει...). Σε μετρήσεις που υπεβλήθησα πριν και μετά την παρακολούθηση παρατήρησα ότι ο δείκτης ευφυίας μου υπέστει ισχυρότατο σοκ, και τρεμάμενος παρολίγο να οδηγηθεί ακόμη και σε αυτοκτονία, ωστόσο την γλίτωσα φτηνά από καθαρή κωλοφαρδία. Μιλάμε για μια μείωση 66,6 ποσοστιαίων μονάδων, ποσό σεβαστό για την δικιά μου περίπτωση και των φίλων συνβλόγερ, απογορευτικό όμως για εσένα τον απλό τηλεθεατή, που ο δ.ε. όχι μόνο φλερτάρει αλλά έχει προβεί και σε συνουσία με το απόλυτο μηδέν.

Από αράπη στα λέω αναγνώστη μου για να σε προστατέψω, μην με παρεξηγείς.

Τελείωσα αναγνώστη, πάω για σκούπισμα.

ΥΓ: Μαμή σχώρα με αν σκόπευες να ανεβάσεις άρθρο σήμερα και σου έφαγα τη θέση, αλλά δεν ήταν δυναμόν να μην σχολιάσω τον Κωστή και την Άννα.

4 σχόλια:

η κυρά μας η μαμή είπε...

Οχι παιχταρά μου με κάλυψες με αυτό το άρθρο απακρησακρη.

Με στεναχωρείς πάντως με αυτά που λες. Η εγκεφαλική ανεπάρκεια των παραπάνω εποχικών λαχανικών δεν τους καθιστά εντελώς ανίκανους για τηλεοπτική προ(σ)βολή. Και η κουτσή Μυρωδιάς, εεε Μαρία εννοώ, ξέρει ότι ανδρείκελα σαν την Πάνια πειραματίζονται χρόνια με την αρνητική νοημόσυνη με πρώτη ύλη τέτοια φυτά.Συνεπώς καύλιστα μπορούν να βρούν στο πάνελ μια τέτοιας εκπομπής ρύπων τον υγρό λάκκο που τους ταιριάζει.

Spiros είπε...

"Συν Αθηνά και ψείρα χύνει", που είπε και ο Λεοπόλδος ο Λεοντόκαρδος ο 3 και 1/2ος, λίγο πριν αυτοκτονήσει με υπερβολική κατανάλωση μπανάνας, όταν διαπίστωσε την ήττα που υπέστη ο Στράτος του. Με την παραπάνω δήλωση αποσαφηνίζεται παλαιότερη παρεξήγηση του χριστεπώνυμου πλήθους ότι η πετούγια αποτελεί παραπροϊόν της μπεκάτσας, κάτι που βεβαίως είναι δραματικό λάθος όπως είχε αποδείξει σε μια παλαιότερη δημοσιευμένη έρευνα του ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Φυσικά, όλες αυτές ήσαντο φήμες που διέρρευσαν στα έξω μαζικής ενημέρωσης από τα εσωτερικότερα των, κάτι που συνεπάγεται το αναλλοίωτο κάτω από αποστροφές του προφανούς.

Τι εννοώ με την παραπάνω ανάλυση είναι αυταπόδεικτο:

Den yparxoyn aneksitila peristeria sto pedio orismou tou nhpen8ous.

Ή με άλλα λόγια,

Eite deksios eisai, eite aristeros eisai, malakas eisai sigoura (parta kyriolektika ta parapanw).

η κυρά μας η μαμή είπε...

Ο νους ήτο αδήμον. Το φευ θαρρούσε νεύμα. Και η σαρξ της σαρκός.

Spiros είπε...

Σαφώς.

Αλλά όπως είπε και ο μέγιστος Frank Sinatra στο γνωστό του άσμα:

"Ιιιιι, μήτσου. Πρρρρρ! Μήτσου μ', σαλάγα τα πρόβατα, μάνα μ'. Οη, δεν ακους, π' σε κουβεντιάζω. Δεν το λέω για κβέντα. Πραζ καμάρι μ' αν τηράω? Πραζ?"