Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Γλωσσοφιλάνθρωπος ή Γλωσσοφιλιτής;

Γλωσσοφιλάνθρωπος ή Γλωσσοφιλιτής

Αλήθεια ποια είναι η διαφορά των δύο παραπάνω λέξεων; Υπάρχει;

Κατά τη γνώμη μου υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δίνω παρακάτω τους δύο ορισμούς.

Γλωσσοφιλάνθρωπος: Το φιλί του θανατηφόρο. Φιλάει τόσο γιατί το θέλει ο ίδιος όσο και γιατί καταλαβαίνει ότι το θέλει ο partner του (για αυτό και το 2ο συνθετικό τις λέξης!). Άρα έχουμε άθροισμα συγγραμμικών δυνάμεων το οποίο οδηγεί σε μέγιστη συνισταμένη δύναμη (Το λεγόμενο υπερφιλί). Όταν φιλάει αφοσιώνεται σε αυτό. Δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον του. Για αυτό και όταν τελειώνει με το φιλί χάνει την αίσθηση του χρόνου και της πραγματικότητας. Η αντιστοιχία πραγματικού χρόνου και χρόνου Γλωσσοφιλάνθρωπου είναι 1ώρα πραγματικού φιλιού = 1 λεπτό χρόνου Γλωσσοφιλάνθρωπου. Προτιμά για την τέλεση του μυστηρίου παραλιακά μαγαζιά κυρίως beach bars.

Γλωσσοφιλιτής: Φιλάει ότι βρει. Φιλάει με πάθος. Μπορεί να φυλάει και ταυτόχρονα να κάνει και άλλα πράγματα πχ να χορεύει. Όμως το φιλί του δε σημαίνει τίποτα. Είναι ύπουλο καθώς το πάθος του ξεγελά τον partner και τον οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα. Προτιμά να φιλάει σε εσωτερικούς χώρους και κυρίως σε clubs. Μπορεί να συνυπάρξει στον ίδιο χώρο με τον Γλωσσοφιλάνθρωπο. Μπορεί και να φιλήσει και την γκόμενα του Γλωσσοφιλάνθρωπου χωρίς ενδοιασμούς. Το αντίθετο όμως δε γίνεται. Ο χρόνος κυλάει κανονικά για αυτόν.

8 σχόλια:

Παργαλάτσος είπε...

Φίλε Γλωσσοφίλοι, καλώς ήρθες στην αρμάδα του Blog μας και συγχαρητήρια για το πρώτο σου άρθρο.
Αν θες μπορούμε να εμπλουτίσουμε το άρθρο σου με φωτογραφίες. Έχω 2 άτομα που ταιριάζουν απόλυτα στις περιγραφές σου. (Ποιοί να είναι άραγες;;;; )

Μυρωδιάς είπε...

Χαιρετώ και εγώ τον φίλτατο Γλωσσοφίλοι.
Πράγματι η θεωρία της σχετικότητας περί διαστολής του χωροχρόνου καταρρίπτεται για έναν Γλωσσοφιλάνθρωπο. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά είμαι βέβαιος πως τα λεγόμενα σου είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων ερευνών.
Άλλη μία τεράστια επιτυχία του blog μας.
Εύγε Γλωσσοφίλοι.

ΥΓ.: Ξεκινώ απεργία πείνας και γαμησιού για 3 μήνες, λόγω απαράδεκτης συμπεριφοράς.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Καλώς ήρθες στο blog σύντροφε Γλωσσοφίλοι.
Το άρθρο σου πραγματικά συγκλονιστικό.
Αλήθεια, γιατί έκρυβες μέσα σου τόσο καιρό αυτές τις ιδέες, αυτές τις σκέψεις και ίσως αυτά τα βιώματα, που θα δώσουν άλλο νόημα στην κουλτούρα αυτού του κόσμου??

Αλήθεια, έχεις στο μυαλό σου κανένα συγκεκριμένο παράδειγμα???

Γλωσσοφίλοι είπε...

Αγαπητοί Παργαλάτσο και Μυρωδιά,

χαίρομαι που σας άρεσε το άρθρο μου. Αλήθεια εσείς σε ποιά κατηγορία ανήκετε;

Γλωσσοφίλοι είπε...

Σύντροφε Γιώργης Μίνος,

η εμπειρία είναι σημαντικό πράγμα στη ζωή. Μέχρι στιγμής γνώριζα μόνο τον Γλωσσοφιλάνθρωπο σαν έννοια. Πρόσφατα όμως ήμουν μάρτης μιας ζωντανής παράστασης που με οδήγησε στη δημιουργία μιας άλλης κατηγορίας ανθρώπων.

Παργαλάτσος είπε...

Θα κάνω μια έκκληση στον φίλο μας Μυρωδιά, έστω κι αν δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να διατυπωθεί γιατί μπορεί να χαθεί ανάμεσα στα εκατομμύρια άλλα σχόλια, σε παρακαλώ μη το κάνεις αυτό. Μη "νυστέψεις" για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, θα υπάρξει κύμα αυτοκτονιών από το γυναικείο φύλο!!!
Όσο για την κατηγορία την οποία ανήκω... Μάλλον δεν μπορώ να με κατατάξω σε κάποια από αυτές τις 2 κατηγορίες, αλλά μπορώ άνετα να καταδείξω 1 "γνωστό" μου για την κάθε κατηγορία...

Μυρωδιάς είπε...

Κύριοι πιστεύω είναι η ώρα να μιλήσουμε με ονόματα.
Δεν μπορείτε να ομιλείτε αόριστα, αφήνοντας υποννοούμενα για διακεκριμένα μέλη της κοινωνίας.
Παρακαλώ τον φίλο Γλωσσοφίλοι να ομιλήσει ανοιχτά.
Επίσης, απαντώντας στο σχόλιο του Παργαλάτσου, θέλω να τονίσω πως δεν πρόκειται να μειώσω ούτε για ένα λεπτό την τιμωρία που επέλεξα.
Άλλωστε, σε κάθε πόλεμο υπάρχουν και παράπλευρες απώλιες. Ζητώ συγγνώμη από το γυναικείο πληθυσμό, αλλά είμαι βέβαιος πως θα σταθεί στο πλευρό μου στην άνιση αυτή μάχη που πρόκειται να δώσω.

Γλωσσοφίλοι είπε...

Φίλε Μυρωδιά,

σε ευχαριστω για την απεργία γαμισιού. Είχα τόσο καιρό την γκόμενά μου 800km μακριά. Επιτέλους μπορεί να έρθει να μείνει μαζί μου για τους επόμενους 3 μήνες. Να δούμε και εμείς καμιά άσπρη μέρα.