Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Τι εστί Ξεβράκωμα;

Μετά από μερικούς μήνες απουσίας, είμαστε και πάλι εδώ. Η στήλη που αγαπήθηκε όσο καμιά άλλη είναι και πάλι στις οθόνες σας για να σας παρουσιάσει ένα φλέγον ζήτημα. Το βασικό ερώτημα της σημερινού θέματος είναι το ερώτημα: «Τι εστί Ξεβράκωμα;»

Ορισμός: Ξεβράκωμα εστί κάθε πράξη που τεκμηριωμένα ταπεινώνει τον συνομιλητή μας και τον εκθέτει μπροστά στα μάτια όλων των φίλων-κορακιών, που περιμένουν πως και πώς να τον ξεφτιλίσουν και να του αποδείξουν πως για άλλη μια φορά κάνει λάθος, λέει ψέματα, είναι άσχετος κλπ κλπ.

Δεν είναι λίγες φορές που έχουμε δει μπροστά στα μάτια μας να ξεβρακώνεται κάποιος. Δεν είναι λίγες οι φορές που εμείς οι ίδιοι ξεβρακώσαμε κάποιον. Κάποιον φίλο, κάποιον συνάδελφο, κάποιον συνάνθρωπο μας ρε αδερφέ.
Ε ναι τολμώ να πω πως δεν είναι λίγες οι φορές που και εμείς οι ίδιοι ξεβρακωθήκαμε μπροστά στα μάτια όλων.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω στην οικογένεια της KInG και ποιο συγκριμένα στο μεγαλύτερο παγκοσμίως Blog (λέγε με kastano.gr), τον μεγιστοτεράστιο skapeo, ο οποίος ως μέγας γνώστης (μεγάλος παθών) του ξεβρακώματος θα μας παρουσιάζει κατά τακτά χρονικά διαστήματα ιστορίες ξεβρακώματος, μέσα από την καινούρια στήλη του «Ξεβρακωθείτε ελεύθερα».

Καλή αρχή και καλά ξεβρακώματα αδερφέ skapeo!

3 σχόλια:

Παργαλάτσος είπε...

Ξεβράκωμα Νο1:
Γνωστός μανατζαρέος τόλμησε να αμφισβητήσει τον Valentin!!! Άκουσον άκουσον η Opera σουηδική εταιρία!!! Εύγε στον Valentin!!! Τον ξεμπρόστιασε-ξεβράκωσε, βάζοντάς τον στη θέση του, έστω και εκ των υστέρων. Φυσικά η Opera είναι Νορβηγική!!! 3 points for Valentin's 1st unpantment!!!

η κυρά μας η μαμή είπε...

nibeloungen kserwgw

Spiros είπε...

Εγώ όπως πάντα θα εισέλθω βαθιά στην ουσία του ποστ και αυτό θα το κάνω με την παράθεση ενός απλού αλλά διαχρονικού ερωτήματος.

Windows 7: 64bit ή 32bit?
Να τεκμηριωθεί πλήρως η απάντηση.