Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Αξίζει να το διαβάσετε

4 σχόλια:

Spiros είπε...

Διάβασε αναγνώστη:

http://el.wikipedia.org/wiki/Μιχάλης_Καλτεζάς

Αυτή θα είναι η τιμωρία του μπάτσου.
Έχετε το στο νου σου για να μην λες ότι δεν στο έλεγα.

Spiros είπε...

Η τραγωδία μόλις ξεκίνησε...

Ήδη άρχισα να επιβεβαιώνομαι ρε πούστη!

Δικηγόρος του Αθανάσιου Μελίστα:
Ο συμπαθής παππούλης Λυκουρέζος.

Δικηγόρος του Επαμεινώντα Κορκονέα:
Ο γραφικός κοντοπίθαρος Κούγιας.

Και οι δύο τους μεγαλοδικηγόροι, οι οποίοι μπορούν να σε καταδικάσουν σε ισόβια αν το χρώμα του εσωρούχου σου δεν τους ικανοποιεί ή να σε αθωώσουν για πενταπλό φόνο εκ προθέσεως αν τους δώσεις το κατάλληλο αντίτιμο.

Ήδη, ο τραγελαφικός νάνος, συμβούλεψε το κτήνος να επιτεθεί με τις δηλώσεις του στο νεκρό θύμα του. Και κανένας δημοκρατικός πολίτης δεν βρέθηκε ακόμα να τους κρεμάσει και τους δύο από τα έντερα τους στην Ομόνοια.

Ο νοητός φίλος μου Αλβέρτος κάποτε είπε:
"Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος."

Δεν μπορώ παρά να εκφράσω την πλήρη απόλυτη απογοήτευση μου για την κατάσταση, η οποία οδεύει άλλη μια φορά προς γαργάρα.

Ασκητής είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ασκητής είπε...

Ο μπατσος στην απολογια του δεν ζτησησε συγγνωμη για το θανατο του παιδιου, ενω επιχειρησε να σπηλωσει τη μνημη του, λεγοντας οτι ηταν ταραξιας κλπ κ για αυτο ειχε αλλαξει-διωχθει απο τα σχολεια που πηγαινε:

http://www.skai.gr/master_story.php?id=103521

"Είπε δε ότι ο 15χρονος είχε αποβληθεί από ιδιωτικό σχολείο και άλλαζε πολύ συχνά σχολεία, γεγονός που αποτυπώνει μια αποκλίνουσα συμπεριφορά."


Κατι που φυσικα ειναι ΨΕΜΜΑ κ διευψευσε και το σχολειο του:
http://www.skai.gr/master_story.php?id=103535

"Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη από την Α΄ τάξη του Δημοτικού ως τη Γ’ Γυμνασίου. Μετά την κανονική αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο, η μητέρα του, με την οποία το Σχολείο είχε πάντα άριστη συνεργασία, αποφάσισε, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, να τον εγγράψει σε άλλο Λύκειο χωρίς καμία επέμβαση της Σχολής.

Σε όλο το διάστημα της φοίτησής του ο Αλέξανδρος είχε λαμπρές σχέσεις με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο διδακτικό προσωπικό, είχε πολύ καλή συμπεριφορά και η διαγωγή χαρακτηριζόταν (και ήταν) πάντα κοσμιότατη."