Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

FedEx: Eπείγον πακέτο για παράδοση.

Παρακαλούνται τα αξιότιμα μέλη του βλογ Ασκητής, Μαμή και Χυσομέντορ όπως περάσουν από τα καταστήματα της εταιρείας μας δια να παραλάβουν κατεπείγον δέμα από Γαλλία.
Σύμφωνα με τον αποστολέα, η κούτα περιλαμβάνει ελβετικές σοκολάτες, αξεπέραστης ποιότητας από πασίγνωστη και αδιαμφισφήτητη σοκολατοποιία που υπόσχεται σταθερή, μακρόχρονη γευστική εμπειρία.

Οι Ισπανοί ταύροι όπως αποδείχθηκε τις τελευταίες μέρες μετά από υγειονομικούς ελέγχους που πραγματοποίησαν Σουηδοί ειδικοί είναι εντελώς σάπιοι και δια αυτό τον λόγο η παγκόσμια οργάνωση τροφίμων συνιστά την αποκλειστική κατανάλωση Ελβετικής σοκολάτας δια την αποφυγή ασθενειών.

Επίσης, θα παρακαλούσα ταπεινά, οι Ασκητής, Μαμή και Χυσομέντορ να κάνουν γαργάρα με χλωρίνη πριν τολμήσουν να ξεστομίσουν το οτιδήποτε, κυρίως δια να μην ξεφτιλίζονται άσκοπα.

Ωρέ βουάρ!(κατά το ωρέ μινάρα)

3 σχόλια:

η κυρά μας η μαμή είπε...

http://www.rogerfederer.com/en/index.cfm

Η φωτό τα λέει όλα.

Ροτζεράκο τα χαρτομάντηλα zewasoft σε ευχαριστούν.

Χυσομέντορ είπε...

Αποδείχτηκε ξανά για να νικήσει ο σοκολατοποιός τον Ναδάλ πρέπει να μην παίζει ο Ναδάλ...

Spiros είπε...

Βρε βρε, καλως τον και ας άργησε.

Θαρρώ πως δεν είναι δυναμόν να τολμάς ακόμα να σχολιάζεις τα επιτεύγματα της ελβετικής σοκολάτας καθώς τα ραπίσματα το τελευταίο διάστημα ήσαν πάμπολλα.

Σας ενημερώνω εσένα, μαμή και Ασκητή πως τα χύσια Ισπανού ταύρου δεν είναι τόσο θεραπευτικά για την επιδερμίδα όπως νομίζατε αρχικά. Άρα τσάμπα πασαλείφεστε.