Τί προτιμούν τελικά οι άνδρες;

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

Για την Ελλάδα ρε γαμώτo

Ακολουθώντας τα βήματα του Γιώργη Μίναρου προς το Πεκίνο, οφείλω να ενημερώσω φίλους και αναγνώστες του kastanoGR πως το πρώτο χρυσό για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου είναι πλέον γεγονός.

Τα τόσα χρόνια εμπειρίας στο γλείψιμο επιτέλους αναγνωρίστηκαν από τη διεθνή Ολυμπιακή κοινότητα.

Σας ευχαριστώ και υπόσχομαι νέα μετάλλια και χαρές στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ και ΕΚΕΙ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eklphktiko ergo!! Mporw na me diakrinw ka8ara sto deutero kokkino velaki.

Ti nootropia akolou8ei?

Γιώργης Μίναρος είπε...

Είναι έργο ανεκτίμητης αξίας, είναι ΤΟ έργο!

Φαντάζεστε τη χαρά που θα έχουν τα χειλάκια, τα ζάκια, λαράκια που έχουν γλυπτεί (γλειφτεί στη νεοελληνική) από τον μέγιστο καλλιτέχνη μυρωδιά!

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλος Μυρωδιάς (γνωστός και ως Smelly ή Τρυπάνης) κατάφερε για άλλη μια φορά με τη γλώσσα του να αναδείξει το άγρυπνο ελληνικό πνέυμα και το βαθύ στοχασμό του ανυπέρβλητου γλύφτη. Με την ευπροσύγορη επαγρύπνησή του μπόρεσε να μεταλαμπαδεύσει σε όλο τον κόσμο τη βαθιά του πίστη στον ελληνισμό, στη θρησκεία και στα club (sandwitch). Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στη μελέτη της Αποκάλυψης (των string στις παραλίες) υπό το νέο πρίσμα των χαλεπών καιρών. Με δακρύβρεχτο στεναγμό θέλω να δώκω πολλά συγχαρητήρια από το βάθος της κιλότας μου. Καλά γλυψίματα σε λείους, στιλπνούς και γρανιτένιους βράχους άξιε γλύφτη.

Χυσομέντορ είπε...

Μυρωδίας=Αρχαιο πνέυμα αθάνατο. Αυτο μπορώ να πώ μόνο η συγκίνηση μου είναι τόσο μεγάλη που έχω μουσκέψει 10 πακέτα Zewasoft.

PS To kastanogr είναι και στου ολυμπιακούς παρών.