Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Είναι δύσκολη η θέση του...Προδότη

Έχεις να συνουσιαστείς μία ολόκληρη μέρα (ναι φίλοι μου συμβαίνουν κι αυτά). Έχεις βγει με φίλους (καρδιακούς και αδερφικούς) το Σαββατόβραδο. Πέρα από τους φίλους, έχουν έρθει και οι κοπέλες τους. Εσύ, όπως προείπαμε, έχεις να συνευρεθείς με κοπέλα ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ. Τί κάνεις;
Την πέφτεις στην κοπέλα κάποιου φίλου σου μπροστά στα μάτια του;
Την πέφτεις στην κοπέλα κάποιου φίλου σου πίσω από την πλάτη του;
Παίρνεις δουλειά για το σπίτι;
Προσπαθείς να βρεις κάποια ξέμπαρκη να σβήσεις τη δίψα σου;

ΥΓ: Ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας τον Λάου για το υπέροχο κέρασμα, με αφορμή τη νέα του δουλειά... Άξιος!!!

14 σχόλια:

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

η προδοσια αυτη συντελεστηκε απο αδερφο. η προδοσια αυτη εγινε μπρος στα μαται μου.ανημπορος να αντιδρασω απλα παρακολουθουσα μπρος στα εκπληκτα ματια μου ο συναγωνιστης και αδερφος να με προδιδει με το χειροτερο τροπο. δε θελω να πω τιποτα περισσοτερο . ειμαι βαθια πληγωμενος.

Γιώργης Μίναρος είπε...

Φίλε και αδερφέ Νίκο Απαλευτίδη. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που βλέπουν γραμμένα τα μάτια μου. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στη σημερινή κοινωνία και κυρίως μέσα σε μία αδελφότητα.
Μήπως υπάρχει παρεξήγηση???
Μήπως ο αδερφός το έκανε προκειμένου να δείξει πως μεταξύ αδελφών δεν υπάρχουν ιδιοκτησίες???
Μήπως εντέλει το έκανε για να διορθώσει το λάθος του αδελφού Παργ που μας χάλασε τη συνεύρεση με ούζα???

Μήπως αξίζει να το ξανασκεφτούμε και να αφήσουμε τον αδελφό να δώσει τις εξηγήσεις του??

Με τιμή
Αδελφός Γιώργης Μίνος

Μυρωδιάς είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έστω και την ύστατη αυτή στιγμή θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον φίλο και αδελφό Νίκο Απαλευτίδη.
Ωστόσο, δεν είχα σκοπό να πράξω με βάση ατομικά συμφέροντα.
Για να αποδείξω το αυταπόδεικτο, σας προσκαλώ όλους απόψε στο σπίτι του Νίκου Απαλευτίδη όπου θα πραγματοποιηθεί η 63η παρτούζα του blog μας. Ακονίστε τις ψωλές σας και καθαρίστε το βουτηρωμένο κέφαλό σας.

Με τιμή,
Μυρωδιάς

ΥΓ.: Οι δερμάτινες καπότες είναι προσφορά του χορηγού μας

η κυρά μας η μαμή είπε...

Διεύθυνση και αριθμό παρακαλώ.
Την ψωλή την έχω ήδη τροχισμένη (www.youporn.com)...

Ανώνυμος είπε...

Όταν δρούμε με γνώμονα το προσωπικό όφελος αλλά στο τέλος χτυπάμε το κεφάλι μας (όχι απαραίτητα το πάνω) στον τοίχο, λόγω ενδεχόμενης ή μάλλον σίγουρης απόρριψης, τότε αλλάζουμε τροπάριο και προσποιούμαστε πως δρούσαμε συλλογικά για το καλό όλων.
Δεν είστε άξιος ούτε για τα φλέματά μας...

Μυρωδιάς είπε...

Ως ένδειξη μεταμέλειας και αναγνώρισης της απαράδεκτης συμπεριφοράς μου και δεδομένου ότι την συγκεκριμένη περίοδο κυκλοφορούν πολλές ιώσεις, θα προτείνω να μη δεχτώ τα φλέματά σας.
Ως γνώστης και θαυμαστής της Ιαπωνικής παράδοσης και κουλτούρας, θα προτείνω η τιμωρία μου να είναι το Bukkake. Για να αυξηθεί η τιμωρία μου θα ζητήσω από τα μέλη του blog να συγκρατηθούν και να μη γαμήσουν για 1 μήνα, οπότε και θα μου επιβληθεί η μεγίστη των ποινών.
Παρακαλώ το πειθαρχικό συμβούλιο να αξιολογήσει και να απαντήσει το συντομότερο δυνατό στο αίτημα-παράκλησή μου.

Μυρωδιάς είπε...

Μόλις τώρα είδα ότι ο Παργαλάτσος ανέβασε το άρθρο. Ντροπή και αίσχος!
Απορώ πως οι διαχειριστές του blog επέτρεψαν να ανέβει τέτοιο κατηγορηματικό άρθρο από κάποιον με τέτοιο παρελθόν. Υπενθυμίζω:
- Καταστροφή οργανωμένης παρτούζας.
- Όργωμα των δρόμων της πόλης προς εύρεση οικίας.
- Κανονισμός εξόδου με βαρέων βαρών θηλυκά.

Παρακαλώ να μειωθεί στο ελάχιστο η ποινή μου λόγω λευκού ποινικού μητρώου, ενώ παράλληλα να επιβληθεί στον Παργαλάτσο η τιμωρία που του αξίζει. Bukkake στον Παργαλάτσο…

Παργαλάτσος είπε...

Προτείνω ο αγαπητός μυρωδιάς να ανοίξει κατάστημα με φούσκες τις οποίες θα παράγει αποκλειστικά με τις μύξες του. Είναι ντροπή να ομιλεί ο κρεμασμένος. Αίσχος, κατάντια και παρακμή. Φυσικά μπορείς ακόμα να αντιστρέψεις το εις βάρος σου κλίμα πετώντας κι άλλη λάσπη στο πρόσωπό μου. Είναι μια καλή λύση, αλλά πλέον ο λαός έχει ξυπνήσει και δεν μασάει από τέτοιου αισχύστου είδους βλαχομαγκιές.
Ο Θεός συγχωρεί ο Παργαλάτσος ΠΟΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι (μου επιτρεπεται μετά απο τόσο καιρό ανάγνσωσης του Blog σας), μένω έκπληκτος για άλλη μια φορά με την ελευθερία λόγου που υπάρχει σε αυτό το Blog.

Τώρα πραγματικά παίζουν όργια??


Υ.Γ. Μπορώ να αφήσω mail??
Εύγε και πάλι!

Νίκος Τρίγκος

Μυρωδιάς είπε...

Αγαπητέ Παργαλάτσο,
Θα παρατήρησες πως παρακάλεσα το πειθαρχικό συμβούλιο να αξιολογήσει τα παραπτώματα μου και να επιβάλει την ποινή που εκείνο θεωρεί δίκαιη.
Όφειλα, ως δικαίως κατηγορούμενος, να θίξω τις μέχρι τώρα παρατυπίες σου παρακαλώντας για ακόμη μία φορά το πειθαρχικό συμβούλιο να επιβάλει ποινές και σε σένα.
Είναι βαριές οι κατηγορίες που σε βαραίνουν φίλτατε Παργαλάτσο και θεωρώ πως το βάρος αυτό σε έκανε να λυγίσεις και να ολισθήσεις στο βούρκο των ψευδών κατηγοριών.
Απαράδεκτη και κατακριτέα η συμπεριφορά σου. Σε παρακαλώ να ανακαλέσεις και να πάρεις πίσω την καυτή και άδικη απάντησή σου.
Κλείνοντας, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον αδελφό Νίκο Απαλευτίδη που μας άνοιξε τα μάτια. Αδελφέ ο θεός να σε έχει καλά, γαμώ την παναγία σου.

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

ως υστατη τιμωρια δε θα ξανααντικρυσεις την ξαδερφη και τις συγγενεις τησ. πλεον ο περιζητητος γαμπρος που θα προωθησω ειναι ο παργαλατσος. αδερφε παργαλατσο ετοιμασου για μπανι ακαλοκαιρινα σε πισινες και συ φιλτατε μυρωδια νοικιασε τραμπολινο και κλεισε για ενα μηνα το ολυμπικο προδοτη

Νίκος Απαλευτίδης είπε...

εννοειται οτι εισαι τιμωρημενος για το σαββατιατικο συναπαντημα με το σοι. τη θεση σου παιρνει ο αδερφος λαου μεχρι να εκτισεις τη τιμωρια σου

Μυρωδιάς είπε...

Βαρύς αλλά δίκαιος ο πέλεκυς της δικαιοσύνης.
Με πόνο στην καρδιά και δάκρυα στα μάτια θα εκτίσω την ποινή που μου επέβαλε το πειθαρχικό συμβούλιο.
Αγαπητή Α____η να ξέρεις πως σε αγάπησα. Θα έδινα και την ψυχή μου στο θεό προκειμένου να σε ξανανιώσω και να σου ξαναπροτείνω να πάμε Coco’s. Αααααααα..

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει το ερωτονομικον
με σκηνες σεξ για ολα τα γουστα